Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taky76
Hello mindenki!

Biztos volt már kérdés, hogy magyarosítás van-e már a játékhoz, de most nem szeretném ezt a több mint 4000 hozzászolást elolvasni, ezért 1000 bocs!
Szóval: van hozzá valakinek magyarosítás, vagy le lehet tölteni valahonnan?

Ezer bocsi és köszi

Taky

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

lipovics
200ig merultem csak, melyebrre ugy sincs ertelme 😊
jó tom 280m-tére, de ez a kátékban is ennyi?
Etnies a XXI-el ténylegesen mennyit elhet merülni?? próbáltad már?
lipovics
O is pont errol beszelt.
Ubi profi csapata??<#nevetes2>
Ha megnézed a credits-et, az egész gamét tömény románok írták!

iSS!

aham azé vmi normáisat is kiadhatnának végre...
nah kipróbáltam mennyit merül VIIC hát 177méteren el leeht vele evickélni, 178-ál kezdett dögledezni, meg esni a hull, aztán elsülyedtem😊 de ez csak próba volt, hogy éles helyzetben mire képes, ezt a recsegést, majd kiugrott a szívem a hejérõl ,mikor nagyobbakat reccsent.... eszméletlen fíling mindenkinek ki kell próbálnia.)))
Tuvok
Ez azért van, mert nem az Ubi profi csapata gyártja a patch-eket, hanem a román származású - mondjuk úgy: kontár - Dev csapat .

Tuvok
Hát szerintem is túl világos lett .
De még sokan követelik, hogy a hajó, ill . repülõ detektálásánál felugró fekete opciós ablakot (mellesleg ez is bugos, már nem állítja meg a játékot, így simán kilõhetnek mire reagálsz) opcionálissá akarják tetetni, mert elárulja, hogy konkrétan mi is közeledik (merchant, warship ...), ez a magas realizmuson játszóknak nagyon illúzióromboló .
És ahogy olvastam valóban belenyúltak a torpedók számítási rendszerébe, meg a hajók sérülésmodelljébe (small merchant se fog már elsüllyedni akkor is, ha csak a torpedó hulláma érinti), és a tengeralattjárónknak 10%-os hull integrity-vel nem lesz már csupa ép minden rekesze (pozitív) .
Viszont még mindig kinnragad a hídõrség bizonyos helyzetekben (nem tapasztaltam, de állítólag ha periszkóp nézetben rendelsz periszkó mélységet, vagy vmi ilyesmi), meg még mindig hajlamosak napsütésben esõkabátban, viharban meg rövidgatyában õrt állni ...

nemhogy eltûnének a hibák, még plusban lesznek😞 nemtom, de ezeket a patcheket nem szokták tesztelni, mielött kidobják, azthiszem a sonár contactanak hamar fel ekellett volna tûnnie hogy nem mûködik<#fejvakaras>
Papirzacsi
Hát ha jól rémlik ,az UZO-n direkt világosítottak a peccsel. Most akkor kiderítették, hogy nem jó és ez így BUG? Fasza.
De a szonráos jelentés, meg a radarcontact jelentés az elég nagy bug. Hiányzik nagyon.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
Egyébként az 1.3-ról annyit, hogy ezeken kívül jónéhány hibát tartalmaz még (radar bug, II-es típusnál nem mûxik a szonár kereke, UZO túl világos éjjel, multiplayer-ben nincs hangja az ASDIC-nek), az UBI még nem, de a Dev csapat már reagált rá, patchrõl nincs hír, de valszeg kiadnak egy mod-ot, ami javítja ezeket, de csak ez is csak ideiglenes megoldás .

Tuvok
Amcsi szövegeléssel komolyan ünnepel a legénység hajó elsüllyesztésénél ? <#wow2>

Gundark
nekem a kezdetektõl fenn van az 1.3as semmi bajom nincs vele.

ahafasza.9avégén már a 100.03-as patchnél fogunk járni, ami javítva lesz a 100. pnt 04-eseel.)) röhej kérem........<#falbav><#fejvakaras>
Tuvok
Egy 1.3-as faszság: valamit változtattak a torpedó sebességén, vagy az automatikus számításokon, mert ahogy eddig lõttem torpedóval, úgy most simán elmegy mögé, és ez rohattul bosszant, egy járõr alatt 3 db cargora elfogy az összes torpedóm ...

És egy bug, amire eddig nem figyeltem, csak olvastam róla: a szonáros csóka már nem mondja a kontaktot, csak megjelenik a csík a térképen, ráadásul rendszerint elõfordult, hogy a fekete csík végénél hadihajót találtam, meglepõdni se volt idõm, már hullottak a vízibombák .
Ahogy utánaolvastam, ez váratlan bug a patch-ben, ígérték, hogy a következõben javítva lesz, de ki tudja az mikor lesz .

Szóval akinek nem feltétlenül szükséges, a csalódások elkerülése végett NE tegye fel az 1.3-as patchet, várja meg a következõt !!

Tuvok
Klikkelj a kérdõjelre ott, utána használd pl. a vonalzót, ott lesz .

Herold
persze

nem kell megismételni tudunk olvasni😊
nos próbáltad 90 fokban oldalról elkapni, 300 méteren kívülrõl?????
Herold
Szerintem az nem normális, hogy 10 torpedóból 9 lepattan, ráadásul a kiképzés alatt. Akárhogy találom el, azért annak fel kellene robbannia. Már kezdem nagyon unni...

már tudom mire gondolsz. Nekem megvan. De nem tudom, hogy eredeti, vagy mod e. A kérdõjelet próbáltad?
Amúgy nekem meg eltûnt a sárga köröcske, ami mutatja a pozíciómat amikor vízalatt vagyok. Ez is egy v1.3 fícsör? Van esetleg valahol egy 1,3 magyar leírás?

Papirzacsi
Nem, az nem az amire gondolok. Amikor feltettem az 1.3-as peccset, akkor a térképen az útvonal szerkesztésénél megjelent egy ilyent iránytû, és lehetett látni, milyen irányú útvonalat húzok. Azóta se láttam. Ilyen modot meg nem tettem fel.

Gundark
Igy van ez erõs bugnak tûnik. De ennek az "elõnye" hogy akárhányszor visszamész abba a menübe újratermeli a modernebb halakat. Igy lehet alaposan felfegyverezni magunkat 😊 De ugyan ez a falke is. Nekem 42 eleje óta van falkém 4 db ingyen a VIIC hez. Ha veszel egy IXest akkor nincs 😊

...jaaa, próbáld meg a térkép/TDC nézetben a felsõ ikonsoron lévõ kérdõjelet.

Ez mod. Mégpedig a bearings-mod.

Más. Észrevettétek, vagy csak nálam jelentkezik, hogy a bázisra visszatérve, a személyzeti és egyébb ügyeket elintézve, elrakom magam másnapra. Legközelebb visszatérve a játékhoz, a torpedó-konfigom visszaáll eredetire. Ez bosszantó. mert van amikor elfelejtem, és G7e-bõl fúllra megpakolva indulok el. Ezt a típust pedig nem nagyon szeretem, mert lassú. Csak pár darabot szoktam vinni. A legbosszantób, hogy drága 'pénzért' megvásárolt FAT torpedókat is visszaveszi, és megint meg kell venni. Persze a drága verejtékkel, vérrel megszerzett renown-okat nem adja vissza.<#violent>
A FAQ -hoz csak gratulálni tudok!! De hiányolom, (vagy csak én nem vettem észre)a különféle torpedók tulajdonságait. Pl. FAT

Papirzacsi
EZt az iránytût honnan szerváltad? Mod, vagy az 1.3-as peccs? Mert mikor feltettem a peccset, akkor nekem is lett ilyen, de a köv indításnál már nem volt. :-(

huppsz a kép lemaradt...

Áthelyezõdtem Bordeaux-ba. Hajót felszerel, indulás, teljes gõz. A dokkban, a hídon állva, a hajó gyanúsan remeget, de nem indúlt. Sebesség 0. Majd jöttek a reportok különbözõ sérülésekrõl, végûl meghaltam. párszor visszatöltve, ugyan ezek a tünetek. Ha elindulok, végem van. Külsõ nézetben, a víz alat, a hajó fara be van gyógyúlva a dokk falába. Térkép nézetben pedig ez a látvány fogadott...
Más kikötõben ez a bug nem jelentkezik. Most Lorientben vagyok. 1.3 patch. <#szomoru1>

Herold
Szerintem az nem normális, hogy 10 torpedóból 9 lepattan, ráadásul a kiképzés alatt. Akárhogy találom el, azért annak fel kellene robbannia. Már kezdem nagyon unni...

Gundark
KEdves Etnies 😊 Te kérted hogy nézzük a faq-t <#crazya>A tengók bemutatása szép. De hol marad a VIIC/41? <#vigyor3>A másik meg egy kötözködés : A konvojtámadásnál hivatkozol a akusztikus vezérlésû torpedókra, a neve helyesen zauNkönig. <#wink>Mibe köss<#nevetes1>ek még bele?

lipovics
Szerintem elobb probal meg jatszani vele, utana probal segitseget talalni 😊
Legalabb is en igy szoktam. Ha meg unja vegigtapicskolni a kepeket, akkor az SH nem neki valo es mar ki is lett szelektalva.
Es szerintem innen talalnak oda, nem onnan ide 😊

Gondolkoztam mar ezen a probleman en is, mikor a menut csinaltam.
Tuvok
Sikerült megoldani a problémát ??

Tuvok

vszínûleg túl hamar éri el a hajót, vagy rossz szögben találja el

War. War never changes.

Herold
Hali

Nem tudok torpedózni. A hajót eltalálom, de a torpedó lepattan róla, ez miért van? Próbáltam mágneses és ütközéses gyújtóval is.

Tuvok
Hátõ, hirtelen annyi, hogy a menühöz kéne valami 1-2 szavas felirat (hogy mik találhatók a menüpont alatt), mert aki nem ismeri a FAQ-ot, jódarabig kereshet ezt-azt, de úgyis megunja és meg fogja kérdezni itt . 😊

lipovics
Faq egyeb menupontjaba beraktam a II VH-s tengeralattjarokat is. Ezzel reszemreol kesz a FAQ, tovabbi otleteket varok 😊
Jójójójó! Ok ! Kösz... van egy 80-as ,eg egy 160-as vinyom mondjuk .. majd meglatom😊

Tuvok
Leírtam ...
Drivercserék, RAM próbálgatás, stb ...
De annak sincs értelme, hogy 4-5 driverrel teliszemeteld a gépet, mert - még ha a játék meg is javul - valami más el fog cseszõdni . Kényes dolog ez, legjobb tiszta lappal indulni . De ha nem akarod nem kell, ha olyan fontos lenne a dolog, szerintem már azt csinálnád . Én minek kiírni mindent ? Nincs másik (külön rendszer) partíciód / vinyód ? Elég logikátlan, ha nincs .
De én csak próbáltam tanácsot adni, nem kell megfogadni ...

Nem az, csak a gépemet azer ujrafeltelepiteni + a többi millió egy progit, meg mindent kiirni dvd-re .. azer ez huzos .. most komolyan nincs mas ötleted amihez különlegesebb dolgokat nem kell csinalni???? Mondjuk ezt warezrol szedtem mlég annyi 😊)

Tuvok
Azt csak akkor, ha a többi nem válik be .
Sajnálsz fél órát rá ? ,)

De most egy játékér WINRESI????????????

Tuvok
Nem kimondottan játékért, egyébként is sûrûn rakok új Win-t . 😊

- cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
- próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól mûködik mindennel
- ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
- ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság
TE is ennyit szebvedsz egy jatékér???😊) WINRESI?? hat jó .. azer kösz! 😊<#worship>

Tuvok
Ja, és ha bárhogy is sikerül megoldani a problémát, légyszi közöld velünk, hogy ha késõbb ilyen problémája lesz valakinek, tudjunk rajta segíteni ! 😉

Tuvok
De lehet az introval akad össze, vagyis annak kodekjeivel, próbálj meg másik kodekeket felrakni .
Amikor a játékot installálod, megkérdi, hogy felrakja-e a WinMedia 9 kodekeket, ha ezt eddig pipáltad, szedd ki installnál, ha pedig nem pipáltad ki, akkor próbáld meg azzal .

Tuvok
Figyu:
Elõször is uninstalláld a játékot, újraindítasz és tedd fel újra .
Ha nem segít:
- cseréld ki a videókártya drivered egy korábbira, vagy újabbra
- próbáld meg a hangkártya driver-ét is kicserélni, a gyári CD-s 99%-ban jól mûködik mindennel
- ha memóriahibát ír (és több memória van a gépben) szedd ki az egyiket és próbáld meg úgy, aztán a másikat vedd ki, úgy is próbáld meg
- ha egyik sem segít, Win reinstall, az általában mindenre orvosság

MSNebetek van?? mert ott gyorsabban lehetne dumalni<#integet2>

Ja és most raktam fel, és nincs mod meg patch!