11357
-
SzLacza #6272 Ok. Átmentem. -
#6271 A tört game a probléma? Folytassuk ebben a topicban, ne zavarjuk a tengerészeket. -
SzLacza #6270 Szintén bocs az OFF-ért.
Sajna, nem a neten jáccunk, hanem csak ismerösökkel, kollégákkal belső hálózaton. A neten nem sikerült semmilyen szerverre felmennünk, edig szívesen nyomnánk multiban. Ha tudtok ebben segíteni örömmel venném. -
#6269 Bocs az OFF-ért: CoD-ban milyen néven játszol? -
SzLacza #6268 Multiban még nem jáccottam, de én is azt gondolom, hogy Panzerwolfnak igaza van. Ha lövöldözni akarok, akkor inkább a COD-ot választom. Sztem ez a játék a COD-dal ellentétben nem a lövöldözésről, hanem a taktikáról és az agyalásról szól.
"Itt sajnos mar hard-ban is egy gyorsan mozgo rombolot szinte lehetetlen eltalalni."
A rombolót tényleg szinte lehetetlen volt eltalálni. Ez igy hiteles. Az 1.0-ban kilöttem egy örjárat alatt 5-8 rombolót el is ment a kedvem tőle, mert ez nem hihető!
Egyébként meg a lövészek csak akkor látják a periszkópot, ha tudják, hogy van ott vhol egy tengeralattjáró! Ha nem tudják, hogy ott vagy, nem keresnek. Ezzel mi a baj?
Az emberek a hajón hardon is segithetnek. Nekem is be van kapcsolva a fegyverzeti tiszt segítségnyújtása, bár szerencsém volt, még nem kellett használnom.
A nehezebb nehézségi szint sztem közel jól visszaadja, azt a feelinget, amit az ember egy tengeralattjáróban érezhet. Mikor elöször jáccottam a nehebb szinttel, nem nagyon termett babér. Meg kellett ismerkedni a müszerekkel, meg azzal, hogy hogyan is müködik ez az egész? Igazándiból ha már egyszer megveszed, akkor elöbb-utóbb rájöhetsz, hogy ez az igazi kihívás! Nem figyeltél oda matekórán? Most bepótolhatod.
Egyébként nem baj az ha az ember inkább fél a rombolótól, inkább mint, hogy nekirontana. Még így is ha esetleg elsüllyesztenek, fogod magad és lemész vacsorázni. A valóságban már nem volt utána vacsora!
Mindegy. Mindenki másért szereti ezt a játékot. Vagyunk páran akik megpróbáljuk átérezni az eredetiségét a tengeralattjárónak, és azért jáccunk vele. -
HunterKiller #6267 Valaki egy multit most?
Barki?
Akarki?
Senki??? -
HunterKiller #6266 snorkel hm... Nem tudom, en akkor mar IX-essel nyomultam, ahol viszont mind a mai napig gaz a sonar, ugyanis az 1.4-es peccs sem oldotta meg azt a - szerintem - bugot, hogy mar indulaskor destroyed a sonar. Vki vmit errol? -
HunterKiller #6265 PanzerWolf: Nekunk ez volt az elvezetes... Azt, amirol te beszelsz azt bizony
nem egy ember (te, azaz a kapitany) csinalta anno, hanem 3-4 ember. Itt sajnos mar hard-ban is egy gyorsan mozgo rombolot szinte lehetetlen eltalalni. Az pedig, hogy a fodrozodo/tajtekzo oceanon az alig kidugott scope-ot is siman
latja a legutso kereskedelmi legutso lovesze is, hat nemhinnem, hogy igy volt...
Ezert velemenyem szerint a kapitany munkajat inkabb a normal nehezsegi fokozat szemlelteti a legjobban, mint a nehezebbek... Konszolidalt kornyezetben (nem hard kod, nem suru eso, nem 40-50km/h-s szel) meg a hard is jatszhato, de a realistic, na az mar tenyleg csak fanatikusoknak valo. -
#6264 Sziasztok!
Snorkeles probléma: 43 junius, mehjelenik a kütyü, de nem tudom felszerelni...
VII-es hajóval megyek a VII/3-as toronnyal. Ver.: 1.0
Tud valaki valami okosat mondani ? -
#6263 Választhattam. Papírtokban lesz, nem kockáztatok. -
zoltang #6262 Feltetted a Living Silent Hunter III Modifikation-t? -
#6261 Ekkora proci kell hozzá?Nekem csak 2.8-as van.Akkor azért akad egy kicsit a kikötőbe(nem vészesen). -
#6260 Arra nem gondoltak,hogy adnak egy újjat helyette?Vagy inkább te a pénzt kérted vissza?
Tedd új tokba amiből könnyű kivenni(nem recseg ropog)!!!A multkor írtam,hogy én ezt tettem,és semmi bajom vele. -
#6259 ravasz -
#6258 Következő a sztori: tegnap vettem a Media Martkban egy SH3-at. Ma pedig beletettem a tokba a régi lemezt és könnyáztatta arccal visszamentem, hogy hibás volt a lemez, amit tegnap vettem. Megnézték, bólintottak és visszaadták a pénzt. -
#6257 Biztos lopott magana egy ujat azert nem arulja el (persze csak viccelek) -
crossy104 #6256 Hogy csináltad????Kicserélték?És ha igen akkor hol?Mi kellett hozzá, hogy kicseréljék? -
#6255 akko má elbuktam mert 1.0ám van -
zoltang #6254 A letöltésnél (amit belinkeltem) a free gombra kell kattintani a lap alján. Ezután bejön egy másik oldal amin van egy visszaszámláló (Download-Ticket reserved. Please wait 9 seconds.) sor, ami ha végez akkor bejön ez a sor pl.: Download: LSHIII_01_kurz.rar . Kész lehet tölteni. -
zoltang #6253 A kettő között az a különbség, hogy a 20 MB-ásban a dokumentumban képek vannak, ezért ilyen nagy a csomag.
A telepítéséhez (csak sima bemásolás: SHIII/Data/Campaign/Campaign
SHIII/cfg/Basic) kell a Patch 1.4b, és nagy teljesítményű processzort ajánlanak ( Teszt: 3,6 GHz Prozessor, X800 Radeon-Grafikkarte, 1024 MB RAM). Mindenképp egy bázison kell a mentést betölteni/"hagyni az előzőt", mert egyébként hibát fog kiírni.
A Living Silent Hunter III Modifikation csak az első rész, ami a 1939-42 éveket dolgozza fel. (terveznek egy második részt is)
Újítások (nem a teljes lista):
1. Élettelibb bázisok (mindegyik: német, angol, usa stb.): hajók, repülők stb.
2. A történelmi időnek megfelelő légitámadások.
3. "Fejőstehenek": mintha egy bázis lenne (jelzés értékű).
4. Partközeli hajóforgalom a Byskay kikötők közelében.
5. 2 történelmi vállalkozás: "Chariot" és "Weserübung"
6. Rádióforgalom bővítése, javítása: pl: a játékos parancsot kap egy kikötőbe való behatolásra!, történelmileg helyes üzenetek stb.
7. Javított előléptetés: pl.:nehezebb lovagkeresztet kapni.
Van egy 20 oldalas németnyelvű dokumentum mellete, ami alaposan leír mindent (a 20 MB-ba képekkel illusztrálva).
Én még nem próbáltam ki, mert először végig akarom vinni az alapjátékot. -
#6252 Nah meselj ;) -
#6251 Sikerült megoldanom a repedt lemez problémakört. Itt figyel az asztalomon egy vadiúj SH3 korong juhéjj! -
mstummer #6250 Noh érdekelne mit cseszek el.Általában alá célzok a célpontnak nagyrészt sikerrel,igy többnyire 1 torpedó 1 hajó,akkor is ha nemvagyok ideális szögben. Tegnap viharban találkoztam 1 konvojjal.Ki is szúrtam magamnak egy T2-es tankert.Gondoltam a nagy hullámok miatt alácélzok 2m-el....torpedó indít, majd az eseménykamerán látom hogy a hajó alá ér...és elkezd lefele süllyedni mintha beleütközött volna....mondom jó akkor 4m-el alá célzok...de ugyanez történt.
Szoval érdekes...amugy alap játék van fent. -
#6249 Sikerült letöltenem a patchet.Elvileg eddig működik csak,a kikötő közelébe beszaggat egy kicsit.Viszont tök jó a hajóforgalom! -
#6248 Hát ez volt vagy fél óra az egész.Mentünk,löttünk azt ennyi.Ennek mi értelem nem tudom?Már csak az örök torpedó hiányzott volna.Multkor Tuvokkal olyan jót játszottam pedig egy hajó se süllyedt el de,tök élvesztem(mégha bugos is volt a game egy kicsit).Volt benne izgalom.
Sokan azt hiszik erről a játékról, ez egy megyek lövök game.Pedig nem!
Szóval elment a játéktól kicsit most a kedvem.
Én olyanokkal szeretnék játszani akik élethűen akarják nyomni!Szóval legyen benne izgalom abba,hogy becserkészek egy hajót,és elsüllyesztem.Nem pedig lövök 2perc, aztán újra be van töltve a torpedó,befogom megint lövök... -
#6247 Mármit ez az uj patch.Honnan lehet pontosan letölteni? -
#6246 Ez nem zavar be az eredeti játékba?1.4?
Ja,és elvileg most játszunk 4-5magyar végre! -
#6245 most 500Kb vagy 20Mb?!
Honnan lehet letölteni, mert amit attál linkel nem megyek semire! -
#6244 warezon (1.0) menni fog? -
#6243 Most elmegyek elötte fürdeni.Ja nekem eredeti.1.4 -
#6242 Na hazaértem!Igen most játszatunk egy kicsit neten.Vagy ha ma nem akkor holnap délelött?10:00körül?
itt az msn: [email protected]
itt az icq:258-256-789 -
zoltang #6241 A célkörzet felé útban egy nagy viharba kerültem. Kaptam egy jelzést egy hajóról és rögtön felé fordultam. Az essőben alig lehetett látni, de a radaros kapcsolatot jelzett közepes távolságra. A hajó irányát pontosítottam a cél felé. Egy bizonyos idő múltán az őrszemek az utolsó pillanatban vették észre a hajót. (kb. 100 m) Najdnem nekimentem, ezért vészmerülés. A hajó őrsége még egy lövést leadott (!?) és el is talált, de nem komoly sérülést okozva. Ezután a szonáros adatai (folytonos helyzetjelentés) alapján kivégeztem a C3-as hajót. -
crossy104 #6240 Ettol még a 80Ft-os Ridisc is jobb minoség -
crossy104 #6239 Sohasem volt ilyen problémám sem cd-vel, sem dvd-vel.Csak ez az egy ilyen hulladék, ráadásul ez a legbecsesebb kincsem!!!!! -
HunterKiller #6238 Hm.. en meg azt hittem, hogy a hugom repesztette meg a dvd-t rakonyokolessel, elejtette, stb... mostmeg latom tobbnek, hogy megrepedezget.
Arohattyat! Ha vki er el vmit ezugyben majd please ertesitse a nagyerdemut, mert ha cserelik, akkor engem is erdekel a dolog. Azer 10e huf az 10e huf na... -
zoltang #6237 Living Silent Hunter III Modifikation
Itt (20 MB)
Itt (500 kB)
Elég komolynak tűnik, sok újítás van benne. Én még csak letöltöttem nem tettem fel. -
zoltang #6236 Falka lesz ma este? -
#6235 ez melyik mod? -
zs333 #6234 Köszi!
Meg próbálom.
-
zoltang #6233 kép 4