Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy az is jó, hogy valaki emilben elkuldi ezt a fajlt: SilentHunterIII\data\Menu\Gui\MapTools.tga fajl.
Es mire lehet hasznalni? Es ti mire hasznaljatok?
A körzõ meg távolságmérése tökéletes, ugyanis a kör középpontjában kiírja a sugarat. Kiválóan használható a támadás, megszerkesztéséhez.
ezennkívól van még Szgmérõ is, igaz az csak 1.2-tõl.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
May the force serve you well!
És pont ma jártam úgy. Ez már az 1.3-as peccsel, hogy megyek 1024-en, erre visszadob 8-ra. Körbenézek, semmi. Mondom BUG. MEgyek tovább, egyszercsak robbanás, és már ágyúzik is az a szemét. FElmegyek a toronyba, nézek, de nem látok semmit. Nem csoda hogy nem szóltak az embereim. Pár másodperccel késõbb megpillantottam a hajót úgy 7km-re. :-( A radaros persze nem szólt. pedig régen szólt, ha látott vmit a radaron, vagy radarbesugárzást észlelt. :-(
Bár ha 1.0-d van, akkor nincs szögmérõ, így a szerkesztés picit nehézkes. :-)
Ráadásul befelé még csak-csak, de kifelé, áramlással, széllel szembe, pf ...
40 eleje van 2. patrol nem tudom mikor talatak fel a radart 😛
Az ikonokon meg nem latszik hogy inaktivak, de hiaba clickelek rajuk. Lehet hogy mondjak azt is hogy no contact de nem vagyok benne biztos.
Tuti leht tavlosagot merni mert akkor muxik ha en kijelolok egy celt, de senki mas nem hajlanod ezt megtenne megha ott vagyok a hajok mellet akkor sem sem a sonar sem a WM, sem a WO
Akinek 1.0 ja van annak kijelonek ezek celpontot???
tobb meresbol meg lehet huzni az iranyat.
De a szonaros nem hajlado a folow nearest contatcal becelozni 😞
Amugy a radar sem muixk, leht hogy nincs is radarom, a 7. flotillaban vagyok igy 2. fele tengeralatt jarom van 😛
Idegesítõ volt, a képzettséggel semmi baj nem volt eccrûen bug szvsz...
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
miert az nem adjak alapbol?
ha kijelolok egy celt annak megadja a tavolsagat a szonaros, de ugye amig csak halgotozok mert qurva messze van a hajo, addig nem tudok celt kijeloni.
Azt is csak en hallgatom mert olyan hulyek a szonarhoz a matrozok :/
Van valakinek otlete hogy lehet konnyen megtalani egy maganyos hajot?
Most siman ara forditom a ubotot ammerre a hajot hallani maxi gaz es 10 percenket irany beallitas. De igy eleg korulmenyes es igy pont hatulrol kapon el ami nem jo.
Altalaban a hulye sonar tiszt meg eszre sem veszi a hajokat, akkor sem amikor mar nagyon hangosak. Celpontnak kiljeloni meg nem akarja akkor sem ha egyeltalan eszleni. Igy nem lehet meghatarozni a tavolsaga 😞. Pedig az nagyon kene egy elfogo palya beallitashoz.
Ha veletlenul eszleni akkor tok jo, hogy megodja hogy kozeledik/tavolodik meg a sebesseget nagyjabol. De ha repotot kerek akkor ezekt mar baszik mondani.
Mondjuk senki sem hajlando celpontot valaszani sosem megha 1km re hajo akkor sem, mindig nekem kell kijeloni, persze ezt csak latotavolsagon belul lehet.
90fokos torpedozas sem lesz igy egyeru, amig a terkepen vannak a hajok csak huzni kell egy egyenest a haladai iranyaba, arra egy merolegest joval a hajo ele, szepen beallok 500m re az egyenestol es varom hogy oda erjen. Na de mi van ha nincsen a hajo a terkepen?
Ha kijelolok celpontot azonositasnal nem csinal semmit a weapon master ez bug?Elmeleileg ki kellene keresnie a hajo tipusat a konybol nem?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>