Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi megpróbálom

War. War never changes.

dr Kotász
Annyi baj legyen 😄
Tuvok
Kattintgattam majd fél órát, de nem jött alkalmas szerver :/

lipovics
http://sh3.atw.hu/
Amig nem megy.
Par link nem mukodik, pl magyaritas meg a video letoltese, de estere az is jo lesz, csak most el kell mennem mhelyi vacsorara.
Tuvok
kmixer.sys = kernel audio mixer
Tölts le a hangkártyádhoz 2-3 drivert, ha megvan a gyári CD-s, akkor azt próbáld elõször !
Újraindítás csökkentett módban (ekkor nem hagy fenn semmit, mert nem használja a dll-eket meg sys-eket a Win), unistall, újraindítás normál módban és próbálj másik hangk. drivert !

Mióta GefFX 5600am van (kb 4 hónap) azóta szarakodik így, úgy vettem észre. Kékhalálnál mindig vmilyen kmixer.sys filet említ meg, náha vmi más n-el kezdõdõt is, de ennyire má nem rétek hozzá. Több detonátorral is ezt csinálta, szóval nem tudom már tényleg mi lehet a baja.

War. War never changes.

Tuvok
Tipp: valamelyik driver lehet a hibás, videókártya, vagy hang .
Esetleg mi változott mióta még jó volt minden ? Új driver, valami program, hardver, stb ...

Tuvok
Ok, megoldva, csak tudnám hogy ...

Rusid
Egyéb helyrõl le lehet szedni a magyarosítást, mert a FAQ nem megy 😞.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Nem tudja vki miért fagy ki nálam állandóan 5 percenként a játék? Néha kékhalálozik, ált. csak szab. mûvelet. Hihetetlenül idegesítõ. Így lehetetlen játszani. Pár másik játék játék ugyanezt csinálja. Nem értem miért.
Konfig:
Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram, GefFX5600 128 mb, Win XP Pro SP2, új driverek

War. War never changes.

Tuvok
Hmm, hogy a csudiba kell ubi.com-os accountot csinálni ? Folyton azt írja: "Error: unknown error" <#fejvakaras>

Tuvok
<#eljen>

lipovics
Valami nagyobb gebasz van a szerverrel, atrakom faq-t vhova meg ma.
lipovics
Ez a ketto nem fugg ossze 😊
lipovics
FAQ-ban fent van a nemet video, meg a magyaritas is, amig 99%-os 😊
Jól hangzik!!!!

Placebó
internet? hmmm <#wow3>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Hol lehet letölteni a magyarosítást?
Tuvok
Egy ideje nem .

dr Kotász
Biztos a Hungarian aszálymod volt...
Nem megy FAQ?
Placebó
Én a mélység beállításánál szoktam elba@ni. Kicsire veszed a merülést a magnetic torpinál akkor az lepattan a francba...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Oké, kösszz!
Feltettem a magyarositást!Mióta fent van nem esik az esõ!!!!Dörög, villámlik, az emberek esõkabátban, stb.Csak esõ nincs.Szinte fekete felhõk vannak,egyszóval minden ami az esõhöz kell.Cak ESÕ NINCS!!Segitene valaki?

Tuvok
;DD

dr Kotász
Ez egy Sehrschnellboot vót...
Tuvok
Ez csúcs ! 😄
Épp az új install navigációs tutorialt csinálom, mikor hallok egy robbanást . Odanézek, mit látok ? Egy "Schnell boot" nevû ladik okosan kiment partközelbe és elpukkant . 😄
Íme

Tuvok
Három eshetõség miatt lehet:
1. Túl közel vagy a célponthoz (< ~500m)
2. Rossz szögben találod el (a jó szög 90 fok +- 5)
3. Valóban rossz a torpedó, emlékezz csak Prien Scapa Flow-i körútjára, az elsõ négyes sorozatból csupán 1 torpedó robbant fel

Papirzacsi
Errõl a lepattanós dologról jut eszembe. Múltkor az egyik rombolóra ráuszítottam egy zauköniget. Az ugye rögtön rávetette magát a csavarokra.
Utól is érte a hajót, és pont az egyik hajócsavart találta el. De arról lepattant. Majd lemaradt picit, újra elindult, utólérte, megint lepattant...
Ezt úgy 3szor játszotta el, mire végül felrobbant volna. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Na márpedig vagy a szög nem jó, vagy a távolság. 300 méternél rövidebb megtett útnál nem robban. A szög alatt meg nem csak az AOB-t kell érteni, hanem figyelembe kel venni, hogy milyen mélyen érkezi ka orpedó a hajóhoz. Mert ha elég mélyen, és ott már szépen víelõdik a hajó hasa, akkor bizony onnan is lepattan.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gundark
Lehet dud is. Persze nem sok, de szokott lenni. A becsapódás szöge is kritikus. Ha nagy akkor alálõni. De szerintem a faqban errõl is van szó. Vagy nem Etni?

Szevasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy miért van az, hogy kilövöm a torpedót (a céltávolság is be van állítva) eltalálja a hajót és lepattan? 1939 van még és TG1-es torpedóim vannak! Vagy függ a becsapódás szögétõl?
A nehézség teljesen realisztikusra van állítva, 'DUD TORPEDO' is be van kapcsolva, de az nem lehet, hogy az összes torpedóm rossz!? Tudna valaki segíteni?
Gundark
Olvastam a Háború a tengeren-t (amerikai tengós visszaemlékezései ) abban is van egy ilyen hogy , már erõsen vergõdnek a melegtõl, meg a párától, a torpedós matróz hever a padlón és szórakottan rugdossa a hal elején lévõ propellert 😊 Ez meg majdnem agyvérzést kapott 😊 Egyébként ha jól emlékszem a hal orrán lévõ propi lecsavarodik a víznyomástól. És akkor kellemesen tud robbanni. De elvileg addig nem. Bár ugye ha elmékszünk a boldogult Ark Royalos esetre ott szó nélkül a vetõcsõ elõtt kidurrantak, magával víve a tengeralattjárót. Szóval ami robban azzal csak óvatosan 😊

s feltétlen játsz végig a tutoriálokat!!! itt vhol találsz hozzá magyar feliratot is!, ha szükséged van rá😊
Tuvok
Elsõ körben olvasd el a kézikönyvet, abban le van írva a lényeg .

Lui76
Még a carrierbe nem nagyon kezdtem bele mert gyakorolni akarok.
Eddig csak a belenéztem periszkópba aztán lõttem.Ez késõbb kevés lesz,
és azért kell a TDC-s panel ? Vagy magasabb realizmuson nem enged "manuálisan" lõni ? Vagy miért jó az nekem ? Persze szeretnék minden részéhez érteni , csak a különbség érdekelne.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Macccy
ezis az lehetett, bár nemismerem a "mûvet", biztos élesre állította azonnal. ha jóltippelek, ennek lehet veszélye, hogy kis koccra felrobban kilövéskor ...... bár ez csak tippty <#fejvakaras>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
eccerûen nem élesít. Egy bizonyos vízben megtett távolság után (amit ha jólsejtem az orrán levõ propcsi mér) élesedik csak be.
(-fanatikus lásd. Vadászat a Vörös Októberre utolsó 25 percét-)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
nem, sajnos amíg nem lesz törés addig nem lesz 1.3 sem nekem, pedig a save a múltkor rámhozta a sikítófrászt .... szal nemismerem ezt a salvo dolgot, de mégis tudok gyorsegymásután (nem eccerre!) kb. 1-2 mp különbséggel tampont indítani. Ez is olyan egyszerre van, hogy ha gyorsabban történne, félek, egymásnak esnének a kicsikék <#ejnye1>

ChevyG
hamár itt tartunk, hogy oldották meg, hogy inditásmál nem rombannak a mágneses torpik? mert ugye egy u-boat sem volt fábol...
Van annak vmi hátránya, ha sokáig nyitva van a vetõcsõ? Lassabb lesz a hajó? Vagy akár órákig is nyitva lehet? Tegnapelõtt néztem az "In enemy hands"-et, nem volt egy oktatófilm, de azért voltak benne jó jelenetek. Ott ugye a gonosz német hazafi csinált vmit a torpedóval, amitõl az majdnem a jármû belsejéban robbant. Mi lehetett ez, hiszen a játékban a torpedók érintkezésre, vagy mágneses elven robbannak, maguktól sosem.

A másik, hogy a szonáros fickónál lehet még más is csinálni, mint hallgatózni? Elvileg látok én ott egy "send" gombot, úgy gyanítom az lenne az aktív szonár indítója, de nem csinál semmit, pedig (úgy hiszem) van már szonárom.

És a rádiós ürgénél? Azon kívûl, hogy ki-be kapcsolgatom a radart van még vmi fícsör?

Tegnap egyébként jó volt. Maradt két torpedóm, azt két hajóra el is lõttem, csak sajnos nem süllyedtek el. Ott maradtam a közelükben 4 napot hátha elül a vihar, de persze nem (ezt mondjuk nem hiszem el, hogy egy két hónapos küldetésen folyamatosan vihar van - közel egy "éve" van már három légvédelmi lövegem, de még egyet nem sok, annyit sem tudtam lõni vele :-( ). Már azt is megpróbáltam, hogy nekik mentem, hátha attól sérülnek, sajnos nem. Végül az egyik elsüllyedt (4 nap után, hehe...), a másik meg egyszerûen eltünt. Lehet, hogy kijavították? Hmm...
dr Kotász
1.3-as verziód van?

Salvo shot: TDC-n van egy digitális kapcsoló: T/S (tube-salvo selection).
Ha salvo-ra állítod, egyszerre tüzelhetsz 3-4 csõbõl is.
dr Kotász
Csukja magától. Ez biztos.
Tuvok
Engem ez a nyitós-csukós dolog sosem zavart, mindig jópárszor megnyomtam a Q-t, meg lehet is hallani, mikor nyílik, ill . csukódik a külsõ ajtó .
Most azt kéne megszokni, hogy 1.3-ban nekem kell becsukni is, vagy csukja magától, nemtom, majd hallgatózni kell még . 😊

ChevyG
engem igazábol nem ez a Q-s téma zavar, hanem az a sok pofázás! azzal megy el sok nagyon értékes másodperc!
Macccy
De most ezt nemtudommér mondod (bocs a kétkedésért), de nálam a nagyhajóknál elõfordult, hogy egyszerre 2 torpedót indítottam >> egyes Q .. kettes Q és akkor még átállít mélység és sebesség és mikor megnyomtam, hogy FIRE, FIRE akkor azonnal kilõtte az acél-tamponokat. <#wink>
Nemtudom mi az a "Salvo-shot" (miaz?) de szerintem csakis idõre csukja be. Volt is, hogy kinyitottam egyet és aztán F12 és meglestem mi van a csõben és nemzárt kb 6-8 mp-ig.

Placebó
Elég rapszódikusan mûködik... Én csak azért vagyok paranoid mert jártam már úgy hogy 1.5órát bujkálva manõvereztem mire bjutottam egy konvoj közepébe úgy hogy nem vettek észre, jó elõre kinyitottam a vetõcsövet és mikor közelébe értem 500m a T3 tankernek vesztettem 5mp-et emi ilyen kis távolságnál kritikus volt...

én meg szoktam nézni, hogy nyitva van e, és melyik van nyitva külsõ kamerában megnyomom a q-t látom nyílik. visszamegyek periszkóp néztebe és ha minden jó akkor lövök, és volt amikor egybõl kilötte, vagyis nyitva volt a csõ... nah ez hogy van?.)
Placebó
Én is jártam már így ezért mikor már közel van az áldozat mint távolságban mint pedig irányban akkor 10mp-ként csépelem a Q-t nehogy meglepetés érjen...

dr Kotász
Az ellenségnek.