Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Ma valami frontátvonulás lehet...<#idiota>

Az mi a csoda?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Piedon
Kár bibelõdnöd vele, én már készen vagyok vele. Amúgy meg kéretik emberi, normális hangnemben irogatni. Az ékezetes, teljes magyarosítás kb egy-két hét még amig befejezem a múzeum részét a proginak és helyrerakom az ékezetes dolgokat, meg a szöveghosszokat.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Herold
Inkább javaslom, hogy a SinkSub-bal próbálkozz...

Egyébként az összes információ magyar.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tuvok
Az a beszédeket nem magyarítja, hehehe . <#vigyor1>

Fent van a 98%-os magyarosítás,hehehe.<#vigyor1>

dr Kotász
Azért hozzáteszem - hogy lenyugodjanak a kedélyek - hogy a BSPlayer lejátsza. Codec a lényeg.
Tuvok
Akkor hagyd is a játékot, mert csak angolul vagy németül beszélnek benne .

Nézd én se angolul,se semmilyen idegen nyelven nem beszélek ebbõl adódik,hogy kérdezek vágod?Pont ezért tekintettel lehetnél az olyan emberekre is, akik nem beszélni angol.

Tuvok
Eleve hülyeséget kérdezel, mert ha vennéd a fáradtságot, hogy egyáltalán megnézzed, milyen videók is azok, láthatnád, hogy sima Windows Media Video (wmv) .
Szerinted ehhez milyen speciális lejátszó kell ?

Tuvok
Igen, a lehetõ legkülönlegesebb, úgy hívják Windows Media Player .

Pl Bs-playerrel lejátsza?

És kell hozzá valamilyen különleges lejátszó program?

Tuvok
Kodek .
Mikor installálod a játékot, megkérdi, hogy felrakja-e a kodekeket, igent kelle volna nyomni rá .

Placebó
A tutorial videot nekem ugy játszotta le hogy ALT+TAB desktop és ott megnyitotta a default Playeremet ennyi...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Nekem pont az a bajom a játékkal,hogy se az intro se az oktató filmet nem akarja bejátszani.Tök sötét képernyõ,két katt az Esc-re és betölt a fõmenü.A gép teljesítménye pedig nagy,tehát ezzel nem lehet baj.Nvidia forceware 66.93 van fent.Mi lehet a gond?

Placebó
kéne, nekem is AC97 a hang és szól rendesen...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Sziasztok! 😊

Nekem is végre kezeim közé került ez a játék, már régóta vártam és hirtelen észrevettem, hogy már ki is adták!

Látom már sok a hozzászólás, de mivel van egy problémám, ezért olvasgatás helyett megkérdezem van-e vmi ötletetek, tapasztalt-e vki hasonlót?
Felinstalláltam a játékot, feltett vmi lökött update progit is (ezt máig nem értem, most csak 30 napig használhatom vagy mi az ábra?), el is indult rendben.
A gond, hogy nincs hang. A menüben még nem gyanakodtam, de beléptem az elsõ training programba és se zene, se effektek.

Az oktató film (Media player-t indította el) persze szól rendesen, sõt a játék elején is az bevezetõ (bár elég halk), meg az Ubisoft logo is "hangos".

REALTEK AC97 Audio hangkütyüm van egyébként, lehet nem nagy szám, de minden szól rendesen. Ennek is kéne...
Placebó
Szarosok! 😄

Értettem százados Úr.

dr Kotász
Tutorial. Look and see.
Ideális esetben az elsõ dolog új játéknál az hogy végigviszed a tutorialt.

War. War never changes.

Tuvok
Könyörgöm, ez a játék nem az automatizált hadászatról szól .
Értsd meg, hogy itt neked kell becserkészni az ellenfelet, ehhez kaphatsz kisebb segítségeket (sõt), de a munka java részét neked kell megoldanod .

És ajánlom a Tutorial videókat, majd magát az oktató játékmódot .

Most segítettek vagy fikáztok?<#conf>

Tuvok
Srácok, szerintem menjetek Mariozni, vagy Mortal Kombatozni ...

Tuvok
...

Hogyan tudom ellenõrizni egy hajó sebességét,irányát,távolságát,és hogyan tudom megnézni a térképen az ideális megközelitési pozíciót,hogy ideális lövési pozícióba kerüljek?

Clidey
<#lama><#wave><#mf1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
MEkkõ hagyni elég gyatrán. Örülünk, hogy láttunk téged. Báj!<#wave>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Újabb fejlemény a fordítással kapcsolatban:
bárki, aki le akarja fordítani, vagy már fordítja a game-t, az használja õ helyett ezt a karaktert: ô.
Az ûóú betûk helyettesítésén még dolgozom, az õ viszont biztos hogy mûködik, ellenõriztem. 😄

Csak ennyit akartam.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Clidey
Naon köszi a választot Placebó, ne ess nekem, csak Zacsit szivattam kissé... <#hawaii><#wink><#eplus2><#hehe>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Clidey balra el...csatt-csatt-csatt-csatt.... <#zavart1><#crazya><#bee1><#idiota><#vigyor><#vigyor0><#vigyor2>

Placebó
Én ilyet nem láttam benne, lehet hogy én vagyok csak ilyen manuál buzi, de ha van egy radajelem akkor el kezdek felé menni amint meglátja a WO a hajót és jelenti ellenõrzöm annak irányát távolságát és sebességét, ha ez megvan akkor a megnézem a térképen mi az ideális megközelítés hogy tudom minél jobb pozícióba elkapni és hogy felszínen mennyire tudom megközelíteni és mennyire nem. Ha ez megvan belövöm az irányt a térképen, utasítást adok a navigátornak hogy kövesse a térképre felvitt megközelítési pályát és már buzulhatok is torpedókkal...

Papirzacsi
NErontsd itt a levegõt ötschi, mennyé vissza tologatn ia csattogószárnyú lepkét. :-) Külömben se jáccó a gémmel. :-)

Clidey
<#nemtudom><#confused><#confused>

Placebó
Mégegy csóka..😊

Placebó
nem szartunk be, de ennyi erõvel tényleg irány a téka és kiveszed a Best of SH3 ingame múvíz DVD-t és lesz hétvégi program az asszonnyal..😊

Clidey
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem volna: van a gémben olyan opció, hogy automatice követi az ellenséges erõket, nekem csak a torpedóvetésre kell felügyelnem? Mindent visszavettem legkönnyebbre de még igy is nagyon nehéznek tûnik a gém. :-( HELP!!!!

dr Kotász
Nyugi ne szívd mellre. Csak azt akarjuk mondani, hogy ha mindezt be lehetne állítani automatára, értelmét veszítené a játék. Pont az adja az élményt, hogy te cserkészed be a célpontot, te veszel fel tüzelési pozíciót, te állítod be a torpedót, te menekülsz a rombolók elõl.
Tuvok
Nekem egyszer az egyik fõtisztem sérült meg, és pont õ volt az orvos is, magát nem gyógyította, alig élt már, mire visszaértünk Nazaire-be 😊)

datango
<#hehe>

datango
akkor nem lessz semmi , sztem nem megy le a morálja a többi legénynek ... 😊 (hiaba buzlik a hulla ) 😊

Azér be ne szarjatok,csak egy KÉRDÉS volt.

Papirzacsi
Esetleg próbálkozz ingame múvikkal. Ott nem kell sokat tenni, csak rákattintani a play gombra. :-)

Papirzacsi
Ezen kérdés alapján ez nem a te gémed.

Tuvok
"magától kövesse és rááljon az ideális tüzelési pozicióba"

Te figyu már, szerinted a Nagy Háborúban volt ilyesmi ? Esetleg GPS-szel tájolták be magukat ? 😄 És a kapitányok mit csináltak, henyéltek ? Most Te vagy a kapitány, ember ! Ez szimulátor !

Placebó
Na neee, csak videozni akarsz vagy esetleg gémelni is?

Én még nem találkoztam olyannal, hogy be lehetne állítani, hogy magától kövesse a hajót, ideális tüzelési pozícióval, még legkönnyebb fokozaton sem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

HI
Segítsetek légyszi,kijelölt útvonalon haladva hajót,hadihajót észlel a szonár hogyan lehet beállítani,hogy magától kövesse és rááljon az ideális tüzelési pozicióba?Legkönnyebbre vettem a nehézségi szintet.