Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Kösz szépen. Befejezett karrierje még senkinek sincs ha jól sejtem. Ha valaki tudja, hol lesz Type XXI légyszi szóljon!
Atika :o)
Sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem hogy en csak most kezdtem el jaccani a jatekkal es az elso missional tartok es nem tudom hogy hogy kell beallitani a kordinatakat hogy hova menjen a tengeralatjaro valaki tudna segiteni?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tuvok
Egészen pontosan 2nd-nél 41-tõl IXB és 42-tõl IXC, 7th-nél pedig 43-tól IXC
Elvileg a 10th-nél is van IX, 42-tõl B, 43-tól C .

Tuvok
2. és 7.-nél lesz IX, a XXI-t nemtom, még nem tartok ott, Etnies tudja ezt megmondani pontosan .

dr Kotász
Azt nem tudod megmondani, hogy melyik flotta használ majd (még 40-ben járok) Type IX-et és Type XXI-et?
Tuvok
fura jah
de már nem érdekes, áthelyeztettem magam St. Nazaire-be 😊

tényleg, La Spezia/Toulon -t (29th flotilla) próbálta vki ? Sokszor átzargatnak Gibraltáron ? Lehet a Földközi tócsában találni elég Tankert ? 😊

Papirzacsi
aha... hát elég fura.Hogy csak nálam mûködik rendesen ez a program.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

dr Kotász
Egy kérdés (FAQ tárgyalja tudom): van itt olyan ember, akinek eredeti verzióval valóban sikerült felbontást állítania? Mert nekem se 800x600 se 1280x960 se 1280x1024-re nem csinál semmit. Van valami speciális tudnivaló? A My documents mappában buheráltam a cfg-t.
Tuvok
egész biztos

Papirzacsi
Biztos hogy a dokumentumok mappában lévõt állítottad? EGész biztos?

Tuvok
Átállítottam, mégis maradt 1 ...

Nálam kicsit más a gond. A játék elindul de kifagy amikor épp olyan kedve van. Most átállítottam a virtuális memóriát, hátha segít, meg is nézem.

War. War never changes.

Papirzacsi
Át kell állítani az idõgyorsítást, és két pillanat alatt kintvagy a nyilt tengeren. Csomószor volt róla szó, ne mond hogy nem vetted észre?

Tuvok
Eddig sem az volt a baj, hogy nem látszott, hanem az, hogy egy órát kellett szlalomozni, mire kijut az ember a nyílt vízre .

Papirzacsi
Nálam tök jó az 1.3-as peccs.

És aki felpeccselte, ezután egy szava se lehet arra, hogy Lorientbõl milyen nehéz kiállni. Bár sztem eddig se volt az, simán térkép nézetben ki lehetett állni automatikusan. De mostmár látszik a kikötõ a térképen, így már mindenki ki fig tudni állni.

dr Kotász
Nekem is eredeti DVD-s, felraktam az 1.3-at és simán megy. Drivereket se frissítettem.
Sajnos a helyzet nálam is ugyan ez! Tegnap felraktam az 1.3 javítást. A játék betöltése simán indul, majd amikor az Inicializáláshoz ér kilép a programból azzal a felkiáltással, hogy az SH3 ismeretlen hibát észlelt. Na új driverek fel, megint ugyan ez. Játékot letörlöm, újra felrakom, próbálom felrakni az 1.1-et de most már azt sem hagyja.
A játékom eredeti dvd-s, az 1.3 elõtt simán, hiba nélkül futott.
Valakinek van errõl tapasztalata, esetleg ötlete, hogy mitõl lehet???
Elõre is köszönöm!!!!!!

Please, help me!!!!!!

Nem tudja vki miért fagy ki mindig a játék nálam? Újraraktam tegnap, felraktam az új nvidia drivert is, próbáltam komp. módokkal de semmi javulás.
Mikor kifagy a kékhalál képernyõ jön be, mindig vmilyen kmyxer.sys felirattal meg sok blablával.
A gépem: Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram (ez gyenge tudom) GefFX 5600 (errõl ne is beszéljünk) Win XP pro. Elvileg mennie kéne azért.

War. War never changes.

Tuvok
ÁÁ
egy bug, nemtom csak nálam van-e, vagy volt-e már szó róla
IXB-m van, ma egy romboló kergetett, de meglógtam, irány a felszín
ekkor figyelmtem csak fel rá, hogy mikor a hídon állva a navigátor és a fegyvertiszt felé fordulok, akkor jól áll a hajó, valóban a rádiósszóba felé emelkedik, DE mikor átfordulok a kormánykezelõkhöz, már a rádiósszoba felé lejt a hajó !

Bucser
Nana😊 Április az a Január😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zogu
Na ja. A továbbiak:
CA2

Art1

Art2

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Így talán menni fog.
CA

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Papirzacsi

Piedon
Feliratok a tutorial videók alá:
Convoy Attack:
http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.sub
vagy
http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.smi
Flak Artillery:
http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.sub
vagy
http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.smi

Az ugyanazon nevü videó mellé kell bemásolni.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Zogu
Aki jobban tud németül, szétnézhetne a NETen. Majd én is próbálkozom.

Zogu
Én régebben a müncheni Technisches Museumban láttam egyet. Voltam is benne, de az már 82-ben vol. Nem tudom ott van-e még?

xj700t
Na az lesz a legjobb ha nem írok semmit 😊<#falbav><#falbav>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Mekkora láma vagyok.... 😊 ez XII

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Német, de látványos.

Állítólag egy szolgálatban volt kísérletek céljából '60 -'80 ig

Gundark
Valahol németországban van egy XXIes is ha jól emlékszem a "Wilhelm Bauer" Vagy nem?<#awink>

Tuvok
Kielben a hajómúzeumban van asszem egy VII-C kiállítva .

Ferro
De! A TV felett egy Academy IX B! 😄DD

😞 Közelebb nincs U-boat kiállítva? Mondjuk európában...

Amíg narancssárga, addíg nem engedi felgyorsítani az idõt. Kvázi amíg úgy itéli meg a program, hogy veszélyben vagy partrafutásilag.

Ferro
E 57th St and Lake Shore Drive
Chicago
Illinois
60637
USA

312-684-1414

;D

datango
de elmennék megnézni ... , hol van ez ?
SH3 hoz mikor lesz magyaritas???

Zogu
Bocsi! 345-015 a helyes beszéd.<#merges3>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Placebó
HTX..😊

mindenkinek melegen ajánlom a Haditechnika topicban találtam... Mindent a II.vh uboatokról

Ha még nem lett volna...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Kandurex
Ez az event kamera durva segítség...F12

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Csak az a baj, hogy kiérzõdik belõle a játék, az a tuti amikor már szinte a valóságot írja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

xj700t
Imádom ezeket a jópofa "mininovellákat" 😊

Tuvok
ismerem
de nincs kedvem 200 km-t utazni egy játékért

lipovics
lipovics
Feladtam reggel postan.
Tuvok
Csendes üzemmódba váltáskor ( Z ) kikapcsolja, de hangerõt szabályozni sztem nem lehet, csak az Options-ban .

Tuvok
Néztem boltba sh3-at, de nem volt <#szomoru1>

datango
magyarítás van má?

Placebó
AN Zóna viharos tenger, hosszú unalmas portya végére ér lassan, mindenki teszi a dolgát akit nem küldtem el pihenni a szolgálatból, indulunk haza közlöm a navigátorral, Jess ször szól vissza gépiesen, egy tea most jól esne meg egy kicsit el is vagyok maradva a hajónaplóval. A tea már gõzölög a szûkreszabott parancsnoki pihenõvackomban. Illata feledteti kicsit a nehéz levegõtlen szivar átható olaj és izzadtságbûzét. Kinyitom az hajóládám az ólomkötésû hajónaplót két kézzel az asztalra rakom, és rögzítem az eddigi út eseményeit. Ír partoknál egy C3 és egy Small Merchant, belekóstolok a teába jófajta indiai, egy Angliából-Amerikába tartó Cargó maradványai közül csákjázta ki Frantz az élelmes torpedókezelõ úgy 4 napja a Csatorna bejáratánál két megégett hulla és némi törmelék közül. Néha még van elõnye is ennek a háborúnak gondolom a szürcsölgetve morbid mosollyal. A Diesel agregát duruzsol monoton. Megteszem a szükséges bejegyzéseket a naplóba. Gondosan elzárom majd végignyújtózom a priccsen hajózósapkámat a tarkómra tólva. Az egyenruha eléggé elnyûtt rajtam és büdös.. hát az elmúlt 4-5 napban nem nagyon volt idõ magunkra... ["Ship Spotted" Kiált le a Watch Officer] -Hát most sem lesz gondolom és gépiesen felmászom a toronyba. Destroyer long range 332-õn. Státusz riport minden posztról adom ki a parancsot... a visszaigazolások megjönnek. Célt lockolom 6900m-en. Megtervezem a tisztekkel a közelítést gyorsan majd ellenõrzöm a romboló helyzetét, és akkor látom hogy több kéményfüst kormolja az óceán éles levegõjét.. "Csak nem egy konvoj?" Periszkóp mélység...és a VIIC méltóságteljesen elindul 13m-es mélységbe hogy lesbõl halált osszon a szövetséges hajókra...😊

A megmaradt 5 torpedóbol mindegyik talált 2 romboló és egy T3-as Tanker Skalpjával tértem haza nem kis zavart okozva a konvojban...

Jó szelet...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

A grammofont milyen billentyû kombinációval lehet játék közben kikapcsolni és játék közben a hangerõt hangositani vagy hallkitani???