Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
drágajó sg elhalmoz minket, a rõtszakállú megfáradt tengeri medvéket <#ticking>#ticking>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ennyit találtam róla, remélem okosabb leszel:
"Nvidia spray issue
When using Nvidia drivers the view in the binoculars and uzo is often blurred by the spray of the boat. This is a driver issue and NVidia is aware of it. Hopefully the will fix it soon. In the meantime the dev-team ha scome up with a fix that is included in the official 1.3 patch. The dev-team writes: ".......N-Vidia workaround was improved. First time when the user (with N-Vidia) uses UZO the spray bug will appear. If the user uses Ctrl+P that option will be stored in the main.cfg file and will not be necessary to switch off again that particle system (cause the main.cfg will be updated). The Ctrl+P now is linked only with the particle system from the sub so the other particles in the game will not be affected. When you will exit to free camera or any other view the particle system from the sub will be automatically restarted and the player will not have any issues related to it. After this the player can enter/exit UZO station without any other worries about Ctrl+P.
We didn't make this ON by default because there are the users of ATI cards that have no need of this workaround.
The N-Vidia users can also add in the main.cfg in video section, this line:
HideParticlesNearView=Yes; ....."
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak jöttek és jöttek, többnyire mellém bombáztak, én meg csak lõttem . Persze ha 3-nál többen jöttek egyszerre, azonnal vészmerülés, mert úgy már lehetetlen emberveszteség nélkül megcsinálni, és fõtisztem már így is elvesztettem korábban egy repülõ miatt .
Talán rossz a tõkesúly ? <#eplus2>#eplus2>
A szövik új tengeralattjárója ?
Ez közel volt
Ez rám fog esni ??
Kettesével ...
Csupán 2 romboló és egy Small Merchant esett áldozatul, viszont 27 db. Liberator és Sunderland, 2100 renown . 😊
Ugye, ha elkapod, akkor nyugodtan dolgozhatsz, nem kell allandoan attol paraznod, hogy eszre vesznek-e.
De. Ha nem sullyeszted el, akkor a konvoj nem kezd el taktikazni, helyeket cserelni, hanem szepen uszik egy sorban elore, es sokkal konnyebb celpont, mint amugy.
A harmadik karrierem jatszom es mostanaban azzal kiserletezem, hogy nem bantom a rombolo(ka)t, mert sokkal konnyebb preciz loveseket elereszteni igy.
Ha meg eszrevesznek, kikiserleteztem egy modszert.
Megvarom, mig a kozelembe er a rombolo, lemerulok es atuszok a szemben levo hejo alatt. Ahogy atertem, perszikopra fel, hatso nyitas. Ugyanis a rombolo egy helybeb varja, amig kereskedo elmegy elotte. Ilyenkor csak tavolodni kell 300 meterre gyorsan es olyan szoget felvenni, hogy ne zavarjon semmi. Aztan tuz az egyhelyben allo rombolora. Probalgassatok ezt is 😊
Egyébként nálam a fedélzeti ágyú, és a hátsó torpedóvetõ nem számít fegyvernek, elõbbit megtorpedózott, de el nem süllyedt hajók ellen, utóbbit vész esetén, pl. hadihajók ellen használom csak 😊
Ha haladtam elõre, akkor egyre növekvõ amplitúdóval kezdett lengeni. :-)
A XIC-vel az uccsó bevetésemen benyaltam egy mélységit. Elromlott a kompresszor. Mit elromlott. Megsemmisült. Így kicsit korlátozottá vált a merülések száma. És ilyen helyzetben kellett otthagynom Írország déli partjait, és megkerülni angliát, hogy eljussak új bázisomra Bergenbe. Izgi volt. Persze ilyenkor jönnek folyton a repülõk, meg a rombolók. :-)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a maradék ágyú lõszer kilövöm a nagyobb falatokra. Korábban írtam is egy ilyen támadásrl ,mikor egy kis konvojba futottam ,amit védett 3 romboló. És ezeken kívül csak egy Troop volt amin ágyú volt. Kilõtem a troopot, és szétágyúztam a bandát. :-)
Aigner 'navigátor' Szilárd felhõátvonulást mond...
Az esenyõt azért ne hagyd otthon
Az Uboat kb. 50 méterrõl
Látsz valamit, Haver?
iSS!
Szóval megkaptam a IXC/40-em, és a parancsnokság - kellõ szeretettel és édes szavakkal - adta át elsõ küldetésem célpontját az új hajómmal ... a cél: Fokváros ! Elõször nem tudtam sírjak, vagy nevessek, de végül is számítottam erre ...
Az út viszonylag jól kezdõdött a Vizcayai öböl déli kijáratánál belebotlottam egy Liberty Cargo-ba, majd délebbre, a spanyol partoktól nyugatra mégegy ilyen típusba . Aztán sokáig semmi, csak egy Liberator tévedt felém Freetown-ból, de a vízben végezte . Az úton végig SE egy vihar, SE köd, SE hullámzás, csodálatos idõ oda-vissza ! Elértem a bevetésem célpontját, a közelben kilõttem egy C2-t, aztán ismét sokáig semmi ... míg hazafelé el nem értem az Azori és a Kanári szigetek közötti területet . A tapasztalat alapján itt egy IGEN forgalmas kereskedelmi útvonal van, sorban hullottak a kereskedõhajók, egy kisebb Tanker is, hadihajók meg sehol ! Idõnként feltûnt 1-1 Liberator, de legfeljebb 2 egyszerre, így nem gátoltak meg abban, hogy a környéken járõrözzek egy darabig . Szóval a teherhajók csak jöttek, volt egy egy becserkészése közben tûnt fel mégegy, 2 db. C2, mindkettõ kilõve ! Végül mindössze négy torpedóm maradt, úgy döntöttem a 70ezer tonnan elég lesz már, hazaindulok, míg bele nem futottam ebbe ! Egy igen zsíros konvoj, köztük életem elsõ Troop Transportja, VÉDÕHAJÓK SEHOL !!!! A legváltozatosabb tengerész szidalmakkal illettem mindent a környéken, hogy most van 4 torpedóm, így kénytelen voltam 4 szebb célpontot kiválasztani . Kettõ db. T3, a Troop Transport, és ha van még esély, egy C2-t néztem ki, mivel nem volt félnivalóm bárminemû fenyegetéstõl, nyugodtan tudtam lavírozgatni, térképet szerkeszteni, így mind a 4 hajót sikeresen kilõttem .
Ezután nem volt mit tenni, hazaindultam, de egy igen szép látványt hagytam magam mögött . 😊
A hajónaplóm elsõ, és a második fele, a végén látható a 4 konvojbeli áldozat .
És a végösszesítés: nemegész 2 hónap út, 102540 bruttóregisztertonna, és 2856 renown .
Már alig várom következõ Dél-Afrikai bevetésem . <#vigyor1>#vigyor1>
iSS!

Na lépek is, mer SS hírszerzõk jelentették imént, hogy a Kingzsorzs épp kifutott a tengerre és a világért se hagynám ki<#eplus2>#eplus2><#smile>#smile>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Nanebaaa ..... most néztem a FAQ-t. (gratula, szépet fejlõdött igencsak mióta utóljára láttam)<#worship>#worship> Kilõttem volna a II.VH második és harmadik legnagyobb brit hajóit?!? Akkor most jöhet a Kingzsorzs! <#violent>#violent>
Én még mindíg nem hiszem el ..... zsír
u.i.:A part menti gyorsítást feljebb lehet piszkálni ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ha hallod merre van, nyomjad a L betût, és ha látótávon kívül is van, lockolja, és a térképen is megjelenik 😉
Ezt a szopást!<#gun>#gun>
iSS!
kíváncsian várom ..... ezek elõtt egyetlen nagyonnagy hajót láttam csak, a Bismarck-ot, de az nem career volt ugye. Meséljetek lécci!