11357
-
#4863 KEdves Etnies :) Te kérted hogy nézzük a faq-t A tengók bemutatása szép. De hol marad a VIIC/41? A másik meg egy kötözködés : A konvojtámadásnál hivatkozol a akusztikus vezérlésű torpedókra, a neve helyesen zauNkönig. Mibe kössek még bele? -
#4862 Szerintem elobb probal meg jatszani vele, utana probal segitseget talalni :)
Legalabb is en igy szoktam. Ha meg unja vegigtapicskolni a kepeket, akkor az SH nem neki valo es mar ki is lett szelektalva.
Es szerintem innen talalnak oda, nem onnan ide :)
Gondolkoztam mar ezen a probleman en is, mikor a menut csinaltam. -
#4861 Sikerült megoldani a problémát ?? -
#4860 #4716 -
Braveheart #4859 vszínűleg túl hamar éri el a hajót, vagy rossz szögben találja el -
#4858 Hali
Nem tudok torpedózni. A hajót eltalálom, de a torpedó lepattan róla, ez miért van? Próbáltam mágneses és ütközéses gyújtóval is. -
#4857 Hátő, hirtelen annyi, hogy a menühöz kéne valami 1-2 szavas felirat (hogy mik találhatók a menüpont alatt), mert aki nem ismeri a FAQ-ot, jódarabig kereshet ezt-azt, de úgyis megunja és meg fogja kérdezni itt . :) -
#4856 Faq egyeb menupontjaba beraktam a II VH-s tengeralattjarokat is. Ezzel reszemreol kesz a FAQ, tovabbi otleteket varok :) -
Mongoose #4855 Jójójójó! Ok ! Kösz... van egy 80-as ,eg egy 160-as vinyom mondjuk .. majd meglatom:) -
#4854 Leírtam ...
Drivercserék, RAM próbálgatás, stb ...
De annak sincs értelme, hogy 4-5 driverrel teliszemeteld a gépet, mert - még ha a játék meg is javul - valami más el fog csesződni . Kényes dolog ez, legjobb tiszta lappal indulni . De ha nem akarod nem kell, ha olyan fontos lenne a dolog, szerintem már azt csinálnád . Én minek kiírni mindent ? Nincs másik (külön rendszer) partíciód / vinyód ? Elég logikátlan, ha nincs .
De én csak próbáltam tanácsot adni, nem kell megfogadni ... -
Mongoose #4853 Nem az, csak a gépemet azer ujrafeltelepiteni + a többi millió egy progit, meg mindent kiirni dvd-re .. azer ez huzos .. most komolyan nincs mas ötleted amihez különlegesebb dolgokat nem kell csinalni???? Mondjuk ezt warezrol szedtem mlég annyi :)) -
#4852 Azt csak akkor, ha a többi nem válik be .
Sajnálsz fél órát rá ? ,) -
Mongoose #4851 De most egy játékér WINRESI???????????? -
#4850 Nem kimondottan játékért, egyébként is sűrűn rakok új Win-t . :) -
Mongoose #4849 - cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
- próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól működik mindennel
- ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
- ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság
TE is ennyit szebvedsz egy jatékér???:)) WINRESI?? hat jó .. azer kösz! :) -
#4848 Ja, és ha bárhogy is sikerül megoldani a problémát, légyszi közöld velünk, hogy ha később ilyen problémája lesz valakinek, tudjunk rajta segíteni ! ;) -
#4847 De lehet az introval akad össze, vagyis annak kodekjeivel, próbálj meg másik kodekeket felrakni .
Amikor a játékot installálod, megkérdi, hogy felrakja-e a WinMedia 9 kodekeket, ha ezt eddig pipáltad, szedd ki installnál, ha pedig nem pipáltad ki, akkor próbáld meg azzal . -
#4846 Figyu:
Először is uninstalláld a játékot, újraindítasz és tedd fel újra .
Ha nem segít:
- cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
- próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól működik mindennel
- ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
- ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság -
Mongoose #4845 MSNebetek van?? mert ott gyorsabban lehetne dumalni -
Mongoose #4844 Ja és most raktam fel, és nincs mod meg patch! -
Mongoose #4843 H érted h minden drivert frissitsek?? Mondjuk aota 3x resiztem a gépem mindent + levettem a gépröl h az ne huzza meg ilyenek .. tom h hulye vok de pontosn mit csinaljak???:) -
#4842 warez és patchekkel müxik? -
#4841 Minder drivert frissíts. Utána próbáld meg modok nélkül. Lehet valamelyik felülírt egy gyári file-t. -
Mongoose #4840 Pontosítok! " ... alkalmazás hiba! Ez a feladat nem hajtható végre az alábbi memória címen!.." vagy egyszeruen ahelyett h belépne a menube, egyszercsak kilép az egész gameből... A játékom meg van crackelve minden sz*rt telepitettem hozzá, csak regelni nem regeltem!! MI LEHET A BAJ??????? KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK!!!!HELP! -
Gykor #4839 Sziasztok
Akinek a warez-os verzió van meg próbálja meg ezt a cdkey-t aktiválni nekem működik csak utána nem fogadja el a mini image-t, de lehet hogy nálam van a probléma.
A cdkey: MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X
http://www.serials.ws oldalon találtam meg.
-
Mongoose #4838 Hali mindenkinek! Igaz vusszab nem igazan nezegettem, de HATALMAS nagy segítségre van szuksegem!! Amikor elinditom a gamet akkor nem a menu jön be a betoltes utan hanem egy kisablak,h nem futtatható .dll ... vmikor mas, de idaig csak egyszer jött be a menu de amikor ott barmelíikre ramenteróm, akkor is azt irta h nem futtatható .dll!! segííítseeeteeek -
#4837 fincsi... -
#4836 Aki csatahajót akar fogni, az járjon sűrűn a Gibraltári szorostól nyugatra . Már 2 ottani Task Force-ban is az volt . -
GarET #4835 nah most kell mennem AM37-hez ha marad özemanyagom lenézek 18-hoz is:))) -
#4834 Konvojokat itt én bármelyik járörömben találtam, csak néha kicsi várni kellett .
Főleg a felső helyet, 41-től Task Force-ok is vannak bőven .
-
#4833 AM 18 körül járőrözzetek. Én ott szoktam, rádión jelentek egy patrol reportot a főhadiszállásnak és ők szólnak, ha konvoj érkezik. -
#4832 valaki egy cd keyt adjon már ! pls !!! -
GarET #4831 én ott tartok, de még én sem találkoztam konvojjal:( -
crossy104 #4830 Irország délnyugat,ill. nyugati részénél keresgélj!SZERINTEM! -
VO101 tvr #4829 1940 decemberében járok karrierben, és még nem találkoztam konvojjal. 40-ben még senki nem találkozott velük, vagy csak engem kerülnek el? Általában a BF ÉNY-i részén járörözöm, Írországtól délre... A térkép szerint erre kellene a legtöbb konvojnak érkeznie... -
#4828 Maj'szólsz :) -
#4827 2048/160. Vasárnap 4 óra után. -
#4826 :)
Sávszél ?
Mikor jó neked ? -
#4825 X -
#4824 Esc -> Exit patrol -> Dock at: kikötőd helye