11357
  • Gundark
    KEdves Etnies :) Te kérted hogy nézzük a faq-t A tengók bemutatása szép. De hol marad a VIIC/41? A másik meg egy kötözködés : A konvojtámadásnál hivatkozol a akusztikus vezérlésű torpedókra, a neve helyesen zauNkönig. Mibe kössek még bele?
  • lipovics
    Szerintem elobb probal meg jatszani vele, utana probal segitseget talalni :)
    Legalabb is en igy szoktam. Ha meg unja vegigtapicskolni a kepeket, akkor az SH nem neki valo es mar ki is lett szelektalva.
    Es szerintem innen talalnak oda, nem onnan ide :)

Gondolkoztam mar ezen a probleman en is, mikor a menut csinaltam.
  • Tuvok #4861
    Sikerült megoldani a problémát ??
  • Tuvok #4860
  • Braveheart
    vszínűleg túl hamar éri el a hajót, vagy rossz szögben találja el
  • Herold
    Hali

Nem tudok torpedózni. A hajót eltalálom, de a torpedó lepattan róla, ez miért van? Próbáltam mágneses és ütközéses gyújtóval is.
  • Tuvok #4857
    Hátő, hirtelen annyi, hogy a menühöz kéne valami 1-2 szavas felirat (hogy mik találhatók a menüpont alatt), mert aki nem ismeri a FAQ-ot, jódarabig kereshet ezt-azt, de úgyis megunja és meg fogja kérdezni itt . :)
  • lipovics
    Faq egyeb menupontjaba beraktam a II VH-s tengeralattjarokat is. Ezzel reszemreol kesz a FAQ, tovabbi otleteket varok :)
  • Mongoose
    Jójójójó! Ok ! Kösz... van egy 80-as ,eg egy 160-as vinyom mondjuk .. majd meglatom:)
  • Tuvok #4854
    Leírtam ...
    Drivercserék, RAM próbálgatás, stb ...
    De annak sincs értelme, hogy 4-5 driverrel teliszemeteld a gépet, mert - még ha a játék meg is javul - valami más el fog csesződni . Kényes dolog ez, legjobb tiszta lappal indulni . De ha nem akarod nem kell, ha olyan fontos lenne a dolog, szerintem már azt csinálnád . Én minek kiírni mindent ? Nincs másik (külön rendszer) partíciód / vinyód ? Elég logikátlan, ha nincs .
    De én csak próbáltam tanácsot adni, nem kell megfogadni ...
  • Mongoose
    Nem az, csak a gépemet azer ujrafeltelepiteni + a többi millió egy progit, meg mindent kiirni dvd-re .. azer ez huzos .. most komolyan nincs mas ötleted amihez különlegesebb dolgokat nem kell csinalni???? Mondjuk ezt warezrol szedtem mlég annyi :))
  • Tuvok #4852
    Azt csak akkor, ha a többi nem válik be .
    Sajnálsz fél órát rá ? ,)
  • Mongoose
    De most egy játékér WINRESI????????????
  • Tuvok #4850
    Nem kimondottan játékért, egyébként is sűrűn rakok új Win-t . :)
  • Mongoose
    - cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
    - próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól működik mindennel
    - ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
    - ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság
    TE is ennyit szebvedsz egy jatékér???:)) WINRESI?? hat jó .. azer kösz! :)
  • Tuvok #4848
    Ja, és ha bárhogy is sikerül megoldani a problémát, légyszi közöld velünk, hogy ha később ilyen problémája lesz valakinek, tudjunk rajta segíteni ! ;)
  • Tuvok #4847
    De lehet az introval akad össze, vagyis annak kodekjeivel, próbálj meg másik kodekeket felrakni .
    Amikor a játékot installálod, megkérdi, hogy felrakja-e a WinMedia 9 kodekeket, ha ezt eddig pipáltad, szedd ki installnál, ha pedig nem pipáltad ki, akkor próbáld meg azzal .
  • Tuvok #4846
    Figyu:
    Először is uninstalláld a játékot, újraindítasz és tedd fel újra .
    Ha nem segít:
    - cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
    - próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól működik mindennel
    - ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
    - ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság
  • Mongoose
    MSNebetek van?? mert ott gyorsabban lehetne dumalni
  • Mongoose
    Ja és most raktam fel, és nincs mod meg patch!
  • Mongoose
    H érted h minden drivert frissitsek?? Mondjuk aota 3x resiztem a gépem mindent + levettem a gépröl h az ne huzza meg ilyenek .. tom h hulye vok de pontosn mit csinaljak???:)
  • ChevyG #4842
    warez és patchekkel müxik?
  • dr Kotász
    Minder drivert frissíts. Utána próbáld meg modok nélkül. Lehet valamelyik felülírt egy gyári file-t.
  • Mongoose
    Pontosítok! " ... alkalmazás hiba! Ez a feladat nem hajtható végre az alábbi memória címen!.." vagy egyszeruen ahelyett h belépne a menube, egyszercsak kilép az egész gameből... A játékom meg van crackelve minden sz*rt telepitettem hozzá, csak regelni nem regeltem!! MI LEHET A BAJ??????? KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK!!!!HELP!
  • Gykor
    Sziasztok

Akinek a warez-os verzió van meg próbálja meg ezt a cdkey-t aktiválni nekem működik csak utána nem fogadja el a mini image-t, de lehet hogy nálam van a probléma.

A cdkey: MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X

http://www.serials.ws oldalon találtam meg.

• Mongoose
    Hali mindenkinek! Igaz vusszab nem igazan nezegettem, de HATALMAS nagy segítségre van szuksegem!! Amikor elinditom a gamet akkor nem a menu jön be a betoltes utan hanem egy kisablak,h nem futtatható .dll ... vmikor mas, de idaig csak egyszer jött be a menu de amikor ott barmelíikre ramenteróm, akkor is azt irta h nem futtatható .dll!! segííítseeeteeek
  • Looserke
    fincsi...
  • Tuvok #4836
    Aki csatahajót akar fogni, az járjon sűrűn a Gibraltári szorostól nyugatra . Már 2 ottani Task Force-ban is az volt .
  • GarET
    nah most kell mennem AM37-hez ha marad özemanyagom lenézek 18-hoz is:)))
  • Tuvok #4834
    Konvojokat itt én bármelyik járörömben találtam, csak néha kicsi várni kellett .
    Főleg a felső helyet, 41-től Task Force-ok is vannak bőven .

• Looserke
    AM 18 körül járőrözzetek. Én ott szoktam, rádión jelentek egy patrol reportot a főhadiszállásnak és ők szólnak, ha konvoj érkezik.
  • datango
    valaki egy cd keyt adjon már ! pls !!!
  • GarET
    én ott tartok, de még én sem találkoztam konvojjal:(
  • crossy104
    Irország délnyugat,ill. nyugati részénél keresgélj!SZERINTEM!
  • VO101 tvr
    1940 decemberében járok karrierben, és még nem találkoztam konvojjal. 40-ben még senki nem találkozott velük, vagy csak engem kerülnek el? Általában a BF ÉNY-i részén járörözöm, Írországtól délre... A térkép szerint erre kellene a legtöbb konvojnak érkeznie...
  • Tuvok #4828
    Maj'szólsz :)
  • dr Kotász
    2048/160. Vasárnap 4 óra után.
  • Tuvok #4826
    :)
    Sávszél ?
    Mikor jó neked ?
  • dr Kotász
    X
  • Tuvok #4824
    Esc -> Exit patrol -> Dock at: kikötőd helye