Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Wordben csinálom minimális rendezéssel de nehezen haladok. Nem jut nekem se minden eszembe ráadásul most még el is kell mennem, szal nagy segítség lenne ha összeszedné nekem valaki pontokba a legfontosabbakat amik bele kell hogy kerüljenek. A többit meg én megírom ha visszértem, ez kb. olyan 1-másfél óra múlva várható.

Piedon
Még nincs...de készülget, légy türelemmel, tudom lehet,hogy nehéz, de ez van...a fordító(ferdítõ <#zavart1> is csak ember).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

lipovics
Nekem a szoveg a lenyeg, ezert akar notepad-ba is lehet 😊
Elso korben szoveges tartalom lesz, utana csinalgatjuk a dizajnt.
Zsolo007
<#vigyor3>

Lenne egy ötletem mivel kéne kezdeni a FAQ-t , de attól tartok néhányan komolyan megsértõdnének ... <#kuss><#ravasz1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ok bocsi nem fogunk ilyen aproságon itt veszekedi nem azért járok az SG oldalára,csak néha idegesíto hogy a válasz 1 szó lenne de az illeto inkább leírja 5 mondatben hogy ez már elhangzott olvassak vissza.
Zsolo007
Elkezdem és összeírok amit csak tudok, aztán feltöltöm Etnieznek ha kész és utána be kéne linkelni véleményezésre ill. bõvítésre. A tartalmat megpróbálom úgy összeszedni hogy leszûrom a topikban található hozzászólások lényegét, aztán majd kiderül mi sül ki belõle <#vigyor5>

Zsolo007
Én nekiállok szívesen megírni a tartalmat Frontpageben (lévén csak azt ismerem jól) aztán majd formázgatjuk. Megpróbálom összeszedni a legfontosabb dolgokat. Vagy ne Frontpageben hanem Wordben írjam és Etniez meg majd összehozza az oldalt?

[NST]Cifu
Rendicsek. <#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
?!?
Utóbbi idõben már menetrend szerint szokták feltenni a kérdést, hogy van-e crack, amire eddig mindig volt válasz. Miután te is feltetted a már ismert kérdést, én Zsolo007-nek tettem egy javaslatot, miután õ már válaszolt neked.

Ezek után te kezdtél el kisöregezni!

Szóval ki kötekszik akkor kivel?

Az pedig, hogy kissé cinikus vagyok ezzel kapcsolatban, talán betudható annak, hogy már évek óta itt rontom az SG levegõjét, és ezt már kismilliószór eljátszottam kismillió emberrel. A HL2 esetén egy egész korrekt kis FAQ lett csinálva a népnek, még szorgos kezek és Borg kartárs segítségével a banner is kiüti a HL2 topicba látógatók szemét, de még most is sokan feltesznek olyan kérdéseket, amelyek ott vannak a FAQ-ban, csak el kellene olvasni...

Talán hagynom kéne a fenébe az egészet, és simán átugrani az ilyen dolgokat, nem az "én gondom" felkiáltással. A FAQ, amit felvetettem, szintén nem nekem, Zsolo007-nek, Etnies-nek és a többi topiclakónak kell, elhiheted... <#nezze>

lipovics
Galeriaba miert nem enged feltolteni? Azt irja, hogy hibas formatum, pedig jpg...
lipovics
En a HTML kodot is megcsinalom, csak valaki irja meg a tartalmat.
[NST]Cifu
Akkor már csak a tartalmat meg a webszerkesztést kell összehozni. 😉
Per pillanat sajna én a következõ SG cikket próbálom hegeszteni (csak sajna alig haladok vele), de utána igyekszem besegíteni. Ha nincs más, aki jobb webes, és megfelel az olyan puritán desing, mint a hl2faq-nál van, akkor az oldalt megcsinálhatom én is.

De akkor tényleg neki kellene állni. <#wink>

Mindenkibe csak koteketsz ahelyet hogy valami normális válasz adnál a kerdésekre nem lehet mindenki olyan tokéletes mint te vagy!
lipovics
Szerverem van, tarhelyem is korlatlan (na jo, 80giga), ha elkuli valaki, kirakom en, es ott is marad, fajlokat is lehet felrakni es nem fogja senki torolni 😊
bazza
Ez totál jó 5let, mondjuk ez a gém tényleg igényli a FAQ-ot, hisz mégis csak egy szimulátorról van szó, szóval ez a játék sok kérdés teremtõje nem kérdés: KELL A FAQ! 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

[NST]Cifu
Csinálni kell egy webtárhelyet (én mondjuk az UW-t javaslom, de lehet srv, dox vagy amelyik szimpatikus), majd a szöveget egy HTML-be belegyömöszölni (én pl. a mozillában lévõ webszerkesztõt használom, de kinek mi jön be), és feltölteni mint index.html, majd szépen megkérjük Seaweed mestert, hogy a linket tegye be bannerba vagy a banner alá. Nézd meg a Half-Life 2 topicot, ott pl. a HL2FAQ-ot így csináltam meg.

lipovics
igen
[NST]Cifu
Figyelembe véve, hogy csak a lap aljáig kellett volna visszaolvasnod a válaszért, ami egy fórumba való beírás elõtt alapvetõ netikett lenne, tényleg totál jogosan háboroghatsz "kisöreg"... <#sniffles>

Zsolo007
Jóötlet ez a link 😊 Eszembe nem jutott volna. Este is ráfogsz érni?

lipovics
Aki akar velunk este jatszani es szeretne csetelni is:

http://etnies.muskatli.hu/letoltes/nemweb/ventrilo_2_1_3_client2.exe
Zsolo007
Ne kérdezgesd inkább használd a lap alján található keresõt, sokan feltették már elõtted ezt a kardést, biztos vagyok benne hogyha rákeresel megtalálod a választ!

#3167-nek: FAQ-t hogy kell csinálni? 😊 Amúgy nem rossz ötlet, bele lehetne írni a mágneses alálövést meg minden ilyen dolgot, legalább nem lenne több noob kérdés.

lipovics
En raerek 😊
Magyarítás se találhato a gamehez?
Valahogy nagyon okosnak vagy kisoreg!
[NST]Cifu
Szvsz itt is ideje lenne egy FAQ-ot összehozni, mert úgytünik folyamatosan jönni fognak a "van crack xy patchez?" c. kiselõadások. 😉

Zsolo007
Nah senkit se izgat a multi?......akkor elhalasztva estéig. <#szomoru1>

Zsolo007
Nincs crack!!! Semmilyen patchoz sincs crack!

Csak az szertném kétrdezni hogy a nem originált bolti dobozos játékra is fel lehet rakni az 1.2-patch-ot?A 3D Gamerson 3 verziót is kínalnak nem tudom melyik volna a jo? silent_hunter_3_dvd_1.2_us.exe US retail v1.2 patch
silent_hunter_3_download_1.2_us.exe US download v1.2 patch
silent_hunter_3_dvd_1.2_emea.exe European retail v1.2 patch
silent_hunter_3_download_1.2_emea.exe European download v1.2 pat
Vagy lehet hogy eggyel sem indulna be a game mert nincs crack ?
Zsolo007
Nah kész az új banner, bár még finomítok rajta egy kicsit. Hányan vagyunk egy esetleges multihoz?

[NST]Cifu
Akkor II.A vagy II.B típusú tengeralattjáród van, ezeken csak egy légvédelmi állás van, tüzérségi lövege nincs.

[NST]Cifu
Látni láttam jobbat, de a profi grafikusokkal amúgy sem lehet versenyre kellni. 😉)

A gépeddel kapcsolatban mondjuk csodálkozom, azért ez is elég durvus kis gép, esetleg lehet, hogy a ram kevés (nem tekergette a vinyót közben nagyon?). Nekem is Barton 2500+ procim van, az 2200Mhz-en szaladgál, és elég jól bírja (igaz 1.85 voltot kellett neki adni).

azt tudom, de mondom a távoli lövegekhez nem lehet nálam embert betenni, nincs is hely ikon kitéve

1940 nyarán csorogtam lefelé norvégia mellett hazafelé, amikor kiszúrtam egy kis merchantot. Még volt skuló a Falckba, gondoltam nem viszem haza. Szépen beállok pozícióba, végre jó idõ volt, és elkezdem lõni, amikor megjelent 3 Stuka, és szépen lebombázta a kishajót. Én meg ráztam utánuk az öklömet. Jó kis "kollégák"

A gépfegyverek csak repülõk ellen hatásosak, és asszem csak 1 tölténytípus van hozzájuk.
Ja és azt ugye tudod hogy a bal egérgombbal tudsz változtatni hogy vagy nézelõdsz vagy az ikonokra kattintgatsz.

War. War never changes.

ja és fullosra fel is töltöttem, még kapitányt is tettem oda asszem

olyan tengeralattjáróm van, ahol a felszínre csak 1 helyre lehet tenni az embert, a gépfegyverhez

biztos jó helyre raktad az embereid? és elegen vannak?

War. War never changes.

nekem így nem müxik 😞((( sem a lövés, sem a lõszerváltás

Zsolo007
Az ágyúnál is space, és oldalt vannak a lõszertípusok, amelyik tetszik rákattintasz.....ennyi

hogyan kell lõni az elõre lövõ ágyúval?? odáig oké, hogy feljövök felszínre, meg kell oda embert tenni, de mi a fire gomb rá?? nem a gépfegyvert kérdem, mert azt tudom, hogy SPACE, nameg a kilõtt rakéta típusokat hogyan lehet változtatni???
köszi elõre is

Zsolo007
Athlon XP 2500+ (barton) asszem eredetileg 1800 körüli MHz-n fut, de meg van emelve 2000-re (szorzzót csökkentettem FSB-t növeltem hogy 400-on fusson a 2X256MB DDR400

UI.: A hûtõ rajta elvileg 3000+ képes hûteni.....

Zsolo007
Közben én is rájöttem, és megoldottam a dolgot, mellesleg te mit szólsz hozzá? (Láttál már jobbat mi?) <#vigyor3>

[NST]Cifu
Milyen procid van?

Ami a logodat illet: 16 szinnel megvan a 16kbyte, és így néz ki:

Zsolo007
Áhh és most egy kicsit OFF leszek, véleményt szeretnék kérni errõl: (bár még nincs kész)

Az a baja hogy túl nagy (25 kb) és csak 16-ig engedélyezett a dolog. Valami ötlet hogy lehetne lejjebb tornászni?

UI.: Elég purtián lett, dehát életemben elõször csinálok ilyet, nézzétek el nekem <#vigyor5>

Zsolo007
Ezt tudom Cifu ezért kérdeztem a letöltési sebességét mert abból kb. tudom mennyi a feltöltés. Nekem 512-es feltöltésem van, a gond az hogy nekem már 3embernél is elég szépen akadt, nem nagyon bírta a proci. Megpróbálok húzni rajta hátha joibban fogja bírni. Kell csinálni egy probát 4-5 emberrel hogy mennyire bírom a terhelést

lipovics
Tegnap harman voltunk, nem volt lagg. Sztem elbir ot embert is Zsoloo, de majd meglatjuk. Szerintem pont eleg 3-5 ember, mert egyszer resztvettem egy nyolcfos attackban is, az volt a gaz, hogy egymast is kerulgetunk kellett, nem csak az ellenfeleket.

Tegnap Zsoloval is osszemegyunk, ha nem vagyunk voicen, szerencsere o elobb eszrevette a bajt es szolt 😊

A tegnapi esemenyhez:
XXI hajoban meg soha nem voltam, ezert kiprobaltam 😊
En a szerencsem miatt sullyesztettem el azt a sok tonnat, altalaban az en torpedom fektette meg a sebzett oriasokat 😊
Papirzacsi
Próbából most indítotam egy szervert, hogy lássam milyen a multi.
Hát bizony Hardon nem lehet kérni a WE segítségét a torpedó számításrhoz.😞

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mikrofonom van, ma este, és holnap este ráérek.Szerintem itt a netemmel lesznek a gondok, lehet hogy lassú lesz nektek.

[NST]Cifu
Szvsz olyan emberkének célszerû a szervernek lenni, akinek brutális feltöltési sebessége van (512kbit/s, vagy gyorsabb), mert amiatt lehetnek inkább lagzások, a letöltési sebesség mellékes...

Sajnos én csak holnap tudok csatlakozni a díszes társulathoz... 😞