11357
  • Christian
    Mármint, úgy gondoltam, hogy a tengeralattjáró orra az ellenséges hajónak nézzen..
  • Christian
    De vmi még mindig nem jó. Rámegyek hogy Fore Tubes I, ezután Q, kiírja hogy: Opening tube I, rámegyek hogy Fire, de megintcsak aztírja hogy All Torpedoes Expended. Pedig van legénység a Torpedó Room-ban.
  • Tuvok #5749
    És szemből hova fog a torpedó becsapódni ?
  • Christian
    Hát nem azért kell szembekerülni vele, mert csak úgy lehet megtorpedózni?
  • Christian
    jólvan már, most játszok vele először!
  • Glpetyus

Mért akarsz szembe kerülni vele??
  • Christian
    ahaa, megvan. De hogyan lehet pontosan az ellenséges hajóval szembe kormányozni a tengeralattjárót? Mert az iránytűn elég nehéz pontosan navigálni. Egyszerűbb nincs?
  • Placebó
    Vető cső kiválaszt az a sok zöld a periskóp viewben vagy a TDC viewben Q vetőcső eláraszt piros gomb kilövés... mit csinálhatsz rosszul? Vagy lehet hogy túl mélyen vagy? :)
  • Christian
    televan emberrel!
  • Glpetyus
    Rakj embert a torpedószobákba (van rá 1 gyorsgomb).
  • Christian
    Hogy kell lőni? Már a hajó a "célkeresztben" van, meg minden, de azt írja, hogy "All torpedoes expended, sir". Miért nem lőn?
  • Tuvok #5739
    Ezt utálom ...
    Ezt viszont szeretem :))
  • Tuvok #5738
    Erre direkt rákérdeztem az Ubi fórumon, nem béta, az 1.4-ből lett 1.4a, majd abból 1.4b, csak az első kettőt nem adták ki, csak a véglegest .
  • zoltang
    Én még gondolkodom. De ez még béta nem? Nem nagy kedvem lenne újrapakolni a programot, valamilyen hiba okán, vagy ha nem tudnám utánna felrakni a hivatalos javítást erre.
  • bgabor
    Csak az alapprogramhoz van crack. A patchekhez nincs.
    Minek a javítás? Az eredeti verziókhoz. Akik itt patchelt játékkal nyomulnak azoknak mind eredetiben van meg.
  • ChevyG #5735
    najo felrakom még1x!
    mindent törlök ami vele kapcsolatos install elött, még a regeditböl is!
  • Tuvok #5734
    Van aki már felrakta az 1.4b-t ?
  • Tuvok #5733
    num lock
  • Tuvok #5732
    Csak akkor, ha hibás, pl. a Samsung RAM-ok, bár mentés gondot nem okozhatna .
    Továbbra is azt gyanítom, hogy az újratelepítése után fennmaradt valami, például a mentések, és emiatt nem javult meg .
  • dr Kotász
    Nos, te akkor valóban Csöndes Vadász vagy...
  • HunterKiller
    Udv allz.
    Eddig csak csendes ( silent :) ) figyeloje voltam a forumnak.
    Lattam sok okossagot, amiket szepen ellestem es hasznaltam en is, nameg sok b*romsagot is, mint pl legutso: mi az az SSE... jujj :) No comment.
    Viszont csupan azert irok be en is kicsiket, mert csufos dolog bar, de nem tudom
    multiplayerben hogy a fittyfeneben tudok csetelni?
    Tobbiek jobbra-balra kiabaltak, en meg csak lovoldoztem a torpikat, es hallgattam mint a kuka. Please segitsen vki, aki tudja, mert igy bezony egy alpari parasztnak neznek a tobbiek, pedig szeretnek en is beszelgetni veluk.
    Elore is kosz a segitseget.
  • ChevyG #5729
    ATI 9000(sima), 2400+, Asus A7S333 alaplap, 2x256mb samsung ddr
    ez a konfigom fő alkotó elemei
    mentés nem lehet hardwer hiba sztem! pl akkor a winyoval lenne a gond?!
  • Tuvok #5728
    Hát vége a szép időknek, még a kétfedelűek is elsőre telibetalálnak :(
  • dr Kotász
  • Tuvok #5726
    Nemtom, arra ... :)))
  • Placebó
    jajjmáá
  • Christian
    szóval menjek délkeletnek? de meddig? pontosan hova?
  • Tuvok #5723
    South-South East, azaz, dél-délkelet
  • Christian
    Izé...Az academyben, ír valami olyasmit, hogy menjek a channel SSE -hez, vagy ilyesmi, de pontosan mitkell csinálni, mi az a SSE?
  • Tuvok #5721
    Eredetivel ?
  • Placebó
    Ebbe most nem mennék bele... :D

ööö talán Megveszed??? Persze csak ötlet volt...:D
  • A tumi
    Akkor minek javítás?
  • dr Kotász
    Sehogy.
  • A tumi
    Akkor ha felteszed a javítást,hogyan játszol a játékka,ha nincs hozzá crack?
  • Placebó
    de kell, csak nincs, mé az 1.2-höz sincsen... eléggé réteg játék az látszik...:S
  • A tumi
    Nem is kell?
  • Placebó
    nincs Crack
  • A tumi
    Hello TUVOK
    Az 1.4-es javításhoz van crack?Ha igen,hol találom?
  • zizzenet
    Köszi a válaszokat.

Egyébként a Dynamic Shadow hatását nem észlelem (nem látok különleges árnyéákokat, egyáltalán árnyékokat alig látoik, azok is nagyjából előre renderelt effektek). A Synchronized esetében én is erre, azaz a Vertical Synchronizationra gondoltam, aminek jótékony hatása akkor látszik igazán, ha forgatod vagy mozgatod a nézőpontot. Érdekes, hogy amikor be volt kapcsolva, a kép akkor is szét-szétesett. Más játékoknál a VS ott van keményen, ha akarom. Mindegy, meg lehet lenni nélküle.
  • Placebó
    Köszi előre is, aSubSim-en már körbenéztem és nem találtam szal várom...:)

Amit én egy kicsit még hiányolok hogy a Javító brigád egyszerrre csak egy traktust tud javítani miért nem lehet elosztani az erőforrásokat? [MINDIG ELSÜLLYED]