11357
  • Gugger
    megvan a crack, jippííííí
  • zoltang
    Living Silent Hunter III Modifikation:
    ITT
    Valaki hallot róla?

kép 1
    kép 2
    kép 3
  • zoltang
    Ma esti farkasfalkában esetleg én is benne lennék. (1.4 javítással)
  • Gugger
    én is én is, csak crack kellene, van itt valaki akinek szintén nem eredeti játék van meg ?!
  • crossy104
    Este nyolc után, ill. holnap egész nap ráérek neten farkasfalkázni.
  • Seaweed
    Szvsz az UBInak kell az ilyen esetekkel foglalkoznia! A kereskedok lesz@rjak szerintem...(ezekre nincs garancia, mert vetathato a "rendeltetes szeru hasznalat")
  • Gugger
    már csak egy crack kell :D
  • Gugger
    thx
  • Tuvok #6224
    Asszem ez lesz az .
  • Tuvok #6223
    Nem tudom, sztem írd felül a régi olyan fájlt .

Magyarítás ezekszerint még mindig nincs kinn a helyén, vmelyik nap frissítem a FAQ-ot kicsit .
  • Gugger
    Ó és magyarosítás sem található a "Magyar Silent Hunter III FAQ." leírása alapján!!! help
  • Gugger
    köszi

és crack az hogy megy? mert ugyna letöltöttem hozzá de :

nekem valami "crack00.dat" crack file om van?! Ezzel mit kell tenni?

vagy valami másik kell ?
  • Tuvok #6220
    Nem eredetit hiába patch-eled, nincs hozzájuk crack .
  • Gugger
    patch emae vagy us?

silent_hunter_3_download_1.1_emea.exe

silent_hunter_3_download_1.1_us.exe

természetesen nincs eredeti játékom, és a "Magyar Silent Hunter III FAQ. Előbb olvasd el, utána kérdezz itt!" linken olvasottak szerint nem tom melyik kell, egyáltalán lehet patch elni a nem hivatalos játékot?

Ja és a crack-elés hogy megy itt, mert nekem valami "crack00.dat" crack file om van?! Ezzel mit kell tenni?
  • Tuvok #6218
    Az én DVD-m is borzasztómód karcolódik, már alig olvassa be, mondjuk a meghajtó se egy mai darab, de legalább olvas ...
    Nemtom mi lesz, ha egyszer elreped és vége, rendeltem, szal nemtom ki fogja kicserélni ...
  • Seaweed
    Jah igen..nekem eleve tok csere volt az elso, mert olyan szar allapotba volt a tokja amit vettem hogy rossz volt kezbe venni!
  • Gugger
    ahoj, uraim!

Nem találom a magyarítást, linket pls!
  • PanzerWolf
    Netre nem jöttök esetleg ti is?Ha sikerülne összehozni végre(mindenki ráérne)akkor ,lennénk eddig négyen.
  • PanzerWolf
    Én mikor észrevettem(már az lején),hogy nagyon szoros(recseg ropog) a tok egyből kicseréltem egy másik dvd tokra.Mivel a Das Boot filmmel kezdtem így járni.Úgy kb fél vagy,egy miliméteres repedés van rajta.Eddig nem repedt tovább szerencsére.De megvettem újra leárazva(3000ft-ért a Tecsóba).
  • crossy104
    Egyébként mióta megrepedt, nem pattintom be a dobozába, hanem beleteszem a játék füzetébe.
  • crossy104
    Csesszék meg a szar gyári DVD-t!!!!!!Nekem kb kettő hónapot birt ki, és nálam is megrepedt.Pillanat ragasztóval bűvészkedtem, de úgylátszik sikerrel, mert azóta nincs vele gondom.Engem is érdekellne, hogy kicserélik-e!Félek, hogy tovább fog repedni.
  • Seaweed
    Boltban biztos! Kuld vissza az UBInak ok szerintem kuldenek helyette masikat! Persze elotte beszeld meg a supportjukkal.
  • dr Kotász
    Nekem is lenne egy kérdésem.

Ma délután a következő sajnálatos esemény történt: a lemez közepénél sugárirányban kb. 1 cm hosszan megrepedt az eredeti SH3 lemezem. Akkor vettem észre, amikor indításnál hibaüzenetet adott. A lemez olvashatatlan, mehet a kukába. A DVD meghajtóm Plextor PX-116A, szóval nem hinném, hogy a gagyi olvasóra lehetne fogni a dolgot, inkább a lemez silány minősége okozhatta a problémát. A lényeg az, hogy szerintetek van-e esélyem a boltban másikra cseréltetni, vagy elküldenene a francba ilyennel, és megvehetem mégegyszer?

Melles a jó k**** a*****t a Starforce védelemnek, ha nem az van rajta, akkor a biztonsági másolattal megúsztam volna a dolgot
  • dr Kotász
    Külső tároló: felszínen csak. Kézzel vonszold át a belső tárolóba. Kb. 1 óra alatt csinálják meg.
    Ágyúhasználat: legfeljebb 5 m/s-os szélben lehetséges.
  • zs333
    Sziasztok!
    Tud segíteni valaki?
    Hogyan lehet a külső tárolóból a torpedókat betölteni és jó időben, miért írja ki,
    hogy viharban nem lehet az ágyút használni?
    Köszönöm.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Mikor nyomulunk falkába?Ma 12:00-14:00 körül nem jó nektek?
    Be lesz kapcsolva az icq-m.
  • Tuvok #6206
    A saját irányod tudod a térképről, a periszkóppal így meg tudod határozni a hajó irányát és egyben az aob-t is, de mióta van szögmérő, úgy sztem teljesen felesleges vergődni számolgatásokkal, igaziból se néztek meg méregettek ilyeneket, nem is nagyon volt lehetőség ilyeneket állítani, torpedó sebessége és mélysége, ezek előre be voltak állítva, a csőben meg már egyedül a gyroszkópot lehetett állítani, de az egyszerűség kedvéért ez is 0 volt szinte mindig, egyszerűen nincs idő ilyennel vergődni (mint pl . a Das Boot-os felszíni roham), a hajó sebességét és távolságát megbecsülték és a tengeralattjárót hozták tüzelőpozícióba, nem pedig számolgattak egy ideális tüzelőpozíciót és azt próbálták felvenni, semmi értelme nem lett volna, pláne egy konvojnál, mikor másodpercek alatt el kell dönteni a célt, igazodni hozzá, és lőni ...
  • Tuvok #6205
    Nincsen mit, mert én sem igazán értem, mint írtam nem vergődök a számolgatással, "tapasztalati" értékekre hagyatkozok, meg pl . ha egy romboló támad rám, másodpercek alatt kel dönteni, akkor pedig nincs is idő ilyenekkel pepecselni .
  • Tuvok #6204
    Hát valamikor pedig el kell lőni a torpedót, egyébként általában nem használom a manuális célzást, mert úgy nem vmi szórakoztató, és még úgy is nagyon el kell találni a gyroszkópot, általában a hajó sebességéhez próbálom viszonyítani, 1-2 fok eltérés és már nem is találom el az üzemanyagtartályt, szerencsére sok próbálgatással kitapasztaltam (6 csomó - 500 méter 352 / 008 gyroszkóp) .
  • SzLacza
    Na átolvastam. A felső képen ugye azért kell a 90 fokkal számolni, mert a két hajó irány ennyire tér el egymástól, a másodikon pedig 30 fokkal. Tehát mégiscsak figyelembe kell vennünk a hajóhoz viszonyitott irányunkat.
    Vagyis hozzá kell számolnunk azt, hogy hány fok az az eltérés, amennyivel nem vagyunk párhuzamosak a másik hajóhoz képest! Csak ennek a szögnek a tudatában használhatjuk a periszkópot, mint irányszög mérőt!
    Lehet, hogy két legyet ütöttem egy csapásra. Kezdem érteni, és lehet, hogy másokat meg jól összezavartam.

Ja, a linkelést is kösz.
  • SzLacza
    Én is még rágodóm rajta, érdekes amit Tuvok mondott. Legalább van aki elmagyarázta. Ja télleg, de állat vagyok. Meg sem köszöntem.
    Köszi Tuvok. Nem mondom, hogy értem, de megpróbálom a gyakorlatban alkalmazni. Legfeljebb majd megin' jövök, hogy segítsen már vki kiszámolni az AOB-ot!
  • SzLacza
    Az nem igazán pontos, hogy "saccra" megy a gyro. A hajót lehet, hogy igy is eltalálod, de nem a hajót kellene eltalálni, hanem az üzemanyagraktárat! Mert az csak egy halacska. Ha az ember preciz, asszem az megtérül. Főleg a multiba belegondolva, ha nem tucc gyorsítani, akkor ugye ugyis el kell "ütni" az időt addig, amig odaérünk a konvojhoz, akkor már legalább kiszámolom a fél konvojt, és aztán csak adjunk neki!
  • PanzerWolf
    Tuvok felvettelek a listába icq-n
  • PanzerWolf
    ÚÚ ez a sok számolás nekem magas.Mintha most lennék valami matek órán.Majd próbálok rajta rágódni én is ha frissebb leszek.Én amúgy kb szemre szoktam a szöget megállapitani.
  • PanzerWolf
    Nekem meg eddig minden torpedóm jól robbant!Most kezd csak vacakodni.
  • PanzerWolf
    Köszi a hydrofonos dolgot!Bár kezdtem sejteni a kis pipát a könyvbe mert,mikor megkerestem az ellent nyomogattam bőszen és akkor mindig gagyogott ilyen dolgokat.Igen irkálok a Pcdomera csak ott az egész eléggé behalt.
    A torpedóembereket jó helyre raktam!Csak szerintem meghülyült a game akkor.
  • Tuvok #6196
    A csudát, úgy a legkönnyebb, 90 fokra beállítod, akkor egyenesen elmegy a torpedó, a hajó sebességét kivonod a gyroból + még 2-3-at, tuti találat mindig .
  • dr Kotász
    Ez esetben lehetetlen helyes gyro angle-t kalkulálni
  • dr Kotász
    Csak netről lehet beszúrni.
  • Tuvok #6193
    Egyébként sztem az aob a legkevésbé fontos adat, én mindig beállítom 90 fokra, vagy amerről lövök, hogy egyenesen álljon és kész, nem vergődök vele sosem .