11357
  • SzLacza
    A tüzfalam be van kapcsolva. Igen köszöni szépen jól érzi magát.
    Vmi ilyesmit nyökög: "Hotlinking disabled this domain."
  • Tuvok #6751
    Én jól látom ...
    Milyen béka ?
    Tűzfaladdal minden ok ?
  • SzLacza
    Én is fejjel lefelé látom a 6744-s üzit. Azon kivül a linked:
    "Ezen" linkedről is csak egy béka néz vissza....

Hunter. Köszi a tippeket. Kipróbálom.
  • HunterKiller
    Tisztelt kapitany urak! Jelenlegi allaspont szerint most inditok egy szervert, amire 12:30-ig lehet jelentkezni! Minden kedves, kihivast szereto, nem csak kacsavadaszatra jaro urat varunk.
    Szerver neve: 1.4 ungarise, pass: 1121
    inditva mostantol,
    kezdes: 12:30.
  • Tuvok #6748
    Eredeti U-96 (Das Boot) fényképek Lothar Günther Buchheim fényképezésében .
    Ezen pedig egy nagyon nagy ritkaság látható, a jobb oldali VII-C mellett egy visszatért Fejőstehén St. Nazaire-ben, Buchheim elmondása szerint az ilyen csodaszámba ment, ma már tudjuk, hogy a 10 legyártott Fejőstehénből csupán néhány tért vissza a legelső útjáról .
  • dr Kotász
    Fogalmam sincs miről beszélsz...
  • Tuvok #6746
    Dolgom volt, mint mondtam, családdal kellett foglalkozni kicsit, pont a legjobbkor . Majd ma talán, ha lesz vmi .

Örülök, hogy neked nincsenek ilyen tapasztalataid, sajnos külföldiekkel nekem állandóan, egyszer felmentem egy hard-ra, na az igazán jó volt, profik voltak, jól el is maradtam a középmezőnyben egy c3 és egy c2-vel ...
    Még nem csináltam külföldieknek nyilvános szervert, csak ha megbeszéltük Ubi-n, vagy vhol, de sztem kilépnék, rohadtul tul idegesíteni, az olyan menjen kvékezni, ott lövöldözzön vaktába ...
  • HunterKiller
    Ennek az utso uzinek csak en latom fejjel lefele a szoveget vagy mas is ?:)
    Apropo jut eszembe igy utolag: Tuvok tegnap amiket en csinaltam szervereket, ott _SENKI_ sem lovoldozott mar az elso pillanatban fel torpi keszletet ki.
    Nalam mindenki esszel csinalta. Es ha mar ennyire kotekedos vagy, akkor helyesbitek: Nalam a magyarok meg _egyszer sem_ csinaltak olyat amirol beszeltel. Nemtudom tegnap miert nem akartal jonni, pedig tobben is hivtunk...
    Jam egy kerdesem ugye azert lenne: mi van ha tied a szerver es azon lovi ki valaki elso korben az osszes torpijat? Akkor is kilepsz egy bucsu körüzenettel ?:)
  • dr Kotász
    [flipv]Érdekes, az én tapasztalatom az, hogy 350 m már túl közel van, nem élesedik olyan hamar a torpi...[/flipv]
  • [Walaki]D`Lair
    Én úgy csináltam, hogy ha target spotted, akkor rálövök messziről az ágyúval, észrevesz és elkezd jönni 23-25 csomóval pont felém...ekkor befordulokszembe vele, lassítok, ettől ő is lassít az említett 11 csomóra, minden torpedót fast-ra állítok, 800m-nél kettőt elküldök, az első kiemeli az orrát a vízből, a második pont a gerinc alatt robban és szépen kettétörik a hajó...:)
  • HunterKiller
    Nyam akkor... leirom, hogy _EN_ hogy szoktam altalaban rombolot olni.
    Elso es legfontosabb, a rombolo ne legyen teljesen biztos abban, hogy hol vagy.
    Ezt onnan tudod, hogy ha mar eszrevette a scope-ot es feled indult, de nem full sebesseggel kozeledik, akkor meg nem tudja 100%-ig, hogy hol vagy. Ekkor _altalaban_ 11 csomos sebesseggel kozeledik. Ha ettol nagyobb, akkor a kovetkezok egyike vagy tobbje is fennall: 1. nagy zajt csapsz, ergo lassits, mondjuk slow-ra, azaz a legkisebb sebessegfokozatra, 2. latja a scope-ot, tehat huzd lejjebb kicsit manualisan, nem automatan teljesen le, mert akkor nem fogja latni igaz, de te sem fogsz semmit latni. Ha mar a hullamok nyaldossak a scope lencsejet, akkor az altalaban eleg szokott lenni. 3. Kint van a snorkel, na ezt gyorsan huzd be :)
    Ha mindezt megcsinaltad es a rombolo 11 csomoval kozeledik, akkor a kovetkezokre kell odafigyelni: a rombolo sullyedese mennyi? Attol altalaban 0.8-1 meterrel lejjebb allitsd a torpi melyseget. Ha turbinas a torpi (olyan, aminek latszik a turbina-goze a vizben) azt a leggyorsabb sebessegfokozatara allitsd, ugyanis ha lassan kozeledik, azt eszreveszik es kimanoverezik.
    Ha az F6-ot megnyomva nezed a terkepet, akkor ne egyenes vonalu legyen a zold csik (ami a torpedo utjat jelzi). Mivel a rombolo ugye feled fog tartani, igy az orra feled lesz, tehat nem oldalt lesz neked. Ilyenkor fordulj el kicsit valamelyik iranyba, hogy a scope-on nezve kb 15-35-45 vagy 345-335-325 fokot lass a kereson. Ekkor a torpi kicsit sregont fogja kapni a hajot, igy kevesebb esellyel tudja kimanoverezni. Valamint a torpit ugy lodd ki, hogy a hajo toled 350-300 meterre van. Celszeru elotte kinyitni a vetocso nyilasat (q). Legjobb szerintem olyan 320 korul. Ugyanis ekkor meg jol tud manoverezni a torpi, hogy frankon raforduljon, de a hajo ha latja is a kozeledo halacskat mar akkor sem tud ugy fordulni, hogy ne kapja be a BUMMot. Ja, es megegy fontos dolog, ha kilotted a torpit azonnal huzd be a scope-ot, hogy nehogy meglasson, mert akkor egybol orult gyorsitasba kezd es bukik az egesz elmelet. Jo tesztelgetest. :)
  • HunterKiller
    A szerver fut, lehet gyonni.
  • HunterKiller
    Ha van eleg magyar, akkor inditok egy szervert csak nekunk. periferiak ua mint elozoleg.
    Varok 00:20-ig, ha addig nincs jelentkezo, akkor pass nelkuli szervert nyitok a nemeteknek :)
  • catyus
    merre? én aikita most léptem be
  • Karabiner
    én még itt vok
  • catyus
    Valaki e késői órában, van még?
  • SzLacza
    Tegnap asszem Zoli is belém jött, szóltam is neki, hogy forduljon már el, jött ezerrel, de szerencsére?!?!? nem lett semmi baja a hajómnak! Asszem a hajótestben lehet vmi barát-ellenség figyelő rendszer (IFF) és csak akkor sérül a hajó, ha ellenségtől sérül. :)) Bár tegnap vki viszont ágyúval a mieink közül párszor hátba lött mire rájött, hogy nem vagyok anyahajó, de akkor viszont sérültem. A franc se érti ezt.
  • Tuvok #6735
    Hát ez az, amit tegnap bekaptam a small tankertől az reális volt, de múltkor meg rámmászott egy hajó és nem kicsit kompromittáló pózban tolt maga előtt sérülés nélkül ...
  • SzLacza
    Sztem rongálódnia kell a hajónak mindenképpen. Ha oldalról kapnak el, akkor akár el is süllyedhet a tengerlatjáró. Vagy legalábbis igy kéne lennie.
  • Tuvok #6733
    Előfordul, nem kicsit irreális . Viszont a legázolást nem igazán értem, néha még csak %-ot sem vesztek a Hull-ból, néha meg kapásból 10 % és a fél hajó piros, nemtom mitől függ, de nem hiszem, hogy a realisztikus sérülés ennyit számítana .
  • SzLacza
    ÖÖÖ. Izé, szóval neked cimeztem Tuvok az elöbbit.
  • SzLacza
    Rájöttem, hogy korábban túl sokáig vártam a gyorsítással, és mire elindult volna a hajó, véege lett. :(
    Tegnap egyébként megöngyilkolta magát az egyik romboló. :)) Igaz segítettem neki, ledobta a bombákat én emiatt kiemelkedtem a vízből, és legázoltam. :)) Ilyet se láttam korábban. Nagy mázlim volt.
  • SzLacza
    Eddig csak az jött be.
  • SzLacza
    A multkor én is nyomtam egyet a nemetekkel, ok szinten a XXI-vel, én meg egy VII-tel voltam, aztán amikor a harmadik c3-at löttem ki, kiléptek a kis genyák. :) Illetve elöbb belém löttek 2 torpit, ugyhogy akkor már merülni nem tudtam a felszínröl tüzeltem a végén. Ennyit a németekről.
  • Tuvok #6728
    Sztem olyankor jobb ha gyorsan lemerülsz
  • SzLacza
    Hunter. Itt vagy még? Azt akartam, kerdezni, amikor a romboló kb. 300m-re van tőled, és feléd tart, de közben manöverezik jobbra-balra, akkor hová kellene célozni, hogy el is találjam. Persze nem vezérelt torpival, hanem simával. ( a vezérelt hátra van betöltve. :( )
    Eddig csak ez jött be, hogy lemerülök és vagy elsüllyedek, vagy nem.
  • Tuvok #6726
    Hát a tonnák alapján az egy Hunt 1 (?) és egy Small Merchant, semmiképp nem nevezném nagy vadaknak . :)
    Nagy vad inkább itt van, kicsit hátrányban voltam, de 1 Dido cirkáló akkor is összejött :D
  • HunterKiller
    Te Tuvok ami linket beloktel abban en ugylatom ez a Steidt vagy ki a sok 21es mellett a 7c-jevel jol elhalaszott eloletek par nagyvadat... Gratula neki, ha ismered.
  • Tuvok #6724
    Nem tudhatom, lehet, hogy holnap engedik, lehet, hogy csak a télen, de mivel nincs konkurencia, így valószínűtlen, hogy a közeljövőben engednének belőle .
  • PLackó

akkor valószínű hogy mindegy mikor veszem marad az ár?
  • Tuvok #6722
    Mire lemegy az ára 3x összegyűjtenéd, iskola közben meg honnan szedsz pénzt, kiteszel egy kalapot a büfé mellé ?
  • PLackó
    de rossz nekem ez a csönd,tudom hogy ti ilyenkor játszotok,bárcsak én is megtehetném
    csak menne le pár ezressel az ára,én is csatlakozhatnék.
  • Tuvok #6720
    Most kihagynám, köszi .
  • Tuvok #6719
    Nem is elsősorban a magyarokra értettem, de azt a 'ritkán'-t kell idővel átcsiszolni 'sosem'-re, akkor mindenki boldog lesz .
    Sajnos sokan nem láttak még tengeralattjárós filmet / nem jártasak a témában, olyat is láttam, hogy valaki megkérdezte, hogy mi a különbség a hajók között ...
    Az olyan szokott így végződni .
  • crossy104
    Várunk!
  • Tuvok #6717
    Még jó, bár volt már rá példa .
  • HunterKiller
    De Tuvok... en mar eleg sok szervert csinaltam... de ilyet ritkan csinalnak a magyarok... talan nemet szervereken a 10-12 eves kis p*csfejuek esetleg.
  • crossy104
    Itt nem lövöldöznek vaktába
  • crossy104
    Gyere küzdeni kellenek az emberek
  • HunterKiller
    Meg 10 percig nyitva a szerver, aki akar jojjon!
    1.4 ungarise, pass: 1121