11357
-
#6112 Nem tudom mitől van, de a chello-soknak rendszerint nem műxik a szervercsinálás, nemtom miért, nem is találgatnék . -
#6111 Felvettelek az ICQ-ba(Hema?).Miért nem MSN?Az ICQ-t nem nagyon tudom használni.
-
#6110 Igen az.Hogy kitaláltad!Ez már rosszul kezdődik,hogy tudod.Most jön az biztos,hogy kapcsold ki a tűzfalat(remélem nem). -
#6109 chello-d van ? -
HunterKiller #6108 Udv.
hm... hosszu ido ota eloszor latok olyat, hogy valaki tarsakat keres multiba.
Ha valaki akar multizni, akkor icq:200-047-231 -
#6107 Miért van az ha én csinálok szervert,aztán miután becsatlakoztak az emberek akkor,ha betölti a játékot rajtam kivül ledob mindenkit? -
#6106 Nekem is ugyanaz a hajó neve mint a legelején.3-mal több mint Priené.Na,akkor mennyi is?Ki dudja?
Megnéztem ma a Das Boot 4.-5. részét,holnap jön a 6. rész.Most vettem át videokazira.Ja,és megnéztem a nagy filmet is dvd-n a barátnőmmel.Képzeljétek tetszett neki!Főleg Pilgrim meg Kriechbaum. -
SzLacza #6105 A multkori telepítés miatt újrakezdtem a kapmányt. És eddig elfelejtettem, de most megnéztem, hogy mi a hajó neve: U-1
Jelentem én utazom az első hajóval !!! Kicsit rozsdásabb mint a többi, kicsit kopottabb, kicsit lassabb, de mégiscsak az első ami kijött a gyárból !
Mondhatnám, hogy utánam az özönvíz.
Asszem egyébként kicsit gáz, ha jól emléxem, hogy hiába cserélem le a hajót, marad a név az U-1. -
#6104 U69 - U-Flak -
#6103 Hát nem tudom mert,barátnőzök olyan tájban.Mondjuk tegnap is később találkoztunk.Ha ma is akkor,majd szólok de,kicsi a valószinüsége. -
#6102 Írhatsz magyarul is, csak esetleg nem értik :)
Napközben dolgozom, 5 után esetleg -
#6101 Megnéztem.Angol ezért nekem kilőve.
Írjunk ide a dumaszobába:
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=dasboot
Majd szólok a srácnak aki csinálja(kisegít),hogy csináljon egy SH3 fórumot oda.
Tudom unalmas,hogy mindig ezzel az oldallal jövök de,jó lenne mindenkit egy helyre tudni.
Mikor nyomulunk neten?Holnap délelött? -
#6100 Én meg ide :D -
#6099 Húúú.Három oldalra írok állandóan SH3 ügyben.Pcdome,Index fórumra,meg ide.Nemhogy egy oldalra átszoknánk és akkor egy helyen lenne minden. -
#6098 Elég akkor mérni a távolságot, ha már közel van, akkor pontos értéket kapsz, előtte meg "megsaccolod" . -
SzLacza #6097 Elolvastam. Hát realisztikus az igaz. Egyébként érdekesség, hogy mivel áttértem a automata célzásról a manuálisra, a torpedókkal is másképp kell bánni. A automata célzásnál csak kissé "elé" kellett célozni, addig a manuális célzásnál oda fog csapódni, ahová nézek a periszkóppal. ( legalábbis sokkal közelebb ahhoz a ponthoz, amit el szeretnék találni. )
Annyira nem nagy gáz, én is úgy vagyok vele, hogy 2-3 patrol után jön a VII. Na ott viszont már bosszantanának ezek a dolgok. Légvédelem nélkül elmenne a kedvem a játéktól! Én a kíhivás miatt maradok a jó öreg, na jó inkább vén teknőnél. Külön érdekesség sztem benne, hogy ha nem jön össze vele a patrol, akkor gond lehet a VIIB megszerzésével. -
#6096 Én pedig IIA-val kezdtem.Tök poén azzal menni az eljén.2-3 küldetés ha ügyes vagy ,és már le is cserélhetd VIIB-re.
Nekem eddig ilyennel nem volt gondom,hogy nem szálnak be az emberk,meg nem műkszik a légvédelem.Csak a hydrofonos béna néha a hajókereséssel.
A távolság mérésben igen nehéz megállapítani a távot rossz időben.2005. júl. 29. 01:33-kor írtam,olvasd el.Hánykolódott a tenger(rohadtul) és sikerült!Bár szívtam velük sokat. -
#6095 Az első két karrierem én is Whilshávenben kezdtem IIA-val, de rájöttem, hogy semmi értelme szarakodni vele, jobb a VIIB, meg néhány járőr után át is lehet kérnem magam Kielből Wilshavenbe, bár csak kicsivel rövidebb az út onnan az Északi-tengerre . -
SzLacza #6094 Igy érthető a robbanó olaj.
Szóval azért vagyok a IIA-n, mert én is féltem attól, hogy más lesz a játék, tehát az 1.4-en egy új karriert kezdtem, és egyébként nagyobb a kihivás vele, mint a VIIB-n. Ugyanis a renown pontokat is össze kell rakni a VIIB-re.
39-ben a IIA-n VAN légvédelmi ágyú hely, nem alapból. Fel kell rakni a hajóra, ahol az upgradeket is lehet. Induláskor nincs is baj vele akkor még müködik, meg is van az ágyú, és tudok is embert rakni bele, csak, ha mentést töltök vissza, akkor tünik el a helye, de csak a legénységes panelról. Mondom, hogy be tudok állni az ágyú mellé, tele van löszerrel, és nézem a közeledő gépeket, és csak integetni tudok nekik.
Tiszta időben azt gondolom, hogy az az igazi kihivás, ha sikerül jól bemérni az adatokat. :)
A hídon lévő emberkékket már ismerem az 1.0-ból, bár ott merüléskor csinálták, itt meg visszatöltés után "elfelejtenek" bemászni, de egyébként én is a "P"-vel oldottam meg. Csak az már 1.4-nél asszem kicsit bosszantó..... -
#6093 A "robbanó olajra" sztem a magyarázat annyi, hogy a párolgó gázolaj is robbanásveszélyes, csak kevésbé, mint a benzin, ami kisebb sűrűségű, de egy akkora üzemanyag-tarályban, mint ami a hajókban van elég nagy koncentrációban van párolgott gázolaj, ráadásul párolgáskor át is alakul, könnyebb párlat lesz belőle, először petróleum-szerűség, aztán már benzin-fajták, ez pedig ha kiszabadul a levegőben, legalább olyan robbanásveszélyes, mint maga a benzin gőze . -
#6092 Na igen azzal nekem is volt, még 1.3-mal ... -
#6091 Nekem is IIA-m van (39-ben járok csak), szerintem azon nincs is légvédelmi ágyú... Másrészt csinálj inkább egy reinstallt, majd rögtön patch és utána kezdj karriert. A régi verziójú mentéssel lehetett a problémád... -
#6090 A légvédelmis dologgal nem találkoztam még, igaz IIA-val nem szoktam kínozni magam, inkább kezdek Kielben VIIB-vel . A IIA-n van egyáltalán légvédelem ? :)
A hídon maradó őrség az 1.4b-ben egy régi visszaköszönő bug, nyomj egy 'P' -t (periszkóp mélység), vagy 'D'-t (merülés) és el is tűnnek, sztem nem zavaró .
A manuális célzás végül is jó móka, sokáig játszogattam úgy, de akkor lett elegem belőle, mikor egy konvojban egy Passanger Liner-ra lőtt két torpedómból az egyik nem talált, a másik igen, de attól ment szépen tovább, majd egy T3-ra is lőttem 2-t, egyik nem robbant fel, másik igen, de ez is ment szépen tovább . Közel 40ezer bruttóregisztertonna úszott el ezen, kisebb realizmuson mindkettő megvan 1-1 'angolnából' ... -
SzLacza #6089 Kipróbáltam az 1.4-et. Hát nagyon meglepődtem, hogy ez sem hibamentes!
Új kampányt kezdtem. ELöször is a IIA-ról a mentést visstatöltve rendszeresen lefelejti a légvédelmi ágyút! Nem tudok embert rendelni, hozzá, nem jelenik meg a hajó sziluetjén, de oda tudok menni az ágyúhoz, csak nem tudom használni, mert nincs ember! A másik meg az, hogy ha éppen úgy mentettem el a játékot, hogy a víz alatt voltam, akkor kirakja a tengerészeket a toronyba visszatöltés után!
Másik: a manuális torpedólövés még mindig gondot jelent, ha nagyon hullámzik a tenger, akkor nem tudom megállapítani a távolságot! Ti hogy csináljátok ?
( Egyenlőre még be van kapcsolva a segédtiszt, és ő súgja az adatokat.
Viharban másképpen nem tudom kiszámolni. Nyugodt vízen elboldogulok vele. )
Az 'angle on bow' kíszámítása szerencsére már megy :)
A sebesség számítása pedig ugye csak akkor jó, ha ez a 2 adat már jó.
Torpedólövés: rájöttem a tutorialból, hogy nem rossz a torpedó a hajó alatt felrobbantani. De, pl. egy C2 cargot, igy csak 2 torpedóval tudok elsüllyeszteni, még ha a híd elé célzok néhány méteres vizmélységgel, és eltalálom az üzemanyag raktárat, és láncreakciószerüen robban fel a hajó egy találattól.
( bár nem tudom pontosan, de nekem úgy rémlik, hogy pl. a gázolaj mellett szoktak bagózni is, mert az nem robban, mint a benzin. A gázolaj csak jól ég. Egy torpedó vajon tényleg be tudja robbantani ? )
Viszont most is sikerült az első út során 19k hajót elsüllyesztenem. Kicsit mázlim is volt persze, de azért ment a manuális torpedóvetés. -
#6088 áhh meg is van.link -
#6087 a topicban már volt linkelve nem kész magyarítás ,de ez tényleg eléggé hiányos egyenlőre. -
#6086 Nekem a délután4-5 között okésesetleg fél6-6ig.
Viszont a jövőhét este az okés valamikor.Írd meg mikor lenne jó neked. -
#6085 holnap délelőtt nem jó, délután esetleg f1 után
hétköznap dolgozok, esetleg vmelyik este -
#6084 Én nem érek rá.Holnap délelött?
Vagy valamikor jövőhéten?Előre kellene egyeztetni és akkor tudom,hogy most SH3 lesz,és nem jöhet semmi közbe.
Miért nem töltödle az msn-t Tuvok?Akkor nem kellene figyelni állandóan azt,hogy ki ér rá éppen neten nyomulni.Hanem ott az msn,és azt egyből látja ha másik ha fent van,és ott egyből lehet kérdezni.SH3 net? -
#6083 A magyarítóktól kellene megkérdezni, csak ők tudják miért nem került (még) ki . -
#6082 Azt úgy híjják, hogy szívás :-) -
Nyiri #6081 Hela!
A FAQ szerint le lehet tolteni a magyarositast a magyarositasok.hu-rol. Nah ez nem eppen igaz, mert ott csak egy link van ami a Gamehunterre mutat. A Gamehunteren pedig nem lehet letolteni.
Akkor most mivan? :) -
#6080 mostmár ráérek ha vki játszani akar -
#6079 Mást nem érdekel a dolog?
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=dasboot -
#6078 Akkor jelentekk be aztán írjál oda.Én szoktam,csak még kevesen vagyunk.edig hárman.Azért lenne jó ha sokan írnánk oda mert,akkor az U-boot-os emberkék egy helyen lennének.
Esteleg meg lehetne kérni Ramonékat,hogy csináljanak oda egy Silent Hunter fórumot is.Aztán minden egy halyen lenne teljasen.
-
mstummer #6077 Hmm...akkor jó hogy még csak kevés ami hajót süllyesztettem eddig :) Azért elég frusztráló hogy látok 1 kövér célpontot,tele harckocsikkal...de amerikai zászlóval. -
SzLacza #6076 Én a patchek miatt vettem meg. Egyértelmüen sokat javítanak. -
SzLacza #6075 Néztem a fórumot, érdekel a dolog. -
#6074 hmm,nagyon jó játék még mindíg nem tudom megunni
patchok nélkül is fajin,bár azért gondolom sokat javítana a játékon. -
#6073 Hát eddig nekem még ilyen problémám nem volt.Legalábbis én nem tudok róla.
Amit kérdeztem U-bbot fan klub féleség nem érdekel téged?