Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Placebó
Földközi tengeri portya, 2honap alatt egyszer sem volt csendes a tenger, köcsög köd és vihar, a hajokat csak 350méterröl lehetett látni igy nem sok idö maradt egyébre. Amugy meg elég sivár felhozatalban is. egy melos küldi alatt 9hajot tudtam csak elsülyezteni ebböl 6 Small vagy Coastal Merchant volt..😞

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Múltkor nekem 3 db . C3 és egy Small Tanker után dobott ki, pedig '39-ben ez elég jónap számít II/A-val 😄

Tuvok
Ilyen sötét ? ;>

ChevyG
vazzeeeee, kiugrott vindozba!
pedig 6 hajo már megvot!
Placebó
Anyád az elöbb ez még nem vot ilyen..:/<#nemtudom>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
Fini...

Heydrich
köszi Tuvok&dr kotász!

\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"

dr Kotász
Felszín.
Tuvok
Mert azok "external', azaz külsõ rekeszekben vannak tárolva a tengeralattjárõ tetején . Simán "drag & drop" módszerrel húzd át az elülsõ, ill . a hátsó 'reserv'-be, akkor szép lassan átrakják oda, onnan pedig valamelyik csõbe .
Természetesen kell elegendõ ember elöl, vagy hátul, és a felszínen kell lenni .

Heydrich
ezeket a torpikat mért nem tölti be?

az😊))
hm nemtom mi lehet a gond, ha már az új rendszerrel sem müxik.igazi rejtély, fõleg hogy elötte mûködött<#fejvakaras>
Eye of the tiger<#eplus2><#nyes><#nyes>
datango
uj rendszert raktam , de semmi! 😊

bocs az Survival.)
Az I'm the tiger-nél különösen hullottak.)
Hheheheh tegnap Joe Cocker napot rendeztem a tengon😊 a flaknál énekelve lövöldöztük a repülõket.) esélyük sem volt😊 leszedtem vagy 30 rüpölõt)
péder
oks, köccke

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
Reinstallnál pl . maradhatott fenn vmi .
Esetleg próbáld meg újra felrakni, és jól nézd meg, hogy minden nyomát kitörölsz-e, esetleg másik hangkártya driver (volt már ilyen probléma), vagy talán vidkártya driver ., próbálj meg ezt-azt mielõtt Win-t raksz, habár lehet egy Win felrakása hamarabb megvan, mint a hiba keresése próbálkozásokkal ...

péder
videókártya / hangkártya driver-t / directx-et nem, sem mod-ot se patchet a játék tök alap se magyarítás sem más extra

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
Hát sztem el lehetne, mert biztos vagyok benne, hogy az alábbi kérdéseim egyikére igen a válasz, csak esetleg nem emlékszel rá, vagy elkerülte a figyelmed, talán lehetne ezzel-azzal próbálkozni, kitudja ...

péder
szerintem is, csak szeretem volna elkerülni

Tuvok
Akkor win reinstall 😊

péder
igen, semmit

Tuvok
És ki is törölted a fennmaradt fájlokat ? A mappájából, illetve a dokumentumokból is ???!!!
Raktál mostanában fel új videókártya / hangkártya driver-t / directx-et / bármi más olyan programot, ami kihathat a játékra / raktál fel mod-ot a játékhoz / módosítottál bármit a játékon ??

péder

Tuvok
Próbáltad újra felrakni ?

péder
betõlt oszt kivág az asztalra😞

Tuvok
Jé, nem is mondtad, hogy játszol vele 😊
Hogyhogy nem indul, mit értesz ezalatt ?

péder
1 segítséget szeretnék kérni kb. 3 hónapja, játszom vele erre most, semmi nem indul, csak a tréning, volt már másnak is ilyen?

Tuvok
Éljen a II/A <#idiota>

elkezdtem a magam szorakozására forditgatni.9 ahol lehetett meghagytam a hosszt😊 de ugye ez néhol lehetetelen, és hát akkor hol is kell belepiszkálni ebbe a dologba?? megtudnád mondani, esetleg privi?
Piedon
Nem. Lehet többet is használni csak nem jeleniti meg.Azaz megjeleniti, csak akkor bele kell piszkálni még egy helyen a játékba. Miért a kérdés?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Lehet hogy hülye kérdés lesz, de a fordításnál, csak meghatározott sor hosszúság van, és azt nem lehet túllépni?-Tehát csak ugyanannyi karaktert lehet használni, mint amennyi eredetileg volt a sorban?
Tuvok
"The reason for it taking around a month to get the patch finished? We want it fully and extensively tested so it doesn’t cause problems to your game. The last thing we want to happen is to break more things than we fix.

What’s going to be fixed? Many things. Again, I can’t commit to anything as some things might be changed in the testing/development of the patch. (If anyone you become lucky enough to see readme’s for patches then you’ll see what I mean)"

Posted by:
UbiRazz
UK Community Manager

Tuvok
Ilyen nekem is van 😊
2 romboló konyec, + jön egy PT Boat, õ a fedélzeti ágyúval lõttem ki, aztán sikerült még egy DD-t kilõnöm akusztikus torpedóval, utána sorban jöttek a rombolók, legalább 10, esélytelen volt átjutni 😞

Placebó
Mozgalmas este lesz. Gibraltar ROXX!!!!
Két ovatlan rombolo maradványai láthatok a háttérben...😊

Tuvok
Ebben benne van : klikk

Asszem ezt is berakatom a FAQ-ba, ha Etni hazaér 😊

Kösz a segitseget :-) Még egy, nincs valami lista, hogy melyik flottila melyik kikötõhöz tartozik? Próbálok sasszézni másik helyre de már kettõnél benyaltam Lorientet, és többször nem szeretném :-) Ja a radart megkaptam végre :-)
Tuvok
Itt meg kicsit esélytelen voltam a sok XXI-el szemben, de talán nem vallottam nagy szégyent 1 db romboló és egy Fiji cirkáló elsüllyesztésével 😊

Tuvok
Placebó
Tegnap este leültem végre egy kicsit vadászni, Ami partokhoz indultam a jól bevált U-107 besorolású IXB-mel, '42 okróber, ahogy kifutottam Brestbõl egy napot élvezhettük nyugodtan egymás testszagát mikor TaskForce konvoj kaptuk meg rádión, gyors pozício felmérés, némi kalkuláció és teljes gõzzel elindultam a konvoj vélt irányába 2 napig követtem eredmény nélkül mikor a WO beüvöltött hogy "Ship Spotted" fel a hídra körülnézek, fényes nappal elõttem 355 ön egy felfegyverzett Coastal Merchant és egy T3-as vonult a konvoj irányába magáynosan. Periskop mélység le cél 4000méteren. Megközelítés után elég volt fejenkét egy halacska a Tankert olyan jól találtam el hogy 1 perc alatt elsüllyedt. Majd folytattam a portyát tovább. Meg lett a konvoj pont mögötte voltam. Sejtettem hogy ez nem a legjobb pozíció támadni meg hát délután 13:00 körül volt így inkább csak óvatosan periszkópmélységben kullogtam a hajók után, de sajna észrevett az egyik fregatt így kénytelen voltem felvenni a harcot velük. Rettenetesen védték a konvojt, ekkora kiséretet még nem is láttam. 4db Fregatt 2Hunt destroyer és még 2másik romboló. Rám is rontottak azonnal, szembõl gerinc alá célozva 3fregattot és 2 rombolót délután 5-ig, majd kicsit hogy lélegzethez jussak eltávolodtam a konvojtol és felszínre emelkedtem a külsõ tárolókból lázasan elkezdtem a torpikat betölteni közben radarral követtem a konvoj útját este 9-re készen ált a hajó egy újabb harcra. Beelõztem a konvojt aminek az összetételével még nem voltam tisztában mivel a fregatt elég messze szúrt ki a konvojtol még így hát csak reméynkedtem hogy valami zsíros lesz ha már ennyien védik. a hajók útjába helyezkedtem el silent mod, álló motorral. a megmaradt védelem még nem szúrt ki az élen haladó rombolót így kellemetlenekdõ reakciók nélkül sikerült elsüllyezteni, maradt még kettõ de már a konvoj elég közel volt ezért úgy döntöttem tartok egy mustrát. 3Troop Transport, 2 T3 Tanker, 3 C3 Cargo, 4 C2 Cargo, 1 T2 Tanker, 3 Small Merchant, 3 Coatal Merchant. A Troop Transportok elhelyezkedését figyeltem mikor láttam hogy a legközelebbihez képest elég jó helyzetben állok. Körbenéztem hol van a legközelebbi romboló hát 170 fokon 1700ra keresgélt. Mérlegelnem kellett melyiket is válasszam és ugy döntöttem mindkettõt..😊 A romboló közelített 8 csomóval, de látszott hogy nem tudja hol vagyok. így bemértem, torpi beállít, utána át a Trooptransportra, ez már szinte lõhelyzetben volt 650m-en, I-IV vetõcsõ tûz periszkóop átforgat, minden úgy történt ahogy sejtettem a romboló meghallotta a torpik indítéását és rám fordul, 1/4-gáz elõre hátsó torpi élesít, romboló 1150-en 178fok. 980men torpi mélység beállít 3.5 a merülése ezért 4.3 körülre kalibrálom a torpit vetõcsõ eláraszt kivár hadihajó 180fokon 700m. Tûz! közben a Trooptrandsportba becsapódott az elsõ torpi, pont középen, majd a második aminek hatására súlyos agónába kezdett a transport. Periszkóp be 30m, a Torpedo Impact romboló alatt rombant szegénynek semmi esélye nem volt. Kivártam vissza periszkópmélységre közben a Troop Trnszport szép lassan elsüllyedt. csináltam egy kört a konvoj körül, mikor észrevettem ez utolsó rombolót 60fokra a lázasan reflektorozni, 8csomóval keresgélt de nem sokáig sikerült 800m-re megközelítenem úgy hogy nem vett észre, kapott egyet a gyomrába. Ezzel a hadihajókiséretet megsemmisítettem. Maradt 5db halacskám 3 hátul 2elöl. Mindenképpen szét akartam szedni a trooptransportokat. Egy támadásból sikerült egyet megállítani a másikat meg elsüllyezteni majd megfordultam és a hátsóval kivégeztem. maradt még két torpi amibõl kettõt az egyik T3-as kapott meg a maradékot meg egy C3-as majd irány a felszín és a löveggel még sikerült a sérült C-3-ast kicsinálni és még egy T3 2 C2 amikor megjelent a felmentõ sereg 3 romboló na húzás vissza periszkópmélységre és tünés haza, már reggel 6óra volt...😊 ez a Hunt realbe nekem majdnem 5 órámba telt de megérte...😊

Tuvok
Ez többnyire attól is függ, hogy melyik flotillában vagy, mert a fejlesztéseket szerte szét csinálják csinálják (radart Hollandiában kezdték), valószínûleg minél messzebb vagy a fejlesztések helyétõl, annál késõbb érnek oda a cuccok, persze csupán 1-2 hónapról van szó . Én most 42 júniusában vagyok La Spezia-ban, és minden járõrhöz kapok ingyen 4 db . T-IV Falke-t annak ellenére, hogy még T-III sincs, megvan már az elsõ radar, szonár, meg a decoy is, de például Bergenben most van T-III, viszont nincs T-IV ... Bergemben a XII-es típus, meg a VII-C/41 is hamarabb elérhetõ lesz, mint máshol, mert a hajók egy részét Norvégiában állomásozták . Gyanítom a készítõk az élethûség miatt csinálták így .

Hogy melyik flotilla az épp elérhetõ, az meg csakis az adott dátumtól függ, néhány flotilla csak 41-42-ben alakult meg, mások meg megszûntek már 44-ben, nem csak 45-ben, ez a német fennhatóság alá esõ kikötõk alakulásától függ viszonylag nagy történelmi hûséggel .

datango
szvsz nincs rá pénz <#hehe><#hehe>

Hali,

Nem tudjátok véletlen miért van az, hogy már 42 január vége van viszont halacskából még mindig csak T1 és T2 van :-( Se T3 se FAT se radar... Mondjuk ez utóbbi nem annyira kell...
Az hogy épp melyik flottila elérhetõ mitõl függ?
xj700t
Várom már a "Flakvierlinget" onnantól hullanak a repcsik mint a legyek 😊<#violent>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Amilyen a kapitány olyan a legénység😄
Heydrich
sikerült megoldani a mentés-betöltés problémát? (1.0)

Tuvok
Megtaláltam a repülõkért járó renown-t, ha Etni olvas mailt, akkor valszeg bekerül a FAQ-ba . 😊

datango
😊

Tuvok
Még csak köd sem volt ! Simán elaludtak a hülyék a fedélzeten, nem az elsõ eset, bár egy ilyen tapasztalt legénységtõl nem ennyit várnék .

Ja, amúgy elég kihalt a Földközi tenger, leszámítva a repülõket, elmentem Alexandriáig, meg vissza, hajót nem láttam, de leszedtem 22 Hurricane-t 😄