Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha meg lehetne tekinteni valahol.
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Üdv
Köszi
ui: Most már tényleg feltöltöm. 😊
😊)
Üdv
GWX-3.0 holnapra fenn lesz, aztán a többi
Üdv
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Elnézegetve a fórumot arra gondoltam mi lenne ha egy új farkas falkát szerveznénk? Várok mindenkitõl ötleteket javaslatokat a [email protected] msn címre!! Gyertek várlak titeket, ötleteket, javaslatokat stb...
Addig is tisztelettel: Kpt. Hartmann
BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.22. aus Wihlmshafen
Megvettem a magyarosított dvd-t és eldobtam az agyam a fordításon. Pl. a "3 torpedo left" helyett "3 torpedó balra"...😊 Nem tudja valaki,hogy hogy tudom visszaállítani a feliratokat és a briefinget angolra?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Az miért lehet, hogy miután kilõttem minden csõbõl a torpedókat, néha nem akarják visszatölteni õket, csak pirosan mutatja?
Elõször azt hittem csak várni kell, de két nap után se hajlandóak berakni, pedig azért nem mindegy hányszor lóhet az ember ugye 😄
A SH3 Multiplayer játék módjában, hogy lehet Ubi.com oldalon keresztül játszani? Hiába kakarok létrehozni új felhasználót vagy írok be bármilyen felhasználónevet jelszavat, mindig a következõket írja ki a gép: hibás jelszó; nincs ilyen felhasználó, stb.
A multiplayer játék elõtt esetleg regisztrálni kell valahol, vagy mit rontok el? Kérlek ha tudtok segítsetek és írjátok le nekem részletesen hogy mit csináljak, hogy tudjak multiplayert játszani.
Engem a 3. részben érdekelne, hogy melyik fejlesztés mikortól érhetõ el. Régebben találtam egy jó kis összefoglalót ehhez, de most h érdekelne már nem tudom hol láttam. Ilyen táblázatos formában volt képekkel illusztrálva.
Siki
Egyébként nem muszáj visszatérni, sõt a járõrhelyre se kell menni és ott se kell maradni 24 órán át, de ezekért mind renown-t kapsz, így mindenképp érdemes . De maradj tengeren míg el nem fogy a torpedód és gázolajad, mert minden dokkolás után 1 hónapot ugrik elõre a naptár, így minél többször dokkolsz, annál kevesebb küldetésre lesz idõd .
Kampány módban csak járõrözés van .
Siki
Új vagyok errefelé, és a játékban is.
Segítségeteket szeretném kérni. A problémám elõször is az, hogy elkezdtem karrier módot, megcsináloma feladatokat (24 órás cirkálás, stb.) visszamegyek adott esetben Wilhelmshaven-be de nem történik semmi, nem irja ki h mission complete, vagy hasonlo, csak vergödök a kikötöben. A másik gondom a mentések. Elmentek egy játék állást például "kutya" néven. kilépek, rámegyek h Saved Games és nicns sehol olyan h "kutya"... ha meg rámegyek az egyiik mentésre akkor minndig az elejérõl kezdem a missziot:S Légyszi segitsetek, élvezhetetlen igy a játék.Siki
Javitok: Sikerült BEKAPCSOLNI a manuális célzást és nem kikapcsolni XD
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Amúgy sikerült kikapcsolni a manuális célzást, és végre képes vagyok eltalálni valamit, csak az idegesít engem, hogy mindíg észreveszik a torpedóimat és kikerülik... 😛
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lenne egy kérdésem, hol tudom a realitás opciókat állítani, én nem nagyon találtam? Mert kicsit idegesít, hogy ez a pancser mindíg mellé lõ 😊
JELENTKEZÕK???
Biztos volt már szó róla, de a problémám a következõ:
Feltettem a játékot, de egyik patch se mûködik. A missionengine.dll fájl nem megfelelõ verzió számára hivatkozva kilép. Mivel ezt nem tudom felinstallálni, így a magyarosítást sem tudom feltenni. Ha patch nélkül teszem fel a játék a betöltés során kifagy. Hozzáértõk segítségét kérném.
Köszönöm...

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Összeröffenhetnénk néhányan.
Üdv
remélem ezzel majd megoldódik a probléma és csatlakozhatok végre valameik net szürkefalkához.
köszönöm a fáradozásaitokat!
Üdv
Wiglaf<#worship>#worship>
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Nem vagyok szakember, de elmondom, hogy én mit csinálnék:
Minden UBISOFT-os dolog uninstall (Értsd: MINDEN. Mentések, MOD-ok, alapkönyvtár) Nyoma se legyen, hogy valaha SH3 volt a gépen. Vezérlõpult-ban megnézni nem maradt-e valami. Total Commanderrel detto. Lomtár szükség szerint kiürít - PC újraindít - játék install: a változatosság kedvéért ne a "C" meghajtóra. Ha ettõl kezdve sem mûködik, várd meg az importõri választ ill. sürgesd õket ha szükséges, hogy jön a karácsony, a gyerek téliszüneten lesz és nagyon fontos. :-)
Biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás a problémára.
Captain Sonar 2024 Remake
felhivtam már õket mondták h a daemon toolst töröljem le.meg volt azóta sem akar mûködni a dolog
ellenben ki irt hiba üzenete a protector system azt elküldtem nekik de még nem jelentkeztek.
szóval nem a termék kulcsal van probléma mert azt nem is kéri o0
hanem ezzel a protection systemmel
Nekem ugyanez volt fél éve, amikor elpusztult a HDD és újra cseréltem. Megoldás: Felhívod a magyarországi forgalmazót (a doboz hátulján van rajta), elmondod a gondod, õk meg fognak kérni, hogy fényképezd le a játék dobozát és a DVD-t, s küld el nekik E-mailben. Miután meggyõzõdtek róla, hogy igazat mondtál és nemcsak warez-hez kerestél DVD kulcsot, elküldik neked a kódot E-mailben. Átfutási idõ max. 1 nap.
Captain Sonar 2024 Remake
megvettem a játékot az 576.mivel régi nagy kedvencem és régen mikor kölcsön adtam nem jutott vissza.
na mindegy
egy problémám van vele.másolás védelmi rendszer van rajta.no nem is másolni akarom,csak ez a protecting cucc nem enged játszani😞vagy hiba üzenetet ir ki vagy azt irja h rendszergazda ként kell valamit tennem de mindig mást.ezen felülaz installációhoz szükséges cd kulcsot sehol nem kérte a telepités során..ötlet?:$