Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Elõször is befogod a célpontot akár periszkóppal vizuálisan, akár a torpedós tiszttel a legközelebbi hajó ikonra kattintva.
- Ezután a torpedós tiszttel azonosíttatod a hajót.
- Utána kiválasztod a torpit és csövet nyitsz (Q).
- A periszkóp nézetben a kézikönyben megnézed a hajó merülését (draft) és beállítod az F6-nál egy méterrel mélyebbre a torpi merülését. (A gyújtást érdemes mágnesesre állítani ebben az esetben.)
- Közben még variálhatsz a torpedó sebességével is, attól függõen hogy a hajó közeledik vagy távolodik-e.
- Ezután a torpedós tiszttel beméreted a célpontot (az azonosítás mellett, a középsõ nagy ikon) és azonnal tüzelsz. Lehetõleg 400 méternél közelebb ne menj a hajóhoz. Ha nem kanyarodik el közben, és nem vagy túl messze sem, akkor el fogja találni a torpedó.
A célzást: Realism screenen ne pipáld ki a manual targeting system opciót.
Segítsen már valaki,hogy kell autómattára beállítani a célzást és a irányitást?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
4 hidroplán próbált meg elsüllyeszteni vizibombákkal. Nem merültem le, hanem kiküldtem az embereket a légelhárító fegyverekhez. (1 nehéz, 2 könnyû).
Jönnek a repcsik, de olyan alakzatban mint a vadkacsák. Embereim leszedték az elsõt, fel is robbant, a roncsába (még a levegõben!) azonnal belerohant egy másik, ebbe a másikba (ami jobbra-balra dülöngélt) belerohant a harmadik. Cak egy úszta meg, de az is rendesen füstölt.
Ki is tüntettem a végén ezt a 4 embert. 😊)
A másik, az volt amikor nem vett észre egy romboló. Baromi nagy viharban kb. 100 méterre hajózott el elöttem. Sajna nem bírtam oldalba durrantani a kicsi távolság miatt, de levert a víz egy pillanatra. (Akkuk lemerülve, az emberim pedig pakolták a külsõ torpedókat a tartalék helyére.)
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
van olyan hogy external view nem?
amúgy most mmivan megy az SH world mod v1.0 alatt??? mert én úgy olvstam hogy 1.3-hoz csinálták. Nem kavar be??
jön az üzenet ENEMY IS PINGING US SIR!
HALK MENET. ALL STOP. csönd, csak amonoton pingelgetést hallani, egyzsercsak egy másik romboló is elkezd pingelni. a hajótest recseg-roppog, végigfut egy kövér vízcsepp a homlokomon, és leesik a padlóra, majd szétterül...csak mi ne terüljünk így szét. Hans a másod tisztem a csõbe kapaszkodva enyhén meggörbülve figyel, hogy még a lélegzetét is visszafojtsa.
Halk jelentés jön. elértük a kritikális mélységet. merülés 200 méterre erõsítem meg a parancsot, bírni fogja a hajó, ugyanakkor tudom hogy mennyire veszélyes amit csinálok, elég egy bomba és vége. a pingelés közti szünetek csökkennek, megállítom a még ketyegõ órát ami a navigátor asztalán áll, teljes a csönd, csak néhávy villanykörte pislákol, és itt ott megroppaan a hajótest. lassul a pingelgetés, talán megússzuk. mindenki feszülten figyel.
DEEP CHARGES SIR! TELJES FORDULAT BALRA. mindenki szó nélkül teszi a dolgát, a villanymotorok felzümmögnek és frodulunk.... Bumm...bummmmm........bummm, valahol tõlünk jobbra robbanhattak fel. Sérülés nincs, emlekedés periszkóp mélységre...........
szal hihetetlen jó ha nem használto külsõ nézetet, eszméletlen filinges egy ilyen eset.)
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nem mondtam, hogy meg akarnék tõle szabadulni, majd ha kijavítják .
May the force serve you well!
Forgatod lassan a periszkópot és nyomkodod a L betût, 15-17 km-rõl simán megmutatja, idõjárástól függetlenül ...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Na de nem értem, a Bismarck-ot miért kéne kilõni ??????? Hogyhogy renown jár érte ??? <#nemtudom>#nemtudom>
Rádión üzenetet kaptam egy Task Force-ról, természetesen messze elõttem volt, így esélyem nem volt behozni õket, túl gyorsan mennek . 13 km-re tudtam megközelíteni, annyira elég volt, hogy megnézzem a ködben, hogy mik is úsznak elõttem .
Hát íme ...
Nelson #1
Nelson #2
Carrier #1
Carrier #2
Szerintem azért mert a hajó gerincnél már a hajótest függõleges síkja annyira elgörbül hogy a beesési szög nem jó az érintkezéses robbanáshoz.
Lehet hogy nem is megy 1.0-án?
Mert most kapcsoltam ki hogy ne legyenek döglöttek de 1 így is felrobbant a cél elõtt.
Igaz most 20 ból volt 1 elõtte meg 20 ból akár 5 is vagy több felrobbant a cél elõtt.
Bár ez csak 1 patrol volt így úgy hogy nagy statisztikát nem tudok felállítani.
Én a kis rombolóknál (meg a nagyoknál is 😊 )hagyom az alapbeállított 4 métert és mindig felrobban alatta még akkor is ha 2,5 csak a draft
viszont el van mentve, szal probálkozhatok (legalább megtanulok)
de ha merölegesen csapodik be a hajo oldalába a mágneses, akkor robban szerintem!
Célszerû a fegyvermesterrel azonosíttatni a (befogott) célpontot, utána a periszkóp nézetben rákattintasz a Hajó-ra fent, és odalapozza a kézikönyvet. Ott meg tudod nézni a merülési mélységet (draft).
pedig a realizmusba kikapcsoltam a rossz t-ket! nem értem, hogy aha 1x mágneses, akkor mért nem tud müködni impakt ként is!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Help pleas:honnan lehet letölteni magyarosítást a game-hez?