Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem mindkét darabját felhozzák, és összerakják.
Hátha meg lehetne tekinteni valahol.

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Az ubisoft-on regisztrálni kell!

Üdv

Kérem jelezzétek a hiányokat a szerveren!

Köszi

ui: Most már tényleg feltöltöm. 😊

Ha akarsz csatlakozz! HOZZÁNK!

😊)

Üdv

Na elkezdtem feltölteni az új cuccokat a szerverre.
GWX-3.0 holnapra fenn lesz, aztán a többi

Üdv

DonZorro
Catty ehhez mit szólsz??? Érdekes a dolog NEM??? <#wilting><#conf><#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Üdv! Kapitányok és leendõ kapitányok!

Elnézegetve a fórumot arra gondoltam mi lenne ha egy új farkas falkát szerveznénk? Várok mindenkitõl ötleteket javaslatokat a [email protected] msn címre!! Gyertek várlak titeket, ötleteket, javaslatokat stb...

Addig is tisztelettel: Kpt. Hartmann
BDU U-666/Typ.IX-D2/ 2009.02.22. aus Wihlmshafen
Sziasztok! Vagy elõtte kiadtad a silent running parancsot, akkor sem töltik a torpedókat.
Megvettem a magyarosított dvd-t és eldobtam az agyam a fordításon. Pl. a "3 torpedo left" helyett "3 torpedó balra"...😊 Nem tudja valaki,hogy hogy tudom visszaállítani a feliratokat és a briefinget angolra?

Gando
hát ha kivan kapcsolva az automatikus ujratöltés akkor várhatod, mert akkor neked kell kiadni a parancsot

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Sziasztok
Az miért lehet, hogy miután kilõttem minden csõbõl a torpedókat, néha nem akarják visszatölteni õket, csak pirosan mutatja?
Elõször azt hittem csak várni kell, de két nap után se hajlandóak berakni, pedig azért nem mindegy hányszor lóhet az ember ugye 😄
Valaki betudná linkelni a kezelöfelûletét hogy látható legyen mert nekem nem látszik és igy nagyon nehéz úgy játszani?

65 tonna higanyt rejt az U-864-es

Érdekes hír...
Üdvözlet!
A SH3 Multiplayer játék módjában, hogy lehet Ubi.com oldalon keresztül játszani? Hiába kakarok létrehozni új felhasználót vagy írok be bármilyen felhasználónevet jelszavat, mindig a következõket írja ki a gép: hibás jelszó; nincs ilyen felhasználó, stb.
A multiplayer játék elõtt esetleg regisztrálni kell valahol, vagy mit rontok el? Kérlek ha tudtok segítsetek és írjátok le nekem részletesen hogy mit csináljak, hogy tudjak multiplayert játszani.
Pifuderby
Rajta van a lemezen a "data1" mappában

Tuvok
Sziasztok!
Engem a 3. részben érdekelne, hogy melyik fejlesztés mikortól érhetõ el. Régebben találtam egy jó kis összefoglalót ehhez, de most h érdekelne már nem tudom hol láttam. Ilyen táblázatos formában volt képekkel illusztrálva.
Köszönöm szépen. Marha jó kis játék, csak még meg kell tanulnom kezelni. Köszi a segítséget.
Siki
Tuvok
A célkikötõ közelében nyomj ESC-et, és Dock at: kikötõ neve .
Egyébként nem muszáj visszatérni, sõt a járõrhelyre se kell menni és ott se kell maradni 24 órán át, de ezekért mind renown-t kapsz, így mindenképp érdemes . De maradj tengeren míg el nem fogy a torpedód és gázolajad, mert minden dokkolás után 1 hónapot ugrik elõre a naptár, így minél többször dokkolsz, annál kevesebb küldetésre lesz idõd .

Kampány módban csak járõrözés van .

Gando
SHIII-ban csak Járõrözés van, de van mikor belebotlassz 1-2 konvojba, rombolóba meg ilyesmi... Aztán majd válaszolnak a tapasztalt emberek 😄

Azt hiszem rájöttem. De elég fura, azért a készitök beletehettek volna valamit... h mission complete vagy hasonló. Egyébként Köszönöm. Jelenleg azt a karriert választottam, hogy 1939 és az elsö flotta. Lehetséges h a második misszió is cirkálás? vagyis iylen járõr cucc? csak más szektorban?
Siki
Gando
hát ha megvan a járõr akkor menj vissza a kikötõbe és lépj ki, és kész. A mentésben meg nem tudok segíteni.

Üdv mindenkinek!
Új vagyok errefelé, és a játékban is.
Segítségeteket szeretném kérni. A problémám elõször is az, hogy elkezdtem karrier módot, megcsináloma feladatokat (24 órás cirkálás, stb.) visszamegyek adott esetben Wilhelmshaven-be de nem történik semmi, nem irja ki h mission complete, vagy hasonlo, csak vergödök a kikötöben. A másik gondom a mentések. Elmentek egy játék állást például "kutya" néven. kilépek, rámegyek h Saved Games és nicns sehol olyan h "kutya"... ha meg rámegyek az egyiik mentésre akkor minndig az elejérõl kezdem a missziot:S Légyszi segitsetek, élvezhetetlen igy a játék.Siki
Gando
köszi

Javitok: Sikerült BEKAPCSOLNI a manuális célzást és nem kikapcsolni XD

Sziasztok! Ki szeretném próbálni a SH3-at multiban is, erre hol van lehetõségem? Nem eredeti a játékom, így az obinetes dolgot kihagynám. Próbálkoztunk a Hamachival, hogy majd LAN-ban játszunk de az istennek se sikerül.
GaBenc
Cseréld le E torpedóra. Az nem hagy nyomot a vízen és nem veszik észre.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Gando
Annyira nem bonyolult, én se játszottam még sose hasonlóval, és csak 1 napja bénázok ezzel is 😊

Amúgy sikerült kikapcsolni a manuális célzást, és végre képes vagyok eltalálni valamit, csak az idegesít engem, hogy mindíg észreveszik a torpedóimat és kikerülik... 😛

The Protector
Hali.Soha nem játszottam a gameval meg hasonlóval sem!Viszont tetszik a játék.Van esélyem arra h értsek is hozzá.H el tudjak vele játszogatni.Ha nagyon bonyolult vagy vmi akkor felejtõs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gando
Hello
Lenne egy kérdésem, hol tudom a realitás opciókat állítani, én nem nagyon találtam? Mert kicsit idegesít, hogy ez a pancser mindíg mellé lõ 😊

DonZorro
Én vagyok...

http://silenthunter.hu/main.php?todo=faq

Tört vagy hivatalos?

NA AKKOR MI LESZ???

JELENTKEZÕK???

Sziasztok!
Biztos volt már szó róla, de a problémám a következõ:
Feltettem a játékot, de egyik patch se mûködik. A missionengine.dll fájl nem megfelelõ verzió számára hivatkozva kilép. Mivel ezt nem tudom felinstallálni, így a magyarosítást sem tudom feltenni. Ha patch nélkül teszem fel a játék a betöltés során kifagy. Hozzáértõk segítségét kérném.
Köszönöm...
HUNterRichmond

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

DonZorro
Igen, az biza szép lenne! Egy kis karácsonyi süllyesztgetés... <#gun><#violent><#boxer><#eplus2><#hehe>

Téli szünetben lehetne egy kicsit játszani.
Összeröffenhetnénk néhányan.

Üdv

hát válaszolt az importõr.elküldtem nekik egy hibakódot.azt mondta a tag h ez nem játékszoftver probléma hanem windows,szó mi szó rá fér egy format c enélkül is😊

remélem ezzel majd megoldódik a probléma és csatlakozhatok végre valameik net szürkefalkához.

köszönöm a fáradozásaitokat!

Üdv
Wiglaf<#worship>
HUNterRichmond
Vagy esetleg próbálkozz meg a másolásvédelmi szoftver esetleges frissítésével (már ha létezik hozzá).

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

TitaniumRR
Bosszantó és dühítõ. Átérzem a helyzeted.
Nem vagyok szakember, de elmondom, hogy én mit csinálnék:

Minden UBISOFT-os dolog uninstall (Értsd: MINDEN. Mentések, MOD-ok, alapkönyvtár) Nyoma se legyen, hogy valaha SH3 volt a gépen. Vezérlõpult-ban megnézni nem maradt-e valami. Total Commanderrel detto. Lomtár szükség szerint kiürít - PC újraindít - játék install: a változatosság kedvéért ne a "C" meghajtóra. Ha ettõl kezdve sem mûködik, várd meg az importõri választ ill. sürgesd õket ha szükséges, hogy jön a karácsony, a gyerek téliszüneten lesz és nagyon fontos. :-)

Biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás a problémára.

Captain Sonar 2024 Remake

aki már nagyon járatos az ilyen dolgokban, az küldene linkeket azokrol a modokról amik, ugye a tapasztalata révén szükségesnek és a legjobbnak tart, amik a fõbb bugokat javítják, tehát amiket érdemes fölhasználni. Elõre is köszönöm
eredeti játékhoz cracket?
bakvarnyu
szedd le hozza a cracket vagy a miniimage-t
gamecopyworld.com

de nem értem mert nem kért cd kulcsot a játék o0

felhivtam már õket mondták h a daemon toolst töröljem le.meg volt azóta sem akar mûködni a dolog

ellenben ki irt hiba üzenete a protector system azt elküldtem nekik de még nem jelentkeztek.

szóval nem a termék kulcsal van probléma mert azt nem is kéri o0
hanem ezzel a protection systemmel
TitaniumRR
Wiglaf!

Nekem ugyanez volt fél éve, amikor elpusztult a HDD és újra cseréltem. Megoldás: Felhívod a magyarországi forgalmazót (a doboz hátulján van rajta), elmondod a gondod, õk meg fognak kérni, hogy fényképezd le a játék dobozát és a DVD-t, s küld el nekik E-mailben. Miután meggyõzõdtek róla, hogy igazat mondtál és nemcsak warez-hez kerestél DVD kulcsot, elküldik neked a kódot E-mailben. Átfutási idõ max. 1 nap.

Captain Sonar 2024 Remake

Sziasztok!

megvettem a játékot az 576.mivel régi nagy kedvencem és régen mikor kölcsön adtam nem jutott vissza.
na mindegy

egy problémám van vele.másolás védelmi rendszer van rajta.no nem is másolni akarom,csak ez a protecting cucc nem enged játszani😞vagy hiba üzenetet ir ki vagy azt irja h rendszergazda ként kell valamit tennem de mindig mást.ezen felülaz installációhoz szükséges cd kulcsot sehol nem kérte a telepités során..ötlet?:$
Hol lehet venni? Csak 576ban?
DonZorro
Igen, a gép felel a konvojért, mi meg azért hogy ne legyen konvoj... <#violent>

Illetve Pack-ot!!!