11357
-
GarET #6352 őőőőőőőőőőőőőőőőő még semmi:) -
#6351 manual -
#6350 De mi utal ebben a FAQ-ra? -
GarET #6349 ezamolyanrögzönzött fél óra alatt:) -
GarET #6348 áh igenelnyomtambocs télleg "q"-val nyitod sry:)
csináltama faqnak egy bannert unatkoztam:)
-
#6347 nem találom a faq-ba a torpedok ismertetését!
pedig elkellne 1 -
SzLacza #6346 Kösz az infót. Valóban. -
SzLacza #6345 Egy darabig nem is tudtam kinyitni a vetőcsövet, aztán rájöttem, hogy a fegyermester kell, hogy a helyén legyen.
A 'Q'-val nyitod a vetőcsövet. Egyébként nem lehet, hogy a mozgás miatt zárják be a vetőcsövet?
Nekem sohasem zárták be, igaz én mindig álló hajóról lövöm a torpedót, és eddig nyitva is volt mindig!
Jáccatok az 1.4-el, és akkor próbálájtok meg szemből a rombolót! -
#6344 :)
köszi nah tényleg kipróbálom.
csak nehogy szétlőjjön adddigra mire kellő távolságba kerülök hozzá :P -
GarET #6343 igen a merülős bug, patchekben már orvosolták úgytudom:) de hát akinek csak a kamionról leeset dolgok jutnak;) -
GarET #6342 méghozzáazért nem , mert böhöm állat egy miatt nemfogjamegadni magát:)
de ami talána legfontosab, ő rögtön elkezd majd manőverezni valamelyik irányba!
haígy akarsz leszedni egy rombolót, akkorén úgy szoktam hogy mengyek vele szemben
0 fokon távolság mérés, torpedo beállít 4m-re, én nem csak g7e-vel, hanem g7a torpival is szoktam lőni, megvárom míg olyan 600mre közelít, és faston elengedema torpi.FONTOS a vetőcső már legyen elárasztva, azaz nyomj egy "w"-t akár töbször is eleddig számmra tisztázatlan okokból, egy idő után magától bezárja azt:/
és jön a bumm, ami egyben halálos, bármerre is tér ki alatta fog felrobbanni a torpi:)
-
#6341 Azon nem fog menni :) -
#6340 köszi,kipróbálom egy kereskedőn. -
#6339 Pontosan 1 vonalban kell vele haladni és 0 fokon lőni alá fél méterrel magnetic-on . -
#6338 4-es kép eléggé furcsa;) -
#6337 akkor tényleg én vagyok a béna..
de szemből eltalálni? eléggé nagy szerencs kell hozzá,nem? -
GarET #6336 ez 1.0-ás -
GarET #6335 pár hasonló orral merülős kép, nekem is bejött:)
1.
2.
3.
4.
5. -
#6334 Alá lőjél, és szemből, 1.0 -ban még lehet . -
#6333 nakam sajnos akkor sem hogy ha mindegyik torpedó elől vagy hátul éri.
bár ahogy olvastam a patchban újfajta süllyedéseket is beraktak. -
#6332 ehh -
GarET #6331 én hátsó vetőcsőből, orrba kaptam, akkor süllyedtel így:) -
#6330 Szemből . -
#6329 nekem soha nem volt ilyen süllyesztésem.hogy éred el? -
#6328 :)
tényleg rövid:DDD -
#6327 Rombolókról - röviden -
GarET #6326 NEm lehet hogy amőverezett a romboló? kanyarodott, vagy vmi, mert elvileg ha elektromos még hardon sem lenne szabad észrevennie, em ettől lesz Hard a játék, hogy a láthatatlant is látja:) lagalábbis én nem vettem észere én most 88% körül játszok, de ha elektromosat lövök ki, az el is találja, egyébként, vmi elronthattál, mert az már régen rossz ha csaka torpedót találná el, ha elötted vanés háttal,ne nagyon lőjj ki rá torpikat, mert egy csekély irányváltoztatás, és máris elmegy mellette a torpi, célozz elé kicsit, így belefér a gyorsítgatása:) -
#6325 Fáradtság a basic.cfg-ben:
[FATIGUE_COEF]
;comp 0
RegularFactor00=0.0025
SpecificFactor00=0.005
BadWeather0=0.01
;comp1
RegularFactor10=0.0025
RegularFactor11=0.0025
SpecificFactor10=0.005
SpecificFactor11=0.005
BadWeather1=0.01
;comp2
RegularFactor20=0.0025
RegularFactor21=0.0025
SpecificFactor20=0.005
SpecificFactor21=0.005
BadWeather2=0.01
;comp3
RegularFactor30=0.0025
RegularFactor31=0.0025
SpecificFactor30=0.005
SpecificFactor31=0.005
BadWeather3=0.01
A 'comp' az 'component' vagy 'compartment' lenne, azaz hajó bizonyos részlege, a sorrendjét fejből nemtom .
Badweather ugye rossz idő, a factorok pedig a stamina fogyásának együtthatója lenne, ha valaki összenézi a sajátjával és esetleg eredetik a beállításai, akkor valszeg magasabb értékeket lát, ezért gyorsabban fárad a legénység . -
#6324 És az időjárástól is . -
#6323 Így van, plusz nagyban függ a helytől, a gépházban és a fedélzeten jobban fáradnak, mint hídon vagy a rádiós szobákban . -
SzLacza #6322 A fárdaság sok mindentől függ. Eleinte, ugye nincsenek kitüntesések, ezért jobban fáradnak. Sebesség gyorsításkor nincs fáradás, asszem 32x felett. Ha lemerülve van a tengeralattjáró, akkor jobban fáradnak a tengerészek, a széndioxid szint befolyásolja a fáradékonyságukat. Ezenkivül ha silent runnig üzemmódban vagyunk, akkor még jobban fáradnak hiszen óvatósabban kell mozogni, lassabban és ez ugye idegileg is, és fizikailag is megterhelőbb. Sztem teljesen logikus a fáradás, bár valóban kellemetlen, hogyha üldözik az embert, lemerülve silent runnig-olva, sürün cserélgetni kell az embereket( és gyorsítani sem lehet persze 32x fölé). Ez a szimuláció része. -
#6321 jaja így sikerült megúsznom -
#6320 Ahogy az lenni szokott, vészmerülés, és kuss ... :) -
#6319 Ez rengetegszer előfordult már velem. -
#6318 nagy hullámok+sűrű köd+vihar= akkor vették észre az őrszemek a hadihajót mikor már 100 méterre volt tőlem és elkezdett támadni rám.. -
#6317 Nem, a német aranykeresztre . -
#6316 Lovagkeresztre gondolsz ? :) -
zs333 #6315 Elvileg már lenni kellene más fajtának is. -
#6314 Ha megvan az aranykereszt, onnantól, nem fáradnak . -
HunterKiller #6313 Sajat tapasztalat:
A legyenyseg tagjai minel tapasztaltabbak es minel tobb kituntetes diszeleg a
vallukon/sapkajukon/mellukon/stb annal kevesbe faradnak. Nekem tortenetesen
mar egyaltalan nem faradnak, sot.. tul sokan is vannak neha :)
Valamint egy legeny minel tobb tapasztalattal es eloleptetessel rendelkezik,
annal kevesebb kell belole egy slotba.