11357
  • Tuvok #5912
    Amúgy kinézetre sztem ez a Bismarck, de a kép mellé a fórumban Tirpitz-et írtak
  • Tuvok #5911
    HMS Hood

• Tuvok #5910
    Csak érdekességképp, modern digitális technológiával felújított fénykép a Tirpitz csatahajóról:

• ChevyG #5909
    azzal se megy
  • Nowotny
    Vagy esetleg nem tudna valaki egy működő Serialt Numbert küldeni?
  • Nowotny
    Hát, lehet megveszem nemsokára...
    Mennyibe is kerül? :-)
  • dr Kotász
    Hát ez bőven van olyan jó. Ha évi egy játékot veszel csak, akkor is...
  • Gipsz75
    Serial-t találtam hozzá, de a dvd miatt még mindíg nyavajog, vettem új telefont, sajna karácsonyig talonba rakva az orig. megvétele, addig próbáxunk a warezzal:(
  • Gipsz75
    Huhh, most néztem vissza, IGEEEEEN.
    Még olyan kis téglalapok mutatták a rakérákat meg minden, akkor még nem kellett a törésekkel foglalkozni, ehhh régi szép idők:))
  • Tuvok #5903
    Ennyit megérdemel sztem .
  • ChevyG #5902
    én várok kb 5 évet, akko talán
  • Nowotny
    Ez szomorú :-(
    Akkor meg kéne vennem a Gamét eredetiben?!
  • Tuvok #5900
    Nem, csak 1.0-hoz van crack, kizárólag eredeti játékot tudsz patch-elni .
  • Nowotny
    akkor ha a 1.0-ás verziójú crackel töröm, attól működni fog a javítás a játékban?
  • Tuvok #5898
    Sehol, nincs .
  • Nowotny
    Szevasztok!

Most töltöm le az 1.4-es pathcet. Hol találok hozzá cracket? Vagy Serial Numbert? tud valaki segíteni nekem?
  • Tuvok #5896
    Arra pedig nem sok remény van
  • ChevyG #5895
    bejött a kikötös krahh nálam, rohagggyon meg!

várok pecs-krekkre megint
  • Tuvok #5894
    Patch fenn van ?!
  • Goaulds
    ATI kártyám van...CTRL+P nem jön be!
    Jaa és már túl vagyok egy jó pár driver cserén is!
  • Goaulds
    A minap az egyik járőrözésem alkalmával nem találkoztam egyetlen hajóval sem!Mondom ilyen nincs még soha sem volt ilyen!! Mit csinálok rosszul?!Southend felé vettem az irányt...legalább hadihajóval találkozzam Közelitek lassan közelitek, elrendelem a periszkóp mélységet hátha találok a távolban valami fincsi kis hajót!Kis idő múlva sound contact mondom de jó! 5 romboló és egy merchant ez is a kikötő felé tart. Nem érdekelt ezt meg kell néznem! Maximális sebesség előre! 8 csomót sikerült kihoznom a VIIB -ből. Lassan közeledem felé..periszkóp fel Látom hogy egy C3 Cargo az!Pillanatok alatt előttem volt a kép hogyan is fog a drágaságom alámerülni 6 csomóval haladt én továbbra is 8 al...2000 m el volt előttem és 500 m el párhuzamosan mellettem...Körös körül meg rombolók ekkor már 6 ot jelzett nekem a sonáros 5-8 km es távolságokban.De nem érdekel kell ez a hajó! Lassan beérem...romboló közeledik, kénytelen vagyok a sebességemből visszavenni...periszkópon nézem a hajómat! És egyszer csak Mi a szösz hová lett a hajóm!?A kikötő még vagy 80 km erre van és csak úgy eltünt!!!!???? Ez annyira szemétség! Nagyon ideges lettem... még szerencse hogy voltak a közelben rombolók amin letölthettem a mérgemet! Felszinre emelkedtem és elrendeltem a edélzeti ágyúmból a tűzparancsot! 3 an tüzeltek vissza ...RIP
    Szóval nagyon idegesitő dolgok vannak a játékban, ami tönkre teszi a játékélményt!Iagzán megcsinálhatták volna hogy ne csak úgy tünjenek el a hajók főleg ha ott vagyok közvetlenül a -ben! Arghhh
  • Piedon
    Azért nem enged letölteni a Gamehunterről mert én lusta dög még nem készültem el teljesen a magyarítással...
  • dr Kotász
    Red Storm Rising netán?
  • Gipsz75
    Köszi:)
    Megpróbálom a biztonsági másolatos verziót, ha tetszik elkezdek rá spórolni:)
    Amúgy még C-64-en játszottam ilyen tengeralattjáróssal, huhhh, de régen is volt az már... :)
  • Tuvok #5888
    Hát pedig elvileg az van, hogy fenn van a magyaritasok.hu-n is, ha nincs, akkor nemtom miért nincs .
    Amúgy itt a link
  • Gipsz75
    Nekem sajna nem, a portál átirányít a Gamehunter-re, ott pedig nem enged tölteni:(
    Vagy csak raja kollégával bénáznánk?:)
    Lehetne 1 direct linket?
    Kösz!
  • Tuvok #5886
    Nekem műxik
  • raja
    Hol találok magyarositást? FAQ link nem jó.
  • Tuvok #5884
    Eső: CTRL+P (nvidiád van gondolom)
    IXD/2 bug elég jól ismert, nem tudni miért nem jvaították .
    Elvileg nem lesz több patch .
  • HunterKiller
    Udvozlet.
    Ismet azon ritka pillanazok egyike ez, mikor hozzaszolok a temahoz.
    Van ket igen idegesito bug, amiket ugy veltem, az 1.4 meg fog oldani, de nem!
    1.: Dokkban, a IXD2-nek a kulso tarolokban levo torpik kozul a ket legfelso nem latszik, ergo nem is lehet cserelni sem, csak azt vihetem magammal, amit default kapok.
    2.: Szinten a kulso torpikhoz tartozik, es ez az idegesitobb.
    Ha megprobalok betolteni a kulso torpikbol, akkor _neha_ van ugy, hogy egyszeruen a drag & drop modszerrel kivulrol belso tarolokba huzott torpi ugy, ahogy van, mindenestul (torpi, es az ures helye is) eltunnek.
    Sot! arra is volt mar pelda, hogy a belso tarolok ures helyeit is el tudtam mozgatni, igy nem egymastol egyenlo tavolsagban voltak, hanem akar egymason is.
    Tovabba meg ehhez tartozik az is, hogy bizonyos eger pozicioban a teljes kep el is tunik, csak a hatter marad meg.
    Namarmost kerdesem, hogy ezt mas is tapasztalta-e mar, avagy specifikus a hiba?
    Ha pedig igen, akkor tudja-e valaki, hogyan lehet ezt kikuszobolni?
    (Nekem az 1.5-os patch is megfelel :)))
    Tovabbi jo merulest mindenkinek.
    Ja igen, eso: Nekem az 1.4-esben jott meg az eso, addig egyetlen patch-el sem volt.
  • Tuvok #5882
    Bolti DVD-s verzióhoz a 'DVD EMEA' patch kell .
    A mentések megtartása különösebb hibát nem okozhat, kivéve ha használsz valamilyen MOD-ot .
    Ügyelj arra, hogy a játék mentései a dokumentumokban vannak (SH3), ezt a mappát mentsd el valahová, és innen töröld ki, majd miután felraktad a játékot, másold vissza . Arra figyelj, hogy mikor a patchet installálod, a hajód legyen kikötőben, tehát a patch után egy olyan mentést indíts el, mikor a bázison vagy, nem pedig nyílt vizen, így különösebb probléma nem léphet fel .
    Egyébként én ajánlom, hogy csinálj egy teljesen tiszta újrainstallt (letörölni a játék mappáját, és a mentéseket is), és új karriert kezdeni, így biztosan nem lehet semmi probléma, de ha odafigyelsz mindenre, akkor ez első móddal sem lehet gond .
    Szal:
    Mostani játékból mentéseket (dokumentumokból) valahová elmásol -> játék minden mappáját letöröl -> bolti verziót felrak -> mentéseket visszamásol a dokumentumokba -> patchet installál -> betölt egy olyan mentést, amelyben a bázison vagy
    Sok sikert !
  • dr Kotász
    DVD EMEA
    Arra, hogy töröld az uninstall után megmaradt file-okat is.
    Csak a kikötői mentések.

Godspeed!
  • viktor2
    Hello!

Megrendeltem a bolti verziót és lenne pár kérdésem. Melyik patch fajtát kell felrakni gondolom a dvd-s enema verziót kell Most nálam a crackelt verzió van fent reinstallnál mire kell ügyelni???? A crackelt verzó mentései futni fognak a bolti verzión??? A válaszokat előre is köszi. A FAQ nagy segitség király az egész.
  • ChevyG #5879
    én a mindenre szoktam löni!
    destroyert is szoktam löveggel süjjjjeszteni...
  • GarET
    Télleg ennyire fontos? gondolj a valósághségre:)
  • ChevyG #5877
    de tényleg kezdem feladni!
  • GarET
    nem hiszem
  • ChevyG #5875
    kezdem feladni, nem találom sehol
    StormConditions-os megoldást nem lehet csináélni 1.0ál?
  • Tuvok #5874
    hmm
  • ChevyG #5873
    itt keresöbe használtam kb 10 kulcsszót de még semmii