11357
  • Tuvok #6032
    Csak ha észrevett, de akkor mintha kötélen húznák .
  • mstummer
    1.0-ban se mindig egyenesen mennek...legalábbis én igy vettem észre.
  • Tuvok #6030
    Nem tudom, esetleg egy mod babrálja meg, fogalmam sincs, de nem működhet felmerülve .

Nem csak '40-ben könnyű őket levadászni, de 1.0-ban is, mert egyenes vonalon mozognak, csak vmelyik későbbi patch-ben módosították, hogy csináljon elkerülő manővereket is, és a torpedókat is igen hatásosan kerülik ki .

link neve - modok
  • Viharlovag
    Köszönöm. Sokat segítettél. Egyedül ez a hidrofonos dolog piszkál még. Értem én, hogy csak merülve müxik, tudom a külső nézeten látszik a hajó orránál, de nekem akkor is müxik felmerülve is ! Igaz már korábban irtam 1.0 van még, lehet, hogy azért, ezt nem tudom. Felmerülve igaz, hogy a sonaros emberke nem jelez semmit de ha körbeforgatom, akkor tisztán hallom a hajókat ! ( én ezt értem müködés alatt )

Destroyer elleni harc: én még csak '40-ben járok, itt könnyü levadászni őket, de inkább elbujkálok, mert a torpedóval nagyobb veszteséget tudok okozni KT-ban.

Amig még nincs 1.4-em, addig vki tudna szögmérős mod-ot mutatni, hogy merre találok ? Azt tudom, hogy itt ilyen nincs: http://www.silenthunteriii.com/uk/communitymods.php
  • Tuvok #6028
    Tengós doksifilm a Duna TV-n
  • Tuvok #6027
    Inkább kerüld őket, a háború elején még könnyen ki lehet őket játszani, néha kilőni is, de később már halálos ellenségek lesznek és inkább feléjük billen a mérleg, inkább fejleszd a rejtőzködő / menekülő technikáidat, szükség lesz rájuk .
  • Tuvok #6026
    Van zászló mod, ha kicsit visszakeresel, megtalálod .
    (flag szóra, vagy ilyesmi)
  • Tuvok #6025
    huhh, na nézzük sorban:

A hidrofon csak a felszínen működhet, lévén, hogy a hajó tetejére volt építve (típusfüggő, elvileg), így az kint volt a vízből, később volt pár típus, amit már a hajó aljára építettek a felszini hajókhoz hasonlóan, de a dízel-motor zakatolása miatt használhatatlan volt menet közben .

A kikötői hajók az 1.4b patch-ben jelentek meg hivatalosan .

Szögmérőhöz van mod, de hivatalosan szintén valamelyik patch (1.2 ?) adja .

A szonár kiszürkített ikonja szintén csak később, patch-ben elérhető ha nincs felszerelve a hajóra, '41 végén / '42 elején fog megjelenni .

Füstöt különböző szűrőegységekkel felbontották, amit elvileg a vízbe engedtek ki . Viszont ha megnézed pl . az U-571 filmet, amiben egy igazi tengeralattjárót használtak, ott látszik, hogy a hajó oldalán néhány nyíláson füst-szerűség jön ki . Sajnos én sem tudom ezt pontosan, mindenesetre kémény értelemszerűen nincs, de kipufogó van, mint minden belső égésű motornak .
  • Crewin Tiaren
    csak az utolsó kérdésedre tudok válaszolni...
    általában különböző szerkezetek segítségével belevezették a tengerbe és ezért nem láttak füstöt a valóságbanés Te sem a game-ben...
  • hokotro
    Szerintetek érdemes nekimenni a destoyereknek vadászat közben???Lehet hogy egy csomó idő erre pocsékolok a játékban közben meg lehet hogy nem is kell velük foglalkozni???(csak menekülni előlük)
  • hokotro
    Ez a világ legjobb játéka és szimulátora!!!Hiányolom azért a birodalmi zászlókat.De csak a hitelesség kedvéért.
  • Viharlovag
    Még eszembe jutott pár kérdés.
    - A FAQ-ban letölthető egy tutorial.avi, ami segít a célzásban. Neki a térképén van szögmérő. Nekem nincs. Ez vmi moddal orvosolható ?
    - A FAQ-ban szintén olvastam, hogy a szonár ikonja szürke, nem kiválasztható, mert még nincs a hajóban. Én ilyet nem is találtam. A hidrofon az ugye nem a szonár ? Hol látom a szonárt ?

Még egy kérdés ami a játék során felmerült bennem. A látómezőben ugye jól lehet látni a hajókat, hiszen szép nagy füstöt eregtnek a kéményeken keresztül. A tengeralattjáró is dizellel megy a felszínen, nincs kémény, nincs füst. Ezt hogyan oldották meg a valósgában, hogy nem "füstöl" a tengeralattjáró ? gondolom van vmi ami eloszlatja, erre lennék kiváncsi, hátha vki többet tud erről.

Szlacza
  • Viharlovag
    Sziasztok !

Ezzel a hidrofonnal nekem is lenne pár kérdésem. Nekem a felszínen haladva is müködik a hidrofon. Ez baj ? Volt eg sh3world.mod ( vagy vmi ilyesmi nem emléxem pontosan) ami megpakolta hajókkal a kikötöket, ez mod csinált nekem olyat, hogy mentést visszatöltve nem müködött a hidrofon sehol sem. ( a rádiós szobában minden mutató az égnek meredt, ebből látszott, hogy vmi gáz van. )
    Szóval nem értem, hogy a felszínen nekem miért müködik.

Van már némi rutinom a játékban, 2 örjárat alatt több mint 300KT-t süllyesztettem el.
    Másik kérdés. Láttam néhány képet itt korábban, ahol a kiktötő ki volt rajzolva. Ez javítás vagy patch ? ( Még az 1.0-val jáccom. )

Szlacza
  • Tuvok #6019
    Felszínen nem hinném, hogy működik ;)
  • ChevyG #6018
    faq-ba nem találom, hogy hogy lehet bekapcsolni a szonárt, anélkül, hogy merülnék
    megálok, 1 bizonyos ponton (nem lemerölve)
  • mstummer
    FAQ
  • ChevyG #6016
    ha a következö patrolóm helye szárazföldre esik akkor hol is lehet átirni?
    emléxem, hogy volt róla szó, de nem találom.
  • ChevyG #6015
    ok, köszi
  • Tuvok #6014
    Kézikönyvben részletesen írnak róla, az angolhoz van link is a FAQ-ban asszem .
  • Papirzacsi
    Olyannyira, ahogy már állítólag úszott is a vasszeron. :-O
  • ChevyG #6012
  • ChevyG #6011
    jácc6ó lessz a sh3-ban?
  • Zsolo007
    Jah én is láttam tevében, ezekszerint kész, hát nemsemmi
  • Seaweed
    heh lol...ezt evekkel ezeloptt lattam tiviben mikor meg epitette a gadaja.
  • Papirzacsi
    Ezt kaptam le ma a Lánchíd tövénél:
    Ehun e!
  • dr Kotász
    fönn faq
  • Fuji
    Sziasztok

Megvásároltam eszt a gyönyörű programot, és szeretnék hozzá szerezni egy magyarítást is.
    Kérlek benneteket, hogy segítsetek ki magyar nyelvi file terén.

[email protected]
  • Zsolo007
    Amúgy minden szépen le van írva a játékban szal...

Amikor torpedót választasz a bázison szépen leír róluk amit csak kell....
  • ChevyG #6004
    de engem a torpedok érdekelnek
  • Zsolo007
    ja oks, én csak az írásokat néztem...
  • Seaweed
    Van a faqba egy nemet video, abbol azert leg jol elsajatithato a manualis celzas.
  • ChevyG #6001
    kb, tulajdonságok, használat (természetesen nem célozni akarok megtanulni!
  • Zsolo007
    LOLmá, azóta sincs manulális célzásismertető mióta én nem írtam meg :DDDD

torpedó ismertető alatt azt érted, hogy a különböző torpedótípusok tulajdonságai fel lennének sorolva?
  • ChevyG #5999
    jolenne egy topredo ismertetö a faqba!
  • Seaweed
    Khmm... (hat azert engem neha zavar hogy allasviszatoltes utan egyik masik hajo a kikotokben kint figyel a parton fejjel lefe es agonizal epp :DDDD)
  • Tuvok #5997
    Az 1.4b a végleges .
  • LSSAHPAUL
    Na vazze ezért nem kell a románokra bízni bármit is..
  • Seaweed
    1.4 vegleges se lesz?!
  • ChevyG #5994
    ehh
  • Tuvok #5993
    UbiRazz
    UK Community Manager

Posted Jul 20, 2005 01:42
    The aforementioned program has nothing to do with Ubisoft, and we certainly don't endorse it. If you install it and something goes wrong it's nothing to do with us. Similarly, if you install it and patches don't work, or anything we officially release refuse to work then don't blame us