Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Használ valaki jelzõket a vasútjain?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ma megjötten az utolsó elötti bevetésemrõl. Már 45'áprilisa van. Úgyhogy asszem ez lesz az uccsó. Az elõzõ küldetésben már jövök éppen haza. Nincs más, csak egy Zaukönig, meg egy Fat1. Erre belefutok egy Taskba Scapa Flow-tól északra. 4 rombolóból, meg egy Revengebõl áll. Na mondom ennek nekiesek, csak jó lenne, ha tele lennék hallal. Kilõttem rá a maradékot. A hajó vészesen megdõlt. A rombolók nekemestek. Kicseleztem õket. :-) De az a nyavajás oldalra dõlve még napokig hajózott, aztán egyszercsak eltûnt. De nem süllyedt el. :-(
Pedig örültem volna, hogy 38 patrol után végre belefutok egybe, és elsüllyesztem. Talán majd a köv kampányban.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Két napig dekkoltam kívül, mire az akkuk 100 % -osak lettek a sok rohadt repülõ miatt .
De bejutottam ... Õ bizony egy Revenge volt, egyhelyben állt, mégis csak a 3 . angolna végezte ki .
Kifelé jövet meg borultam egy nagyot, ez itt egy butus romboló felakadva abban a fém hálóban, amibe befelé jövet gyanútlanul belehajtottam, akkorát nyikorgott a fejhallgatómban, hogy ijedtemben majdnem kiugrottam a fotelból . 😄
ehun e. remélem ez az. :-)
minden esetre ha emgtalálod szólj plz.
Errél jut eszembe, mekkora környezetkárosítást végünk egy-egy T3 fenékre helyezésével. Még szerencse, hogy csak virtuálisan. Lassan vége a háborúnak, úgyhogy asszem hdirket hajótörést szenvedek Dél-Amerikánál, nehogy megtaláljanak a környetezvédõk, és felkoncoljanak háborús környezetszennyezésért.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nemsemmi

Ilyen lõhelyzetbõl simán lõhettél volna a fuel bunkerre impact torpedóval. Akkor is széetesett volna molekuláira. :-)
Tegnap újrakezdtem a kampányt 1940-tõl Brest VIIC elsõ küldin beleakadatam egy konvojba amit csak két Hunt Destroyer védett, kis kergetõzés után az egyiket simán leszedtem a másikat meg sehogy sem bírtam nemtom mi volt a torpikkal de az összes lepattant (3) a rombolóról. Pedig a 3-ból kettõ 89 és 93fok között találta el és Impact-ra volt állítva...😞 mélység 2,8-at merül a kicsike 2-re voltak belõve szal még le sem csúszhatott volna róla... ehh bosszant kicsit. Aztán életemben elõször egy T3-a tankert sikerült egy halacskával kettétörnöm...😊 Mintaszeûen megközelítettem, 91 fok 850m 8.5 merülésre ráhagytam 40-50 cm-t kivártam (mert a türelem ennél a játéknál eléggé elengedhetetlen..😊) motorok állj kivártam szépen majd tûz 1/4gáz korrigálok második torpedó beállít várakozás majd bumm irgalmatlan robbanás és kettétört és 20mp alatt magáévá tette a tenger..😊
Amúgy meglepõen könnyen levadászhatók a gépek. Még a négymotorosok is.
A minap nem akartam nagyot kerülni gondoltam átsonok a Scappa feletti szorosban ... nem jött be. Egy magányos spitfire kiszúrt. Gondoltam kipróbálom mit ér a két légvédelmi gépágyú. A végeredmény: 10-11 tengovadász repülõvel kevesebb van az angol légierõnél. 😊)
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Azért megosztom veletek:
Walter kisérleti tengeralattjárója.
Az U-766 a francia haditengerészetben szolgált tovább a háború után (VII.C).
Egy szintén francia szinekben tovább élõ XXI.-es.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Valószinüleg bugos a fájl de aki játszik vele az nem fogja észrevenni, mert nem használ magyar ékezeteket a játékban.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A mentéses hibával nem találkoztam, de egyébként sem szoktam visszatölteni korábbiakat, eddig mindig csak az utolsót .
a szonár pusztulása is 1.0 hiba, igaz ezzel sem találkoztam soha . Viszont betöltés után nekem is nagy csörömpölés van a hajón, törik minden, meg fények ki, de 1 másodperc múlva már minden rendben van .
Elég idegesítõ buggal harcolok mostanság. Lehet, hogy ez is 1.0 specialitás (vagy vidkártya driver). Ha olyan hajóval megyek ahol nagyon sok torpedó tárolódik kivûl egyszercsak összezavarodik az a képernyõ ahol a torpikat pakolhatnám, és a torpedók helyén csak üresség van. Ha küldük egy patrol reportot ott látszik a rendes szám, de nem lehet átpakolni. Ilyenkor kilép-visszalép (20 perc). :-(
A másik amit nem értek, hogy a mentésekbõl mindig eltüntet önkényesen néhányat. az OK, hogy azt írja, hogy ha betöltöm az adott állást, akkor a késõbbiek elvesznek, de miért vesznek el az elõtte valók is? Volt már, hogy 5 mentett állásomból (az utolsót visszatöltve természetesen) csak 1 maradt meg.
Ja, és persze egy ideje minden betöltés úgy indul, hogy a szonár elpusztul (és az összes mûszer üvege betörik), de ilyet mintha már más is írt volna.
Viszont a segítségetekkel szépen írtom a hadihajókat. Utolsó patrolban 7 merült a víz alá :-)
spektrumon neztem mutkor egy amcsi uj tengeralattjarot elemeztek meg mutattak mi hoggy merre meddig... szoval , mind1 .) ...
---
SH3 ba én hátránynak írom azt hogy: két oldali motor van és mégsem tudom egyik motort elore , masikat pedig hatra iranyba allitani 😞 <- ez nagy probléma foleg manoverezesnel... .)
Ja, usa, ruszkik, peking, london illetékesei pedig örömmel adnák ki a belsõ tervrajzokat, hogy a kedvedért hiteles legyen a megjelenítés. 😊 Egymás elõl még titkolóznak, te Tangoért csak kivételt kell tenni. 😊 Nagyon részletes megjelenítés se kell, hisz atommal odabaszunk egymásnak és arra szabad hajózni, ahol nem narancssárga az égbolt. 😊
- Parancsnok úr elfogyott az összes hagyományos halacska!
- elõ az atomot, oszt adjad neki.
- 5000 kilotonnás a legkisebb fõnök, kilõjük vagy a raktérben robbantsuk? A hatás ugyanaz. 😊
viccet félretéve, ebben a játékban az a jó, hogy a valamikori történéseket lehet újrajátszani. Lassan megcsinálom a Tutorialt elkezdem én is. 😊