Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Szerintem ez nem szerencse kérdése, minden hibának oka van, csak meg kell találni . Próbáld meg újratenni a játékot, esetleg valami mod is okozhatja, stb ...

huh otthon bent van kedvencekben az oldal linkje, ott sok hsznos dolog van összegyûjtve, szombaton hazamegyek, ha adig tudsz várni, akko szombatra felteszem, amúgy a subsimen nézz körbe és vmi das boot soundot keress, 2 fajta is van, egyik német, másik angol, a filmbõl vannak kiszedve a hangok.
ChevyG
tudom, és már ezt meg vitattuk. Te szerencsés vagy!
Tuvok
Nekem 1.0-ban sem volt semmi gondom a mentéssel .

ChevyG
úgy értem, hogy sok a hiba az 1.0 verzióban és a fõ hiba szerintem az, hogy nem megbíz6ó a mentés!
Tuvok
Semennyire, ezért is beszél németül .

Tuvok
Mármint milyen mentés ?

dr Kotász
A német legénység németül beszél. Az egy plusz szolgáltatatás, hogy angolra is állíthatod.
ChevyG
Herold
Hát én segítenék, de nem használok magyarítást, mert számomra elveszik a játék eredetisége tõle .

Bocs, de az mennyire eredeti, hogy a német legénység angolul beszél?

dr Kotász
Nézd meg a piros részt...
hello

Létom egy csomóan magyarul nyomjátok, de én sehol nem talások magyarosítást.

Segítsetek légyszi, honnan tudom leszedni.
ChevyG
szerintem szándékosan van "elrontva" a mentés! nem igaz, hogy a tesztelésnél nem derült ki!!! és nem furcsa kicsit az, hogy szinte rögtön kint volt a javítás? ami még furcsa szerintem, hogy, hogy tudták az 1.0át feltörni, ha a pecsekkel elvéreztek?
Tuvok
Hát mindig van más, amire költeni kell, de így meg csak a bosszankodás marad, amúgy meg nem villanyszámla, csak egyszer kell kifizetni 😊

ChevyG
10et jobb dolog, amire költeni tudom.
reménykedek, hogy hátha úgy lessz mint a toca pro race driver 2 vagy mi:
májusba jelent meg és kb szeptemberbe volt hozzá törés!
Tuvok
Hát sajna nem valószínû .
Egyébként nem ér meg egy 10-est ? De pár hónap, és tuti olcsóbb is lesz ...

ChevyG
felbasztam magam, hogy nem müködnek a mentések, és ha mûködik is akkor s hibás!
ma uninstaláltam a gammát. majd, ha lessz törés akkor jáccok<#schmoll2>
Tuvok
Mert a Starforce védelmet nem lehet / tudják feltörni .

ChevyG
1.0 -án szopás az egész gém!<#rinya><#schmoll2><#violent><#falbav>
ChevyG
hogy hogy nincs patch-crack?
dr Kotász
Teccik... néhány nagyon fontos hibát javítottak. Ez a játék lassanként kezd tényleg baromi jó lenni :-)
Tuvok
Na szóval nagy sárga darukról lenne szó 😊
És hogy az a 'Set as default action' dolog is érthetõ legyen: klikk

Tuvok
1.4b (végleges) letölthetõ

A javítások, gyors lefordítottam, ha vmit elírtam, ezer bocsi:

- Kampány rádióüzenetei fejlesztve, mostmár tartalmaznak 'to' és 'from' mezõket /gondolom a konvojok jelentésére gondol, amiben nem voltak ezek/
- Multiplayer verzió 1.4
- 'Ping' mostmár hallható kliens oldalon is multiplayerben
- Új épület a német kikötõkben: harbors /vmi kikötõi épület, szállók, talán/
- Éjjeli UZO használat fejlesztve
- Navigátor jelentést ad az utolsó waypoint elérésekor
- Szabadon beállítható vihar értékek minden egyes tengeralattjáróhoz ('StormConditions' bejegyzés minden uboat.cfg fájlban)
- Merüléskor jelentés a mélységrõl (10 méterenként); idõgyorsítás visszaugrik 1-re (ha nagyobb) a kritikus mélység elérésekor
- Hadi vagy kereskedõ hajók szonár kontaktus javítva (1.3 bug)
- Szonár mutatója gyorsabban mozog, mikor a játékos a szonárban ül (és ráklikkel a szonárra) és a mutató vonszolható a kurzorral
- Néhány billentyû váltani fog az aktuális és a következõ nézet közt: rádióüzenetek (M), hajónapló (K), hidrofón (H) rádiósszoba (R) /ezt nem nagyon értem, ha kipróbáltam, majd leírom mi is ez/
- Új opció a “Merchant/Warship/... spotted” felugró ablakba: 'default' akció megadható (“Set as default action”😉, kívánt parancsot kiválasztva mindig a megadott parancs hajtódik végre a szituációban. A megadott beállítás elmentõdik minden játékban /karrier gondolom/, az Opciók menüben pedig visszaállítható alaphelyzetre
- P38 vadászbombázó az USA oldalán hozzáadva
- Wellington bombázó Nagy Britannia oldalán hozzáadva
- 'German Armed Merchant Cruiser' /német kereskedõ páncélos cirkáló/ sérülésmodellje javítva
- Fénytöltet detonációs távolsága növelve 1800m-re
- 'Torpedo Momber' repülõgéptípus javítva 'Bomber'-ra 😊
- Viharos víz hatása Small és Coastal Merchant-okra javítva
- "Report on nearest contact" szonáros opció hibás mûködés javítva
- "Follow nearest contact" szonáros opció hibás mûködés javítva
- Kampányban hozzáadva: kikötõi hajók és közlekedés, aknamezõk, járõrhajók
- Kampányban néhány adat javítva

Placebó
A hangokat honnan mer az nekem nagyon kell...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

én a 11.járõrnél és brt 243000 tonnánál járok, 13100 a renown😊 gyûjtögetem
sajnos a játék alajén a IIA-val nehéz sok hajót leszedni, úgyhogy az visszavette a statisztikát, de már Isten sem állít meg.)

jah a minap feltettem a Das Boot-os hangokat, és úgy játszottam, aztán egy destroyerrel való csatázáskor benyomtam a vészmerülést, nyrekek ezt a fejetlenséget.)) ami volt, mindenki övültözött, vki mintha el is esett volna.) Szegény muterom azt hitte itt a 3. világháború😊
Tuvok
"I am just tickled to have my sonarman back, I had been using the sonar room to store beer for the past month!"

Tuvok
Itt olvasható, de mivel hivatalosan még senki nem reagált semmit, így természetesen lehet, hogy jó nagy kamu az egész ...

Tuvok
Úgytûnik az egyik teszter kiadta az 1.4 US béta verzióját, a javítás lista fenn van az Ubi és a Subsim fórumon is a linkkel együtt .
De se az Ubi, se a dev team nem reagált a dologra .
Csak szólok, ha mûködne is, az 1.4 kiadásával csak teljes reinstallal lehet feltenni az 1.4-et az 1.4b helyett .
De gondolom itt nemigen van, akinek US verziója lenne ...

ChevyG
<#smile>
Az más,bocsi kishitûségemért.<#awink>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ChevyG
1.a VII-ik flottánál vagyok és ott más tengok vannak
2. a 26 hajóból max 5 torpi miatt sûlyedt, a többit löveggel kezeltem
Tuvok
Rendben <#eljen>

Hi TUVOK
Ne haragudj a szemét beszólásaimért tényleg én voltam a bamba.
De lassan rájövök a dolgokra és akkor rettegjenek világ tengerein és óceánjain utazó szövetségesek!<#mf1>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tuvok
Lám lám .
Kezdésnek nem rossz, én 4 járõr után most 177ezer brt-nál vagyok, de a 8-9 tankhajó miatt ennyi .

Ha jól számolom ez 26 hajó egy küldetéshez 5 halacskát kapsz akárhogyis számolom...... na ne már<#merges2>

ChevyG
én is pont itt tartok!
3 patrol=6 coastal, 4 small, 8 c2, 3 fishing boat, 1 trawler, 2 armed towler, 1 class D, 1 v&w d
Helló
4.õrjáraot kezdemt,és már megvan a II.o vaskeresztem,tengeralattjárós elsõ sikere érdemérem,és egy tengeralattjárós kitüntetés.A három õrjárat alat 11 hajó:2 romboló,2 C2 Cargo, és 7 Costal,és Small.
Ez milyen eredmény?
Kiváncsian várom mélységi bajtársaim válaszát,és eredményeit a hasonló idõkbõl.<#wave>

Tuvok
1.4 tesztelés alatt ! (végre olyat is csinálnak)

Tuvok
😊

megvan hogy nem szúrta ki a szemem hihetetlen.<#lama>
hmmm...lehet elkerülte a figyelmemet.
Placebó
pedig a beállításoknál kell, Ingame Text English/German, Ingam Voices English/German majd apply

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

hogy lehet a hangokat németre állítani??? mert a beállításoknál nem találtam, a main cfg settings részénél találtam vmi ilyet hogy voicelanguage és az nálam 0-n volt, mondom átteszem 1-re de nem történt semmi😊
Az lehet hogy a sorváltozások, ami a 1.3-ban benne vannak azok egyszerûen nem jelenek meg. Így nem is tudom meg mondani, hogy hány sor hiányzik.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Placebó
Bizony, ezen magam is elgondolkodtam, én a magam részérõl nem bánom ezt az elnaygolást, sirva fakadnék ha egy járõr alatt csak menekülnék, a repülõk miatt...😊

Tuvok
Szóval mûködik 1.3-mal is, köszönjük !

Köszi. Akkor ezek szerint használható. Attól tartottam, hogy esetleg akad, vagy az új szövegek miatt az azonosítók megkavarodnak meg ilyenek. Ezek után tehát csak néhány le nem fordított sor van, ami okés. Ezt jó hírnek tekintem.

Tuvok
Jah, bár kérdéses, hogy hiányzik-e nekünk a valóság ezen a téren, mert akkor igencsak sok billentyûzet-csapkodás lenne a dologból 😊)

Hali!
Visszakanyarodva a magyarosításhoz. Én 1.3-sal nyomom és rajtavan az a magyarosítás ami anno közkincsé lett téve. Gond nélkül megy. Én szeretem, ha a program úgy feliratoz felém, hogy értem, én kifejezetem mindig várom a magyarosításokat. A hangokat én is németre állítottam így tényleg autentikusabb. De kinek mi tetszik.
Üdv!

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Placebó
Elég viccesek néha, nálam volt kétszer hogy összeakadtak, és lezuhantak...😊