Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Elso korben szoveges tartalom lesz, utana csinalgatjuk a dizajnt.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Utóbbi idõben már menetrend szerint szokták feltenni a kérdést, hogy van-e crack, amire eddig mindig volt válasz. Miután te is feltetted a már ismert kérdést, én Zsolo007-nek tettem egy javaslatot, miután õ már válaszolt neked.
Ezek után te kezdtél el kisöregezni!
Szóval ki kötekszik akkor kivel?
Az pedig, hogy kissé cinikus vagyok ezzel kapcsolatban, talán betudható annak, hogy már évek óta itt rontom az SG levegõjét, és ezt már kismilliószór eljátszottam kismillió emberrel. A HL2 esetén egy egész korrekt kis FAQ lett csinálva a népnek, még szorgos kezek és Borg kartárs segítségével a banner is kiüti a HL2 topicba látógatók szemét, de még most is sokan feltesznek olyan kérdéseket, amelyek ott vannak a FAQ-ban, csak el kellene olvasni...
Talán hagynom kéne a fenébe az egészet, és simán átugrani az ilyen dolgokat, nem az "én gondom" felkiáltással. A FAQ, amit felvetettem, szintén nem nekem, Zsolo007-nek, Etnies-nek és a többi topiclakónak kell, elhiheted... <#nezze>#nezze>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Per pillanat sajna én a következõ SG cikket próbálom hegeszteni (csak sajna alig haladok vele), de utána igyekszem besegíteni. Ha nincs más, aki jobb webes, és megfelel az olyan puritán desing, mint a hl2faq-nál van, akkor az oldalt megcsinálhatom én is.
De akkor tényleg neki kellene állni. <#wink>#wink>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
http://etnies.muskatli.hu/letoltes/nemweb/ventrilo_2_1_3_client2.exe
#3167-nek: FAQ-t hogy kell csinálni? 😊 Amúgy nem rossz ötlet, bele lehetne írni a mágneses alálövést meg minden ilyen dolgot, legalább nem lenne több noob kérdés.
silent_hunter_3_download_1.2_us.exe US download v1.2 patch
silent_hunter_3_dvd_1.2_emea.exe European retail v1.2 patch
silent_hunter_3_download_1.2_emea.exe European download v1.2 pat
Vagy lehet hogy eggyel sem indulna be a game mert nincs crack ?
A gépeddel kapcsolatban mondjuk csodálkozom, azért ez is elég durvus kis gép, esetleg lehet, hogy a ram kevés (nem tekergette a vinyót közben nagyon?). Nekem is Barton 2500+ procim van, az 2200Mhz-en szaladgál, és elég jól bírja (igaz 1.85 voltot kellett neki adni).
Ja és azt ugye tudod hogy a bal egérgombbal tudsz változtatni hogy vagy nézelõdsz vagy az ikonokra kattintgatsz.
War. War never changes.
War. War never changes.
köszi elõre is
UI.: A hûtõ rajta elvileg 3000+ képes hûteni.....

Ami a logodat illet: 16 szinnel megvan a 16kbyte, és így néz ki:

Az a baja hogy túl nagy (25 kb) és csak 16-ig engedélyezett a dolog. Valami ötlet hogy lehetne lejjebb tornászni?
UI.: Elég purtián lett, dehát életemben elõször csinálok ilyet, nézzétek el nekem <#vigyor5>#vigyor5>
Tegnap Zsoloval is osszemegyunk, ha nem vagyunk voicen, szerencsere o elobb eszrevette a bajt es szolt 😊
A tegnapi esemenyhez:
XXI hajoban meg soha nem voltam, ezert kiprobaltam 😊
En a szerencsem miatt sullyesztettem el azt a sok tonnat, altalaban az en torpedom fektette meg a sebzett oriasokat 😊
Hát bizony Hardon nem lehet kérni a WE segítségét a torpedó számításrhoz.😞
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sajnos én csak holnap tudok csatlakozni a díszes társulathoz... 😞