11357
-
zoltang #6392 Addig itt egy toborzóplakát.:)
-
#6391 Ok, akkor normal .
Kár, hogy nincs multiban szabad beállítás, mint single-ben ... -
zoltang #6390 Én eddig "automata" célzással játszottam, nem próbálgattam a számolgatós módszert. Nekem az "automata" jobb lenne. -
#6389 Hard, így manuális, de nekem mind1 . -
#6388 Ok, eddig 3 .
Kotász és SzLacza jelezte még, hogy jönne, szal várunk még 15-20 percet . -
zoltang #6387 A torpedó célzása? -
#6386 hard
kezdésidő '42
nagy konvoj
éjszaka
idő nyugodt
hadihajók lesznek páran de viszonylag gyengék
limitált torpedók
hajók bármi kivéve XXI
legénység választható
szerver neve SH3 Game Hun, jelszó: 12345
Óhaj, sóhaj, bánat panasz ? Nincs ? Helyes, nem is lehet . :) -
zoltang #6385 Én benne vagyok egy falkába. -
#6384 Na aki jön multiba plz jelentkezzen . Persze várunk még . -
#6383 -
zoltang #6382 map_ani_fall_france.swf
Jól vannak az ilyen "ütközet-animációk" is megcsinálva. -
zoltang #6381 Nekem is ez a bajom, egy ilyen németül jobb lenne. -
#6380 Állat ez az oldal!Egy bajom van csak vele,hogy angol sajna. -
zoltang #6379 Battle atlantic (swf)
A védelmi taktika bemutatása. -
#6378 Ok, kösz . -
#6377 szerencsére mogoldótott,régebbi mentés töltöttem be :)
ahogy javasoltátok -
#6376 Ha minden igaz le tudtam mondani a programot, legalább is elhalasztani 1 nappal, szal most úgy néz ki leszek holnap este . :)
PLackót kérdezném, hogy a múltkori mentéses problémája megoldódott-e, és ha igen hogyan, mert akkor azt is beletenném a FUCK-ba . :) -
nagyrenato #6375 Ha adsz mailcímet, akkkor elküldöm a magyarítást... -
#6374 Már 2 és fél hete járom a tenger,és keményen akadt 2 db coastal merchant a torpedók végére(pedig a convoly útvonalakat járom).Már majdnem 2 hete tomból a vihar,most csillapodott egy kicsit.Még a végén hazafurikázom a sok torpedót(11db).Fogytán az üzemanyag. -
#6373 Remélem sikerül Tuvok!Jön még egy haver is majd.Akkor leszünk 5en eddig!Helyes!
Én sajna nem tudok generálni.Nem értem,hogy miért dob le mindenkit a gameból miután betöltötte? -
#6372 Ja igen, már most úgy néz ki nem fogok ráérni, nem leszek itthon
De szólni fogok előtte, próbálom még áttenni a dolgot -
zoltang #6371 Akkor vasárnap 6 óra. -
SzLacza #6370 OFF
Köszi. Néztem a COD-ot, de sajnos még nem annyi időm, hogy kipróbáljam. Elvileg vasárnap jön el az ideje........ -
SzLacza #6369 ok. köszi. -
#6368 Ez lesz az, annyi biztos, hogy a játékban csinált acc-ot lehet használni az ubi honlapon, meg fórumon is, sztem fordítva is igaz .
A jelszóban legyen betű meg szám is, nekem szarakodni kellett a jelszóval, 4 betű + 2 szám bejütt, ékezet nem lehet . -
#6367 ok -
#6366 Ha 1.4-ed van, akkor semmit, egyedül egy accountot kell csinálni, ami jó esetben 2 perc, rossz esetben tovább tarthat, ha nem fogadja el a jelszót .
Asszem az Ubi honlapján is meg lehet csinálni, megkereshetem a linket ha gondolod, ahhoz még csak otthon se kell lenni . -
#6365 Okés 6 után vasárnap.Icq-n megdumáljuk a dolgokat? -
#6364 OFF: CoD megoldódott? -
SzLacza #6363 Van netem otthon, ugyhogy én is lehet, hogy tudok jönni vasárnap du.
Majd segítsetek, mert még nem multiztam. Nem t'om mit kell beállítani v. telepíteni hozzá. -
#6362 Há' jácc' á szigetrű'! -
#6361 Akkor vasárnap 6 után . -
#6360 Én is benne lennék szivesen(csak hard vagy realistic)csak,megyek szigetre szombaton.Vasárnap déután nekem jó lenne eddig.4-5-6óra körül?Mondjátok meg mikor ponosan. -
#6359 Én benne vagyok, szervert is vállalom, de jó lenne, ha többen is lennénk . -
zoltang #6358 Közös multi nincs kilátásban a hétvégén? -
#6357 FAQ-ba mi kerüljön ?
Beleraktam a magyarítást, kiegészítettem 1 hibajavítást, kiraktam a fejlesztéseket az első oldalra is a tippekhez . -
#6356 Hat jah...ha mar kepet akartok faq-nak akkor ehhez a mostani fejlechez kellene hozzaszerkeszteni egy also reszt ami mind illik grafikaban mint stilusban. -
#6355 hát nemtom.furán nézne ki itt 2 banner egymás alatt -
GarET #6354 szombatra meglesznekiesek,és csinálokegy jobbat,reményeimszerint jobat ez csak egy előzetes:)) -
#6353 Én már lőttem ki rombolót 1.4ben úgy,hogy orral előre süllyedt mint állat!Bár ez még csak egyszer-kétszer sikerült.Inkább menekülök ha tudok.