11357
-
GarET #5872 az imént én is rákerestem, de de nemakart előkerülni, pedig vhol kell lennie:) -
#5871 Akkor próbálkozni kell lenn a keresővel :) -
GarET #5870 a fene se tudja, sztem akkor még nem volt 1.4:S -
#5869 Hát ha nem az volt, hogy vmelyik 1.4b user beírta az új lehetőséget, akkor fogalmam sincs :) -
GarET #5868 lehet hogy mégsem mod, de itt vki egyzser írta hogy kikapcsolta valahogyan!, erre biztosan emlékszem!
még le is fikázták, hogy ezzel elveszi a játékélményt:) -
#5867 Hát erre mod-ot nem tudok, viszont az 1.4b-ben van egy opció rá (Stromconditions), simán át lehet írni a max. szélsebességet .
Próbáld meg a google-t, esetleg Subsim / Ubi fórumokon rákeresni -
#5866 sajnos még mindig nem találom azt a modot
nagyon megköszönném, ha segiteni tudna valaki! -
#5865 :D
Etni előre dolgozik -
#5864 LOL FAQ: Utolsó frissítés: 2005.07.22 -
#5863 1.0-val nekem az Ati-val sem volt eső .
Vmelyik patch javítja .
Mod-okhoz linkek a FAQ-ban . -
#5862 Tényleg eléggé idegesitő mikor éppenhogycsak "fújdogál" a szellőcske és nem enged lőni mert vihar van...
Amúgy meg mikor lemerülsz és nem mennek be az emberek szépen ott figyelnek a hidon és távcsővel hesszelik a viz alatti tájat, akkor igazán nem értem mi baj lehet egy két hullámtól -
#5861 sajnos itt forumon nem találom?
hol vannak összegyüjtve a modok? -
GarET #5860 vhol volt vmi mod, de az azt hiszem egészen kikapccsolta,hogy viharban is lehetessen vele lőni!
nézz visszább, kereső írd be hogy fedélzeti ágyú, vagy deck, vagy vmi ilyesmi. -
GarET #5859 hát akkor télleg passz, hivatalosan ezt Nvidia problemnak minősítették!!! azért csak próbáld ki a Ctrl+p-t! -
#5858 hogy lehet beállitani, hogy csak a durva viharba ne lehessen használni a fedélzeti fegyvereket?
idegesitő, hogy szint tök, jo az idö és mégse engedi! -
#5857 Milyen net kell a szerverhez? Chello 0.5 Mbit/s a feltöltési sebessgégem... Ez a valóságban 58 Kbájt/s et jelent... -
#5856 nvidia problemaz nem igen lehet, ugyanis ATI 9600 XT figyel a vasban... -
GarET #5855 jav Ctrl+p -
GarET #5854 1-es kérdés, Nem warez problem, Nvidia problem, nálam is jelentkezett, egy cntrl+p megoldotta. Illetve nyomogattam és egyszercsak esett:) azóta is esik:)
-es kérdésre nem tok felelni, olvastam itt oár felhívást multi mókára, meg van si vhol pár kép, esetleg próbáld meg ASE-t hátha lát vmi szervert, illetve írj ide be, hogy neked mikor lenne jó a multi, és ha lesztek páran összehozhatjátok, persze csak ha vki tud lenni szerver:) -
#5853 Mivel lehet orvosolni az esik nem esik problémát? Azaz van mikor csak hallom hogy esik az eső és látom hogy villámlik is...de esőcsepek sehol sincsenek :( a warezem miatt lenne?
Másik kérdés...
Most szándékozom megvenni eredetiben a Játékocskát...főleg a multi kedvéért!Szoktak lenni Multi patyk?? Van állandó MAGYAR szerver? Úgy szeretnék játszani neten 4-5 fős csapatban...kivánics vagyok mit művelnénk 1-1 flotta ellen -
moneytoo #5852 Sziasztok.
Na végre hozzászólások....
Má azt hittem mindenki elsüllyedt -
GarET #5851 idegeskedtem egy sort a múltkor, konvojt jelentettek, de már cak 4 torpim volt, elöl 1 hátul 3-om. Nagy konvoj volt, kiválaszottam egy T2, és egy Tast, elsőször a t2-est szedtem le, igen ravasz módon:) alálöttem, aztán elmentem alatta, és belelöttem a tankjába:)
aztán meglöttem a T3ast, lelassított, de közben a rombolók rám azáltak egyet leszedtem,kettő maradt, mejdnem ott hagytam a fogam,a célzó periszkópom megsemmisült!:-( eltávolodtam a konvojtól 4 km-re-vihar volt meg köd,meg éjszaka!
a külső tárolóból beélesíttem a torpit, megelőztem a konvojt, beálltam pocízióba, aztán megfigyelő periszkóppal megvártamm íg közelbe kerül a T3-as ekkor feljöttem a felszínre, UZO-val befogtam, 400m TŰZ, és a torpi beszart, nem robbant, pedig a tankra céloztam:( lemerültem 100-ra és irány vissza a járőr körzetbe. -
Christian #5850 Némamenet -
#5849 Silent mode -
#5848 Rádiócsend :) -
#5847 mindeni vizen van -
#5846 -
moneytoo #5845 Sziasztok.
Mi ez a nagy csönd? Senki sem szól hozzá? -
neuro #5844 Elkezdtük a BOP2 publikus tesztelését. A cikkek áttöltése folyamatosan halad, a hírek mostantól csak az új oldalon lesznek elérhetőek. A bop.hu domain beregisztrálása után a 2-es változat marad a végleges.
PUBLIC BETA LINK: http://mambo.agria.hu
Hírszerkesztőket, cikkírókat és játéktesztereket keresünk!
Ha úgy érzed, hogy szívesen részt vennél a BOP készítésében ne habozz és jeletkezz mielőbb! Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod!
-
#5843 a háttérben a repesztö II C-m...:) -
#5842 22 évesen izgalomtol remegö lábakkal probálgattam a trimlapokat egy nyugathamburgi füves katonai repülötéren a vadonatuj Messersmith BF-109 E vadászgép kényelmetlen, de izgalmas pilotafülkéjében. Az elsö éles bevetés, hmm reménykedtem hogy emlékezetes lesz... NEKEM IGEN...:)
-
#5841 #5293 -
Christian #5840 Thx, megpróbálom. -
#5838 sőt biztos... -
GarET #5837 Erősen lehet.) -
ZsoltLee #5836 Lehet azért nem tölt újra mert nincs bepipálva a weapon officer lőszeres menüjében az Auto Loading. -
#5835 hát az újratöltéshez kell egy kis idő... Weapon Officer torpedo ikonnál tudod megnézni mennyi torpid van hol áll a betöltés, ilyenek...
Periskoppal, és a TDC térképén is lehet tüzelni.. a zöld csík a cél eltalálásának ideális iránya a torpedó szemszögéből.. minden indítás előtt érdemes megba**sztatni a torpi sebesség állítóját S/M/F mert az is bekeverhet. A periszkóbból való tüzelésnél "L" lock target és a fent 0 fok a hajó orra így meg csak a haladási irányába kell forgatni a tengót, lehetőleg 1km-en belül, fölötte sem rossz csak ne vegyen észre (elkanyarodik) "Q" vetőcső eláraszt megvárod amig a periszkópon zöldé nem válik a kis nyíl (ez jelöli a tengó lövési helyzetét) Fire és ennyi, ha magnetic-re van állítva a torpedo akkor érdemes a hajó gerince alá lőni bő egy méterrel... -
Christian #5834 Nemértem, soha nemtalálja el a torpedó a hajót! A periszkópnál kell tüzelni, vagy a térképen? A térképen jelöl valami zöld csíkot, gondolom azon megy végig a torpedó, de sokszor össze vissza mutat. Tüzelek, és az ellenség mindig elkanyarodik, vagy simán elmegy mellette a torpedó. A legénység meg soha nem tölti újra a csöveket, pedig tele van emberrel! -
#5833 ha jol tucc németül (de az nélkül is lehet nanulságos!
itt a link -
#5832 \SilentHunterIII\data\NavalAcademy\Convoy Attack\