Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Változott a helyzet az esõs idõre való tekintettel mégsem megyek el itthonról, szal ráérek FAQt csinálni és ami mégfontosabb ha vagyunk elegen akkor multizni!!!! SZal aki ráér az szóljon jó lenne már összehozni egy vadászatot!

Zsolo007
MIlyen VGAd van?

Azt még hozzáteszem, hogy a 61.76-os nVIDIA driver van fent, a 66.94-es és a 71.84-el nagyon lelassul valamiért a dolog, pl. az SH3 meg az IL2FB/PF játszhatatlan lesz.

Zsolo007
Érdekes...........

Etniez akkor pls rakd bele a 98SEt a támogatott OP-ok közé THX

Játszik még rajtam valaki Win 98SE alatt a játékkal? Elvileg ugyebár nem kellene futnia, de nekem tökéletesen megy, soha nem fagyott eddig.

Zsolo007
Csináld is nyugodtan mert ma abszolút nem érek rá vele foglalkozni

CIFUnak: Rombolós dolog alatt azt értem hogy ha észrevesz egy romboló hogyan tudod lerázni/elsüllyeszteni, esetleg úgy hogy konvolykísérõkkel hogy érdemes játszadozni.

A bill.kiosztás dolgot meg direkt beírtam a FAQ-ba de ha ennyire lusta lesz a nép hogyí nem bír beballagni az említett könyvtárba akkor jó lenne ha mind a konvolytérkép, mind a bill. kiosztás fel lenne rakva etniez oldalára és belinkelve a FAQba

UI.: csak most nézem hogy már megcsináltad a linkelést, THX

lipovics
Elkezdtem kicsit csinalgatni a FAQ-t 😊
Macccy
jippí .... Megvolt az elsõ komolyabb õrjáratom. 1940, january 9-16: 46355t süllyedt! Örülök mint majom farkának, mert az elõzõ meg mélypont volt, nem tonna miatt, hanem zsinórban 3 besült és 1 fél méter híján nem talált torpi miatt.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

MÁR FELRAKTÁK KERESS RÁ😊
amúgy ezt a kpt is berakhatnátok a FAQ-ba😊
jah és nem cak azzal tod megnézni, ha bemész a könyvtáradba SH3, és a documents mappában csalingálsz rátalálhatsz a teljes bill kiosztásra!!
Hello!

Fel tudnátok tenni az F1 help menüpont összes billentyûzet kiosztását jpg képformátumban ha lehetséges.<#vigyor2>

viktor

[NST]Cifu
Kezdetnek perfect! <#eljen>

A rombolós dolog alatt mit értesz? Hogy kell elkerülni a bajt ha egy felszini hajó ránk támadott?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
Átolvastam kiskorú irományát kiszedtem belõle a "hülyeségeket". A rombolós dolog megírására csak nem érzek ingerenciát szal ha valaki nagyon ráér írja meg pls és küldje el. THX

Zsolo007
OKé értem én azért mondtam hogy ki kell belõle venni. Ezen kívül van más is a sorrendet is változtatni kell, mert van ami csak késõbb jutott eszembe. pl: idõgyorsítás után felbontás, utána meg torpedózás....ez így nem egészen jön össze.

Nah mindenképpen kellene valaki aki megírja a manual targetinget és elküldi nekem priviben vayg mailben nekem 8 hogy berakhassam. A rombolós részt én meg megírom de szrintem nem most....bár kitudja. Ezen kívül aki végigolvasta az azt mondja meg hogy mi hiányzik még belõle, mert szerintem van még 1-2 dolog ami tisztázásra szorul, de nekem nem jut eszembe 😄. Szal ötleteket várok hogy befejezhessem!!!!! Törjétek a buksitokat a közjó érdekében 😊

oks én csak ránéztem faq-ra ennyi, nekem oly mind1 ki mit irt csak hülyeség ne legyen már benne

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Jah de azt nem én írtam 😄 az kiskorúbézoltán írása, azért írtam elé hogy tõle idézve, nem néztem át mert túl hosszú volt, azt ki lehetne törölni mondjuk

A hajó és a személyzet :
- a gyak. küldiket "kiváló"-ra csináltan meg így 1500 renown-val kezdtem (elvileg azok nélkül kevesebbet ad , hogy csak a végrehajtás vagy az eredmény is számít-e azt nem tudom)
etcetc, megy a foyltatás csak a léynegest részt ragadtam ki..., ez a faq-ban volt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Ezt mire monod thantos? Én ilyet nem írtam. Emléxem rá.

Hú ez elég hosszú gondolom a bill is elfüstölt😄 Egész jó remélem vki megírja majd a manualos célzást^^
ezen akatt meg a szemem elsõre a faq-ban 😊

nem azért mondom de én ucso két tutor küldit nem csináltam végül meg és ugy is 1500renown-al kezdtem... 😊

lipovics
Zsolo007
Király gyere fel légyszi ventrire hogy megbeszéljük a dolgot.

Az ásványvíz szobába 😄

lipovics
Most jottem focibol 😊
Zsolo007
Nah kész az elsõ béta változata a FAQnak. Etniez örülnék ha itt lennél mert most kéne a tárhelyed hogy közzé tudjuk tenni vélemyényezésre. Abban az esetben ha nem vagy elérhetõ 10 percen belül én csinálok FTP szervert aminek megadom a címét hogy a nagyközönség leszedhesse véleményezésre/bõvítésre/javításra. Viszont az én szerverem csak ma este fog menni pár órát többet nem!!!

UI.:Nah jó lehet több is mint 10 perc 😊 csak legyél itt 😊

Zogu
Helyes a bõgés oroszlán! Talán késõbb többen hazajönnek.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Hány jelentkezõt látsz magad körül? Rajtad kívüól senki sem írt hogy jönne, ami megjegyzem nem is baj mert így legalább tudok haladni a FAQ-val, ugyanis jó lenne ma befejeznem mert holnap nem fogok ráérni ezzel foglalkozni. Megcsinálok amennyit tudok aztán közzéteszem véleményezésre.

Zogu
Akkor lesz milti?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
LOL

Zogu
Ej de csúnyát találtam választani. Azt hittem, hogy két revolvert húz elõ az ürge.<#wave>

Zogu
Egy!<#mf3>

Zsolo007
Nagyon elvagyok merülve a FAQban, haladgatok, már 2 oldal megvan és jópár problémás dolog letüdva de még van hátra. Írja be aki ráér multira hátha össze tudunk jönni, egy multi erejéig szívesen megszakítom a wordözést 😊

Zsolo007
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Nemsemmi gép

Az a dual geforce 6800 nagyon ottvan

Biztos megéri
és mindezt csak $4827-ért vesztegetik<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#wilting><#wow1>
oks.) szívesen<#awink>
nem leht überelni?<#vigyor2>
Processor
AMD Athlon™ 64 FX-55+
with HyperTransport

Operating System
Microsoft® Windows®
XP Professional Edition

Memory
1GB Corsair™ XMS
Dual Channel PC-4400 DDR

Hard Drive
74GB 10,000 RPM
SATA - RAID 0 w/16MB Cache

Graphics Processor
Dual NVIDIA GeForce™
6800 GT 256MB DDR3

Sound Card
Creative Sound Blaster®
Audigy® 2 ZS 7.1 HD Audio
<#zavart1><#wow1>
Van új routerem hátha ez már nem lép ki😄
Zsolo007
A FAQ addigra tuti kész lesz, dizájnolni meg ráér 😊

Köszi hogy felajánlod a segítséged!

nah emberek a dizájnt nagyon szívesen alvállalom, de csak a köv hét végére lenne kész, mert vasárnap mek vissza szegedre és ott nincs gép, max a tanszéken de ott meg nem lehet ilyeneket csinálni😞
szal ha jövõ hét végéig ráér, akkor én elvállalaom a dizájnt!
Zsolo007
Most néztem a hivatalos FAQ-t hát az ló***rt sem ér 😞

Zsolo007
Olyan 19:00 fele ráérnétek egy multira?

Nekem se jön be most 😞
Zsolo007
PFFF nem megy a subsim oldala...ennyit a faqról....nah megoldom máshogy

Zsolo007
Hát még dolgozom a dolgon, most csak azért raktam be hogy szokjam de annyira tényleg nem jó. Majd kitalálok valami mást.

Zsolo007
Visszatértem 😊, folytatom a FAQ-t.

Zogu
Ahogy elnézem még nem volt "falka". Vagy már lemaradtam?

Angol FAQ
Itt elég sok mindent írnak érdemes ezt átolvasni a felesleges kérdések elött.
kösz a segítségeket, probléma elhárítva 😊))

Nem lehetne vmi szolídabb?
Hú ez a sok animált logo eléggé szemfárasztó.