Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Egyelõre jó de részek hiányoznak..............

Jó! Aki kezdõ mindent megtalál.

Most fejeztem be egy durva multit az ubin. Kis konvoj nagy védelem és tapasztalat (1943). 4-5 indultunk (nem XXI) korabeli hajókkal😊, a végén 2 maradtunk. Az egész konvojt kinyirtuk rombolóstul együtt (kb.5db). Hát rendesen dobták a mélyvizi bombákat, de nem eléggé jól.😊
Seaweed
Jo lesz igy?
Az lehet hogy minden game elindul, csak az nem mindegy mit látsz a képen. nekem 9000 => 9800 pro váltáskor a D3ban elsírtam magam örömömben. 😊

Eljött egy valamikori kolis haverom, kérdezem D3 megvan? "Már végig is nyomtam a laptopomon" jött a válasz én meg seggreültem, hogy mi van? A képe elég alap volt, mint mondta, de végigvitte. Valami Ati mobility VGA-n 😊 Leültettem, elindítottam neki, fél óráig aztakurvázott.

_Atti_
4 patrol alatt egy szerencsétlen kereskedõhajoval akadtam össze azt se birtam kilõni😊 (100%realism)

lesz mástipusu küldetés késõbb?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

lipovics
Lesz ma este multi? Jelezzetek elore, mert ugy csinalom magam, most jottem focibol, mindjart furdok, eszek es tolem okes a dolog 😊
lipovics
Kicsit all a szerver, perpill nincs FAQ, legkesobb holnap reggel el a dolog, addig irkaljon mindenki sokat 😊
Várj vele, egészen biztosan hamar le megy az ára.
Szimulátoroknál már néhány hónap után drasztikus árcsökkenés figyelhetõ meg, lévén hogy rétegjáték.

jah és egy érdekesség, akárhyányszor töltök vissza állást, amikor betöltõdik, úgy veszi a gép mintha vmi galiba lenne mert minden villódzik, patttognak a lámpák, meg kitörnek a mûszerek övegei!, de utána méis beál minden normálba, és sérülés sincs szal nemtom miez, minden esetre elõször amikor csinálta beszartam majdnem.... mostmár cska mosolygok rajta😊<#vigyor3>
uh a mai patrol nem volt rossz, ugye még mindig csak az UII-vel meggyek, amin 5 torpi van összesen. 3 hajót sülyesztettem el egyet alálövésséssel, a másiknál vmi gáz volt mert magneticen a vízben egyszercsak felrobbant úgyhogy töltöttem vissza az állást😊
mire AN16-hoz értem volna nem volt skulom😉
Nah és ott vok meglõve-a harmadik patrolom jönne, de már megint az AN 16-hoz kell mennem-nincs is annyi üzi a járgányban hogy elé legyen!!! oda vissza+ kicsit csalingázni!!!
szal lehet beált a merevedés, mert nem hiszem hogy véletllenül 3x AN16-hoz kell mennem!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#nemtudom><#confused>
[NST]Cifu
...lehet ez az elsõ játék amihez szükség lenne a >1giga ramra???

Egészen biztos, hogy nem ez az elsõ játék. Hogy messzebb ne menjek, a SW:Galaxies 2Gbyte esetén állítólag már nem is swappel... 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
Nemértem a kérdést hiszen a rídmíben le van írva hogy az ajánlott 1GB ram 😊

Rusid
Á ott idõgyorsításhoz kéne vagy 10G ram 😄DD.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

azt nem, mé ott is lehet gyorsítani az idõt??? 😄DDDD

Rusid
Még nem próbáltad akkor Battlefield:Vietnam-ot. 😄

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

eléggé lementek a memóriák árai, majd júniusban lehet beújítok rá

LOL 😄DD

nekem az elsõ 😊 ilyen még nem fordult elõ velem (ezzel a géppel), pedig eléggé sokat szoktam játszani

8 szoroson nálam is akad. 4 szeresen és 16 szoroson nem csak 8 szoroson 😄 kicsit érdekes.
Rusid
Nem az elsõ játék 😄.

az mér van, hogy néha már akkor is beszaggat a játék, ha nyolcszoros idõ sebességre teszem?? gondolom sok a hajó, sok paraméter van a gaméban, amit egyre rövidebb idõ alatt kell megoldania, ahogy növelem az idõ sebességét... szóval lehet ez az elsõ játék amihez szükség lenne a >1giga ramra???

Zsolo007
Én nem tartom valószínünek hogy lesz patchtörés, örüljünk hogy a simát feltörték!

Szerintetek lesz tört patch? Én félek, hogy nem, eddig két patch van már, itt lesz a harmadik nemsokára, ha eddig nem csinálták meg... Mindenesetre ettõl függetlenül szerintem megveszem majd a játékot, csak várok vele egy kicsit, hátha olcsóbb lesz.

Zsolo007
Namost valószínûbb az hogy ahogy haladunk elõre az idõben a régebbi kártyák támogatását inkább kiveszik és az újjabbakat rakják be (már csak azért is hogy ne 100mb-os detonátor legyen.... 😊 ) És ezért lehet az hogy az újabbak már nem tesznek jót a tiednek. Hiába írja hogy visszamenõleg támogat minden taz egy nagy marhaság, minél régebbi a kártya annál régebbi detonátor jó hozzá. Legtöbbször amúgy az a detonátor a legjobb amit alapból adnak a VGAhoz.

Zsolo007,

De akkor az utolsó két driverrel miért lassul be minden? Azokban már csak dx9-es támogatás van?

Zsolo007
Errõl crossyt kérdezd neki van olyanja.

#3265: Az IL2 azért megy jól mert az nem használ DX9-et meg nincsenek benne durvább shaderek. Tulajdonképp 8-as játékokat viszonylag jól viszi.

#3261: valóban egész jó géped van.....bár a VGA 64bites....hát az nem az igazi

Zogu
Lesz banner az FAQ-hoz? Szétnéztem, a Transport Giantnál van (SG). Onnan jutott eszembe.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007,

Teljesen igazad van FX ügyben, de ameddig az IL2FB/AEP/PF fut a kártyán az általam elképzelt beállításokkal (majdnem minden fullon van), addig nekem teljesen jó. 😊

Mozgó flash:

Periscope.swf
Zsolo007,

Mi9ért lassul be újabb driverekkel a legtõbb játék? Amúgy 1024*768-ban ha az ember kikapcsolja a high detail-t, teljesen jól megy a játék.

csuhi
Hali!

A Silent Hunter III télleg csak 32bites Windowson hajlandó menni?

ChevyG
mint emlittettem nem panaszkodok. Athlon 2400+ 512MB DDR333, ATI 9000 64Mb 64bit a konfigom föbb jellemzöi, és ahhoz képest még minden uj és ujabb játékkal jáccotam. Ahhoz képest hogy itt és más game topik lakoi mijen paksi erömüvekkel nyomják. szal nem panaszkodom
Zsolo007
Az ati9000 nem hasonlítható össze az FX5200-al........bocsásson meg nekem minden FX5200 tulajdonos, de az igazság az hogy az angol kifejezéssel élve: A piece of shit!!! (lószar). Rosszabb mint a G4 MXek. Directx9-en meg hihetetlenül gyenge teljesítményt nyújt. Max. irodai alkalmazásra jó másra nemigen.......

UI.: Az FX széria amúgy is szar lett ráadásul ez még tovább rontja a hírnevét az nvidiának. Atiéknak legalább volt annyi eszük hogy a 9200-asukból kiszedték a directx9-et ezáltal mentve valamit a hírnevükbõl......Nem véletlen hogy nvidia olyan gyorsan kijött a 6-os szériával!

ChevyG
én ATI 9000-el nyomom és nem panaszkod6ok
Zsolo007
Fut FX5200-on???????WoW rendesen izzadhat az a kártya...........nemgondoltam volna...Akkor már értem miért lassul be az újabb driverekkel........

Zsolo007
Láttátok már a battlefield 2 bannerét???????? Az valami flashes megoldás nem? De Qurvajó!!!!

Zsolo007,

FX5200. Amûgy sajna 800*600-ban textúrahibák vannak, így maradtam a 1024*768-nál.

ChevyG
huuu, tegnap elöször jáccotam 1 missiot (happy times). követtem egy torpedo utját, és egyenesen a hajocsavar felé ment! már biztos voltam a sikerbe, ekkor láttam, hogy a proppeler által keltett áramlat a torpedot kicsapta 1 pillanatra a vizböl (kiugrott mint 1 delfin!) és más irányba ment el...
Zsolo007
LOL <#nevetes1>

UI.: Jah leesett a hajós weboldalra gondolsz .......áhhhh......hol tartom az eszem???? <#vigyor5>

Zogu
A medvét a weboldaladra írtam.<#circling>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Hát lévén megint csak ketten vagyunk, ez így nem jó, ha még jönne etniez meg mondjuk Cifu akkor jólenne 😊

Zogu
Lássuk a medvét!

ChevyG
Nagyon OTT van ez a játék!
Zsolo007
Ez a hajó renown tetszik. Még valami eszembe jutott. Én még suliban kezdtem el csinálni egy weboldalt ami az uboat.net fordítása alapján leírja a kroszak tengóit. Esetleg be lehetne rakni. Mit szólnátok hozzá?

lipovics
Felraktam a bill kiosztast es a manualt. A jatekba berakhato zene is, ezt is beirtam a faq-ba, javitottam az oprendszerek es a driverek infojat.
Zogu
Privátba Zsoloo007-nek.

Zogu
Az oldalgazdával kellene kitetetni egy fix bannert a FAQ-hoz, mert így el fog veszni a cím.

lipovics
Hova irtad?
lipovics
Csinaltam egy oldalt, ahol a hajok renown erteke van feltuntetve.
Elerheto a FAQ index oldalarol, vagy innen:

http://etnies.muskatli.hu/sh/hajok.html

A neveke majd kesobb beirom, mert nem akarok teves infot felrakni.
Zogu
Szia!
Megnéztem a FAQ-t. Nagyon jó. Írtam néhány észrevételt