11357
  • Tuvok #6672
    TŐLED !
  • crossy104
    Ezt kitQl kérdezed folyton?Más.icq5-öt tettem fel.Mi a frászt csináljak vele?
  • Tuvok #6670
    Nos ? Megmagyaráznád végre ??
  • crossy104
    ICQ 5,04-et töltök az kell?
  • crossy104
    Köszi!Töltöm, de férfiasan bevallom netom mi ez és mre jó.Bocs, hogy tudatlan vagyok de nem vagyok egy nagy számgép.guru.Konyhai alapon mqveem.Segithetnél.
  • HunterKiller
    Gyk semmi akadalya, hogy mostansag is toljunk egyet.
    Te crossy csinajja man egy icq szamot vazzeg :)
    http://www.icq.com/download/ - innen tudod letolteni.
    Az en szamom fentebb lathattad, de ha megse, akkor: #6108-as uzit olvasd el.
  • Tuvok #6666
    Örülnék, ha megmagyaráznád .
  • crossy104
    Gondolom téged is érdekell a dolog!
  • PLackó
  • crossy104
    TUVOK! Jössz este?
  • Tuvok #6662
    Álljon meg a fáklyás menet, honnan tudsz te olyat, amit én nem ?
    Tegnap este 7-kor indítottam egyet ahogy megbeszéltük, azon mindenki ott volt, utána már egyet sem, szóval gondold át, köszi .
  • crossy104
    A leirt perifériák csodálatosak.Már alig várom!
  • crossy104
    Nincs semmi gond, csak nem értettem miért szor ki a szerv.No mindegy!A LÉNYEG!
    Mikor lesz multi??????
  • crossy104
    Persze! Tudom, hogy nem te, hanem TUVOK inditotta.
  • Tuvok #6658
    Task Force-szal az a baj, hogy jut 3 hordozó 4-5 emberre .
  • HunterKiller
    Nah szerverugyben az a helyzet, hogy azt a bizonyos 'a szerver neveben van a pass' szervert nem en inditottam, sot tobbet mondok abban a game-ban nem is jatszottam, ugyanis kifejezetten ruhellem az 'unlimited torpedoes' (határtalan torpedók) beallitast... ettol mar csak a GOD mode lenne durvabb...
    Uh ezt kihagytam. Az en szerverem amit a dajcsokkal egyutt toltuk ment is.
    Kb 3 szerver futott vegig, mire a vihar a negyediket levétózta...
    Ma is leszen terveim szerint multi (en nem csak egyet tolok).
    Majd irok, ha indul, legjobb lenne persze az icq...
    Ja igen altalanos periferiak: celpontok es kiseret merete: nagy, kiseret tudasa: nagy, legitamogatas: igen, celpont tipus: task force. Jateknehezseg: normal. (Nem kacsavadaszat, de meg azert nem is tengeralattjaro pecazas.)
  • crossy104
    42-töl lesz választék, ha minden igaz.
  • zs333
    Kösz mindenkinek!
    Valami csak alakul majd, várok még egy kicsit.
  • zoltang
    A torpedóválaszték függ a kikötőtől. Most átkértem magam Bergenbe (Lorientből) és ott a VIIC-hez kánaán van a torpedó különféle típusokból (1943 márc.). Lorientbe nem akartak az új torpedók az időrendnek megfelelően megjönni a IXC-émhez.
  • Tuvok #6653
    Nekem a TIII legutóbb '42 februárjában jelent meg .
  • zs333
    Igazad van. A többivel nincs is gondom csak a torpedoval.
    1941 elejétől már létezik a T3-as. Én 1941 novemberénél tartok.
    Nos ezért nem értem. Csak a T1-t és a T2-t választhatom.
  • crossy104
    Én sem tudom a megoldást.A dolog érdekessége, hogy egy hete még jó volt.
  • SzLacza
    Kapcsold ki az explorerben az "'Ö' betű konvertálása 'Q'-ra" kapcsolót
    Passz.
  • crossy104
    Én sem értem hogy bent lévQnek számit-e, mert legfelül volt a nevem / crossy104/ és egyszer csak eltünt.Más név lett az enyén helyett legfelül.Nos ez már a múlt.Jó lenne este ismét multizni.
  • crossy104
    Csak itt nem tudok irni hosszú ü.ö/qQ/ betüt.Pl.Total Commandernél jók az ékezetek.Más.A gépem jó volt, mert az elsQ fordulóban játszottam velük.Mikor kidobott akkor voltak nyolcan, mert tele volt X-el a szerver.Hirtelen sokan lettek.A ping. jó volt, mert elQször én is erre gyanakodtam, de dojcsland szerveren reccenés nélkül ment.
  • SzLacza
    Kezdem érteni. :) Én eddig azt hittem, hogy ha vki már rácsatlakozott a szerverre, akkor tök mindegy, hogy kiixelte a hajó beállításokat, vagy sem, hiszen az már benn lévőnek számít. Szerintem. Nem lehet inkább, hogy a pingeddel, volt vmi, és azért dobált ki?
    Azért is fura, mert nem tartom valószinünek, hogy lett volna 8 ember erröl a fórumról, persze nem voltam itt, az illetékesek jobban meg tudják mondani.
    Szvsz. a gépeddel lehetett vmi.
    Tegnapelött velem is elöfordult, hogy nem tudtam csatlakozni a szerverhez. Kiléptem a multiból és vissza, azután lett csak jó.

Az explorerrel kapcsolatban: mi változott meg, amióta rossz?
    Ha azt mondod semmi, fussunk neki még1x. :)
  • crossy104
    Ha nem megy szólj, elmagyarázom részletesen.
  • crossy104
    Folyamatosan adja az új torpikat.Év szerint.Egyre jobbakat.Küldetések elQtt jobb oldalon van a hajók fejlesztése.Torp.ágyú,szonár,stb.Ott kell.
  • crossy104
    explorernél csinálja a bill.hülyeséget csak.Ott hogy tudom beállitani, hogy jó legyen?
  • zs333
    Sziasztok!
    Leírná nekem valaki, hogy hol és mikor tudott a carrierben
    T1-es és T2-es torpedó helyett másikat választani?
    Kösz a segítséget!
  • crossy104
    Hálás lennék egy visszavágóért, mert tegnap csunyán befürödtem.
  • crossy104
    Nos! A következö volt tegnap este.HunterKiller kiirta új jelszó a szerv.nevében.Ekkor rögtön felmentem a szerverre.Ki is irta felül a nevemet.Elkezdem kiválasztani a hajó tipusát.Ekkor valaki másnak a nevét tette be felülre, és engem kidobott azzal az indokkal, hogy megtelt a szerver.Ez volt az elsö.Másodszorra, ha jól emlékszem fix hajó volt, ekkor is kiirta a nevemet felülre.Véletlenül nem okéztam le rögtön, tehát nem volt zöld X.Ebben a pillanatban megint valaki szemfüles volt,mert ekkor megint más nevét irta ki legfelül az enyém helyett.Ö rögtön leokézta /X/-el.És megint engem dobott ki, hogy megtelt a szerver.Ekkor lett pár ösz hajszálam, és mérgemben kikapcsolatm a gépet.Remélem ma sikeresebb leszek.
  • zoltang
    Hány órától tervezitek a multit?
  • SzLacza
    Nem értem pontosan, hogy hogyan tudtak leokézni a te hajódat, de mindegy. Sztem ma is lehet party, én ma is benne vagyok. Figyu, milyen karakterkészletet használsz? Vagy nem lehet, hogy a bill. tisztitás megviselte kicsit a bill.-t ?
  • Tuvok #6638
    Állítsd be rendesen a tűzfalad .
  • PLackó
    természetesen próbáltam de nekem ígysem jeleníti meg.
  • Tuvok #6636
    Nem én voltam, de tetszik nagyon :))
  • Tuvok #6635
    ??
  • Placebó
    Jobb goNb properties link kimásol, be egy új ablakba.. tudom melós de nem veszett fejsze..:)
  • Placebó
    Uhh... hidat építesz a óceánra??...:) még pár ilyen portya és megtelik a lavór roncscsal..:)