Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CIFUnak: Rombolós dolog alatt azt értem hogy ha észrevesz egy romboló hogyan tudod lerázni/elsüllyeszteni, esetleg úgy hogy konvolykísérõkkel hogy érdemes játszadozni.
A bill.kiosztás dolgot meg direkt beírtam a FAQ-ba de ha ennyire lusta lesz a nép hogyí nem bír beballagni az említett könyvtárba akkor jó lenne ha mind a konvolytérkép, mind a bill. kiosztás fel lenne rakva etniez oldalára és belinkelve a FAQba
UI.: csak most nézem hogy már megcsináltad a linkelést, THX
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
amúgy ezt a kpt is berakhatnátok a FAQ-ba😊
jah és nem cak azzal tod megnézni, ha bemész a könyvtáradba SH3, és a documents mappában csalingálsz rátalálhatsz a teljes bill kiosztásra!!
Fel tudnátok tenni az F1 help menüpont összes billentyûzet kiosztását jpg képformátumban ha lehetséges.<#vigyor2>#vigyor2>
viktor
A rombolós dolog alatt mit értesz? Hogy kell elkerülni a bajt ha egy felszini hajó ránk támadott?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nah mindenképpen kellene valaki aki megírja a manual targetinget és elküldi nekem priviben vayg mailben nekem 8 hogy berakhassam. A rombolós részt én meg megírom de szrintem nem most....bár kitudja. Ezen kívül aki végigolvasta az azt mondja meg hogy mi hiányzik még belõle, mert szerintem van még 1-2 dolog ami tisztázásra szorul, de nekem nem jut eszembe 😄. Szal ötleteket várok hogy befejezhessem!!!!! Törjétek a buksitokat a közjó érdekében 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- a gyak. küldiket "kiváló"-ra csináltan meg így 1500 renown-val kezdtem (elvileg azok nélkül kevesebbet ad , hogy csak a végrehajtás vagy az eredmény is számít-e azt nem tudom)
etcetc, megy a foyltatás csak a léynegest részt ragadtam ki..., ez a faq-ban volt 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
UI.:Nah jó lehet több is mint 10 perc 😊 csak legyél itt 😊
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Nemsemmi gép
Az a dual geforce 6800 nagyon ottvan
Processor
AMD Athlon™ 64 FX-55+
with HyperTransport
Operating System
Microsoft® Windows®
XP Professional Edition
Memory
1GB Corsair™ XMS
Dual Channel PC-4400 DDR
Hard Drive
74GB 10,000 RPM
SATA - RAID 0 w/16MB Cache
Graphics Processor
Dual NVIDIA GeForce™
6800 GT 256MB DDR3
Sound Card
Creative Sound Blaster®
Audigy® 2 ZS 7.1 HD Audio
<#zavart1>#zavart1><#wow1>#wow1>
szal ha jövõ hét végéig ráér, akkor én elvállalaom a dizájnt!