Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Megnéztem a fontok képeit, érdekes a betûtípus, de a lényeg, hogy olyan betûtípust keresek, amiben az õ és az û betû felett nem ez a két vonal van, hanem egy kis kacsacsõr. Szerintem tudjátok melyik az. Illetve az ó és az ú betû ékezete nem jobbra, hanem balra dõl. Az í betût sajnos nem ismerik. 😄
A lényeg, hogy ha találtok olyan betûtípust, amiben a fent említett négy betûnek olyan ékezete van, amilyet mondtam, akkor azt írjátok le nekem a fórumban. Megköszönném. Ha pedig valaki még fordítja a játékot, az ezt javítsa ki, tehát az õûóú betûket a fordításában a keresett betûtípussal, és akkor szerintem menni fog az ékezetes betû is, mert ezeket ismeri a program.
Köszi
Még egy kérdés. A magyarításnál nincs senkinek ötlete, hogy az ékezetes betûket hogy lehetne megoldani? Csak az úóõû betûkkel van gondja, a többi ékezetes betû mûködik. Az õû kérdést a rövid öü-vel meg tudom oldani, csak olyan hülyén néz ki az óú helyén az ou betû. 😞
Arra gondoltam, hátha a font-okat meg lehet változtatni a játékban, a hozzájuk tartozó fájlokat már meg is találtam, de nem tudom, mit csinál a game, ha kicserélem õket. 😞
Ha valakinek van ötlete, az mondja el nekem. Thx
Ha valaki tud / talál olyan mod-ot a játékhoz, ami a fedélzeten a távcsõbõl (nem UZO, hanem a kicsi) kiszedi a sárga (célon piros) célkresztet, legyen szíves szóljon, nagyon megköszönném !
by Etniez
Mikor és hogy lép szintet a karrier során indított karakter? Mikor lép feljebb mint Lieutenant Jr, és milyen szinteket tud lépni?
Köszi a válaszokat.
Ezek 100 % realizmusra -re vonatkoznak, tehát a hajóért járó renown az általad beállított realizmus százalékát kapod .
Pl . hajóért jár 100 renown, 60 % relizmussal 60 renown-t kapsz érte .
ha pedig azt irja? hogy: "no solotion" vagy mi akkor kb vagy 5x leverem az entert és akkor kilövi
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)>Kilõttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetõcsöveket, pedig van még 4 torpim.
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)>
Vagy lopakodó üzemmódban vagy, vagy kevés az ember a torpedó állásban.
Kis tengó makett : U-boat ászok összesített eredménnyel
Elülsõ (nagy) lapok : járõrök végeredményei
Könyvek : hajónaplók
Játék közben 'K' gomb : hajónapló, süllyesztések tonnával, koordinátával .
Kilõttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetõcsöveket, pedig van még 4 torpim.
Pls segítség (SOS)
IXB vel vágtunk neki Halifaxhoz érve beleakadtam egy kisebb konvojba amit két romboló védett, egy sem élte tul 3 Liberty Cargo, 2 C2 Cargo, 1 T3 Tanker 2 Romboló, 3 Coastal Merchant, 2 C 3 Cargo és egy Troop Transport...😊 Majd jol bepofátlankodtam a New York-i öbölbe ahol még két gyanutlan rombolót sikerült fenékre küldenem de onnan már alig birtam kijönni a folyamatos repülök zaklatásátol... ellöttem majdnem az összes torpit és az összes légvédelmi löszert....😊 9repgép is felkerült igy a listára majd elégedetten irány haza, már majdnem otthon vagyok mikor Task Force Konvoj tölem délre 55km-ra na mondom nézzük azért meg...😊 Már csak világito tölteteim maradtak a fedélzeti ágyuhoz és egy csenevész torpi hátul. Egy romboló védte az ezzel az egy torpival nagy szerencsémre sikerült likvidálni majd irány a felszin, és adtam a világitos lövedékekkel nekik, ugyanis erre most jöttem rá hogy ha a cél 1000m-en belül van akkor nem világit a töltet hanem becsapodik rendesen igy el tudtam még egy C2-est és egy Coastal Merchantot sülyeszteni, nyilván kisebbet sebez mint a HE töltet de megjárja csak közel kell lenni a célhoz...
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Személyes tapasztalat: LASSÚ-ra állított torp, 800 méter, hajó 4 csomóval megy, lõdd el 354 / 006 gyroszögnél az üzemanyagtartályra .
Gyönyõrû, hatalmas konvoj tele T3-asokkal. 1-3 méteres hullámok, kevés köd, szél 8 csomó. Tõkéletes szög, sebesség 4 csomó, cél távolsága 1200-800m.
Most jön az error: Bárhova lövök (alá,fölé,hajógerinc,üzemanyagtartály stb) nem akarnak 1 torpedótól elpusztulni....<#falbav>#falbav>
De MIÉÉÉÉÉRT ????? <#rinya>#rinya><#help>#help>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Elírta a könyvtárnevet a rar-ban.
Nincs olyan könyvtár hogy "Compaigns" hanem a "Campaign\Campaign" ba kell felülírni a fájlokat.
A francba és csak reinstall után vettem észre.
ÁÁRGGGHHH
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
\data\Compaigns\Campaign\Campaign
könytárba is bemásoltad ezeket a fájlokat?
-Campaign_LND.mis
-Campaign_RND.mis
-Campaign_SCR.mis
\data\Terrain alá pedig ezt?
-Locations.cfg
meg a documents & settingsbe is bemásoltam hátha úgy jó lesz.
Az lesz hogy újra telepítem és teljesen tiszta játékra rakom fel.
#5301 A FAQ-n fenn van az angol az meg má ménem jó??
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Még nem próbáltam még dolgozom, de azért köszike a tippet,de ha hazaértem......
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
elveszett pár mentésem (az utolso 3 asszem)
gondoltam van egy limit, hogy mennyi mentés lehet, ezért kiválasztottam a legrégebbit, hogy törlöm... AZ EGÉSZET TÖRÖLTE!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
ez volt a 3. patrol, és konvojra akadtam. na mind1. ugy is tanulnom ke szobelire<#rinya>#rinya>
Fontos lenne.
Köszi
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936