11357
-
#5912 Amúgy kinézetre sztem ez a Bismarck, de a kép mellé a fórumban Tirpitz-et írtak -
#5911 HMS Hood
-
#5910 Csak érdekességképp, modern digitális technológiával felújított fénykép a Tirpitz csatahajóról:
-
#5909 azzal se megy -
Nowotny #5908 Vagy esetleg nem tudna valaki egy működő Serialt Numbert küldeni? -
Nowotny #5907 Hát, lehet megveszem nemsokára...
Mennyibe is kerül? :-) -
#5906 Hát ez bőven van olyan jó. Ha évi egy játékot veszel csak, akkor is... -
Gipsz75 #5905 Serial-t találtam hozzá, de a dvd miatt még mindíg nyavajog, vettem új telefont, sajna karácsonyig talonba rakva az orig. megvétele, addig próbáxunk a warezzal:( -
Gipsz75 #5904 Huhh, most néztem vissza, IGEEEEEN.
Még olyan kis téglalapok mutatták a rakérákat meg minden, akkor még nem kellett a törésekkel foglalkozni, ehhh régi szép idők:)) -
#5903 Ennyit megérdemel sztem . -
#5902 én várok kb 5 évet, akko talán -
Nowotny #5901 Ez szomorú :-(
Akkor meg kéne vennem a Gamét eredetiben?! -
#5900 Nem, csak 1.0-hoz van crack, kizárólag eredeti játékot tudsz patch-elni . -
Nowotny #5899 akkor ha a 1.0-ás verziójú crackel töröm, attól működni fog a javítás a játékban? -
#5898 Sehol, nincs . -
Nowotny #5897 Szevasztok!
Most töltöm le az 1.4-es pathcet. Hol találok hozzá cracket? Vagy Serial Numbert? tud valaki segíteni nekem? -
#5896 Arra pedig nem sok remény van -
#5895 bejött a kikötös krahh nálam, rohagggyon meg!
várok pecs-krekkre megint -
#5894 Patch fenn van ?! -
#5893 ATI kártyám van...CTRL+P nem jön be!
Jaa és már túl vagyok egy jó pár driver cserén is! -
#5892 A minap az egyik járőrözésem alkalmával nem találkoztam egyetlen hajóval sem!Mondom ilyen nincs még soha sem volt ilyen!! Mit csinálok rosszul?!Southend felé vettem az irányt...legalább hadihajóval találkozzam Közelitek lassan közelitek, elrendelem a periszkóp mélységet hátha találok a távolban valami fincsi kis hajót!Kis idő múlva sound contact mondom de jó! 5 romboló és egy merchant ez is a kikötő felé tart. Nem érdekelt ezt meg kell néznem! Maximális sebesség előre! 8 csomót sikerült kihoznom a VIIB -ből. Lassan közeledem felé..periszkóp fel Látom hogy egy C3 Cargo az!Pillanatok alatt előttem volt a kép hogyan is fog a drágaságom alámerülni 6 csomóval haladt én továbbra is 8 al...2000 m el volt előttem és 500 m el párhuzamosan mellettem...Körös körül meg rombolók ekkor már 6 ot jelzett nekem a sonáros 5-8 km es távolságokban.De nem érdekel kell ez a hajó! Lassan beérem...romboló közeledik, kénytelen vagyok a sebességemből visszavenni...periszkópon nézem a hajómat! És egyszer csak Mi a szösz hová lett a hajóm!?A kikötő még vagy 80 km erre van és csak úgy eltünt!!!!???? Ez annyira szemétség! Nagyon ideges lettem... még szerencse hogy voltak a közelben rombolók amin letölthettem a mérgemet! Felszinre emelkedtem és elrendeltem a edélzeti ágyúmból a tűzparancsot! 3 an tüzeltek vissza ...RIP
Szóval nagyon idegesitő dolgok vannak a játékban, ami tönkre teszi a játékélményt!Iagzán megcsinálhatták volna hogy ne csak úgy tünjenek el a hajók főleg ha ott vagyok közvetlenül a -ben! Arghhh -
#5891 Azért nem enged letölteni a Gamehunterről mert én lusta dög még nem készültem el teljesen a magyarítással... -
#5890 Red Storm Rising netán? -
Gipsz75 #5889 Köszi:)
Megpróbálom a biztonsági másolatos verziót, ha tetszik elkezdek rá spórolni:)
Amúgy még C-64-en játszottam ilyen tengeralattjáróssal, huhhh, de régen is volt az már... :) -
#5888 Hát pedig elvileg az van, hogy fenn van a magyaritasok.hu-n is, ha nincs, akkor nemtom miért nincs .
Amúgy itt a link -
Gipsz75 #5887 Nekem sajna nem, a portál átirányít a Gamehunter-re, ott pedig nem enged tölteni:(
Vagy csak raja kollégával bénáznánk?:)
Lehetne 1 direct linket?
Kösz! -
#5886 Nekem műxik -
raja #5885 Hol találok magyarositást? FAQ link nem jó. -
#5884 Eső: CTRL+P (nvidiád van gondolom)
IXD/2 bug elég jól ismert, nem tudni miért nem jvaították .
Elvileg nem lesz több patch . -
HunterKiller #5883 Udvozlet.
Ismet azon ritka pillanazok egyike ez, mikor hozzaszolok a temahoz.
Van ket igen idegesito bug, amiket ugy veltem, az 1.4 meg fog oldani, de nem!
1.: Dokkban, a IXD2-nek a kulso tarolokban levo torpik kozul a ket legfelso nem latszik, ergo nem is lehet cserelni sem, csak azt vihetem magammal, amit default kapok.
2.: Szinten a kulso torpikhoz tartozik, es ez az idegesitobb.
Ha megprobalok betolteni a kulso torpikbol, akkor _neha_ van ugy, hogy egyszeruen a drag & drop modszerrel kivulrol belso tarolokba huzott torpi ugy, ahogy van, mindenestul (torpi, es az ures helye is) eltunnek.
Sot! arra is volt mar pelda, hogy a belso tarolok ures helyeit is el tudtam mozgatni, igy nem egymastol egyenlo tavolsagban voltak, hanem akar egymason is.
Tovabba meg ehhez tartozik az is, hogy bizonyos eger pozicioban a teljes kep el is tunik, csak a hatter marad meg.
Namarmost kerdesem, hogy ezt mas is tapasztalta-e mar, avagy specifikus a hiba?
Ha pedig igen, akkor tudja-e valaki, hogyan lehet ezt kikuszobolni?
(Nekem az 1.5-os patch is megfelel :)))
Tovabbi jo merulest mindenkinek.
Ja igen, eso: Nekem az 1.4-esben jott meg az eso, addig egyetlen patch-el sem volt. -
#5882 Bolti DVD-s verzióhoz a 'DVD EMEA' patch kell .
A mentések megtartása különösebb hibát nem okozhat, kivéve ha használsz valamilyen MOD-ot .
Ügyelj arra, hogy a játék mentései a dokumentumokban vannak (SH3), ezt a mappát mentsd el valahová, és innen töröld ki, majd miután felraktad a játékot, másold vissza . Arra figyelj, hogy mikor a patchet installálod, a hajód legyen kikötőben, tehát a patch után egy olyan mentést indíts el, mikor a bázison vagy, nem pedig nyílt vizen, így különösebb probléma nem léphet fel .
Egyébként én ajánlom, hogy csinálj egy teljesen tiszta újrainstallt (letörölni a játék mappáját, és a mentéseket is), és új karriert kezdeni, így biztosan nem lehet semmi probléma, de ha odafigyelsz mindenre, akkor ez első móddal sem lehet gond .
Szal:
Mostani játékból mentéseket (dokumentumokból) valahová elmásol -> játék minden mappáját letöröl -> bolti verziót felrak -> mentéseket visszamásol a dokumentumokba -> patchet installál -> betölt egy olyan mentést, amelyben a bázison vagy
Sok sikert ! -
#5881 DVD EMEA
Arra, hogy töröld az uninstall után megmaradt file-okat is.
Csak a kikötői mentések.
Godspeed! -
viktor2 #5880 Hello!
Megrendeltem a bolti verziót és lenne pár kérdésem. Melyik patch fajtát kell felrakni gondolom a dvd-s enema verziót kell Most nálam a crackelt verzió van fent reinstallnál mire kell ügyelni???? A crackelt verzó mentései futni fognak a bolti verzión??? A válaszokat előre is köszi. A FAQ nagy segitség király az egész. -
#5879 én a mindenre szoktam löni!
destroyert is szoktam löveggel süjjjjeszteni... -
GarET #5878 Télleg ennyire fontos? gondolj a valósághségre:) -
#5877 de tényleg kezdem feladni! -
GarET #5876 nem hiszem -
#5875 kezdem feladni, nem találom sehol
StormConditions-os megoldást nem lehet csináélni 1.0ál? -
#5874 hmm -
#5873 itt keresöbe használtam kb 10 kulcsszót de még semmii