Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ja, ne aggódj, foglak zaklatni a FAQ-kal, mert máris találtam valamit <#vigyor1>

Tuvok

dr Kotász
<#wave>
Gundark
Hát én is kellemes nyarat kivánnék kedves Kamerád <#nevetes1> Aztán majd találkozunk, vagy itt vagy egy másik topicban.

thx szia jó nyarat😊
lipovics
Akkor a kettes verzio van, varom a leveleket, ahogy olvasom majd, meg aznap teszem fel (azert 2-3 naponta csekkolom a leveleket).
Tovabbi jo merulest, kellemes vadaszatot 😉
Szerintetek van értelme ezeknek a FaT torpedóknak? Egyszer kipróbáltam, végül is mûködött, de azért úgy érzem kicsit pazarlás egy ilyen drága dolgot csak úgy elengedni a konvoj közepébe. (Talán egyszer lett volna értelme, vihar, heavy fog, esõ, látótávolság kb. 300 m. Valahol elõttem egy konvoj. De azért mondjuk ez elég speciális eset).

Nem írtátok még, hogy van értelme átkérni magam másik flottába?

És hát a snorkel csak nem müxik... <#sir>
dr Kotász
2. És köszönjük.
datango
ha csak ez a 3 verzió van akkor legyen a 2 ! <#rinya>

Nyomsz egy ESC-et, és Exit patrol. Ha egyébként megvolt a feladat, akkor csak a hazaérkezésért járó renown-t bukod. De egyébként harmadgázzal szinte bármeddig elég. (én tegnap indultam hazafelé dél-amerika partjaitól, oda vissza vagy 15k km, volt benne egy-két üldözés is, úgyhogy gázolaj már alig van, mondjuk kicsit unalmas 8-10 csomóval jönni, de úgy néz ki haza érek)
xj700t
Tengo elleni védõhálót láttál ? Mert én azt sem....

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Herold
Gratulálhattok. Karrierem elsõ napján a nyílt tengeren képes voltam vakon belefutni egy hadihajóba. A célkörzetben járõröztem, és elindultam egy szonárjel felé, a téképet figyelve. Egyszercsak egy óriási robajra riadtam, külsõ nézetben látom, hogy a hajóm oldalára dõl és felrobban.

Egyébként olyankor mi van, mikor nem elég a nafta hazáig?

Ehh nekem meg nincs!!!!
Eddig fel sem tunt, hogy sosem volt meg eso pedig mindig viharba talalok ra a konvojokra 😞((

May the force serve you well!

jaaa értem.))
Tuvok
Épp azért mondtam ,D

4. verzió nincs is😊)
<#rinya><#sir><#rolleyes>
Looserke
Bakker nekem U-48am van...
Besunnyogtam Scapa-Flowba és egy árva lélek sem volt ott, kivéve azt a pár kis járõrhajót...

Tuvok
<#szomoru1>

Sztem a 4 . verzió legyen, azaz bízd rá valakire, vannak itt nagyszerû tengószakértõk, közülük vki biztos el is vállalja szivesen !

És ne feledd, az U-47-emen egy priccs mindig lesz szabadon, ha esetleg visszatérnél ! <#awink>

lipovics
Na urak!

Mivel itt a nyar, es nem ohajtom iden se a gep elott tolteni (asszony, kosar, foci, utazas, melo), ezert van egy kis kozlendom.
Nyaron max az uj GTA-t izzitom csak, SH-t sajnos elrakom kesobbre, talan szeptemberre. Ez nalam azt szokta jelenteni, hogy tobbet elo nem veszem 😊

A FAQ ugye nalam van. Friss dolgokat magamtol nem tudok felrakni, mert nem fogok utana keresni, se ezt a forumot olvasni.
Harom dolgot tudok elkepzelni.

1. Mivel a tarhelyem korlatlan, elfer ez az oldal, nem torlom a 4-ik reszig (akkor se biztos, max atszabjuk a negyes reszre). Szoval az oldal marad, egeszen addig, mig jatszik a jatekkal valaki). Viszont nem lesz frissitve, marad minden a mostani allapotban.

2. E-mailt kuldtok reszletesen megirt cikkel, hogy nekem csak kopipaste es max a linkek, az belefer. (cimem etniez kukac frimel pont hu)

3. Valaki csinal egy ujtarhelyet es atveszi a feladatot tolem, esetleg regisztral valahol egy freeweb tarhelyet. Nem tudok a szerveremhez accot adni, gondolom ezt nem kell reszleteznem, miert is nem.

Kicsit faj elhagynom titeket, mert a tobbi jatektol elteroen, itt nagyon sok az intelligens, felnott jatekos, valoszinuleg a szimulator stilusnak koszonhetoen. Viszont nem akarok olyan igereteket tenni, amelyeket valoszinuleg nem tudok megtartani.

Szoval, szavazzatok vagy savazzatok 😊
Tuvok
<#whatever>

Paulus
Tuvi, haggyad már szegényt!

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Tuvok
Jah, szegény nem hajlandó elfogadni, hogy kiderültek az alaptalan infói, de hát akinek anyja se érti ...

Á dehogy csak Tuvok nem nagyon akarta elhinni ,hogy nem müködik a crack.
De már belátta ,hogy alaptalanok voltak az elõítéletei.
Gundark
Most tényleg egy sz*r krekkpecs miatt marjátok egymást? <#hamm>

Tuvok
Eddigi szavahihetõséged alapján épp mûködhetett is volna ...

Na látom mondtam én ,hogy vacak 😄
Nem mükõdik!
Tuvok
Nem vagyok elõrébb, ha vkinek _megalapozott_ infói vannak, szóljon !
Köszi !

Nocsak megnézted,legalább sikerült vmit elérnem.
Tuvok
Na akkor kedvedért én is megnéztem:
ez az a topik, ahol szó van benne
ír róla, ha néztem volna, akkor csak az elsõt láthattam volna, utóbbit késõbb írta be, mint én a gcw-n voltam
Egy hózzászólás (nem öt, szal matek korrep . javalt) nem mérvadó, pláne, hogy egy elég messzi (Location: Seoul, Korea) csóka írta be, ki tudja milyen verziója van .
Szal inkább neked kéne egyéb elfoglaltságot keresned, de ne fárassz engem a megalapozatlan hülyeségeiddel .

Kedvedért megnéztem ,5en biztosan írták ,hogy fake. Végezz jóga gyakorlatokat vagy keress egyébb kikapcsolódást, mert emiatt igazán nem éri meg idegesnek lenned.
Tuvok
Keresd már ki hányan írtak errõl addig, még én ide beírtam ! 1 ??

és uncsi
2 . pont 2 . fele
és 3 . pont

Szivesen, amúgy ott a gamecopyworld fóruma ott leírják ,hogy müködik-e vagy sem az lett volna 1 perc.
Tuvok
1 . Hát nem áldott meg az ég olyan gyors géppel, hogy 1 perc alatt ki tudjam próbálni ...
2 . Nyugodtan megnézheted, egyik komolyabb SH3 fórumon (Subsim, Ubi) nincs / nem lehet szó nodvd-rõl, crackekrõl, ezért kérdeztem meg itt, mert itt többen is várják, az meg hogy este 3/4 11-kor miért nem kezdtem olyan külföldi helyek után kutatni, ahol ezt megemlítik, az egyébként sem rád tartozik .
3 . Még mindig olyantól kérdezem, aki a késõbbiekben ki fogja próbálni, és nem tõleg, így akár nyugodtan megtarthatod a véleményed . Kösz .

Mert ahogy látom te említetted meg a crackot .Legalább annyit tehettél volna hogy utánnanézel mûködik-e ,kb 1 percbe tellett volna.
Tuvok
Talán mert jó lenne tudni ?
És megtudhatom minek személyeskedsz ?

Akkor meg minek kérdezed ,hogy mûködik-e? Pancser
Tuvok
1.3 van, szal nem rakom újra az egészet emiatt, amúgy sem érint a dolog .
Egyébként meg olyat kérdeztem, aki nem dugja homokba fejét .

Próbáld csak ki ha ennyire hiszel benne
Tuvok
Attól még lehet épp jó .
Ha vki kipróbálja, majd írja le plz, hogy mûködik-e

xj700t
Pár napja történt az áthelyezésem után. Ritka elbaszott örjáratnak indult. Lassan kecmergek ki a kikötõböl, természetesen idõgyorsítás helyett az enterre tenyereltem rá ..."Torpedo los". Jól kezdõdik gondoltam. Aztán az "AM" környékén ellenséges konvoly a rádióüzenet szerint. Nagyszerû, ezt el is érhetem. Haladok a kiszámolt elfogási pont felé, azt mondja a Hans - radar kontakt große entfernung. Nagyszerû, kezdõdik a móka gondoltam felkapaszkodok a WO melllé, hát akkora vihar van hogy kb 300 méterrõl már a sziluettet is alig látni....<#gonosz3> Semmi gond, volt már hasonló, szépen beálltam 2000 méterre a konvoly mellé azonos sebességgel 1-1,5 óránként 360° fordulat radarellenõrzés és várjuk az ideálisaqbb idõt. Így követtem a hajókat már vagy egy napja mikor a felvezetõ romboló kiszúrt. Merülés, csndes üzemmód. Szerencsére a ebben a viharban ök sem tudtak 100%-ot teljesíteni, így sikerült elosonni alatta. Eltávolodtam 3-400 métert, falke élesít, los! A robolót a tatnál kapta el rövid vergõdés után már suhant is az iszap felé. 😊 Mivel két nap után még mindig vihar volt nagy nehézségek árán megcsonkítottam a konvolyt egy kis tankerral meg 2, C3-al. Aztán ott hagytam mert aránytalanul sok toprdó veszett oda.

A romboló
Lehet útban leszek ? 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

jah és ahogy látjátok van esõõõm😊 nemtom mit csináltam de megjeleníti.) srály.<#awink>
uhhhhhhhhh sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mindenkitõl URL-ben akartam, shit váááááá
sry<#falbav><#lama>
itt üszik be a kicsike C3-as😊

it dögrováson😊)

és így kaptam el😊
á emberek sztem is kamu.
uh azta 700át.) nem mindennapi patrolon vok túl.
most hírtelenjében feldobok pár képet, aztán zuhanok az ágyba, holnap leírom, mert ez izgalom volt a javából😊<#nyes><#idiota><#eplus2>
Azt írják a fórumon ,hogy kamu😞
Kipróbálta már vki?
A leírásban az oldalon nem írják, hogy patch-et kell elötte telepíteni, csak a 3 file-t kicserélni?
Érdekes...

Piedon
Fals "riasztás"<#vigyor>...byte-ra megegyezik az 1.2-es eredeti fájljaival...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Tuvok
1.2 nodvd gamecopyworld-ön