11357
  • Papirzacsi
    Nekem csak az az egyetlen negatív tapasztalatom, hogy néha nem okos végzetes sérülést a hajón, csak mondjuk lekapja a csavarokat, vagy a kormányt. AMi túlkép pvégzetes, mert onnan úgy nyírom ki ahogy akarom. Lepattanani nekem is lepattan néha ,de legalább nem süllyed el, és újra rámegy a célra. Amíg meg nem semmisíti. :-) Korábban írtam egy ilyen lepattanós dolgoról történetet. De a vég mindíg nekem jó. :-)
  • datango
    jah , ehhez képest gagymilk volt , de a "62 es " DAS BOAT nevű játékhoz képest megváltás ! .)
    --
    most a gamefejlesztoknek rákén állni a mai modern tengo szimulatorrra...
  • Tuvok #4941
    Ágyúval verébre ? :))
  • Placebó
    Háát nekem volt a Zauköniggel is negatív tapasztalatom...:S Utolérte a hajót majd lepattant róla majd újra elindult megint lepattant róla csinált egy fékört és akkor találta el igaz oldalba de berobbant... erre a WO meg Torpedo missed rá 20mp-re meg Enemy Unit Destroyed...:)
  • Papirzacsi
    Hát simán meglehet. Bár a Zaunkönig már megoldja az ilyen, és más irányú problémáimat. :-)
  • daze
    Köszi a választ!
    Remélem lemegy végre szerdán ez a szigorlatom és újjult erővel vághatok neki a karriernek...
  • Tuvok #4937
    Draft
  • viktor2
    Szeretném megkérdezni, hogy a hajó merülését a célzókönyvben melyik adat tartalmazza??? Ahogy a FAQ-ban olvastam ezen értékhez kell hozzáadni 1-2 métert szélcsendes időben mágneses torpi támadás esetén. Köszi!!!
  • Placebó
    Aszemét...:)
  • Tuvok #4934
    Hát ezt már 1.3-ban nem lehet megcsinálni, össze-vissza kacsáznak miközben megy feléd . :)
  • Placebó
    Én igen az elején mindig csak impactot, elég nehéz volt vele főleg mikor a kecseg rombolók szreveszik a torpedót és elkezdenek kitérni előle..:( Amúgy meg már nagyonb megy Magnetic torpival szembből rombolókivégzése...:) Hagyom had vegyen észre úgy 3800m-ről már tuti periszkópmélység szembeál torpi merülés alá 0.5-1m-rel céloz kivárok míg teljesen felémfordul, torpit lassúra állítom és 1000m körül torpi ki periszkóp be 1/4 gáz teljes fordulat jobbra vagy balra és ennyi...:) Általában elúszik a torpi majdnem a hajó tattjáig és bumm 5-4 romboló megvan vele így. Amiket rühellek azok meg kis fregattok..:(
  • Tuvok #4932
    Én meg eddig sosem használtam :)
  • Placebó
    Az Impactot én mindig kivégzésre használom..:) leállított motorú sérült hajók ellen tökéletes...:)
  • Tuvok #4930
    Hmm, egy csóka reagált, neki is hátrébb mennek a torpedók ...

Mellesleg éjjel 1-ig próbálgattam kilőni azt a T3-at, 23-szor töltöttem újra az állást, variáltam a torpedó sebességével, a célpontokkal, üzemanyagtartály, hajótest, vagy simán alá 1 méterrel, de mindig túl hátra lőtt, legjobb esetben is csak a motorjait állította le, de el nem süllyedt .
    Végül átraktam impact-re a torpedót . Elsőre jó lett ...
  • Placebó
    Sajna még mindig a WO melőjával van gondom, van mikor észrevezi 7800m-ről a hajót van mikor 1000-ről képtelen felfedezni nappal tiszta időben...ehh

28 küldit vittem végig már mikor egy konvoj attack kellős közepén elmentettem a gémet azóta ha visszatöltöm azt az állást az első torpedótaláltakor kidámpol a szemét, rámenentettem mégegyet hátha megjavul de nem, az első torpi becsapódáskor a visszatöltött játékállás egyszerűen kilép a desktopra...
  • Tuvok #4928
    Illetve elvileg van ilyen mod is .
  • Tuvok #4927
    1.2-es patch-től elérhető .
  • daze
    Sziasztok!

Először is gratulálni szeretnék a faq-hoz, ngayon jó, sok hasznos dolgot megtudtam belőle!
    Viszont lenne egy kérdésem:
    Letöltöttem azt a manuális célzás német videót, és ott a navigációs térképnél volt szögmérő, ez valami mod vagy patch? Ha mod, mi a neve?

Előre is köszi!
  • Tuvok #4925
    Fú az milyen gagyi volt már :))
  • Placebó
    Azzal a rombolókkal lehet tartani a empót víz alatt meg egy kicsit nagyobb is..:)
  • Placebó
    a ii. vh-ba..:)
  • datango
    mint az enigmába ? .) én inkább egy tájfunnal probálnam .)
  • Placebó
    Én a másik oldalról is kipróbálnám monnyuk egy romboló parancsnokaként...
  • datango
    21% ! :):) en annyin nyomomd , de nekem mar az ins nagy realizmus hogy mijen szép a grafika... (ez vitathatatlan) , megcsinálhatnak ijen grafika meg mindennel a mai tengókat , az lenne még élvezetes ... .)
  • Herold
    Az nem túl realisztikus megközelítése a dolgoknak.
  • datango
    én atomatikusan csinaltatom .) hihi
  • Herold
    Ti hogy számoljátok ki, hogy egy hajó a torpedó becsapódásáig mekkora utat tesz meg? A TDC panelen szépen lehet görbíteni a torpi útját manuálisan, variálni a gyroval, éppen csak azt nem számolja ki, hogy a hajó hol lesz a találkozásnál.
    Pedig a játék első részében egész jól ment már a célzás.
  • Tuvok #4916
    Sztem azért, mert a kiképzésben szereplő ellenfelek semlegesek . Ott neked kell manuálisan lődözni .
  • Tuvok #4915
    Akkor ok .
  • dr Kotász
    Mert tévedésből a biztonsági másolatot helyezted a meghajtóba. Próbáld az eredeti lemezzel!
  • Placebó
    Rakjál tisztet is a toronyba, mert az vezényli a tüzet ilyenkor... WO-ra ráböksés már ott is vannak a légvédelmi ágyúra vonatkozó parancsok is szépen
  • Looserke
    szerinted???
  • Zolix29
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy ha patch-et rakok fel akkor nem indul a játék? dvd-t akar ellenőrizni és valami key is kell!
  • Braveheart
    A Kernel Audio Mixer rosszalkodott. Letöltöttem a legújabb alaplap-driverem, felraktam (mivel integrált hangkártyám van aminek összefügg a meghajtója az alaplap meghajtójával) és rögtön megjavult minden.
  • Herold
    A légvédelmi ágyút hogy lehet automatára tenni? A kiképzésben próbáltam, embert raktam bele, kiadtam a tűzparancsot meg hogy mire lőjön, de nem csinált semmit.
  • Tuvok #4908
    Mi volt a megoldás ?
  • Braveheart
    Na nekem idáig nem ment a játék, mindig kifagyott. Vki közületek segített, azóta az összes játék megy. Úgyhogy utólag is köszönöm.
  • Tuvok #4906
    Bazz, de szemét :D
    Bemegyek egy 100% realizmusos szerverre, német minden felirat a csókánál, nem értek semmit .
    Elindul a játék, kidugom a periszkópot, fényes nappal van, és egy brutál nagy task force van előttem, azonnal jelentik, hogy felfedeztek és 3 romboló rohan felém :D
    3 percig se bírtam, ezek állatok :D
  • Tuvok #4905
    Ezt én is észrevettem, de köszi ;)
    Amúgy már elküldtem nekik, kicsit kiegészítve a sonaros csóka dumálása utáni nyavajgással :D
  • dr Kotász
    1 hibát találtam: „discovered to reasons for” - two reasons