11357
-
#5670 1.a VII-ik flottánál vagyok és ott más tengok vannak
2. a 26 hajóból max 5 torpi miatt sűlyedt, a többit löveggel kezeltem -
#5669 Rendben -
A tumi #5668 Hi TUVOK
Ne haragudj a szemét beszólásaimért tényleg én voltam a bamba.
De lassan rájövök a dolgokra és akkor rettegjenek világ tengerein és óceánjain utazó szövetségesek! -
#5667 Lám lám .
Kezdésnek nem rossz, én 4 járőr után most 177ezer brt-nál vagyok, de a 8-9 tankhajó miatt ennyi . -
A tumi #5666 Ha jól számolom ez 26 hajó egy küldetéshez 5 halacskát kapsz akárhogyis számolom...... na ne már -
#5665 én is pont itt tartok!
3 patrol=6 coastal, 4 small, 8 c2, 3 fishing boat, 1 trawler, 2 armed towler, 1 class D, 1 v&w d -
A tumi #5664 Helló
4.őrjáraot kezdemt,és már megvan a II.o vaskeresztem,tengeralattjárós első sikere érdemérem,és egy tengeralattjárós kitüntetés.A három őrjárat alat 11 hajó:2 romboló,2 C2 Cargo, és 7 Costal,és Small.
Ez milyen eredmény?
Kiváncsian várom mélységi bajtársaim válaszát,és eredményeit a hasonló időkből. -
#5663 1.4 tesztelés alatt ! (végre olyat is csinálnak) -
#5662 :) -
GarET #5661 megvan hogy nem szúrta ki a szemem hihetetlen. -
GarET #5660 hmmm...lehet elkerülte a figyelmemet. -
#5659 pedig a beállításoknál kell, Ingame Text English/German, Ingam Voices English/German majd apply
-
GarET #5658 hogy lehet a hangokat németre állítani??? mert a beállításoknál nem találtam, a main cfg settings részénél találtam vmi ilyet hogy voicelanguage és az nálam 0-n volt, mondom átteszem 1-re de nem történt semmi:) -
Karabiner #5657 Az lehet hogy a sorváltozások, ami a 1.3-ban benne vannak azok egyszerűen nem jelenek meg. Így nem is tudom meg mondani, hogy hány sor hiányzik. -
#5656 Bizony, ezen magam is elgondolkodtam, én a magam részéről nem bánom ezt az elnaygolást, sirva fakadnék ha egy járőr alatt csak menekülnék, a repülők miatt...:) -
#5655 Szóval működik 1.3-mal is, köszönjük ! -
zizzenet #5654 Köszi. Akkor ezek szerint használható. Attól tartottam, hogy esetleg akad, vagy az új szövegek miatt az azonosítók megkavarodnak meg ilyenek. Ezek után tehát csak néhány le nem fordított sor van, ami okés. Ezt jó hírnek tekintem. -
#5653 Jah, bár kérdéses, hogy hiányzik-e nekünk a valóság ezen a téren, mert akkor igencsak sok billentyűzet-csapkodás lenne a dologból :)) -
Karabiner #5652 Hali!
Visszakanyarodva a magyarosításhoz. Én 1.3-sal nyomom és rajtavan az a magyarosítás ami anno közkincsé lett téve. Gond nélkül megy. Én szeretem, ha a program úgy feliratoz felém, hogy értem, én kifejezetem mindig várom a magyarosításokat. A hangokat én is németre állítottam így tényleg autentikusabb. De kinek mi tetszik.
Üdv!
-
#5651 Elég viccesek néha, nálam volt kétszer hogy összeakadtak, és lezuhantak...:) -
#5650 Jah, én sem merülgetek már, vagy ilyesmi :) Megnézem a típusát, gyönyörködök benne, ha esetleg lehet használni a Flak-et, akkor puffogtatok rá, ha meg netán jönnének kötelékbe, akkor lemegyek periszkópra, és lentről figyelem, ahogy össze-vissza dobálják a bombákat :) -
#5649 én is német nyelven hallgatom(illik ide a cváncigolás)
de angol felirattal, mert azt értem -
#5648 elképzelhetetlenül szarul céloznak, be sem szarok már ha repülöt lát a WO...:)
volt nekem is 4 Catalina és még négy Hurricane, mindegyiket kicsináltuk..:) -
#5647 Na igen, IX-esek jól fel voltak szerelve, de azt én is érdekesnek tartottam, mikor 27 Liberator meg ilyen szarok kilövésével értem haza Dél-Afrikából :))
De amikor jönnek 6-7-en ...
Mondjuk még jó, hogy 'viszonylag' szarul céloznak a bombákkal :)) -
#5646 Annyukat...:)
Amit én még kicsit gyengusnak tartok hogy hipp hopp le lehet szedni a támado repülőket. IXB-vel nyomom most, két légvédelmi gépágyú és egy légvédelmi ágyú van a felépítményen, elég hatásos csak az ágyú nem, az elméleti 120lövés per percet valahogy nem hozza...:) -
#5645 Hát igen, akkora már kezdett több rombolójuk lenni, mint halászhajójuk :DD -
#5644 hát igen.. ez 43 késő ősz, szal ekkor már paráztak a szövik rendesen...:) -
#5643 Hát ki kell fogni az ilyet, szerencsére 39-ben még csak védője sincs a konvojoknak (megint újrakezdtem a karriert :D), szal jól el lehet mazsolázgatni, fényes nappal felszíni támadás, szegény hajót fejvesztve menekülnek, egyedüli gondot 1-2 repülő, vagy odasiető romboló okozhatna, de akkora én már messze járok :) -
#5642 na ettől féltem én is...:) -
#5641 bezony, de azt epekedve...:)
Leküldtek a jóreménység fokig a minap, alég hosszu ut vaolt vazz, bele akadtam egy kisebb konvojba amit rettenetesen védtek, 6 rombolo 4 fregatt, indokolatlannak tartottam 1 T3, 3 C2, 1 C3, 1 T2 és 3 Merchant, mikor ugy 60 % ban leamortizáltam a konvojt és leváltam róluk hogy a külső rekeszekből torpihoz jussak még, (Egyébként a konvoj közepén csücsüétem és az egyik rombolo olyan vehemenciával rontott rám hogy nemérdekelte hogy közte és köztem egy C2 baktat 4 csomoval, meg is lett az eredménye a C2 megsérült a rombolo meg aláfordult és szevassz, nagyot röhögtem, de közben dühöngtem is hogy elég nagy bug...) Szal töltöm a torpikat mikor Ship Spotted és egy 20csomós hadihajókonvojba futottam... de sajna nem tudtam elérni... lehet hogy az első konvoj volt a csali? .....hmmm -
zizzenet #5640 szejmi gound, észre seim veetük. -
#5639 Akkor az alapok megvannak, 1 hét után már legfeljebb azt fogod figyelni a feliratokon, hogy mikor kapsz hírt konvojról ... -
#5638 bojtsánat a hejesirássi hibálérd...:) -
#5637 Én felraktam mert kiváncsi voltam a ,agyarosításra... egyébként német hanggal nyomom és alig figyelek a magyar feliratokra, lehet hogy már annyira rutinbol nyomom nemtudom, de nem zavar... a magyarosíytásban a Torpi nevek nincsenek lefordítva helyesen..:) -
zizzenet #5636 Igen, de sajna nem tudok warezessel nyomulni. Elsősorban technikai okok miatt, de ezt már említettem akkor is.
Megjegyzem, hízelgő rám nézve, hogy alaposságom miatt őriz meg emlékezetében a fórumozó közösség . -
zizzenet #5635 Dehogynem... -
#5634 Te egy iszonyú alapos srác vagy... Ugyanígy kérdezősködtél a Rome TW meg a Pirates topicban is. Szerintem az a legjobb megoldás, hogy kipróbálod a warezzel, és ha tetszik, megveszed. -
#5633 A játék egyik mappájában (hirtelen nemtom, otthon tudnám megnézni) találhatók Tutorial videók, igaz angol / német nyelvű, de remekül megmutatja az alapokat, én is azzal kezdtem rögtön, neked is a figyelmedbe ajánlom !
Persze ha még nem nézted meg őket :) -
zizzenet #5632 Ha beírsz ide pár tucat fontos kifejezést, lefordítjuk neked. Aztán nyomhatod eredeti nyelven. Szerintem is elveszik a hangulat a magyarítással.
Biztos lesz egypár, lehet, kihasználom a felajánlott lehetőséget, mindenesetre nagyon köszönöm.
Igazából érdekelne, hogy ezeknek a fogalmaknak hol lehetne utánanézni. Valami tömör, velős "gájd" kellene. Vagy ez benne van a kézikönyvben is?
Őszintén: nem vagyok se fanatikus, sem tájékozott e technikai korszakban, pláne a tengeralattjárók tekintetében, ugyanakkor szívesen belemerülnék kicsit, a játék pedig rendkívüli módon tetszik a leírások, képek, videók és beszámolók alapján. Szeretem a szimulációs dolgokat. Ezért érdeklődöm ennyire. -
zizzenet #5631 Akkor jó...