11357
  • GarET
    az imént én is rákerestem, de de nemakart előkerülni, pedig vhol kell lennie:)
  • Tuvok #5871
    Akkor próbálkozni kell lenn a keresővel :)
  • GarET
    a fene se tudja, sztem akkor még nem volt 1.4:S
  • Tuvok #5869
    Hát ha nem az volt, hogy vmelyik 1.4b user beírta az új lehetőséget, akkor fogalmam sincs :)
  • GarET
    lehet hogy mégsem mod, de itt vki egyzser írta hogy kikapcsolta valahogyan!, erre biztosan emlékszem!
    még le is fikázták, hogy ezzel elveszi a játékélményt:)
  • Tuvok #5867
    Hát erre mod-ot nem tudok, viszont az 1.4b-ben van egy opció rá (Stromconditions), simán át lehet írni a max. szélsebességet .
    Próbáld meg a google-t, esetleg Subsim / Ubi fórumokon rákeresni
  • ChevyG #5866
    sajnos még mindig nem találom azt a modot
    nagyon megköszönném, ha segiteni tudna valaki!
  • Tuvok #5865
    :D
    Etni előre dolgozik
  • ChevyG #5864
    LOL FAQ: Utolsó frissítés: 2005.07.22
  • Tuvok #5863
    1.0-val nekem az Ati-val sem volt eső .
    Vmelyik patch javítja .

Mod-okhoz linkek a FAQ-ban .
  • Goaulds
    Tényleg eléggé idegesitő mikor éppenhogycsak "fújdogál" a szellőcske és nem enged lőni mert vihar van...
    Amúgy meg mikor lemerülsz és nem mennek be az emberek szépen ott figyelnek a hidon és távcsővel hesszelik a viz alatti tájat, akkor igazán nem értem mi baj lehet egy két hullámtól
  • ChevyG #5861
    sajnos itt forumon nem találom?
    hol vannak összegyüjtve a modok?
  • GarET
    vhol volt vmi mod, de az azt hiszem egészen kikapccsolta,hogy viharban is lehetessen vele lőni!
    nézz visszább, kereső írd be hogy fedélzeti ágyú, vagy deck, vagy vmi ilyesmi.
  • GarET
    hát akkor télleg passz, hivatalosan ezt Nvidia problemnak minősítették!!! azért csak próbáld ki a Ctrl+p-t!
  • ChevyG #5858
    hogy lehet beállitani, hogy csak a durva viharba ne lehessen használni a fedélzeti fegyvereket?
    idegesitő, hogy szint tök, jo az idö és mégse engedi!
  • Goaulds
    Milyen net kell a szerverhez? Chello 0.5 Mbit/s a feltöltési sebessgégem... Ez a valóságban 58 Kbájt/s et jelent...
  • Goaulds
    nvidia problemaz nem igen lehet, ugyanis ATI 9600 XT figyel a vasban...
  • GarET
    jav Ctrl+p
  • GarET
    1-es kérdés, Nem warez problem, Nvidia problem, nálam is jelentkezett, egy cntrl+p megoldotta. Illetve nyomogattam és egyszercsak esett:) azóta is esik:)
    -es kérdésre nem tok felelni, olvastam itt oár felhívást multi mókára, meg van si vhol pár kép, esetleg próbáld meg ASE-t hátha lát vmi szervert, illetve írj ide be, hogy neked mikor lenne jó a multi, és ha lesztek páran összehozhatjátok, persze csak ha vki tud lenni szerver:)
  • Goaulds
    Mivel lehet orvosolni az esik nem esik problémát? Azaz van mikor csak hallom hogy esik az eső és látom hogy villámlik is...de esőcsepek sehol sincsenek :( a warezem miatt lenne?
    Másik kérdés...
    Most szándékozom megvenni eredetiben a Játékocskát...főleg a multi kedvéért!Szoktak lenni Multi patyk?? Van állandó MAGYAR szerver? Úgy szeretnék játszani neten 4-5 fős csapatban...kivánics vagyok mit művelnénk 1-1 flotta ellen
  • moneytoo
    Sziasztok.
    Na végre hozzászólások....
    Má azt hittem mindenki elsüllyedt
  • GarET
    idegeskedtem egy sort a múltkor, konvojt jelentettek, de már cak 4 torpim volt, elöl 1 hátul 3-om. Nagy konvoj volt, kiválaszottam egy T2, és egy Tast, elsőször a t2-est szedtem le, igen ravasz módon:) alálöttem, aztán elmentem alatta, és belelöttem a tankjába:)
    aztán meglöttem a T3ast, lelassított, de közben a rombolók rám azáltak egyet leszedtem,kettő maradt, mejdnem ott hagytam a fogam,a célzó periszkópom megsemmisült!:-( eltávolodtam a konvojtól 4 km-re-vihar volt meg köd,meg éjszaka!
    a külső tárolóból beélesíttem a torpit, megelőztem a konvojt, beálltam pocízióba, aztán megfigyelő periszkóppal megvártamm íg közelbe kerül a T3-as ekkor feljöttem a felszínre, UZO-val befogtam, 400m TŰZ, és a torpi beszart, nem robbant, pedig a tankra céloztam:( lemerültem 100-ra és irány vissza a járőr körzetbe.
  • Christian
    Némamenet
  • Placebó
    Silent mode
  • Tuvok #5848
    Rádiócsend :)
  • ChevyG #5847
    mindeni vizen van
  • dr Kotász
  • moneytoo
    Sziasztok.
    Mi ez a nagy csönd? Senki sem szól hozzá?
  • neuro
    Elkezdtük a BOP2 publikus tesztelését. A cikkek áttöltése folyamatosan halad, a hírek mostantól csak az új oldalon lesznek elérhetőek. A bop.hu domain beregisztrálása után a 2-es változat marad a végleges.

PUBLIC BETA LINK: http://mambo.agria.hu

Hírszerkesztőket, cikkírókat és játéktesztereket keresünk!
    Ha úgy érzed, hogy szívesen részt vennél a BOP készítésében ne habozz és jeletkezz mielőbb! Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod!
  • Placebó
    a háttérben a repesztö II C-m...:)
  • Placebó
    22 évesen izgalomtol remegö lábakkal probálgattam a trimlapokat egy nyugathamburgi füves katonai repülötéren a vadonatuj Messersmith BF-109 E vadászgép kényelmetlen, de izgalmas pilotafülkéjében. Az elsö éles bevetés, hmm reménykedtem hogy emlékezetes lesz... NEKEM IGEN...:)
  • Herold
  • Christian
    Thx, megpróbálom.
  • Placebó
    sőt biztos...
  • GarET
    Erősen lehet.)
  • ZsoltLee
    Lehet azért nem tölt újra mert nincs bepipálva a weapon officer lőszeres menüjében az Auto Loading.
  • Placebó
    hát az újratöltéshez kell egy kis idő... Weapon Officer torpedo ikonnál tudod megnézni mennyi torpid van hol áll a betöltés, ilyenek...

Periskoppal, és a TDC térképén is lehet tüzelni.. a zöld csík a cél eltalálásának ideális iránya a torpedó szemszögéből.. minden indítás előtt érdemes megba**sztatni a torpi sebesség állítóját S/M/F mert az is bekeverhet. A periszkóbból való tüzelésnél "L" lock target és a fent 0 fok a hajó orra így meg csak a haladási irányába kell forgatni a tengót, lehetőleg 1km-en belül, fölötte sem rossz csak ne vegyen észre (elkanyarodik) "Q" vetőcső eláraszt megvárod amig a periszkópon zöldé nem válik a kis nyíl (ez jelöli a tengó lövési helyzetét) Fire és ennyi, ha magnetic-re van állítva a torpedo akkor érdemes a hajó gerince alá lőni bő egy méterrel...
  • Christian
    Nemértem, soha nemtalálja el a torpedó a hajót! A periszkópnál kell tüzelni, vagy a térképen? A térképen jelöl valami zöld csíkot, gondolom azon megy végig a torpedó, de sokszor össze vissza mutat. Tüzelek, és az ellenség mindig elkanyarodik, vagy simán elmegy mellette a torpedó. A legénység meg soha nem tölti újra a csöveket, pedig tele van emberrel!
  • ChevyG #5833
    ha jol tucc németül (de az nélkül is lehet nanulságos!
    itt a link
  • Tuvok #5832
    \SilentHunterIII\data\NavalAcademy\Convoy Attack\