11357
-
Christian #5751 Mármint, úgy gondoltam, hogy a tengeralattjáró orra az ellenséges hajónak nézzen.. -
Christian #5750 De vmi még mindig nem jó. Rámegyek hogy Fore Tubes I, ezután Q, kiírja hogy: Opening tube I, rámegyek hogy Fire, de megintcsak aztírja hogy All Torpedoes Expended. Pedig van legénység a Torpedó Room-ban. -
#5749 És szemből hova fog a torpedó becsapódni ? -
Christian #5748 Hát nem azért kell szembekerülni vele, mert csak úgy lehet megtorpedózni? -
Christian #5747 jólvan már, most játszok vele először! -
Mért akarsz szembe kerülni vele?? -
Christian #5745 ahaa, megvan. De hogyan lehet pontosan az ellenséges hajóval szembe kormányozni a tengeralattjárót? Mert az iránytűn elég nehéz pontosan navigálni. Egyszerűbb nincs? -
#5744 Vető cső kiválaszt az a sok zöld a periskóp viewben vagy a TDC viewben Q vetőcső eláraszt piros gomb kilövés... mit csinálhatsz rosszul? Vagy lehet hogy túl mélyen vagy? :) -
Christian #5743 televan emberrel! -
#5742 Rakj embert a torpedószobákba (van rá 1 gyorsgomb). -
Christian #5740 Hogy kell lőni? Már a hajó a "célkeresztben" van, meg minden, de azt írja, hogy "All torpedoes expended, sir". Miért nem lőn? -
#5739 Ezt utálom ...
Ezt viszont szeretem :)) -
#5738 Erre direkt rákérdeztem az Ubi fórumon, nem béta, az 1.4-ből lett 1.4a, majd abból 1.4b, csak az első kettőt nem adták ki, csak a véglegest . -
zoltang #5737 Én még gondolkodom. De ez még béta nem? Nem nagy kedvem lenne újrapakolni a programot, valamilyen hiba okán, vagy ha nem tudnám utánna felrakni a hivatalos javítást erre. -
bgabor #5736 Csak az alapprogramhoz van crack. A patchekhez nincs.
Minek a javítás? Az eredeti verziókhoz. Akik itt patchelt játékkal nyomulnak azoknak mind eredetiben van meg. -
#5735 najo felrakom még1x!
mindent törlök ami vele kapcsolatos install elött, még a regeditböl is! -
#5734 Van aki már felrakta az 1.4b-t ? -
#5733 num lock -
#5732 Csak akkor, ha hibás, pl. a Samsung RAM-ok, bár mentés gondot nem okozhatna .
Továbbra is azt gyanítom, hogy az újratelepítése után fennmaradt valami, például a mentések, és emiatt nem javult meg . -
#5731 Nos, te akkor valóban Csöndes Vadász vagy... -
HunterKiller #5730 Udv allz.
Eddig csak csendes ( silent :) ) figyeloje voltam a forumnak.
Lattam sok okossagot, amiket szepen ellestem es hasznaltam en is, nameg sok b*romsagot is, mint pl legutso: mi az az SSE... jujj :) No comment.
Viszont csupan azert irok be en is kicsiket, mert csufos dolog bar, de nem tudom
multiplayerben hogy a fittyfeneben tudok csetelni?
Tobbiek jobbra-balra kiabaltak, en meg csak lovoldoztem a torpikat, es hallgattam mint a kuka. Please segitsen vki, aki tudja, mert igy bezony egy alpari parasztnak neznek a tobbiek, pedig szeretnek en is beszelgetni veluk.
Elore is kosz a segitseget. -
#5729 ATI 9000(sima), 2400+, Asus A7S333 alaplap, 2x256mb samsung ddr
ez a konfigom fő alkotó elemei
mentés nem lehet hardwer hiba sztem! pl akkor a winyoval lenne a gond?! -
#5728 Hát vége a szép időknek, még a kétfedelűek is elsőre telibetalálnak :( -
#5727 -
#5726 Nemtom, arra ... :))) -
#5725 jajjmáá -
Christian #5724 szóval menjek délkeletnek? de meddig? pontosan hova? -
#5723 South-South East, azaz, dél-délkelet -
Christian #5722 Izé...Az academyben, ír valami olyasmit, hogy menjek a channel SSE -hez, vagy ilyesmi, de pontosan mitkell csinálni, mi az a SSE? -
#5721 Eredetivel ? -
#5720 Ebbe most nem mennék bele... :D
ööö talán Megveszed??? Persze csak ötlet volt...:D -
A tumi #5719 Akkor minek javítás?
-
#5718 Sehogy. -
A tumi #5717 Akkor ha felteszed a javítást,hogyan játszol a játékka,ha nincs hozzá crack? -
#5716 de kell, csak nincs, mé az 1.2-höz sincsen... eléggé réteg játék az látszik...:S -
A tumi #5715 Nem is kell? -
#5714 nincs Crack -
A tumi #5713 Hello TUVOK
Az 1.4-es javításhoz van crack?Ha igen,hol találom? -
zizzenet #5712 Köszi a válaszokat.
Egyébként a Dynamic Shadow hatását nem észlelem (nem látok különleges árnyéákokat, egyáltalán árnyékokat alig látoik, azok is nagyjából előre renderelt effektek). A Synchronized esetében én is erre, azaz a Vertical Synchronizationra gondoltam, aminek jótékony hatása akkor látszik igazán, ha forgatod vagy mozgatod a nézőpontot. Érdekes, hogy amikor be volt kapcsolva, a kép akkor is szét-szétesett. Más játékoknál a VS ott van keményen, ha akarom. Mindegy, meg lehet lenni nélküle. -
#5711 Köszi előre is, aSubSim-en már körbenéztem és nem találtam szal várom...:)
Amit én egy kicsit még hiányolok hogy a Javító brigád egyszerrre csak egy traktust tud javítani miért nem lehet elosztani az erőforrásokat? [MINDIG ELSÜLLYED]