Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 Amúgy a hullám nem jó, mert azt nem ismeri a Ubisoft betûtípusa 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tuvok
Öhm, bocsi, mégse, csak 8-as betûmérettel egybeolvadt a két ékezet <#vigyor3>

Tuvok
Book Antiqua -ban hullámvonal van felettük, az nem jó ?

thx 😊 azért ti is kereshettek 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tuvok
1001fonts.com

Na, fejlemény az általam készített magyarítás körül. Segítséget kérnék.
Megnéztem a fontok képeit, érdekes a betûtípus, de a lényeg, hogy olyan betûtípust keresek, amiben az õ és az û betû felett nem ez a két vonal van, hanem egy kis kacsacsõr. Szerintem tudjátok melyik az. Illetve az ó és az ú betû ékezete nem jobbra, hanem balra dõl. Az í betût sajnos nem ismerik. 😄
A lényeg, hogy ha találtok olyan betûtípust, amiben a fent említett négy betûnek olyan ékezete van, amilyet mondtam, akkor azt írjátok le nekem a fórumban. Megköszönném. Ha pedig valaki még fordítja a játékot, az ezt javítsa ki, tehát az õûóú betûket a fordításában a keresett betûtípussal, és akkor szerintem menni fog az ékezetes betû is, mert ezeket ismeri a program.
Köszi

Tuvok
Sztem próbáld ki, persze úgy, hogy mindenrõl biztonsági másolatot csinálsz .

ChevyG
én se temmettem el!
5 halottal három hét összezárva -hát több mint hányinger....
Herold
Jééé, ilyet is lehet? És ha nem temetem el?

Thx a hullás válaszért.

Még egy kérdés. A magyarításnál nincs senkinek ötlete, hogy az ékezetes betûket hogy lehetne megoldani? Csak az úóõû betûkkel van gondja, a többi ékezetes betû mûködik. Az õû kérdést a rövid öü-vel meg tudom oldani, csak olyan hülyén néz ki az óú helyén az ou betû. 😞
Arra gondoltam, hátha a font-okat meg lehet változtatni a játékban, a hozzájuk tartozó fájlokat már meg is találtam, de nem tudom, mit csinál a game, ha kicserélem õket. 😞

Ha valakinek van ötlete, az mondja el nekem. Thx

datango
felszinre emelkedsz es a f7 et megnyomod rakatintasz a hullara és jobb klik!

datango
sonarmod meg a többi alapból hibás...

Hogy lehet eltemetni a halott legénységet?

Tuvok
Kedves modszakértõk !

Ha valaki tud / talál olyan mod-ot a játékhoz, ami a fedélzeten a távcsõbõl (nem UZO, hanem a kicsi) kiszedi a sárga (célon piros) célkresztet, legyen szíves szóljon, nagyon megköszönném !

bár nekem ha jól emlékszema másikat vissza kellett húznom😊))
pontosan"nem kezdtek el betolteni probald meg visszahuzni a tarolokba. Nem engedi, de betarazza a torpedot, azonnal kiloheto".
by Etniez
😊 félreértettél. a lényeg van egy torpi ami piros vagyois nincs még betöltve. a tárolóban vagy egy torpi, a piros torpii ráhúzod a tárolóban lévõre, és utána a tárolóban lévõt visszahúzod a helyére, és láss csodát máris zöld lesz a pötyike melette😊kb 10 mp-es mûvelet.)
Herold
Ja hogy ez bug? És mi a bug benne? Hogy áthúzással betöltheted a torpit vagz az, hogy nem tölti be magától ha auto-ra van kapcsolva akkor sem?

hehe nekem errõl az jutott az eszembe, hogy múltkor ráakadtam egy rombolóra jó szögben, kedvezõ volt minden, csak élppen a torpikat még töltötték, és hát csaka hátsó vetõcsõ volt ready😊 ekkeor alkalmaztam a "huzogatós"<#ejnye1> bugot, amit még Etniez írt😊 de ezt csak egyszer és kivételesen, mivel tök hosszú a betöltés ideje😊 ja és ezt is csak single missionban😊<#hehe><#eplus2><#idiota>
Szevasztok skacok!

Mikor és hogy lép szintet a karrier során indított karakter? Mikor lép feljebb mint Lieutenant Jr, és milyen szinteket tud lépni?

Köszi a válaszokat.

http://www.wmm.fw.hu/

Akit érdekel itt talál sok zenét a gramofon alá (szépen rendszerezve).
Herold
Ha lopakodó üzemmódban vagy, vagy ha nincs elég ember a torpedóállásban, nem tölti be. Ha nem ez a baj, akkor egyszerûen húzd át a betöltetlen torpedót az alsó rózsaszínû torpedóhelyre, akkor betölti.

Tuvok
Itt kattints a támadó periszkópra !

Ezek 100 % realizmusra -re vonatkoznak, tehát a hajóért járó renown az általad beállított realizmus százalékát kapod .
Pl . hajóért jár 100 renown, 60 % relizmussal 60 renown-t kapsz érte .

ChevyG
nálam volt olyan, hogy sárült volt a hajom és a hátulra nem tudott betölteni

ha pedig azt irja? hogy: "no solotion" vagy mi akkor kb vagy 5x leverem az entert és akkor kilövi
Ezt értem de harc közben hol láttom hogy melyik hajó mennyi renow? Valahol lent olvastam hogy támadó periszkopon található, de én nem találom.Meg basic.cfg fajlt irnak, hogy ott kell megnézni de ez harcközben elég nehézkes.
Kilõttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetõcsöveket, pedig van még 4 torpim.
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)>Kilõttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetõcsöveket, pedig van még 4 torpim.
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)>

Vagy lopakodó üzemmódban vagy, vagy kevés az ember a torpedó állásban.
Tuvok
Karrier képernyõ, Logs rész

Kis tengó makett : U-boat ászok összesített eredménnyel
Elülsõ (nagy) lapok : járõrök végeredményei
Könyvek : hajónaplók

Játék közben 'K' gomb : hajónapló, süllyesztések tonnával, koordinátával .

Nincs valahol valami összesités, hogy eddig mennyi az össz elsülyesztett hajó (db., súly, fajta).Járõrözés után hogy és hol lehet látni, hogy melyik hajóért mennyi renowot kaptam.
Tuvok
Van elég ember a torpedóállásokban ?

Elsõ küldetésemen elakadtam!
Kilõttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetõcsöveket, pedig van még 4 torpim.
Pls segítség (SOS)
Placebó
Tegnap este megkaptam az elsõ amerikai partokra szolo passzust, sima örjárat-nak indult...😊

IXB vel vágtunk neki Halifaxhoz érve beleakadtam egy kisebb konvojba amit két romboló védett, egy sem élte tul 3 Liberty Cargo, 2 C2 Cargo, 1 T3 Tanker 2 Romboló, 3 Coastal Merchant, 2 C 3 Cargo és egy Troop Transport...😊 Majd jol bepofátlankodtam a New York-i öbölbe ahol még két gyanutlan rombolót sikerült fenékre küldenem de onnan már alig birtam kijönni a folyamatos repülök zaklatásátol... ellöttem majdnem az összes torpit és az összes légvédelmi löszert....😊 9repgép is felkerült igy a listára majd elégedetten irány haza, már majdnem otthon vagyok mikor Task Force Konvoj tölem délre 55km-ra na mondom nézzük azért meg...😊 Már csak világito tölteteim maradtak a fedélzeti ágyuhoz és egy csenevész torpi hátul. Egy romboló védte az ezzel az egy torpival nagy szerencsémre sikerült likvidálni majd irány a felszin, és adtam a világitos lövedékekkel nekik, ugyanis erre most jöttem rá hogy ha a cél 1000m-en belül van akkor nem világit a töltet hanem becsapodik rendesen igy el tudtam még egy C2-est és egy Coastal Merchantot sülyeszteni, nyilván kisebbet sebez mint a HE töltet de megjárja csak közel kell lenni a célhoz...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Lõjj pár gyroszöggel hamarabb, / késõbb .

Személyes tapasztalat: LASSÚ-ra állított torp, 800 méter, hajó 4 csomóval megy, lõdd el 354 / 006 gyroszögnél az üzemanyagtartályra .

xj700t
Segítsetek!

Gyönyõrû, hatalmas konvoj tele T3-asokkal. 1-3 méteres hullámok, kevés köd, szél 8 csomó. Tõkéletes szög, sebesség 4 csomó, cél távolsága 1200-800m.

Most jön az error: Bárhova lövök (alá,fölé,hajógerinc,üzemanyagtartály stb) nem akarnak 1 torpedótól elpusztulni....<#falbav>
De MIÉÉÉÉÉRT ????? <#rinya><#help>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Placebó
Uhh..😊 Éne gyböl levágtam...:/

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Áhhh hülye vagyok, Pedig a mod read me-ben írta a csávó hogy gyenge az angolja.
Elírta a könyvtárnevet a rar-ban.
Nincs olyan könyvtár hogy "Compaigns" hanem a "Campaign\Campaign" ba kell felülírni a fájlokat.
A francba és csak reinstall után vettem észre.
ÁÁRGGGHHH
<#gun><#gun><#gun>
én is ugyan ezt csináltam
Placebó
Én manualisan mindent a mefelelõ helyre bemásoltam.

\data\Compaigns\Campaign\Campaign

könytárba is bemásoltad ezeket a fájlokat?
-Campaign_LND.mis
-Campaign_RND.mis
-Campaign_SCR.mis

\data\Terrain alá pedig ezt?
-Locations.cfg

Sehol semmi pedig próbáltam új karriert is kezdeni
meg a documents & settingsbe is bemásoltam hátha úgy jó lesz.
Az lesz hogy újra telepítem és teljesen tiszta játékra rakom fel.
Placebó
semmi nyüzsi a kikötõben? A kivezetõ úton nem nyüzsögnek a hajók???

#5301 A FAQ-n fenn van az angol az meg má ménem jó??

Papirzacsi
Hát ebbõl láccik, hogy nem vetted. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Igen felraktam.
Tuvok
Igen, ott van a tokjában .

Nem vettem a játékot hanem kaptam😊 és elvileg van hozzá magyar nyelvû kézikönyv.
Még nem próbáltam még dolgozom, de azért köszike a tippet,de ha hazaértem......

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ChevyG
mekkorát szívtam ma!<#felkialtas>
elveszett pár mentésem (az utolso 3 asszem)
gondoltam van egy limit, hogy mennyi mentés lehet, ezért kiválasztottam a legrégebbit, hogy törlöm... AZ EGÉSZET TÖRÖLTE!<#boxer><#violent><#gun>
ez volt a 3. patrol, és konvojra akadtam. na mind1. ugy is tanulnom ke szobelire<#rinya>
Tuvok
Ha magyarországon vetted a játékot, akkor ott kell lennie a dobozban .

Placebó
A Harbor Mod v2-õt is felraktad hozzá?

Herold
Te tudsz magyar kézikönyvrõl? Mert szerintem nem létezik.

Amit írtam, használható volt?

Nem tudja valaki,honnan lehetne beszerezni a magyar nyelvû kézikönyvét.
Fontos lenne.
Köszi

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Bekavarni nekem se kavartbe csak ugyanúgy üres a kikötõ mint eddig😞 (1941 augusztus Lorient)
Herold
Az irányítást annyiból lehet automatára rakni, hogy a térkép nézetben a háromszög vonalzóval megrajzolod az útvonalat.