Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fejeztem be egy durva multit az ubin. Kis konvoj nagy védelem és tapasztalat (1943). 4-5 indultunk (nem XXI) korabeli hajókkal😊, a végén 2 maradtunk. Az egész konvojt kinyirtuk rombolóstul együtt (kb.5db). Hát rendesen dobták a mélyvizi bombákat, de nem eléggé jól.😊
Eljött egy valamikori kolis haverom, kérdezem D3 megvan? "Már végig is nyomtam a laptopomon" jött a válasz én meg seggreültem, hogy mi van? A képe elég alap volt, mint mondta, de végigvitte. Valami Ati mobility VGA-n 😊 Leültettem, elindítottam neki, fél óráig aztakurvázott.
lesz mástipusu küldetés késõbb?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Szimulátoroknál már néhány hónap után drasztikus árcsökkenés figyelhetõ meg, lévén hogy rétegjáték.
mire AN16-hoz értem volna nem volt skulom😉
Nah és ott vok meglõve-a harmadik patrolom jönne, de már megint az AN 16-hoz kell mennem-nincs is annyi üzi a járgányban hogy elé legyen!!! oda vissza+ kicsit csalingázni!!!
szal lehet beált a merevedés, mert nem hiszem hogy véletllenül 3x AN16-hoz kell mennem!!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Egészen biztos, hogy nem ez az elsõ játék. Hogy messzebb ne menjek, a SW:Galaxies 2Gbyte esetén állítólag már nem is swappel... 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
De akkor az utolsó két driverrel miért lassul be minden? Azokban már csak dx9-es támogatás van?
#3265: Az IL2 azért megy jól mert az nem használ DX9-et meg nincsenek benne durvább shaderek. Tulajdonképp 8-as játékokat viszonylag jól viszi.
#3261: valóban egész jó géped van.....bár a VGA 64bites....hát az nem az igazi
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Teljesen igazad van FX ügyben, de ameddig az IL2FB/AEP/PF fut a kártyán az általam elképzelt beállításokkal (majdnem minden fullon van), addig nekem teljesen jó. 😊
Mi9ért lassul be újabb driverekkel a legtõbb játék? Amúgy 1024*768-ban ha az ember kikapcsolja a high detail-t, teljesen jól megy a játék.
UI.: Az FX széria amúgy is szar lett ráadásul ez még tovább rontja a hírnevét az nvidiának. Atiéknak legalább volt annyi eszük hogy a 9200-asukból kiszedték a directx9-et ezáltal mentve valamit a hírnevükbõl......Nem véletlen hogy nvidia olyan gyorsan kijött a 6-os szériával!
FX5200. Amûgy sajna 800*600-ban textúrahibák vannak, így maradtam a 1024*768-nál.
UI.: Jah leesett a hajós weboldalra gondolsz .......áhhhh......hol tartom az eszem???? <#vigyor5>#vigyor5>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Elerheto a FAQ index oldalarol, vagy innen:
http://etnies.muskatli.hu/sh/hajok.html
A neveke majd kesobb beirom, mert nem akarok teves infot felrakni.