Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Nekem csak az az egyetlen negatív tapasztalatom, hogy néha nem okos végzetes sérülést a hajón, csak mondjuk lekapja a csavarokat, vagy a kormányt. AMi túlkép pvégzetes, mert onnan úgy nyírom ki ahogy akarom. Lepattanani nekem is lepattan néha ,de legalább nem süllyed el, és újra rámegy a célra. Amíg meg nem semmisíti. :-) Korábban írtam egy ilyen lepattanós dolgoról történetet. De a vég mindíg nekem jó. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

datango
jah , ehhez képest gagymilk volt , de a "62 es " DAS BOAT nevû játékhoz képest megváltás ! .)
--
most a gamefejlesztoknek rákén állni a mai modern tengo szimulatorrra...

Tuvok
Ágyúval verébre ? 😊)

Placebó
Háát nekem volt a Zauköniggel is negatív tapasztalatom...:S Utolérte a hajót majd lepattant róla majd újra elindult megint lepattant róla csinált egy fékört és akkor találta el igaz oldalba de berobbant... erre a WO meg Torpedo missed rá 20mp-re meg Enemy Unit Destroyed...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Papirzacsi
Hát simán meglehet. Bár a Zaunkönig már megoldja az ilyen, és más irányú problémáimat. :-)

Köszi a választ!
Remélem lemegy végre szerdán ez a szigorlatom és újjult erõvel vághatok neki a karriernek...

Tuvok
Draft

Szeretném megkérdezni, hogy a hajó merülését a célzókönyvben melyik adat tartalmazza??? Ahogy a FAQ-ban olvastam ezen értékhez kell hozzáadni 1-2 métert szélcsendes idõben mágneses torpi támadás esetén. Köszi!!! <#wave><#wink>

Placebó
Aszemét...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Hát ezt már 1.3-ban nem lehet megcsinálni, össze-vissza kacsáznak miközben megy feléd . 😊

Placebó
Én igen az elején mindig csak impactot, elég nehéz volt vele fõleg mikor a kecseg rombolók szreveszik a torpedót és elkezdenek kitérni elõle..😞 Amúgy meg már nagyonb megy Magnetic torpival szembbõl rombolókivégzése...😊 Hagyom had vegyen észre úgy 3800m-rõl már tuti periszkópmélység szembeál torpi merülés alá 0.5-1m-rel céloz kivárok míg teljesen felémfordul, torpit lassúra állítom és 1000m körül torpi ki periszkóp be 1/4 gáz teljes fordulat jobbra vagy balra és ennyi...😊 Általában elúszik a torpi majdnem a hajó tattjáig és bumm 5-4 romboló megvan vele így. Amiket rühellek azok meg kis fregattok..😞

Tuvok
Én meg eddig sosem használtam 😊

Placebó
Az Impactot én mindig kivégzésre használom..😊 leállított motorú sérült hajók ellen tökéletes...😊

Tuvok
Hmm, egy csóka reagált, neki is hátrébb mennek a torpedók ...

Mellesleg éjjel 1-ig próbálgattam kilõni azt a T3-at, 23-szor töltöttem újra az állást, variáltam a torpedó sebességével, a célpontokkal, üzemanyagtartály, hajótest, vagy simán alá 1 méterrel, de mindig túl hátra lõtt, legjobb esetben is csak a motorjait állította le, de el nem süllyedt .
Végül átraktam impact-re a torpedót . Elsõre jó lett ...

Placebó
Sajna még mindig a WO melõjával van gondom, van mikor észrevezi 7800m-rõl a hajót van mikor 1000-rõl képtelen felfedezni nappal tiszta idõben...ehh

28 küldit vittem végig már mikor egy konvoj attack kellõs közepén elmentettem a gémet azóta ha visszatöltöm azt az állást az elsõ torpedótaláltakor kidámpol a szemét, rámenentettem mégegyet hátha megjavul de nem, az elsõ torpi becsapódáskor a visszatöltött játékállás egyszerûen kilép a desktopra...

Tuvok
Illetve elvileg van ilyen mod is .

Tuvok
1.2-es patch-tõl elérhetõ .

Sziasztok!

Elõször is gratulálni szeretnék a faq-hoz, ngayon jó, sok hasznos dolgot megtudtam belõle!
Viszont lenne egy kérdésem:
Letöltöttem azt a manuális célzás német videót, és ott a navigációs térképnél volt szögmérõ, ez valami mod vagy patch? Ha mod, mi a neve?

Elõre is köszi!

Tuvok
Fú az milyen gagyi volt már 😊)

Placebó
Azzal a rombolókkal lehet tartani a empót víz alatt meg egy kicsit nagyobb is..😊

Placebó
a ii. vh-ba..😊

datango
mint az enigmába ? .) én inkább egy tájfunnal probálnam .)

Placebó
Én a másik oldalról is kipróbálnám monnyuk egy romboló parancsnokaként...

datango
21% ! 😊😊 en annyin nyomomd , de nekem mar az ins nagy realizmus hogy mijen szép a grafika... (ez vitathatatlan) , megcsinálhatnak ijen grafika meg mindennel a mai tengókat , az lenne még élvezetes ... .)

Herold
Az nem túl realisztikus megközelítése a dolgoknak.

datango
én atomatikusan csinaltatom .) hihi

Herold
Ti hogy számoljátok ki, hogy egy hajó a torpedó becsapódásáig mekkora utat tesz meg? A TDC panelen szépen lehet görbíteni a torpi útját manuálisan, variálni a gyroval, éppen csak azt nem számolja ki, hogy a hajó hol lesz a találkozásnál.
Pedig a játék elsõ részében egész jól ment már a célzás.

Tuvok
Sztem azért, mert a kiképzésben szereplõ ellenfelek semlegesek . Ott neked kell manuálisan lõdözni .

Tuvok
Akkor ok .

dr Kotász
Mert tévedésbõl a biztonsági másolatot helyezted a meghajtóba. Próbáld az eredeti lemezzel!
Placebó
Rakjál tisztet is a toronyba, mert az vezényli a tüzet ilyenkor... WO-ra ráböksés már ott is vannak a légvédelmi ágyúra vonatkozó parancsok is szépen

Looserke
szerinted??? <#guluszem1>

Sziasztok!
Miért van az, hogy ha patch-et rakok fel akkor nem indul a játék? dvd-t akar ellenõrizni és valami key is kell!
A Kernel Audio Mixer rosszalkodott. Letöltöttem a legújabb alaplap-driverem, felraktam (mivel integrált hangkártyám van aminek összefügg a meghajtója az alaplap meghajtójával) és rögtön megjavult minden.

War. War never changes.

Herold
A légvédelmi ágyút hogy lehet automatára tenni? A kiképzésben próbáltam, embert raktam bele, kiadtam a tûzparancsot meg hogy mire lõjön, de nem csinált semmit.

Tuvok
Mi volt a megoldás ?

Na nekem idáig nem ment a játék, mindig kifagyott. Vki közületek segített, azóta az összes játék megy. Úgyhogy utólag is köszönöm.

War. War never changes.

Tuvok
Bazz, de szemét 😄
Bemegyek egy 100% realizmusos szerverre, német minden felirat a csókánál, nem értek semmit .
Elindul a játék, kidugom a periszkópot, fényes nappal van, és egy brutál nagy task force van elõttem, azonnal jelentik, hogy felfedeztek és 3 romboló rohan felém 😄
3 percig se bírtam, ezek állatok 😄

Tuvok
Ezt én is észrevettem, de köszi 😉
Amúgy már elküldtem nekik, kicsit kiegészítve a sonaros csóka dumálása utáni nyavajgással 😄

dr Kotász
1 hibát találtam: „discovered to reasons for” - two reasons
Tuvok
Erre gondoltam, ha vmi értelmetlen vagy hibás benne, plz javítsatok 😊

"I think i have a bug since 1.3 that makes me mad .
Before 1.3 i always fired a torpedo at a ship going 12kts right near gyroangle 350 or 010 . Now, i'm trying to sink a T3 Tanker, but i can't 'cuz my torpedo simply swims over behind the ship at my usual gyroangle . I tried to set the torpedo speed to fast, but the thing is the same . Now i have to fire the torpedo at gyroangle 338-9 (or 021-2) to hit the ship, it's still too late, but i'm firing BEFORE the little squares appear in the recognition manual ! It's ok, when shooting a ship which has the fuel tank in the middle (the fuel tank is at the same position as you lock the target), but the T3 doesn't, so i have to wait for the squares, but it's too late to fire .
I discovered to reasons for this: the torpedo's speed setting is reset to 'slow' right in the moment of firing, but the same calculations for the torpedo, so it will swim over behind the ship without any hit
OR
the patch (dunno which one, i installed 1.3 right after 1.0) changes something in the TDC's automatic calculations, so the older settings (1.0) are useless for now, becase the torpedo is not fired at 90 degrees to the ship at 000 gyroangle .
This is very annoying, i have to waste 4-5 torpedos on a T3, or load a saved game lots of times .

Have anyone noticed the same ?"

Hajrá!<#eljen><#vigyor2>
Tuvok
És most valamit a képet nézve nem értek: miért van slow-on a torpedó, mikor az elsõ lövést kivéve (medium) mindig "fast"-ra allítom ???? Ez lenne az új bug ? A kilövés pillanatában visszatenné slow-ra ? Ez megmagyarázná ...
Asszem összeszedem az összes általam ismert angol tengerész szidalmat és ismét írok egy "szebb" hozzászólást az SH3 hivatalos fórumán ...

Tuvok
Ez undorító !
Most töltöm 8-adjára újra a játékot, mert nem lehet egy T3-ast elsüllyeszteni ! Az összes hajam kihullott már, már "fast"-ra állítottam a torpedót, de így is hamarabb kell lõni, mint ahogy a négyzetek egyáltalán megjelennek a könyvben . Ez még nem is gond olyan hajónál, ahol az üzemanyagtartály középen van, így az megegyezik a "Lock"-olt céllal, de a T3-nak hátul van, így meg kell várni mire megjelennek a négyzetek, de akkor már késõ ! Eddig egy 12 csomóval haladó hajóra 350 ill . 010 gyroszögnél lõttem, most 338-9 és 021-2-nél kell . És az istenért sem akar derékszögben menni a torpedó, hiába állok be 90 fokba a hajóhoz képest, a torpedót messze mögé lövi .
Itt van, még csak véletlen se egyenesen lövi el, hanem a hajó felé, de ha tovább várok a gyroszöggel, akkor is ugyan ilyen szögben lövi el, és simán elmegy a hajó mögé ...
És ez a patch óta van .
Undorító !

lipovics
Lengyellel meg en se.
Gorogokkel es Norvegokkal szoktam talizni 😊
Furcsa, mert nem hiszem, hogy a svedeknek es a danoknak nem voltak hajoik, ugye a Viking ver....
Tuvok
Hmm, lengyel hajóval sem találkoztam még a három karrierem alatt . <#wow2>

Amúgy most cseréltem a IIA-t VIIB-re, és az U-47-et kaptam . 😊)

dr Kotász
FAQ you... 😄
Papirzacsi
SZúrná ki a szemed a FAQ!

Tuvok
Barackot ? Milyen barackot ??

Taky76
Ja!

És peacheket honnan lehet letölteni?

Köszi!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!