Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Én is leszedtem, de nem segített 😞

Hát most le <#vigyor5>
Persze, tudom mi az, úgy értettem, hogy én nem használom, kivéve az utolsó 3-4 járõrt, mióta megvan a VIIC-m, hogy gyönyörködjek benne egy keveset 😊

Tuvok
No igen, a konvojok 😞 Viszont Subsim-en olvastam, hogy a Task Force-ok szinte nyüzsögnek, azokból még úgyis csak 3-4-gyel volt dolgom 😊

Nem értem, ez a "Base was changed to: Kiel / Wilshaven" probléma kör a FAQ-ban is írva van. Én letöltöttem a flotilla.cfg-t és meg is javult.

Egyébként ezen a ponton figyelmeztetnélek Tuvok, hogy lebuktál. Szóval nem tudod mi az az external view? És az új háttérképed? Azt egy repülõ dobta le? Vagy egy kósza sirály fényképezett?
<#nevetes1>
Tuvok
Nekem is volt ilyen, engem Afrikába küldtek 😊

Tuvok
Jaaa, hogy te ugyan az vagy !
Tudod a tanulás nem a kérdezésnél, hanem a megfigyelésnél és utánaolvasásnál, keresgélésnél kezdõdik ...

Tuvok
Akkor kicsit rosszul szûrted le .
Mehetsz utána te is ...

datango
lattam mar ijet a forumon írta más is ezt a hibat ! 😊 de azért vicces 😊

datango
ne veszekedjetek má..! písz!

Volt már valakinek olyan, hogy szárazföldre küldték el járõrözni?

Engem múltkor elküldtek CG32-be. Az meg igencsak Spanyolország közepe. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ne csodálkozz, hogy anyáznak, meg köcsögöznek, ha minden kérdésére csak fikázás volt a válasz. Gondolom te sem úgy bújtál ki anyucikádból, hogy mindent vágtál errõl a témáról. Másképp, hogy tanuljon a srác, ha nem kérdez?
A helyében én is bepöccentem volna. Válaszaidból az szûrõdött le, hogy egy nagyképû monitorfejû f*sz vagy, aki nõk helyett a számítógépét b*szogatja egész nap.
datango
49 né vagyok de vihar az van mindig 😞

Placebó
Ott ritkább, én 12 küldit végignyomtam ott, de konvoj semmi..😞 vihar alig...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Tényleg, van valaki a 29 . -nél ?? Könyörgöm mondja azt, hogy a Földközi tengeren kevesebb vihar van, mint az Atlantin ! Rendkívül kiábrándító, hogy a Nazaire-bõl való kifutást követõen még 1-2 napig nyugodt a tenger, aztán a járõr 1-1,5 hónapja alatt végig vihar, vihar, VIHAR !
Eddig Bergenen gondolkodtam, de még északabbra csak még több a vihar, meg ott amúgy is télen 24 órás nappalok vannak, szal asszem megyek Speziába ...

Tuvok
Próbáltam keresni rá megoldást, de mindenhol csak azt írják, hogy valahol máshol már leírták ... :C Meg volt 1-2 próbálkozás a flotilla.cfg-ben, de nem segített rajtam ...
Végül írtam ma délelõtt a az Ubi fórumra, de ottani idõ szerint 00:45-kor ment be, szal most még igencsak éjjel van, nem hinném, hogy válaszolnak 😄

dr Kotász
Nálam is ez van minden betöltéskor.
datango
az igen , ilyet még nem is láttam 😛

Placebó
Azé tuttak már akkor valamit. Mennyire szakszerûen van már rögzítve a fedélzeten az árú... úgy 60-70fokos dõlésnél is a helyén marad...😊 Én még azt bírom nagyon hogy a fenékretartó hajók zászlója úgy lobog mintha egy díszörség húzná fel rezesbanda kíséretében...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Papirzacsi
Én múltkor Anglia mellett találkoztam egy torpedóboattal, a viharos tengeren, ami igencsak füstölt, és vészjóslóan lógott a segge a vízbe. Szal vagy bug, vagy a vihar is a németek oldalán van. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
Egy furcsa bug <#fejvakaras>

És út közben egyszer csak megjelent a térképen egy kupacban pár elsüllyesztett hajó, de ott, ahol én nem is jártam, így gondoltam odamegyek és megnézem . Hát õket találtam ott, úgytûnik a vihar is szedi az áldozatait ...

xj700t
Köszi a válaszok. Azért kértem, mert nekem eddig csak halottam volt.

Minap Bergenbõl elzavartak a "BF42"-be (Bresttõl kb 1 napos út😊 gondoltam ha már erre járok benézek megnézem a bajtársakat, -nomeg híjján vagyok a torpiknak is- mert 2 évig ott állomásoztam. Akkor írta nekem hogy vissza Bergenbe és patrolbereich: NULL

Kész vicc volt a hazatérés. Cél: "pas de calais". A legénység nem volt túl lekes, de kiváncsi voltam mennyit fejlõdött parancsnoki képességem.
Egyenleg: 31 megsemisített ellenséges egység
29 repülõ
2 Torpedó hajó 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Herold
Vegyél egy hangkártyát. Gondolom ez alaplapi hangcucc lehet, azokkal sok baj van.

Tuvok
Volt már / van-e épp vkinek olyan problémája, mikor elindít egy mentést, jön egy kis ablakban az üzenet, hogy "Base was changed to: Kiel / Wilshaven ..?

Egyébként semmi hatása nincs a játékra, jó ideje Nazaire-ben vagyok, votl egy küldetésen, miszerint a járõr terület 'null', és menjek Brest-be . Átmentem, azóta jön az üzenet, pedig azóta már át is helyeztettem magam Nazaire-be .
<#nemtudom>

Senkinek nincs ötlete a hang problémámra?
Akinek szintén REALTEK AC97 Audio-ja van, az milyen drivert használ?

Más.
Az install közben feltett fura update progit Ti próbáltátok már? Nem igazán értem hogy mûködik, 30 napig tudom csak használni?
(Hátha egy patch segít nekem...)
Tuvok
Meg írja is szép naggyal, hogy 'wounded' .

Tuvok
Valamelyik pihenõnegyedbe teszed, és legyen mellette egy orvos is ugyanott, akkor automatikusan meggyógyítja szép lassan .

A sérült ember sárga körvonalú, míg az egészséges körül nincs jelzés, a halott meg teljesen piros.
De ha biztos akarsz lenni, hogy valamelyik embered sérült, akkor kattinst rá, és a jobb alsó sarokban, mikor kiírja az emberkéd adatait, hogy milyen rangú, morál, állóképesség stb., akkor ha sérült, akkor egy nagy piros kereszt van ott, ha pedig halott, akkor egy nagy fekete kereszt. Ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

xj700t
Szúrjatok be egy képet a sérültrõl légyszíves, mert eddig én csak halott matrózt láttam...

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Sziasztok! 1 kérdésem lenne csak. hogyan lehet gyógyítani a sérülteket, THX

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Vegyél fel msn-be. [email protected]

Piedon
Egyszerü <#vigyor>! Itt egy cikk errõl a témáról. A többit meg szerintem privátban beszéljük meg mert kicsit eltér a témától.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hogy oldod meg az ékezetes problémát?
Mert tulajdonképp én csak magamnak fordítom le a játékot, meg a haveroknak.

És érdekelne az ékezetes problémára egy jó megoldás.

Thx

De nagy ma a forgalom.😊 Automatikus célraállás, csak lövés gomb nyomogatása ha ha ha...
Egy érdekes történet. Egy darab torpival haza felé tartok, út közben összefutottam egy C3 Cargoval. Torpedó ki, hajó lepukkan de nem akar elsüllyedni .A fedélzeti lövegben skulo nulla. Marad a légvédelmi, 1000 skulo rá nem történik semmi. Ezt én nem hagyom itt. Mentés. Hátra menet teljes gázzal elõre. A torpedó ütötte résen be (vagy valahol). Keresztül fúrtam az a bazi nagy hajót, mint a halat a szigony. Azt a szörnyû recsegés ropogás, alig bírtam hátra menetben ki evickélni. .Képem is van, csak nem tudom, hogy kell beszúrni. Ja a C3 Cargo nem lett meg.
Tuvok
Olvasd el, eleve értetlenkedés volt az egész .
De a köcsögözés meg any*zásnál untam meg, az ilyet gyökerestül irtani kell sztem .

dr Kotász
Õ volt a leggyengébb láncszem? Min akadtál ki?
Papirzacsi
Gondolom azért hibázott, mert szíve szerint azt is automatikusan csinálta volna. De mivel nem lehetett, ezért elírta. :-)

Kösz!
Herold
Helyesírási hibát vétett a káromkodásban, azért. <#buck>

Tuvok
Simán az Silent Hunter mappába .

Hová menti a game a screenshot-ot, már mint a Ctrl+F11?
Tuvok
Szerintem rajtam 😊)
De ez akkor sem az *nyáz*s helye .

Placebó
Kibannoltattátok? hmmm😊

Min akadt ki a kicsicsíra?

Papirzacsi
Miatúróért kell kimoderálni amit ír a gyerek? Szerettem volna röhögni. Így meg csak a válaszokon tudok. :-)

Tuvok
Na hogy visszatérjünk, pár screenshot:

Csemegézés

Ez mi lehet ? Ezt a kék palackot még nem is láttam itt, vmi új cucc lehet 😊

Tanker pusztulása #1

Tanker pusztulása #2

És az új hátterem 😊

Tuvok
Viszlát !

Herold
Számból vetted ki a szót. <#fogmosas>

Herold
SinkSub <#ravasz1>

Herold
Egy hajó sebességét, irányát, távolságát a térképen tudod megnézni. Távolságot a vonalzóval tudsz mérni, de ha befogod a célpontot a periszkóppal, utána a torpedós tiszttel beméretheted és kiírja a sebességét és a távolságot a periszkóp nézetben.

Tuvok
No comment, mikor zár már az ovi mára ?

Mikor és hol lesz elérhetõ a 100%-os magyarosítás?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936