Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de az mennyire eredeti, hogy a német legénység angolul beszél?
Létom egy csomóan magyarul nyomjátok, de én sehol nem talások magyarosítást.
Segítsetek légyszi, honnan tudom leszedni.
reménykedek, hogy hátha úgy lessz mint a toca pro race driver 2 vagy mi:
májusba jelent meg és kb szeptemberbe volt hozzá törés!
Egyébként nem ér meg egy 10-est ? De pár hónap, és tuti olcsóbb is lesz ...
ma uninstaláltam a gammát. majd, ha lessz törés akkor jáccok<#schmoll2>#schmoll2>
És hogy az a 'Set as default action' dolog is érthetõ legyen: klikk
A javítások, gyors lefordítottam, ha vmit elírtam, ezer bocsi:
- Kampány rádióüzenetei fejlesztve, mostmár tartalmaznak 'to' és 'from' mezõket /gondolom a konvojok jelentésére gondol, amiben nem voltak ezek/
- Multiplayer verzió 1.4
- 'Ping' mostmár hallható kliens oldalon is multiplayerben
- Új épület a német kikötõkben: harbors /vmi kikötõi épület, szállók, talán/
- Éjjeli UZO használat fejlesztve
- Navigátor jelentést ad az utolsó waypoint elérésekor
- Szabadon beállítható vihar értékek minden egyes tengeralattjáróhoz ('StormConditions' bejegyzés minden uboat.cfg fájlban)
- Merüléskor jelentés a mélységrõl (10 méterenként); idõgyorsítás visszaugrik 1-re (ha nagyobb) a kritikus mélység elérésekor
- Hadi vagy kereskedõ hajók szonár kontaktus javítva (1.3 bug)
- Szonár mutatója gyorsabban mozog, mikor a játékos a szonárban ül (és ráklikkel a szonárra) és a mutató vonszolható a kurzorral
- Néhány billentyû váltani fog az aktuális és a következõ nézet közt: rádióüzenetek (M), hajónapló (K), hidrofón (H) rádiósszoba (R) /ezt nem nagyon értem, ha kipróbáltam, majd leírom mi is ez/
- Új opció a “Merchant/Warship/... spotted” felugró ablakba: 'default' akció megadható (“Set as default action”😉, kívánt parancsot kiválasztva mindig a megadott parancs hajtódik végre a szituációban. A megadott beállítás elmentõdik minden játékban /karrier gondolom/, az Opciók menüben pedig visszaállítható alaphelyzetre
- P38 vadászbombázó az USA oldalán hozzáadva
- Wellington bombázó Nagy Britannia oldalán hozzáadva
- 'German Armed Merchant Cruiser' /német kereskedõ páncélos cirkáló/ sérülésmodellje javítva
- Fénytöltet detonációs távolsága növelve 1800m-re
- 'Torpedo Momber' repülõgéptípus javítva 'Bomber'-ra 😊
- Viharos víz hatása Small és Coastal Merchant-okra javítva
- "Report on nearest contact" szonáros opció hibás mûködés javítva
- "Follow nearest contact" szonáros opció hibás mûködés javítva
- Kampányban hozzáadva: kikötõi hajók és közlekedés, aknamezõk, járõrhajók
- Kampányban néhány adat javítva
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
sajnos a játék alajén a IIA-val nehéz sok hajót leszedni, úgyhogy az visszavette a statisztikát, de már Isten sem állít meg.)
jah a minap feltettem a Das Boot-os hangokat, és úgy játszottam, aztán egy destroyerrel való csatázáskor benyomtam a vészmerülést, nyrekek ezt a fejetlenséget.)) ami volt, mindenki övültözött, vki mintha el is esett volna.) Szegény muterom azt hitte itt a 3. világháború😊

De se az Ubi, se a dev team nem reagált a dologra .
Csak szólok, ha mûködne is, az 1.4 kiadásával csak teljes reinstallal lehet feltenni az 1.4-et az 1.4b helyett .
De gondolom itt nemigen van, akinek US verziója lenne ...
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
2. a 26 hajóból max 5 torpi miatt sûlyedt, a többit löveggel kezeltem
Ne haragudj a szemét beszólásaimért tényleg én voltam a bamba.
De lassan rájövök a dolgokra és akkor rettegjenek világ tengerein és óceánjain utazó szövetségesek!<#mf1>#mf1>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Kezdésnek nem rossz, én 4 járõr után most 177ezer brt-nál vagyok, de a 8-9 tankhajó miatt ennyi .
3 patrol=6 coastal, 4 small, 8 c2, 3 fishing boat, 1 trawler, 2 armed towler, 1 class D, 1 v&w d
4.õrjáraot kezdemt,és már megvan a II.o vaskeresztem,tengeralattjárós elsõ sikere érdemérem,és egy tengeralattjárós kitüntetés.A három õrjárat alat 11 hajó:2 romboló,2 C2 Cargo, és 7 Costal,és Small.
Ez milyen eredmény?
Kiváncsian várom mélységi bajtársaim válaszát,és eredményeit a hasonló idõkbõl.<#wave>#wave>
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Visszakanyarodva a magyarosításhoz. Én 1.3-sal nyomom és rajtavan az a magyarosítás ami anno közkincsé lett téve. Gond nélkül megy. Én szeretem, ha a program úgy feliratoz felém, hogy értem, én kifejezetem mindig várom a magyarosításokat. A hangokat én is németre állítottam így tényleg autentikusabb. De kinek mi tetszik.
Üdv!
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu