11357
-
#6712 Az is egy hajó, ugyan azzal kell menni, ennyi .
Az jobban zavar, hogy kezdéskor sokan elengedik a fél torpedótárukat a nagyobb hajókra . Olyankor ki szoktam lépni rögtön egy kedves búcsúzómondattal . -
crossy104 #6711 Értem.A németek XXI-el szeretnek lövöldözni. -
#6710 A vaktában lövöldözést . Nekem nem a zsákmányról szól, hanem a játékról . -
HunterKiller #6709 En nem okositok senkit, aki okosodni akar, az figyel es tanul esetleg.. ha van mit, ha meg nincs, akkor meg valaszt egy kemeny nemet realistic szervert :) -
crossy104 #6708 Mit értesz a német szerverek mintáján?Ott mindenki XXI-el akar menni.Ötszáz tankhajó ellen amit egy teknö kisér. -
catyus #6707 A gyerek gépe van bekapcsolva, ezért nem látsz.
Megprobálok madj jönni késöbb hátha nem alszom el. :)) -
crossy104 #6706 Catyus gyere te is -
crossy104 #6705 TUVOK! Gyertek ti is légyszives! -
HunterKiller #6704 Catyus sem teged, sem Bogit nemlatom icq-n aktivnak. Ha invis-ek vagytok es azt akarjatok, hogy lassalak benneteket, akkor rakjatok bele a visible list-be. -
#6703 Szerintem maga a csapat megvan, itt tudjuk is tartani a kapcsolatot, pár nap alatt több ember is csak úgy előbukkant eredeti játékkal .
A játékmódon / stíluson kell csiszolni még, én nem szeretek a német szerverek mintájára játszani . -
HunterKiller #6702 Nos kb fel ora mulva ujra kezdunk.
Addig is meg van hirdetve a szerver, aki akar jojjon.
kezdes: 21:30 -
catyus #6701 De nem az a lényeg, mi a hunter killerrel icq-n szoktuk tartani a kapcsolatot, esetleg neked is javaslom, sőt ha tovább mehetek csinálhatnánk egy jó kis csapatot.
Vélemény?
Egyszer már régen ezt felvetettem de elég negativ volt a viszhang. -
#6700 Dolgom volt .
Hétvégén játszottunk többet . -
catyus #6699 Hát amikor hétfön játszottunk 1 után eltüntetek, csak a hunter killer-rel játszottunk tovább.
-
#6698 1 ? -
catyus #6697 Nocsak Tuvok, csak nem játszol?
De ugye nem hagyod abba 1-nél? :)
Üdv -
#6696 hi -
catyus #6695 Hunter killer látom okositod a fiúkat. :)
Talán én is leszek ma, majd kiderül!
Boginak majd szólj.
Jó vadászatot! -
catyus #6694 Hello fiúk! -
GarET #6693 Jó, és szerencsés vadászatot! -
HunterKiller #6692 szerver ismet meghirdetve, 20:10ig varunk -
HunterKiller #6691 Meg ot percet varunk... -
HunterKiller #6690 Nahszoval akkor most multizzunk kicsit.
A periferiak fent mar emlitettek voltak (#6657)
szerver nev: 1.4 ungarise, pass: 1121
19:20-ig varunk mindenkit szeretettel.
Ja es v1.4...
Akinek nem origi az sajna kirekesztve :( -
crossy104 #6689 Szólni fogok, ha értesitenek a kezdésrQl.Ma még lesz. -
GarET #6688 Anno még ingyen sms-t is lehett küldeni, de aztán csak korlátozott számokra lehetett küldeni, asszem csaka 0670-esekre, most nemtudom hogy ál a dolog, mert már rég nem hsználtam ICQ-t .) -
Karabiner #6687 Sziasztok!
Engem is érdekel egy kis multi, még sose játszotam igy most ki probálnám. Remélem indul majd valmi kis csata. -
crossy104 #6686 Kapitány Urak! Este mikor és hol lesz multi? -
crossy104 #6685 Kösz, sikerült megoldani.6681 a számom ha inditanál szervert. -
HunterKiller #6684 Szoval ez a progi gyk olyan mint msn... csak itt nem jon a sok nyomorek virus lefele mint lavina a hegyrol! Egyebirant meg barki ismerosod aki netezik azzal tudsz beszelgetni neten keresztul, tok ingyen, tok dijmentesen, no telefonszamla :) -
crossy104 #6683 Hema megvan! Köszi.De ez a progi mire jó???Bocs a sok hülye kérdésért. -
HunterKiller #6682 Main menu -> add / invite a user -> find user / add to list. -
crossy104 #6681 Megcsináltam.235-013-757 a számom.De mit kezdjek mások számával? -
HunterKiller #6680 Ize... ha nem tudsz angolul, akkor el is felejtheted icq-t...
De az angol tudas alap egy tengeralattjaros gamehoz, szal tudsz.
Csinalnod kell egy uj felhasznalonevet uj passt hozza. Nemkell felni ez meg evek mulasaval is megmarad. (Enyemet en vmikor 2001-ben csinaltam.)
De hogyan is kell uj icq accot csinalni???? Mar nem emlekszek raja. -
crossy104 #6679 Beregisztráltam, van név,számom.Betette most a jobb oldalra.Most mit tegyek? -
#6678 Akkor te indítottad ;)
"Get an ICQ Number"
Arra kattints . -
crossy104 #6677 Nos itt jön a dolog érdekes része, mert ÉN voltam legfelül!No de mindegy!Mégegyszer bocs!Segits lécci!Feltettem icq5-öt.Felül kér egy számot mit csináljak vele? -
#6676 Np, de mint mondtam, 7 után nem csináltam egyet se, annál meg több van idebent, hogy a szerver nevébe beleírjam a jelszót, nem véletlen írom be ide mindig .
És egyébként tudhatod ki indította, mert a listában az ő neve szerepel legfelül, általában 0 pinggel . -
crossy104 #6675 Már értem.Bocsika!Azt gondoltam azt is te inditottad, de ezek szerint tévedtem.Ne haragudj!!!!!!Egyébként nem haragudtam este senkire csak nem értettem miért dob ki mindig amikor bent vagyok.Még egyszer bocs!! -
#6674 Ezt magyarázd meg: #6659
Kíváncsi lennék miért állítasz határozottan olyat, ami nem igaz . -
crossy104 #6673 Bármit.Csak nem értem mire gondolsz.Kérdezz.