11357
  • Tuvok #6312
    Elfáradnak
    Reális, de sztem a játék nem erről szól, míg bújkálok 1 romboló elől, a legénységem 6x le kell cseréni, ezért a no-fatigue mod (egyetlen mod amit használok) szolídabb változatát használom, miszerint ugyan olyan gyorsan pihenik ki magukat, mint ahogy elfáradnak
  • Gugger
    akkor miért van nálam állandóan piros felkiáltójel az emberek mellett?
  • Tuvok #6310
    Nem :)
  • Gugger
    Hey

Nektek is azzal megy el a küldetés fele, hogy a tengerészeket rakosgatjátok oda vissza mert állandóan elfáradnak?!
  • dr Kotász
    Jobb alsó sarokban megtekintheted a fejlesztések időrendjét.
  • Gipsz75
    Köszi
  • Tuvok #6306
    25 m mélyen menj dél felé .
  • Gipsz75
    Az még nyengébb:))
    Én stratégiákkal szoktam általában nyomni, oda elég a kis angol tudásom:)
  • Tuvok #6304
    Már nemsoká, türelem .
  • Gipsz75
    Így van, az alábbi pontosan:

Navigate submerged towards south at 25 meters

A szavakat külön-külön értem, de sehogy sem áll össze a kép:(
  • HunterKiller
    Akkor hasznalj nemetet
    Angol/nemet tudas nelkul pediglen too hard lesz a game, vagy szerezz be vmi jobbfajta keziszotarat eleinte.
    Egyebirant ma hajnalban Rolival a nemet sraccal, aki a double action reloaded nevu szervert szokta meghirdetni toltunk hard-on egy 3 useres kuldit.
    Hat mitnemondjak, rombolo pajtas nemtudja hogy ott vagyok, kilovom az electronic meghajtasu torpit (54 km/h-s szelsebesseg) erre felgyorsit, a torpi meg a propeller mogott elsuhan, majd visszalassit az elozo sebessegere. Hat - ezt nektek rombolok es hard valtozat... Nehogymar attol legyen egy hard hard, hogy latja az AI a lathatatlant!
    Szal maradok tisztelettel a normal-nal, es gratula a romanoknak.
  • dr Kotász
    Írd le, mi a feladat szó szerint. Ha „navigate submerged” a probléma, akkor alámerülve haladj a megadott irányba/sebességgel.
  • Gipsz75
    Üdv Kapitányok!

Végre van időm kipróbálni a játékot (szabadságon vagyok:)) ), de már az oktató küldetésnél elakadtam. Az okés, hogy érjek ki a csatornába, és süllyedjek periszkóp mélységig, és manőverezzek úgy, és ha minden igaz érjek ki a rendes csatornába, de az a déli 25m-es feladat az mit takar? Elég szerény az angol tudásom sajna:((
  • zs333
    Tud valaki segíteni?
    A karriernél már 1941. 08.-nál tartok egy IX C hajóval,
    mégis csak T 1, T 2 torpedót választhatok, miért?
    Mikor lesz másik?
    Köszi!
  • PLackó
    megpróbálom.
  • dr Kotász
    Őrizd meg a mentéskönyvtáradat és pórbáld visszamásolni reinstall után. Működhet...
  • Tuvok #6296
    És ha korábbi mentést indítasz ?
  • PLackó
    valami baja lett hirtelen a játéknak.amint rákattintok arra hogy karrier/karrier folytatása vagy mentett helyzetek rögtön kilép a játék.kiképzés működik.
    akkor valószínűleg kezdhetem újra az egészet,valami baja van a mentéseimmel.csodálatos.
  • PanzerWolf
    Nem volt bekapcsolva a Silent Runing.Mondom boztos meghülyült a game.
    Én is a vízvonal alatt lövöm őket.
  • SzLacza
    Hunterkiller: Igen. Én is igy tudtam hülyére venni a rombolókat! Az hogy a rombolók mindig látnak az a sekély vízben jellemző, mivel nem tucc mélyre süllyedni. ( Bezzeg ha piás lennél! Jajj ma nagyon hülye vagyok.)

PanzerWolf: Ha az vigasztal, az hidrofonos nálam is ugyanilyen béna. De az lehet talán a bibi velük, hogy asszem a GHG 90 fokban, az újabb (nem t'om a nevét) meg 130? fokban "lát"?
    Tehát ha a szögtartományon kivül esnek, akkor nem látnak rendesen, bár ha manuálisan megnézem, akkor én simán hallom a hajókat!
    A múltkori torpedótöltés problémáról még eszembe jutott még dolog. Nem lehet, hogy a silent running-ot véletlen bekapcsolva felejtetted? Mer', hogy akkor sem töltenek... ( csak saját tapasznyalatból jutott eszembe)

A hajókat az ágyúval meg sztem jóval a vízvonal alatt kell lőni. Nekem az jött be, hogy kb. 1.5-2 km-ről lövöm őket, és a távolságból levonok kb. 500m-t. Lehet, hogy soknak tűnik, de! jóval a hajó előtt esik a lövedék a tengerbe, és a hajó alsó részét találja el. Látni nem nyagyon lehet, de hallani igen. A 2KT hajókat 5-7 lövésből süllyesztem el! Mire a 160+40 töltény elfogy pár tucat roncs pihen a víz alatt. Külön trükk, hogy nem kell addig lőni a hajókat, míg kíirja, hogy 'enemy ship destroyed'. Kb. az 5-6-ik lövés után elkezdem figyelni a hajót, és várok. Ha kissé megdől azon az oldalon ahol lötted, akkor pár perc múlva el fog süllyedni. (Eddig csak 1x volt amikor a hajó fedélzete, már félig a vízben volt, és nem süllyedt el, de az sztem vmi bug volt. ) Szoktam hagyni ilyenkor már őket, hagy meneküljenek. Volt olyan, amikor már eltávolodtam 4-5km-re abban a biztos tudatban, hogy el fog süllyedni, és már messze voltam mire el is süllyedt. A lövések után kb. 2-3 perc múlva szoktak elsüllyedni. ( Nagyon spórolok a lövedékekkel, azért csinálom így)
    Sőt a 100T környéki vagy alatti hajókat sem szoktam kimélni, csak a löszeremet, így azokat a légvédelmi ágyúval süllyesztem el. Ha rossz idő van akkor sajnos megússzák.
  • PanzerWolf
    Teljes mértékben eggyet értek veled!!!Én már nem egyszer ráztam le rombolót.Csak az a baj,hogy a hydrofonos még mindig bénázik néha.Én hallom mindkét hajót és ő mégis a távolodót jelenti néha.Meg én lazán hallom,hogy mi az,és erre ő meg nem.Szóval miután én azonositotam azután már ő is jelent rendesen.
  • GarET
    Manőver kérem szépen, mikor ledob pár bombát, max sebesség és fordulás, aztán csöndben menni, így egész jól ki lehet játszani,és persze ne használj külső nézetet,mert akkor elveszik a filing, hogy 150m mélyen arra vársz hogy hol durran, vajon elalál, merre forduljak, hogy nehogy beleszaladjak, szó szerint izzadsz:)) eszméletlen élmény;))
  • PLackó
    köszönöm.
  • Tuvok #6289
    Ja, kb, vagy kicsit akár fölötte, +- 1 méter .
  • PLackó
    ezt olvastam a faqban,tehát hogy a vízalatti részét érje a hajónak?
  • Tuvok #6287
    Vízvonal .
  • PLackó
    elnézést a hülye kérdésért,de hol a leghatékonyabb a fedélzeti ágyú, hova csapódik be a lövedék?tehát hova érdemes célozni hogy minél kevesebbet keljen felhasználni az elsüllyesztéshez?
  • Placebó
    Ezt én is tapasztaltam sajna...:(
  • Tuvok #6284
    Nem
  • _Atti_
    van egy mini-image a gamecopyworldon.. az nem müködik az uj patchekkel? persze cd tiltás után.
  • HunterKiller
    Ize... azt akartam ezzel mondani, hogy akkor mar inkabb tudjak megolni egy rombolot, minthogy mindenkeppen a seggembe durrantson.
  • HunterKiller
    Khm... harddal meg annyi a problemam, - ha mar elethusegrol van szo - hogy barhogy barmilyen silent running-al probalok elmenekulni egy rombolo elol, es merulhetek barmilyen melyre, akkor is tudja hogy ott vagyok es addig koroz felettem, amig egy vagy tobb bomba el nem talal. Anno azert eleg sokan megleptek a rombolok elol azzal, hogy lemerultek jo melyre, mindenki kussban volt, minden off es akkor elobb utobb csak meguntak a bombak dobalgatasat es elszeleltek. Ezek pedig NEM! Egyszeruen "latnak" es kesz. Hiaba huzom odebb a belem, mindig szinte meter pontossagra tudjak, hogy hol vagyok. Ez velemenyem szerint a korabeli hangradarokkal bizony igen messze all a valosagtol...
  • PanzerWolf
    Nyugottan jöhetsz multizni.Meg kellene beszélni egy időpontot akkor.Én nem tudok csinálni szervert mert,mindenkit ledob sajna rajtam kívül.Valami a chelloval lehet ahogy hallottam mert,többen is panaszkottak.
  • Tuvok #6279
    igen
  • SzLacza
    Jól mondom srácok?
  • SzLacza
    Még én sem multiztam, de megkérdeztem. Nincs időgyorsítás, de multiban úgy van, hogy a konvojtól nem messze rakja le a tengeralattjárókat a game.
  • dr Kotász
    Ha nem titok megkérdezném (még nem multiztam ugyanis), hogy hogy a fenébe oldották meg az időgyorsítást multiban. Vagy realtime-ban menne? Az elég para...
  • SzLacza
    ok. A héten elvileg lesz net, bár sajnos én nem leszek. Vidéki kiszállásra kell mennem, a hétvégén meg lehet, hogy nem érek rá. A jövő héten viszont elvileg bármikor. Nagyon kiváncsi vagyok már a multira.
  • dr Kotász
    Hardon esetleg én is benne lennék multiban, ha nem zavarok.
  • PanzerWolf
    Igen felraktam a Living Silentet.Mondom eddig nem vészes az akadás,csak kicsit.Szóval messze van a képregénytől. Amúgy nagyon állat a sok hajó,meg repülő!Mentem ki és jöttek mentek a hajók,repülők meg felettem szálltak el.Mikor meg kiértem a kikötőből,jöttek francia halászhajók visszafelé.Mikor már bőven kint voltam a tengeren ott már úgy ment mint régebben.
    HunterKiller:nem akarok összeveszni veled ezen.Én inkább játszom nehezebb fokozaton(így élethűbb és,izgalmasabb szerintem).Ha neked úgy jó akkor játsz úgy.Én normalon már nem nagyon tudom élvezni.
    SzLacza:ha beköttetted a netet akkor szólj aztán nyomulunk.Van még 1-2 srác aki hardon nyomja vagy,realisticon.