11357
-
#5952 elég a legfrissebb javítást feltelepíteni,vagy mindet fel kell sorban rakni? -
#5951 Nagyon helyes! -
zoltang #5950 Na még él a fórum.:) Én még kék árnyalatúként ismertem ezt a háttérképet, lám valaki alakított rajta, így is jól néz ki. #2793 #2768 -
#5949 -
#5948 eddig nem tudtam semmit a játékról,megnéztem ezt a topicot.
már 2.5 órája olvasom az üzeneteket és hihetelenül tetszik, már nagyon várom hogy kipróbáljam.
nagy szimulátor rajongó vagyok. -
#5947 nagyjavítás ráférne! -
#5946 U-534 (IXC/40) galéria -
#5945 Úgytünik :)
Én is kiszedtem a reklámot a képről :) -
#5944 kicsit módositottam, bent figyel a galériámban -
#5943 mi ez a nagy csönd, csak mi ketten éltük túl a háborút?
KIRA! ment háttérnek! -
#5942 háttérnek -
#5941 A mai őrjárat eseménytelenül telt, ezért gondoltam rendezek egy kis vérfürdőt a Gibraltári szorosban. Kb. 5-6 romboló bánta, viszont visszafelé belém jött egy Hunt kb. 90 fokos szögben (nem volt időm lemerülni). És megsemmisült. A hajóm 28 %-ra amortizálódott az ütközéstől. Aztán jöttek újabbak, most menekülök hazafelé, 18 %-os hull integrityvel. -
#5940 Nekem a 4. volt, 2 semleges (egyiket csakazértis alapon kilőttem), egy tegnap, meg egy volt konvojban, de nem süllyedt el, elmenekült .
Miféle bug ?!
Sztem ja -
#5939 én a 10 patrol után csak 1el találkoztam, de az is amcsi volt...
11ik patrolt nem értem meg ,mert a bizonyos kikötöa bugba beleszalattam:(
Nforc-on megjenne, ha feltörnék a pecseket? -
#5938 Hihihi, hosszú kihagyás után rászántam magam este, hogy merüljek egyet, persze nem sok kedvem volt, megint az Azori szigetek mindig viharos környékére küldtek, 2 hétnyi állandó viharos hajózás után egy C2 és egy C3 elsüllyesztésével sovány mérleggel tartottam hazafelé, míg az egyik nagyobb átbukó hullám alatt a szonárosom meghallott valamit, aminek utánajárva egy konvojra bukkantam Gibraltártól nyugatra .
És lám, köztük volt őkelme a maga 24.000 tonnájával, méghozzá brit zászló alatt, kicsit élvezkedtem a hidrofonban a jellegzetesen vékonyan ciripelő hangján, majd már szabad füllel is hallható lett, akkor 2 torpedót küldtem neki, és BUMM !
Még két Troop Transportot sikerült 1-1 szerencsés találattal elsüllyeszteni (mindkettő azonnal kettéhasadt, hála a pontos üzemanyagtartályra való célzásnak), majd egy kis bújkálás odalenn, és még hajnalhasadás előtt utólértem a konvojt, mikoris még egy T3 is hullámsírba veszett, meg egy C2 is találatot kapott, de már nem emlékszem, hogy elsüllyedt-e, majd meg kell néznem a hajónaplót . :)
Szóval most 64.000 tonnával hajózok hazafelé, Döbitz büszke lehet neveltjeire . :) -
#5937 sztem hüjjeség modolni, igy is elég bugos (1.0) -
#5936 Hali
Sajna nem próbáltam, nemrég újra kellett húzni a gépem és még nem volt időm felrakni a játékot, meg otthon jelen pillanatban nics netem sem, ahol dolgozom onnét meg nehéz hazavinni a dolgokat.
De ha lesz időm átnézem és megírom a tapasztalatokat.
Cece -
#5935 A Bismarck az ja, nemtom miért írták a fórumon (ahol a képet találtam), hogy a Tirpitz az ... -
mstummer #5934 Én megnéztem az oldalt ahol csinálták....ott Bismarck van irva...de ez már a festésből is láccik,legalábbis a makettem dobozán igy van kifestve, én már lusta voltam hozzá :) -
#5933 Valami olyasmi, hogy látod a térképen, hogy hol vannak, odamész a közelébe, nyomsz egy Esc-et és szimulálja a kikötőt, mintha feltankolnának .
Egy srác írta, hogy látott egyet az amcsi partoknál, aztán semmi, mások meg azt írják egyet sem láttam ... -
#5932 Ubi fórumon azt írják nem műxik, van neki topikja . -
viktor2 #5931 Te már próbáltad már ezt a modot??? Kicsit irj róla részletsebben légyszi, hogy mit is takar pontosan... Köszi -
#5930 Sziasztok
Bizonyára sokan láttátok már a Subsimen elérhető egy új mod ami a kampányban biztosítja az ellátó hajókat. (magyarul a fejősteheneket).
Itt a link: Milk Cow Mod -
#5929 Hát ha megnézed a GCW-ről elérhető fórumokat, ott írják, hogy elég sok "nagymesternek" beletört a bicskája, egyelőre az új sf még kifog minden cracker tudományán . -
#5928 olyan nincs, hogy nincs! csak nem foglalkoznak hozzáértö emberek!
mért mennyivel lehet jobb az az új hülye SF, mint az 1.0án? -
#5927 Mondjuk akkor mi lenne, ha az 1.0-t is az új Starforce-szal védik le, nem a régivel ... -
#5926 1.0-val műxik, az [ALL] meg annyit tesz, hogy jó US és EMEA-hoz is . -
#5925 Egyébként ennyi az egész védelem, indulásnál megnézi a dvd-t, de az annyira, hogy lehetetlen átverni iso-val, meg akármi mással . -
#5924 akko mi a szarra jo ez: "Silent Hunter 3 [ALL] No-DVD/Fixed Image" -
#5923 Nem műxik, indulásnál Starforce ellenőrzi az eredeti dvd meglétét -
#5922 szerintem ugy müködne, ha eredeti+pecs(ek) és ezt IGY kiirni dvd-re, aztán (másik gépen) felrak warez, letöröl (barbár módon shift-dellel) és a helyére másolva talán müxene. és ezt a bizonyos dvd-t kéne kinyomatni isoba!
egy próbát megér (ha van vlakinek origi) -
#5921 A jellegzetes formájú kikötő öbléről nem nehéz felismerni . :) -
#5920 talált, sülyedt -
#5919 Kiel ? -
#5918 A festés, többek közt . -
#5917 ismerős ez valakinek?
-
#5916 elsősorban a festés -
Valandil #5915 A Bismarck és a Tirpitz testvérhajók voltak, nem tudom, hogy mi az a szembetűnő különbség, ami alapján meg lehet őket különböztetni. (Tudom, a Tirpitz 3 méterrel hosszabb volt.) -
#5914 Admiral Graf Spee
-
#5913 kár, hogy csak ez a két hajó van!
utobbi kép már ment is az asztalra