11357
  • PLackó
    elég a legfrissebb javítást feltelepíteni,vagy mindet fel kell sorban rakni?
  • dr Kotász
    Nagyon helyes!
  • zoltang
    Na még él a fórum.:) Én még kék árnyalatúként ismertem ezt a háttérképet, lám valaki alakított rajta, így is jól néz ki. #2793 #2768
  • ChevyG #5949
  • PLackó
    eddig nem tudtam semmit a játékról,megnéztem ezt a topicot.
    már 2.5 órája olvasom az üzeneteket és hihetelenül tetszik, már nagyon várom hogy kipróbáljam.
    nagy szimulátor rajongó vagyok.
  • ChevyG #5947
    nagyjavítás ráférne!
  • Tuvok #5946
    U-534 (IXC/40) galéria
  • Tuvok #5945
    Úgytünik :)
    Én is kiszedtem a reklámot a képről :)
  • ChevyG #5944
    kicsit módositottam, bent figyel a galériámban
  • ChevyG #5943
    mi ez a nagy csönd, csak mi ketten éltük túl a háborút?

KIRA! ment háttérnek!
  • Tuvok #5942
    háttérnek
  • Herold
    A mai őrjárat eseménytelenül telt, ezért gondoltam rendezek egy kis vérfürdőt a Gibraltári szorosban. Kb. 5-6 romboló bánta, viszont visszafelé belém jött egy Hunt kb. 90 fokos szögben (nem volt időm lemerülni). És megsemmisült. A hajóm 28 %-ra amortizálódott az ütközéstől. Aztán jöttek újabbak, most menekülök hazafelé, 18 %-os hull integrityvel.
  • Tuvok #5940
    Nekem a 4. volt, 2 semleges (egyiket csakazértis alapon kilőttem), egy tegnap, meg egy volt konvojban, de nem süllyedt el, elmenekült .
    Miféle bug ?!

Sztem ja
  • ChevyG #5939
    én a 10 patrol után csak 1el találkoztam, de az is amcsi volt...
    11ik patrolt nem értem meg ,mert a bizonyos kikötöa bugba beleszalattam:(

Nforc-on megjenne, ha feltörnék a pecseket?
  • Tuvok #5938
    Hihihi, hosszú kihagyás után rászántam magam este, hogy merüljek egyet, persze nem sok kedvem volt, megint az Azori szigetek mindig viharos környékére küldtek, 2 hétnyi állandó viharos hajózás után egy C2 és egy C3 elsüllyesztésével sovány mérleggel tartottam hazafelé, míg az egyik nagyobb átbukó hullám alatt a szonárosom meghallott valamit, aminek utánajárva egy konvojra bukkantam Gibraltártól nyugatra .
    És lám, köztük volt őkelme a maga 24.000 tonnájával, méghozzá brit zászló alatt, kicsit élvezkedtem a hidrofonban a jellegzetesen vékonyan ciripelő hangján, majd már szabad füllel is hallható lett, akkor 2 torpedót küldtem neki, és BUMM !
    Még két Troop Transportot sikerült 1-1 szerencsés találattal elsüllyeszteni (mindkettő azonnal kettéhasadt, hála a pontos üzemanyagtartályra való célzásnak), majd egy kis bújkálás odalenn, és még hajnalhasadás előtt utólértem a konvojt, mikoris még egy T3 is hullámsírba veszett, meg egy C2 is találatot kapott, de már nem emlékszem, hogy elsüllyedt-e, majd meg kell néznem a hajónaplót . :)
    Szóval most 64.000 tonnával hajózok hazafelé, Döbitz büszke lehet neveltjeire . :)
  • ChevyG #5937
    sztem hüjjeség modolni, igy is elég bugos (1.0)
  • cece
    Hali

Sajna nem próbáltam, nemrég újra kellett húzni a gépem és még nem volt időm felrakni a játékot, meg otthon jelen pillanatban nics netem sem, ahol dolgozom onnét meg nehéz hazavinni a dolgokat.
    De ha lesz időm átnézem és megírom a tapasztalatokat.
    Cece
  • Tuvok #5935
    A Bismarck az ja, nemtom miért írták a fórumon (ahol a képet találtam), hogy a Tirpitz az ...
  • mstummer
    Én megnéztem az oldalt ahol csinálták....ott Bismarck van irva...de ez már a festésből is láccik,legalábbis a makettem dobozán igy van kifestve, én már lusta voltam hozzá :)
  • Tuvok #5933
    Valami olyasmi, hogy látod a térképen, hogy hol vannak, odamész a közelébe, nyomsz egy Esc-et és szimulálja a kikötőt, mintha feltankolnának .
    Egy srác írta, hogy látott egyet az amcsi partoknál, aztán semmi, mások meg azt írják egyet sem láttam ...
  • Tuvok #5932
    Ubi fórumon azt írják nem műxik, van neki topikja .
  • viktor2
    Te már próbáltad már ezt a modot??? Kicsit irj róla részletsebben légyszi, hogy mit is takar pontosan... Köszi
  • cece
    Sziasztok

Bizonyára sokan láttátok már a Subsimen elérhető egy új mod ami a kampányban biztosítja az ellátó hajókat. (magyarul a fejősteheneket).
    Itt a link: Milk Cow Mod
  • Tuvok #5929
    Hát ha megnézed a GCW-ről elérhető fórumokat, ott írják, hogy elég sok "nagymesternek" beletört a bicskája, egyelőre az új sf még kifog minden cracker tudományán .
  • ChevyG #5928
    olyan nincs, hogy nincs! csak nem foglalkoznak hozzáértö emberek!
    mért mennyivel lehet jobb az az új hülye SF, mint az 1.0án?
  • Tuvok #5927
    Mondjuk akkor mi lenne, ha az 1.0-t is az új Starforce-szal védik le, nem a régivel ...
  • Tuvok #5926
    1.0-val műxik, az [ALL] meg annyit tesz, hogy jó US és EMEA-hoz is .
  • Tuvok #5925
    Egyébként ennyi az egész védelem, indulásnál megnézi a dvd-t, de az annyira, hogy lehetetlen átverni iso-val, meg akármi mással .
  • ChevyG #5924
    akko mi a szarra jo ez: "Silent Hunter 3 [ALL] No-DVD/Fixed Image"
  • Tuvok #5923
    Nem műxik, indulásnál Starforce ellenőrzi az eredeti dvd meglétét
  • ChevyG #5922
    szerintem ugy müködne, ha eredeti+pecs(ek) és ezt IGY kiirni dvd-re, aztán (másik gépen) felrak warez, letöröl (barbár módon shift-dellel) és a helyére másolva talán müxene. és ezt a bizonyos dvd-t kéne kinyomatni isoba!
    egy próbát megér (ha van vlakinek origi)
  • Tuvok #5921
    A jellegzetes formájú kikötő öbléről nem nehéz felismerni . :)
  • ChevyG #5920
    talált, sülyedt
  • Tuvok #5919
    Kiel ?
  • Tuvok #5918
    A festés, többek közt .
  • ChevyG #5917
    ismerős ez valakinek?
  • ChevyG #5916
    elsősorban a festés
  • Valandil
    A Bismarck és a Tirpitz testvérhajók voltak, nem tudom, hogy mi az a szembetűnő különbség, ami alapján meg lehet őket különböztetni. (Tudom, a Tirpitz 3 méterrel hosszabb volt.)
  • Tuvok #5914
    Admiral Graf Spee

• ChevyG #5913
    kár, hogy csak ez a két hajó van!
    utobbi kép már ment is az asztalra