Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát most le <#vigyor5>#vigyor5>
Persze, tudom mi az, úgy értettem, hogy én nem használom, kivéve az utolsó 3-4 járõrt, mióta megvan a VIIC-m, hogy gyönyörködjek benne egy keveset 😊
Egyébként ezen a ponton figyelmeztetnélek Tuvok, hogy lebuktál. Szóval nem tudod mi az az external view? És az új háttérképed? Azt egy repülõ dobta le? Vagy egy kósza sirály fényképezett?
<#nevetes1>#nevetes1>
Tudod a tanulás nem a kérdezésnél, hanem a megfigyelésnél és utánaolvasásnál, keresgélésnél kezdõdik ...
Engem múltkor elküldtek CG32-be. Az meg igencsak Spanyolország közepe. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A helyében én is bepöccentem volna. Válaszaidból az szûrõdött le, hogy egy nagyképû monitorfejû f*sz vagy, aki nõk helyett a számítógépét b*szogatja egész nap.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Eddig Bergenen gondolkodtam, de még északabbra csak még több a vihar, meg ott amúgy is télen 24 órás nappalok vannak, szal asszem megyek Speziába ...
Végül írtam ma délelõtt a az Ubi fórumra, de ottani idõ szerint 00:45-kor ment be, szal most még igencsak éjjel van, nem hinném, hogy válaszolnak 😄
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És út közben egyszer csak megjelent a térképen egy kupacban pár elsüllyesztett hajó, de ott, ahol én nem is jártam, így gondoltam odamegyek és megnézem . Hát õket találtam ott, úgytûnik a vihar is szedi az áldozatait ...
Minap Bergenbõl elzavartak a "BF42"-be (Bresttõl kb 1 napos út😊 gondoltam ha már erre járok benézek megnézem a bajtársakat, -nomeg híjján vagyok a torpiknak is- mert 2 évig ott állomásoztam. Akkor írta nekem hogy vissza Bergenbe és patrolbereich: NULL
Kész vicc volt a hazatérés. Cél: "pas de calais". A legénység nem volt túl lekes, de kiváncsi voltam mennyit fejlõdött parancsnoki képességem.
Egyenleg: 31 megsemisített ellenséges egység
29 repülõ
2 Torpedó hajó 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Egyébként semmi hatása nincs a játékra, jó ideje Nazaire-ben vagyok, votl egy küldetésen, miszerint a járõr terület 'null', és menjek Brest-be . Átmentem, azóta jön az üzenet, pedig azóta már át is helyeztettem magam Nazaire-be .
<#nemtudom>#nemtudom>
Akinek szintén REALTEK AC97 Audio-ja van, az milyen drivert használ?
Más.
Az install közben feltett fura update progit Ti próbáltátok már? Nem igazán értem hogy mûködik, 30 napig tudom csak használni?
(Hátha egy patch segít nekem...)
De ha biztos akarsz lenni, hogy valamelyik embered sérült, akkor kattinst rá, és a jobb alsó sarokban, mikor kiírja az emberkéd adatait, hogy milyen rangú, morál, állóképesség stb., akkor ha sérült, akkor egy nagy piros kereszt van ott, ha pedig halott, akkor egy nagy fekete kereszt. Ennyi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Mert tulajdonképp én csak magamnak fordítom le a játékot, meg a haveroknak.
És érdekelne az ékezetes problémára egy jó megoldás.
Thx
De a köcsögözés meg any*zásnál untam meg, az ilyet gyökerestül irtani kell sztem .
Min akadt ki a kicsicsíra?
Csemegézés
Ez mi lehet ? Ezt a kék palackot még nem is láttam itt, vmi új cucc lehet 😊
Tanker pusztulása #1
Tanker pusztulása #2
És az új hátterem 😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936