Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Amig nem megy.
Par link nem mukodik, pl magyaritas meg a video letoltese, de estere az is jo lesz, csak most el kell mennem mhelyi vacsorara.
Tölts le a hangkártyádhoz 2-3 drivert, ha megvan a gyári CD-s, akkor azt próbáld elõször !
Újraindítás csökkentett módban (ekkor nem hagy fenn semmit, mert nem használja a dll-eket meg sys-eket a Win), unistall, újraindítás normál módban és próbálj másik hangk. drivert !
War. War never changes.
Esetleg mi változott mióta még jó volt minden ? Új driver, valami program, hardver, stb ...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Konfig:
Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram, GefFX5600 128 mb, Win XP Pro SP2, új driverek
War. War never changes.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Épp az új install navigációs tutorialt csinálom, mikor hallok egy robbanást . Odanézek, mit látok ? Egy "Schnell boot" nevû ladik okosan kiment partközelbe és elpukkant . 😄
Íme
1. Túl közel vagy a célponthoz (< ~500m)
2. Rossz szögben találod el (a jó szög 90 fok +- 5)
3. Valóban rossz a torpedó, emlékezz csak Prien Scapa Flow-i körútjára, az elsõ négyes sorozatból csupán 1 torpedó robbant fel
Utól is érte a hajót, és pont az egyik hajócsavart találta el. De arról lepattant. Majd lemaradt picit, újra elindult, utólérte, megint lepattant...
Ezt úgy 3szor játszotta el, mire végül felrobbant volna. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A nehézség teljesen realisztikusra van állítva, 'DUD TORPEDO' is be van kapcsolva, de az nem lehet, hogy az összes torpedóm rossz!? Tudna valaki segíteni?
Eddig csak a belenéztem periszkópba aztán lõttem.Ez késõbb kevés lesz,
és azért kell a TDC-s panel ? Vagy magasabb realizmuson nem enged "manuálisan" lõni ? Vagy miért jó az nekem ? Persze szeretnék minden részéhez érteni , csak a különbség érdekelne.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(-fanatikus lásd. Vadászat a Vörös Októberre utolsó 25 percét-)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A másik, hogy a szonáros fickónál lehet még más is csinálni, mint hallgatózni? Elvileg látok én ott egy "send" gombot, úgy gyanítom az lenne az aktív szonár indítója, de nem csinál semmit, pedig (úgy hiszem) van már szonárom.
És a rádiós ürgénél? Azon kívûl, hogy ki-be kapcsolgatom a radart van még vmi fícsör?
Tegnap egyébként jó volt. Maradt két torpedóm, azt két hajóra el is lõttem, csak sajnos nem süllyedtek el. Ott maradtam a közelükben 4 napot hátha elül a vihar, de persze nem (ezt mondjuk nem hiszem el, hogy egy két hónapos küldetésen folyamatosan vihar van - közel egy "éve" van már három légvédelmi lövegem, de még egyet nem sok, annyit sem tudtam lõni vele :-( ). Már azt is megpróbáltam, hogy nekik mentem, hátha attól sérülnek, sajnos nem. Végül az egyik elsüllyedt (4 nap után, hehe...), a másik meg egyszerûen eltünt. Lehet, hogy kijavították? Hmm...
Salvo shot: TDC-n van egy digitális kapcsoló: T/S (tube-salvo selection).
Ha salvo-ra állítod, egyszerre tüzelhetsz 3-4 csõbõl is.
Most azt kéne megszokni, hogy 1.3-ban nekem kell becsukni is, vagy csukja magától, nemtom, majd hallgatózni kell még . 😊
Nemtudom mi az a "Salvo-shot" (miaz?) de szerintem csakis idõre csukja be. Volt is, hogy kinyitottam egyet és aztán F12 és meglestem mi van a csõben és nemzárt kb 6-8 mp-ig.