11357
-
#6472 huha 91 új üzenet pár óra alatt:) -
#6471 Hát az! -
#6470 Jó lenne ez a kép háttérnek!Nincs ez meg nagyobba? -
zoltang #6469 Kriegsbericht
Tájkép
Becserkészés
C2
Utolsó torpedó
Vége -
#6468 :DDD
Kellemetlen volt felbukkanni, mi ? :)) -
#6467 Ez tényleg jó volt!Főleg ha nyomtam volna egy numlokot az írás elött.Akkor nem mordáltam volna meg.Kellemes volt E betüvel kezdeni az írást.Szét is lött 4 romboló.Azért tetszett a gamezés. -
#6466 Végeredmény -
#6465 Hát ez nagy volt :) -
SzLacza #6464 Nem tudhatod, h. akár a köv. pillanatban a repülő füstölgő üstökösként belezúg a tengerbe. :) Bár igaz erre nincs túl nagy esély. -
zoltang #6463
Nem akarok így járni. :) -
SzLacza #6462 Ok. -
SzLacza #6461 Tök jó. Ezt se tudtam eddig. :) -
#6460 na kész van, csinálom a szervert -
#6459 Csak egy jó egér, rengeteg gyakorlás, és egy b*szott nagy egérpad kellett :) -
SzLacza #6458 Már hogy englishül van :) -
zoltang #6457 Egy kis swf. -
SzLacza #6456 Ja, english az oldal. :) Érdekes.
Én annak is örültem, ha a bombát oda dobtam, ahol volt ellenség. A dogfight-ot párszor kipróbáltuk. Nálunk az nyert, aki később tudott lezuhanni :)) Az nem semmi, hogy egérrel nyomtad, az nagyon kemény lehetett. -
zoltang #6455 Na végre! -
#6454 Már a patchet rakja -
#6453 Nem érteni dojcs :) -
#6452 Hát nekem is sok-sok gyakorlással ment csak, hogy fel tudjam venni a harcot a joy-osokkal, a bombázást megtanulni nem nagy dolog, csak jókor kellett elengedni a bombát, a dogfight, a repülősharc volt kemény néha :) -
SzLacza #6451 Az gáz :( Megértelek. Az a baj a kiscsákókkal, hogy 1-2 félelmetesen jól nyomja, a másik fele meg nyivákol. -
zoltang #6450 Egy érdekes oldal (német). -
SzLacza #6449 Bakker, egérrel nagyon meredek az a gép! Hát gratula. Én addig jutottam csak a repülővel, hogy kb annyi embert tudtam megölni, ahányszor én haltam meg. :) A harckocsival sokkal jobbak az esélyeim. :) -
SzLacza #6448 amúgy a COD-ban is egymás mellett haladva, többször megmentettük egymást a ts-sel! -
#6447 Cod-ban is TS-eztem volna, de ott inkább ventrilo-t használtak, egyszer felmentem egy public szerverre, de sok 12 éves nyivákoló anyázó kisgyerek volt fenn, 10 másodpercig voltam ott :)) -
#6446 Nem, megrögzött egeres voltam, azaz mazohista kicsit, mert hátrányban van az egeres a joy-ossal szemben :) -
SzLacza #6445 Egyébként volt 1-2 "higgadt" kolléga, akikkel a COD-ban is, meg a bf-ben is jól össze tudtnuk dolgozni. Az egyik kollégám nagyon jól nyomja. 1x vele álltunk ki a cég másik fele kb. 6 emberke ellen. Ő megfigyelt, én meg kipróbáltam a tüzérséget. :)) Több mint sikeres volt az összjáték :) -
SzLacza #6444 Pilóta ? :) Az nagy királyság! Én eléggé könnyen le tudok zuhanni. Mivel irányítottál? Van joystickod v. ilyesmi? -
#6443 Jól jön, ha arra használják, amire való, irányítani a harcmezőn, de én pilóta voltam BF-ben, szal nem kellett senkivel összedolgoznom, ezért nyűg volt a ts, de a felderítő funkcióm miatt kellett sajna . -
SzLacza #6442 ok. -
SzLacza #6441 Mi a COD-ban hsználtuk, ott is feleslegesnek tünt néha, bár ez kollégától függött. Akkor kapcsoltam ki, mikor csak az anyázást hallottam benne. De a bf-ben is jól jöhet nem ? pl egy scout meg egy tüzérség ha összefog? -
#6440 1 játák 1 óra is lehet, felrakni meg 10 perc, sztem várjuk meg mostmár :) -
SzLacza #6439 Addig lehetne egyébként szervert csinálni, nem ? Beállítani a dolgokat, és ha PanzerWolf megjön, akkor Go.. izé, LOS! -
#6438 Nincs ts-em, bf-ben használtam, de leszoktam róla, mert sokkal könnyebb egy helyre koncentrálni, szivem szerint még játékon belül sem üzengetnék -
SzLacza #6437 ok. Nekem is volt. Akkor gyorsabbnak tünt. Persze csak a kampányban tudtam megkülönböztetni. -
#6436 Nekem 1 G van, mégis sokat tölt, sztem nem ettől függ -
zoltang #6435 Nekem 1GB RAM és 1.5 GB SWAP van harcra készen.:) -
SzLacza #6434 ok. várunk. Van egyébként teamspeaketek?
Bocs, hogy igy eröltetem, pont PanzerWolf mondta, hogy azzal is szoktatok jáccani. Mert akinek van, azzal is ha becsatlakoznuk már könnyebb. Csinálhatok egy szervert. -
SzLacza #6433 Lehet, hogy neked is kevés a memória? Nekem kevés, és ezért sokat tölt. De már megszoktam. (512MB)