11357
-
zoltang #6512 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2005
2. Dungeon Siege 2
3. Egyszavas történet
4. Silent Hunter III
5. Real Madrid Fan Club
6. Battlefield 2
7. GTA: San Andreas
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. Humoros és aranyos képek
10. A Pc-s játékoknak leáldozott -
zoltang #6511 Hm... :) -
#6510 A szerencse forgandó, mikor nem 60m mélyen voltam, akkor kilőttem egy small merchantot, de semmi mást :D
Vki az orrom előtt lőtte le a T2-t, pedig az még meg lett volna :)) -
#6509 Az eltűnt 2. konvoj :) -
zoltang #6508 Igen lőttem egy "torpedo-legyező" a konvojra, és elkaptam a tankert és a c3. -
SzLacza #6507 Hát srácok. Ez király volt. :)) A végén láttam, hogy a tiéd lett a c3 Zoli. :) -
#6506 Van kettő perced, hogy megjelenj, már 4-en várunk rád :) -
#6505 Panzer hol vagy, rád várunk ? :) -
SzLacza #6504 csak multizunk. :) -
SzLacza #6503 Köszi, de megtaláltam. Igaz véletlenül. :)) Kezdjük újra, ide nekem az összeset! :))
Tök jó volt az első party, volt vagy 6 romboló, de mindet leszedtük! Az egyiket leágyúztam. :) A hülye 'e' betű miatt, nem volt más választásom, de mázlim volt (kerszetbe úszott ey csüllyedő c3), ő volt az utsó romboló, utána a többi már szabad préda volt. Ilyet se csináltam korábban, hogy az uzoból löttem a torpikat! Király volt. -
#6502 huu, 100 hozzászolás! azt hittem feltörték a pecseket -
SzLacza #6501 ok. benne vagyok. Köszi a tippet kikapcsoltam a hang hardvergyorsítását.
Elmentem 2 multira most az elöbb. :) Az elsőben 3-ik lettem, mire a többiek feleszméltek, addigra én már a felszínről szedtem szét a maradékot. A másodikban első voltam bár csak 24% hull volt. :)
Kezdek belejönni. Tőlem mehet a party. -
#6500 na 1 perc és csinálom -
#6499 Jobb klikk a hangszóró ikonra a jobb alsó sarokban -> Hangtulajdonságok beállítása -> ALSÓ Speciális gomb -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás csúszka minimumra, majd OK
Ha segítség kéne :) -
#6498 Vegyétek le a hang hardvergyorsítását, hogy ne szaggason a játék . -
#6497 Na végignyomtat a multkori küldetést.Hát semmi több hajó.Egész végig szinte vigar volt.Hazavittem 10db torpedót.Majdnem elfogyott az üzemanyag. -
#6496 na akkor indítok egyet más beállításokkal ha gondoljátok -
SzLacza #6495 itt vagyok -
#6494 Hm, de kéne még vki -
HunterKiller #6493 Hm... az elozo uzim megette az internyet
Szal vki egy gamet most?
-
HunterKiller #6492 Vki egy gamet most? -
#6491 1. Engedd el a torpit 5-600 méterről, mert a hajó is gyorsan jön, te is mész felé, így nem megy 250 métert se, kétséges hogy felrobban, másrészt nincs időd merülni .
2. Csak elektromos torpedóval működik, mivel az nem húz buborékcsíkot, amit a hajóról megláthatnak . -
#6490 ha nem lenne nagy gond,fel tudná valaki venni hogy szemből, orbanyom egy hadihajót torpedódóval?
már majdnem sikerült, gyorsszög is 0 fok volt,350 méterre volt tőlem a hajó mikor kiengedtem a torpedót,de az utolsó pillanatban elkanyarodott a hajó. -
zoltang #6489 Pl.: a google csodákra képes. :) -
#6488 zoltang(bocs,hogy elírtam) -
#6487 Zoltag honnan szeded ezeket a képeket?Nagyon jók!Kellene nagyonn háttérképnek. -
#6486 A hang hardvergyorsítását levetted ? Az sokat segít .
Ha kevesebb a romboló, akkor mindenkinek több lehetősége van lődözni, szal nem javaslom a kevesebb hajót, aztán mindenki az egy szem tankerra fog vadászni :)
Egyébként 6-7-8 jó játékossal simán el szokott fogyni ennyi hajó, néha úgy is, hogy kiesik a kontárabbja az első rombolótól :)
Elsőn át kell esni, a tapasztalat fontos, a rombolókat kerülgetni kell, kezdettől csendes üzemmód, figyelni a stealth meter-t (ha van ugye), elsőre senki nem profi falkás :)
Mint írtam, nekem mind1, amikor nektek jó . -
SzLacza #6485 köszi. -
SzLacza #6484 Nekem kicsit rosszul esett, béna voltam. Nem csak a rombolóból lehetne kicsit kevesebb, hanem a hajókból is. A sok hajó miatt a periszkóp nézetet nem tudtam használni, mert erősen szagatott, a navigációs térképről meg nem derült ki, hogy le fognak bombázni.
Tapasznyalatnak jó volt.
Mikor lesz a köv. eksön srácok ? -
#6483 Épp ezt beszéltem Panzerral előbb ICQ-n, én 1 hétig valszeg még betegszabin vagyok, szal amikor nektek jó, holnap este viszont szinte biztos, hogy nem jó nekem, akkorra halasztottam a mai programom . -
zoltang #6482 A legközelebb mikor lesz? -
#6481 Legközelebb kevesebb rombolót teszek be, bár nem volt lehetetlen, engem 1x se pingeltek -
zoltang #6480 -
#6479 Server név:muhaha
Label:muhaha
Server Address:ts.muhaha.hu
Nickname:amit akarsz azt írsz be
Anonymous-t pöttyözd be
aztán konnect
Ott van olyan szoba,hogy:SH3-->ulv es bandaja
na,az az. -
zoltang #6478
Ilyenből kaptam egy sorozatot. -
#6477 Brazil, az 1 szem semleges