Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Szia!
A pontos célzásnál ... gyroszög 245-015. Tizenöt ide is oda is.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Lui76
Az is giga-byte ,csak a gagyi 64bites sima 9600. Máshol(játékokban) nincs gond vele,a teljesítményén kívûl.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Seaweed
En szeretnem...volt 1 hetem szabadon..akkro kaartam megcsinalni implementaciot..de nem tudtam..remelem nyaron lesz ra ido..es megcsinalom..es akkor isten ovjon beneteket a BoP-tol! 😄
Hát hajrá. Továbbra is rendszeres látogató leszek, hátha egyszer újra beindul.

Seaweed
Sajnos nincs idonk ra..legfokepp Neuronak aki felrakosgatja cikkeket
Legutobbi az hogy en at implementalom egy php-s cms rendszerre...de sajna ezse halad...mert meg nem kaptam meg a megbeszelt eroforrasokat.
(Ha ez megtortenik sokkal egyszerubben admin felueltbol lehetne a cikkeket felrakni...nem keves cikk van Cifu es az en tarsolyomban..ami nem kerult meg ki...)
Seaweed, mi történt a Birds of Prey oldallal? Tök jónak indult, de január óta nem volt frissítés!

Az ágyú kezelése részhez le lehetne még írni a pontos célzást (TA😎.
Tudod, a skálán beállítod a hajó távolságát, és utána tüzelsz. Meg hogy érdemes távolság beállításánál a Shift-et lenyomva tartani, mert úgy gyorsabban be lehet állítani a skálán.

Kiválló lett. Tényleg. Csak egyetlen dolgot jegyeznék meg: Ha teljesen ki akarod tolni a periszkópot, nem kell nyomva tartani a Ctrl-t, csak a Page up/Page down-t a Ctrl-el egyszerre lenyomni. Amúgy hibátlan.

hehe
kulonben ez a gama inkbabb mertan gyakorlashoz jo 😛
az egesz tiszta mertan, pedig hogy utalam ezt a suliban :/

May the force serve you well!

Papirzacsi
Nálam tökéletesen megy a mentés újratöltése. Lehet elkerülte a figyelmed, amit í rídmíben írnak, hogy akkor mûködik jól, ha a ikötõben vagy? Mert ha olyan mentést töltesz be, mikor kint vagy a vizen, akkor adódhatnak gondok. Szóval tölts be olyat, mikor before vagy after mission vagy.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
gramofont eddig is egyszerûen meg lehetett oldani 😉

Sõt... a 2.vh technikai újításai. Kezdeném az U-Boot-okkal 😄

War. War never changes.

dr Kotász
Nekem a kikötõi mentések mûködtek. Csináltam is egy újabb küldetést.

+ 2 jó hír sok embernek:
1. most már akkor is mûködik a gramofon, ha kikapcsolod a háttérzenét!
2. nVidia kártyásoknak: a progi megjegyzi, ha az UZO-hoz kikapcsoltad a particle systemet (ctrl+P). De ha normál nézetben vagy, automatikusan visszakapcsolja, úgyhogy csak egyszer kell beálltani.

FAQ-ot frissíteni kéne.
dr Kotász
Sok sikert... Remélem 2. vh-s tételed lesz!
nem, 1.00-val történt még, de kétszer is. Sajna még a profile-t is ki kellett törölnöm, teljesen elromlott az egész. Na megyek törizni mert 3 óra múlva már írom az érettségit.

War. War never changes.

Kandurex
elég mahinás a feltörése az biztos, de ezt megcsinálták, a probléma inkább ott van, hogy ez réteg játék, a groupok egyszerûen már elfelejtették

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Azért arra kiváncsi lennék hogy mitõl olyan "fasza" ez a starforce, hogy nem tudnak egy tetves crack-et összeütni? Klonozni sem lehet a dvd-t?

Csak dulok-fulok itt én laikus.
Hát sima modemmel eltartana egy darabig!!!<#guluszem1>
Szal az nem mûksik.
1.3-as javítással történt neked is? Meg lehetett mennteni a mentéseket?
Nekem is ez volt. És csend, és halál. És reinstall. Ja és anyázás.

War. War never changes.

lipovics
Na. így néz ki a TDC oldal a faq-ban.
Tetszik, nem tetszik, hibak, kimarad-e vmit, irjatok
http://etnies.muskatli.hu/sh/5.html
Korai volt az örömöm, a mentésemet nem tudja behozni. Az inicializáláskor kilép az asztalra. Most aztán nem tudom mi a baj.
Aki feltette az 1.3-as javítást, mennek a régi mentései(az utolsót néztem, ami eddig jó volt)?
Na sikerült feltenni az 1.3-as javítást. A bûnös mod a DepthGaugeMoD.zip volt. Szerencsére volt benne a zipben original_backup könyvtár, így azt visszamásolva már nem volt hiba.
Seaweed
Ne engem kerdezz hanem az uborkaekat...en is uzgyanabbol a manualbol linkeltem ami neked is megvan 😉
Tök jó lett a patch!
Örülök, hogy megfelelõen foglalkoznak a játékkal még a kiadás után is. Ebbõl sok más szimulátorfejlesztõ tanulhatna.

Gratula a FAQ-hoz, nagyon szép munka!

Papirzacsi
Elég jó ez a peccs! Sok jó dolog van benne. És végre lehet igazán mélyre merülni! :-) Most jártam a VIIC/42-vel 250 méteren. Félelmetes. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
megint nem rossz dolgokat javít a patch, a héten valszeg beruházok az eredetire <#fejvakaras>

Tuvok
Nekem meg 7 a max, de akkor már az evezõket is ki kell tolni 😊

Gundark
Báz, neked a maximálgáz 17 csomó<#hehe>Nekem kerregi a 8 at<#wink>

Gundark
A süketségre visszatérve, ugye nem tudjuk hogy hány bombát dob a <#kocsog> <#vigyor3>Láttam már olyat hogy esze nélkül boritja a vízbe, meg volt spórólós is aki egyel egyel mahinált <#nevetes1>ha pont feletted dobja akkor pucolni kell de ha nem akkor a decoyal meg a nagy mozgással/sebességgel elárulod magad, hogy rossz helyen keres. Ha meg maradsz nyugton, akkor dobáljon amíg meg nem unja<#nevetes1> Szal szerintem ha tudod hogy csak találgat, és nincsenek pontos adatai a hollétedrõl, akkor a nyugalom többet ér mint a száguldozás. Ha szembõl jön, akkor lehet próbálni egy fejlövést, de miután alábuktál, meg szokta zavarni ha egyenesen alámész( persze folyamatosan merülve) Ja, meg lehet hogy nem te kérdezted, de szerintem a VIIB azért lehet érdemes lecserélni VIIC re, mert az könnyebben merül. Igaz csak pár másodperccel megy hamarább a víz alá, de ebbõl következik hogy a víz alatt is jobban manõverezik. No meg lehet hogy az a pár másodperc is megmentheti az életed. Fõleg ha nagy és belelkesedett shunderladek köröznek az ember feje felett<#awink>

lipovics
Beleirom ezt is, bar a suketseg miatt szoktam en maximalis gazzal eliszkolni 😊
Elvileg lesz ma este idom, es befejezem a torpedo lovessel es kiegeszitem a velemenyeddel.
Aki nagyon szeretne, holnap kaphat magyaritast, ugyanis 97%-on vagyunk.
A veglegest meg nem adjuk ki, szoval aki birja, varjon hetvegeig, mert akkor 99,9%-ban tokeleteset fog kapni.
lipovics
1*re akkor veszi le, ha a gep ugy iteli meg, partra fut a hajod (altalaban tevesen). Ha ilyenkor leveszed a sebesseget, engedi ujra felgyorsitani.
Ezt is leirom majd a faq-ba 😊
lipovics
32*-es akkor, ha ellenseg van a kozelben, 8* ha eszre is vettek.
lipovics
nekem Gigabyite Radeon 9600 Pro @ XT-van a legfrissebb driverrel es a legjobb texturakkal 1024-es felbontasban semmilyen gond nincs, sot, a csalad amult, hogy milyen szep jatek.
Nem lehet, hogy valami hardverhiba?
ChevyG
AMD 2400+, ATI 9000, 512DDR 333Mhz <- ezek a fõbb jellemzõi a konfigomnak.

Akkor szaggat (szinte csak) a játék, ha vizes lessz a periszkopom lencséje.
Hol tudom ezt az effektet kikapcsolni?
nekem gyári van, mégis reklamálja a en_menu.txt-t. Pár dolog át van írva benne.Azt hiszem hagyom most a fenébe. Nem értem mit szívóznak. Ha kell írja felûl a buheráltat, azt szevasz. Most bele fog kötni az összes mod-ba is?<#violent><#violent>

Honnan tudnám az eredeti fájlt visszamásolni( ... SilentHunterIII\data\Interior\NSS_Uboat7\NSS_Uboat7_CR.sim), hogy ne kelljen újratelepíteni a progit, hogy fel tudjam tenni az 1.3-as javítást. A cd-n a cab fájlokban nincs simán benne, csak mélyebben csomagolva valahol.
Nekem gyári van!
dr Kotász
Köszönöm.
dr Kotász
Ne szedd le. Csak gyári lemezzel fog menni amúgy is.
Nemigaz! Nem megy fel a javítás (1.3). Erre a fájlra (NSS_Uboat7_CR.sim) azt írja ismeretlen verzójú és nem települ. Lehet, hogy pár mod - ami fennvan - kicserélte valamikor. Most majd szedhetem le a progit.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

dr Kotász
Túl sok meló ilyen másolásvédelem mellett. Én is megvettem inkább, mert tényleg sokat javítanak a játékélményen... Másrészt meg ez a game van annyira jó, hogy megérje az árát szerintem.
Miért nem csinálnak a patchekhez cracket???

War. War never changes.

Kandurex
Nem, mintha türelmetlen lennék, magyarítás merre áll? 😊 Mintha tegnapelõtt mondta volna itt valaki, hogy felrakja tegnapra. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Hurrá! Változások listája? (melóhelyrõl nem tom megnézni...)
Bocsánat nem 11-es, hanem 10-es flotta <#vigyor3>
Ahogy észre vettem a flottáknál vagy a VII-es vagy a IX-es dominál. A IX-es késõbbi változatai a 2-es és 11-es flottánál jelennek meg legelõbb.

Egyébként szerintem a IXD2-es hatótávja el van kisé számolva. Elõfordult például, hogy Lorientbõl leküldtek Cape Town-ba, ahová egyszerûen nem lehet eljutni még a IXD2-vel sem. A leírás szerint 22700 tengeri mérföld kellene legyen a hatósugara, ami legalább 40000 km kellene, ha figylembe vesszük, hogy a IXB-vel 8700 tengeri mérföld mellett volt 17000 km 12 csomóval.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Tuvok
Állítólag ma jön ki az 1.3