11357
  • HUmanHunter
    o 'cmon nem elenik meg a kép :S
  • HUmanHunter

u-boat vs destroyer :D én nem ártottam neki semmit, épp a térképet néztem hazafelé jövet 1024 es gyorsítással mikor jelentették hogy hajó a közelben, csak annyi időm votl míg kiadtam a crashdive parancsot aztán legázolt. a torony teteje őt is megviselhette mert 20 seccel később így süllyedt el :D [a nagymértékű vízbetörés miat énis elsüllyedtem, végleg]

sekély scapa flow nál a víz ezért nem süllyedt el :D 1 torpedótól már vége lett.
  • DonZorro
    "Realistic" szinten, legalább 500.000 tonna...
  • HUmanHunter
    üdv!
    Falkába jelentkezéshez mi kell működő 1.4 es SH3 on kívül?
  • Muki100
    Viharban értelem szerűen kevésbé hatékonyak a dízelmotorjaid, ha nagyon messzire mész akkor inkább ne nagyon járasd őket 15m-es szélnél, amúgy meg standardnál ne menj gyorsabban, csak ha üldözöl egy célpontot.

Amúgy a GWX moddal bekerültek a valós német utántöltő hajók az Atlanti- és Indiai-óceánra, akkor meg csak elég annyit tartalékolni amennyi kell hogy elérd őket a vissza úton.
  • Tuvok #10792
    Hát én erre azt mondom fogd a térképet, menj egy frekventált helyre és süllyesztgess, több renown-t kapsz ezért, mint a járőr végrehajtásáért, és izgalmasabb is . Persze utóbbi meg biztosabb ... de legfeljebb a járőr elején mentesz, aztán ha sokáig semmi, újratöltesz és más helyet próbálsz . Nyugodtan szard le a célterületet, vagy max érintsd, de ne maradj ott 24 órát (úgyis csak 200-at kapsz érte, míg az érintésért 500-at) . Ha mégis ottmaradsz, kapcsold ki a motort, vagy merülj le és akkuról lassan közlekedj . Meg még sok módja van a spórolásnak :)

Régebben csináltam egy kísérletet, hogy hogyan gazdaságosabb megtenni egy adott utat: nagyobb teljesítménnyel rövidebb idő alatt, vagy alacsony teljesítménnyel több idő alatt . Egyértelműen utóbbi a nyerő, és időgyorsítással kibírható .

Egyébként még egy dolog: bár nem tudom jelenleg mik vannak bekapcsolva nálad, de ha több realisztikát szeretnél, ne az üzemanyagnál kezd, inkább kézi célzás, térképfrissítés, torpedó, véges O2, akku, stb ...

Én magas realizmuson játszom, de az üzemanyagot általában végtelenen hagyom, a torpedók száma szab határt egy járőrömnek . :)
    Semleges helyen most nem tudom tudsz-e tankolni, meglehet sosem próbáltam .
  • tekeman
    Sziasztok! Én már régebb óta játszok az SH3-al és ugygondoltam kicsit realisztikusabbra veszem a figurát. És nekem olyan problmám van, hogy ha bekapcsolom a véges üzemanyagot, akkor ha távoli helyre küld őrjáratra, éppen eltudok érni oda, vissza meg már nem. Nem tudtok vmi tippet adni, hogy kéne csinálni, hogy vissza is érjek? Esetleg semleges kikötőkbe lehet tölteni? Köszi előre is a segítséget! Üdv!
  • Marco513
    Hali.
    Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni melyik pech van fenn a játékban- /nem tudom feltenni egyiket sem/ezért gondolom,hogy valamelyik fen van..??
    Előre is köszönöm.
  • catyus
    Esetleg tudok segíteni, da akkor kéne a videókártyád.
    Kicsit játszanék vele hátha kiderítem a problémát.

Adok addig egy másikat. :))
  • graywolf47
    ..Kösz H. Richmond a tippeket. Megpróbáltam de sajnos ezek sem segítettek. Régebbi meghajtóval próbálkoztam de ezzel sem ment. Nem tudom mi lehet a stop hibánál a hibaüzenet. Rákerestem a neten, de semmi..úgy látszik csak az SH3-nak nem tetszik a videokarim. Leveleket írtam az Ubisoftnak, visszaírtak 1-2 tippet de ők is hallgatnak most már. ( és az külön dühít hogy a 4. levelemre már nem is válaszoltak, pedig részletre menően írtam le a problémámat ). Olvastam viszont hogy ezzel az nv4_disp.dll-el másoknak is volt sok gondja. Egyáltalán mit jelent pontosan hogy : nv4_disp.dll Adress ..hexa.. base at ..hexa ..DateStamp ..hexaszám.. ?
    Olvasási hiba lenne ? Vagy más erőforráscímet kellene a kártyához rendelni ? ..na még azt próbáltam, de nem tudom megváltoztatni a kiosztást. Kérlek benneteket, ha valakinek van még ötlete, az írjon !
    Köszönettel : graywolf47
    Ha tud valaki még tippet nagyon hálásan megköszönném!
  • HUNterRichmond
    Pár tipp:

Esetleg a játék újratelepítése...
    Vagy talán a driver cleaner használata a videokari meghajtó eltávolításakor...
    Vagy írd le pontosan a STOP hibát és keress rá a NET-en, hátha van egy-két infó arról, hogy mi okozhatja...
    Nekem egy másik játéknál csinált ilyet, amikor felraktam a legújabb meghajtót. Nem minden esetben a legújabb a legjobb, régebbi kártyáknál meg főleg...
  • graywolf47

Mély tiszteletem a tengerek szürke farkasainak !

Szeretnék e "falkához" csatlakozni, de van egy nagy gondom.Szeretnék segítséget illetve javaslatot kérni valakitől. Úgy néz ki a program telepítésével van probléma. A progi már működött rendesen a korábbi hardw. konfiban. Vettem 1 vga kártyát - nVidia 8400 Gs - és ettől kezdve sajnos nem tudom használni a programot : a pc-m lefagy rögtön a progi indulása után - kék képernyő és 1 üzenet : nv_4disp.dll, ...itt 1 felsorolás gondolom a vga álltal használt címekről.
    Sejtem hogy megjelenítési problémák lehetnek, de nem tudom megoldani. Vagy lehet hogy más ? Az nvidiától már töltöttem le frissítést, de nem használ..
    Az új kártyával más progik mennek gond nélkül. Találkoztatok már ilyen problémával ? A FAQ-ban böngészgettem de nem találtam megoldást.
  • EMODestroyer
    Sziasztok!
    Van a játékban lehetőség arra hogy át nevezhessem a matrózaimat?
  • Muki100
    "m" betűt nyomsz és előjön az üzenetek listája.
  • Tuvok #10783
    M betű
  • Filip23
    Nem tudjatok veletlenul,hogy ha kiirja hogy kaptam radio uzenetet,azt hol kell megnezni hogy mi az?
  • Garou
    Nos, sikerült, méghozzá rögtön '43 januárjában átjelentkeztem Lorientbe, és van IXD2 típus, ráadásul pár extra (Alberlich) már szériafelszereltség.
  • Garou
    Üdv!

Olvasgatom a Faq-t, illetve a játékban nézem a fejlesztési ütemtervet. A Faq szerint nem lesz IXD típus??? A fejlesztési lap pedig írja! Lesz akkor később (elvileg 1943 tavasza), és ha igen, melyik bázison?
  • Filip23
    Valaki megmondana,hogyan erdemes a torpedokat kiloni,hogy telaljon?zold legyen a haromszog vagy mas szinu.
  • Tuvok #10778
    Nálam sose kérte
  • Filip23
    De keri a tobbi javitast.hogy lehetne megcsinalni,hogy ne kerje?
  • Tuvok #10776
    Elég az 1.4b-t
  • Filip23
    Sziasztok,bocsi,de tudna nekem valaki segiteni?nem tudom felrakni a javitasokat.pedig letoltottem az 1.01-1.04b-ig
  • kamaszaki
    Még nem próbáltam a kézi célzást, mennyire időigényes és mit kell számolni egy találathoz?
  • Wlakos
    Az én problémám a mentésekkel van, néha el tűnik az egész, néha azt írja, vége a háborúnak.:( Valaki tudja a megoldást?
  • Gab920926
    sikerült,működik!
    KÖSZI!!!!!
  • DonZorro
    Game Install nem kell CRACK!!! Csak az 1.4b-patchet rakd fel! Aztán 1.4b CRACK és a magyarítás...
  • Wlakos
    uninstall, aztán töröld le azt is ami az uninstall után fenn marad a gépeden! telepítés után felmegy a pach, meg a magyarítás is.
  • Gab920926
    Sziasztok!
    ujabb problémám akadt a játékkal!
    Felszeretném tenni a magyarítást de ez csak az 1.4b patch re lehetséges külömben hibát ír!!!!
    fel akarom tenni az 1.4 et kell neki az elöző patchek!
    letöltöttem 1.1 től 1.4 ig de az 1.1 et se engedi feltenni!!!
    mi lehet a gond??
    HELP!!!!!!!
  • Hmuda
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Subsim.com Torplexed aláírása
  • Gab920926
    Jajj megvan!!!! nemtudtam hogy a két dll.-t is másolni kell xD!!!!
    azért KÖSZY SZÉPEN :)
  • Gab920926
    jah csak az a gáz hogy 3 szor megkrekkeltem már de nemindul :S
    krekkeltem a sajátjával,töltöttem le netről de semmi!!! :S
  • Tuvok #10765
    :D
  • DonZorro
    Nos, ha már "Jogtalan" a játékod, akkor CRACK-eld meg szép Öcsém...
  • Gab920926
    Sziasztok!
    az a gondom hogy feltelepitettem a játékot és mikor indítanám ezt az üzenetet kapom:Error:insert the silent hunter 3 PC dvd disc intro the disc drive and press "Retry"! mi lehet a gond?
  • Archology
    500k? 1-2 hónap alatt meglehet
    ha meglesz küldök screenshotot.
    Más, láttam az arany tengeralattjárót, nekem is egy pont ugyanolyan van, és a készítőjétől megkérdezhetem hogy neki is átkozottul sorjás volt, vagy csak én kaptam ki egy gyári hibásat?
  • DonZorro
    "Realistic" szinten, legalább 500.000 tonna...
  • Archology
    Ahoj tengerészek!

Kérdésem lenne, milyen feltételei vannak annak hogy csatlakozzam a falkához?

Üdv Archology
  • DonZorro
    Gyere csak gyere...
  • Marco513
    Sziasztok.

Csatlakoznék egy falkához..segítségeteket előre is köszönöm..