Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Célzás:

- Elõször is befogod a célpontot akár periszkóppal vizuálisan, akár a torpedós tiszttel a legközelebbi hajó ikonra kattintva.
- Ezután a torpedós tiszttel azonosíttatod a hajót.
- Utána kiválasztod a torpit és csövet nyitsz (Q).
- A periszkóp nézetben a kézikönyben megnézed a hajó merülését (draft) és beállítod az F6-nál egy méterrel mélyebbre a torpi merülését. (A gyújtást érdemes mágnesesre állítani ebben az esetben.)
- Közben még variálhatsz a torpedó sebességével is, attól függõen hogy a hajó közeledik vagy távolodik-e.
- Ezután a torpedós tiszttel beméreted a célpontot (az azonosítás mellett, a középsõ nagy ikon) és azonnal tüzelsz. Lehetõleg 400 méternél közelebb ne menj a hajóhoz. Ha nem kanyarodik el közben, és nem vagy túl messze sem, akkor el fogja találni a torpedó.

dr Kotász
Az irányítást tudtommal nem lehet. Mindenképpen te navigálsz:

A célzást: Realism screenen ne pipáld ki a manual targeting system opciót.
Hello
Segítsen már valaki,hogy kell autómattára beállítani a célzást és a irányitást?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tegnap nekem is volt egy érdekes élményem.
4 hidroplán próbált meg elsüllyeszteni vizibombákkal. Nem merültem le, hanem kiküldtem az embereket a légelhárító fegyverekhez. (1 nehéz, 2 könnyû).
Jönnek a repcsik, de olyan alakzatban mint a vadkacsák. Embereim leszedték az elsõt, fel is robbant, a roncsába (még a levegõben!) azonnal belerohant egy másik, ebbe a másikba (ami jobbra-balra dülöngélt) belerohant a harmadik. Cak egy úszta meg, de az is rendesen füstölt.
Ki is tüntettem a végén ezt a 4 embert. 😊)
A másik, az volt amikor nem vett észre egy romboló. Baromi nagy viharban kb. 100 méterre hajózott el elöttem. Sajna nem bírtam oldalba durrantani a kicsi távolság miatt, de levert a víz egy pillanatra. (Akkuk lemerülve, az emberim pedig pakolták a külsõ torpedókat a tartalék helyére.)

Placebó
nekem nem kevert be, 1.0 alá raktam be

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
😄DDDDDDDDD

de komolyan nem értem Tuvok most hülyítesz?<#nevetes1>
van olyan hogy external view nem?
Tuvok
CD-Galaxis, Tesco, MediaMarkt, Cora, stb ...

Valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a Silent Hunter 3 , aki tudja az kérem az E-mail cimemre : [email protected] irja elöre is kösz
dr Kotász
Hát az external view az pontosan külsõ nézetet jelent, nem?
Tuvok
external view ? nekem így sem rémlik ...

😄

bár az external azt is jelenti hogy külsõ, tehát összerakva külsõ nézet😊)<#eplus2><#wave><#awink>
jóvanna externalview-re gondoltam😊
amúgy most mmivan megy az SH world mod v1.0 alatt??? mert én úgy olvstam hogy 1.3-hoz csinálták. Nem kavar be??
Tuvok
Külsõ nézet ? Van benne olyan ?

😊

dr Kotász
Valamint élmény is...
dr Kotász
Egyetértek. Én se használok és sokkal nagyobb élmány így.
történt velem hogy az elsõ singli küldetést csináltam befogom a célt, rengetek j ostályó romboló, meg egy vmi nagy hajó vmi 28000 tonnás meg nem mondom mi, szembe jönnek. periszkóp megnzem a hajókat, becélzom anagyot számítások 3as és 4es torpedóvetõcsõ indul-azokba voltak betárazva a G7e-s halak, mélység beállít. várok várok, még1x ellenõriz 1700 méter, ......még1x és itt rontottam el, a WO parancsai között mellényomtam és kilõttema torpedót, mondanom sem kell hogy nemtalált... gyorsn bemér másik romboló tûz....kikrülte ALARM, ALARM, ALARM megdül ahajó full gáz mélység 200méter😊
jön az üzenet ENEMY IS PINGING US SIR!
HALK MENET. ALL STOP. csönd, csak amonoton pingelgetést hallani, egyzsercsak egy másik romboló is elkezd pingelni. a hajótest recseg-roppog, végigfut egy kövér vízcsepp a homlokomon, és leesik a padlóra, majd szétterül...csak mi ne terüljünk így szét. Hans a másod tisztem a csõbe kapaszkodva enyhén meggörbülve figyel, hogy még a lélegzetét is visszafojtsa.
Halk jelentés jön. elértük a kritikális mélységet. merülés 200 méterre erõsítem meg a parancsot, bírni fogja a hajó, ugyanakkor tudom hogy mennyire veszélyes amit csinálok, elég egy bomba és vége. a pingelés közti szünetek csökkennek, megállítom a még ketyegõ órát ami a navigátor asztalán áll, teljes a csönd, csak néhávy villanykörte pislákol, és itt ott megroppaan a hajótest. lassul a pingelgetés, talán megússzuk. mindenki feszülten figyel.
DEEP CHARGES SIR! TELJES FORDULAT BALRA. mindenki szó nélkül teszi a dolgát, a villanymotorok felzümmögnek és frodulunk.... Bumm...bummmmm........bummm, valahol tõlünk jobbra robbanhattak fel. Sérülés nincs, emlekedés periszkóp mélységre...........
szal hihetetlen jó ha nem használto külsõ nézetet, eszméletlen filinges egy ilyen eset.)
Placebó
én még csírkén nyomom...😊 Még csak gyakorolgtok...😊 de jól hangzik

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

akna= bomba sry
jah ha be van kapcsolva az external view😊 de nálam nincs bekapcsolva, jelenleg csak a map contact updae nincs bepipálva, így most 88%-on vok😊 nem lett nehezebb a játék, talán annyi, hogy 70 méter mélyen nem tudod hogy hol az ellen, max hydrofon jelzi vagy sonasr, meg a hajótestbõl, nagyon jól lehet hallani, hogy mikor megy el feletted a romboló. a legjobb az amikor azt várod hol robbana mélyvízi akna😊) egyszer vhol melettem robbanhatott, mert megdölt a test:9 hihetetlen élmény, még a lélegzetedet is visszafogod.)
Placebó
térképen a piros ellenség a zöld semleges a kék meg haver ennyit az azonosításról, ha meg a zászlóra vagy kíváncsi akkor megnyomod a "." vagy a ";" és egybõl freeviewbe odugrik a látható hajókhoz...

Placebó
1.0-án raktam fel nekem megy, rengeteg hajó a kikötõben és környékén valamint repülök csónakok miegymás...

Tuvok
Nem szedem, 73 % nekem pont jó, 1.3 meg fenn van .
Nem mondtam, hogy meg akarnék tõle szabadulni, majd ha kijavítják .

map update nelkul meg nagyon nehez zaszlok alapjan megallapitani hogy ki ellenseges meg ki nem.500m rol eppenhogy csak latszik a zaszlo.

May the force serve you well!

Talán szedd ki az auto targetinget vagy rakj fel hozzá javítást.
nekem meg sosem sikerul ugy ala lonni hogy kettetorjon, inkabb fuel bunkerre celzok es ha el is talalja akko egy torpi 1 t3 is.

350m korul de figyel arra hogyha kozeledik a celpont akkor tobb kell

Tuvok
Ez nem bug, hanem hiba
Forgatod lassan a periszkópot és nyomkodod a L betût, 15-17 km-rõl simán megmutatja, idõjárástól függetlenül ...

Papirzacsi
Elég nagy bug van nálad, ha ködben 15000 méterrõl tudod azonosítani a célokat.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
1400

Na de nem értem, a Bismarck-ot miért kéne kilõni ??????? Hogyhogy renown jár érte ??? <#nemtudom>

Herold
Ja nem, az a Bismarck. De a Nelson is jól fizet.

Herold
Pedig a Nelsonért ha jól emlékszem 1700 pont jár.

Tuvok
Mocskos sz.r szemét köd <#mf3>
Rádión üzenetet kaptam egy Task Force-ról, természetesen messze elõttem volt, így esélyem nem volt behozni õket, túl gyorsan mennek . 13 km-re tudtam megközelíteni, annyira elég volt, hogy megnézzem a ködben, hogy mik is úsznak elõttem .
Hát íme ...

Nelson #1
Nelson #2

Carrier #1
Carrier #2

Tuvok
Így van .

Az már nekem is feltûnt hogy ha alá akarok célozni de még a hajót találja el éppen akkor lepattan még akkor is ha teljesen merõlegesen kapta el.
Szerintem azért mert a hajó gerincnél már a hajótest függõleges síkja annyira elgörbül hogy a beesési szög nem jó az érintkezéses robbanáshoz.
Ez az SH3 world mod valahogy nem akar nekem mûködni😞
Lehet hogy nem is megy 1.0-án?
Herold
Hát nekem mindig lepattan, ha nem állítom elég mélyre. Egyébként mennyi az élesítési ideje a torpedóknak, azt lehet tudni?

Tuvok
Ja és természetesen be van kapcsolva a dud torpedos .

Tuvok
Én mindig magnetic-on használom, ha alá lövök (ritkán, fölösleges), ha nem, és mindig felrobbannak, egyedül 39-ben volt pár darab, ami útközben felrobbant, vagy lepattanta a célról .

Tuvok
Háború elején olyanok ...

Ja 1.0-al játszom a késõbbi patch-ek nem orvosolják ezt?
A döglött torpedók ki-be kapcsolása befolyásolja azt hogy a torpedóim ne a cél elõtt robbanjanak fel?
Mert most kapcsoltam ki hogy ne legyenek döglöttek de 1 így is felrobbant a cél elõtt.
Igaz most 20 ból volt 1 elõtte meg 20 ból akár 5 is vagy több felrobbant a cél elõtt.
Bár ez csak 1 patrol volt így úgy hogy nagy statisztikát nem tudok felállítani.
Simán robban érintésre is ha meg volt az élesítési ideje meg 75-105 fok között csapódik be.
Én a kis rombolóknál (meg a nagyoknál is 😊 )hagyom az alapbeállított 4 métert és mindig felrobban alatta még akkor is ha 2,5 csak a draft

ChevyG
V&W volt, ha jolemléxem 3,2draftal 4re állitottam a torpit😞
viszont el van mentve, szal probálkozhatok (legalább megtanulok)

de ha merölegesen csapodik be a hajo oldalába a mágneses, akkor robban szerintem!
Herold
Az úgy nem mûx. Célozz 1 méterrel a merülési vonal alá. Ha aláért, akkor fog robbanni. Ha a mágneses gyújtású ütközik a hajótesttel, nem robban.

Célszerû a fegyvermesterrel azonosíttatni a (befogott) célpontot, utána a periszkóp nézetben rákattintasz a Hajó-ra fent, és odalapozza a kézikönyvet. Ott meg tudod nézni a merülési mélységet (draft).

ChevyG
basszus! 1 mentést 5ször legalább betöltöttem és a z a q torpi b@szik robbani
pedig a realizmusba kikapcsoltam a rossz t-ket! nem értem, hogy aha 1x mágneses, akkor mért nem tud müködni impakt ként is!
Megvan köszi

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Lehet,hogy én vagyok a bamba de nem találtam meg a FAQ-ban leírnád hova kattintsak?

Fent a FAQ!<#mf3>
Hello
Help pleas:honnan lehet letölteni magyarosítást a game-hez?