Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem, miért akad a hullámzás. Ha az mp3 lejátszás be van kapcsolva. Eddig ez fel sem tûnt (vagy nem is volt). A garmofonba tehettek volna egy "ott folytatja ahol abbahagyta" lehetõséget.
A rádiós/radaros bajtárs is jópofa, idõnként kikapcsolja a radart magától (pedig elõírtam az állandó keresést), lehet hogy direkt pihenteti a berendezés, mert pl.: túlmelegedett. Így jó ha észrevesz valamit is.
A ker.hajón lévõ tüzérek/ ágyúk jobbak lettek. Egy(!) találattól egybõl 92% lett az állapotom, és vízbetörés+elülsõ terpedókvetõcsövek javításra szorulnak.
A torpedóim is mintha kisebbet sebeznének, mert egy "alá lõtt" torpedó nem elég (bár c3 esetében történtek a lövések), és nem volt elég az üzemanyagtartály eltalálása sem egy torpedóval (érintéses robbantással).

Sima tenger, 2 c3 várja, hogy elsüllyesszék. De mindenre fel kell készülni:
Tuvok
És mi az, ami változott ? Másik hang/videókártya driver ?

péder
mindent betölt, majd start, tölt és a betöltés végén, mikor indulna a karrier vagy single a töltés vége elõtt, kivág az asztalra és kb. ezt teszi 1 hónapja, elõtte meg hasított mint állat semmit nem tettem fel hozzá sem patch sem magyarítást

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Mert túl éles szögben találta el.<#nyes><#vigyor5>
Hát ezt nemértem, ráküldtem két torpedót egy kereskedójahóra, vagy 800 m-rõl, a torpedó pedig nekiment a hajótestnek, és leattant róla! Miért nem robban fel?

Tuvok
Konkrétan a radarost panaszolták, most nem írom le mit kéne mondania, mert nemtom leírni németül 😊 De szóval állítólag még mindig nem beszél . A szonáros mûködik jól, sõt, ez a legközelebbi hajó / hadihajó követése eszméletlen jó dolog, ha konvojnál helyezkedek pozícióba, nem kell figyelni a hadihajót, a szonáros mondja a helyét, én meg ráérek a kereskedõket vizsgálni .
A repülõk természetesen akkor nem tudnak mit csinálni, ha nem tudják hol vagy, de ha a felszínen találnak meg, szinte biztos, hogy bekapsz 1-2-t, csoda megúszni emberveszteség nélkül .
Baráti repülõk eddig 2x láttam, az egyik egy FW200-as volt a brit partoknál, az orrom elõtt bombázott le egy C2-est, a másik meg egy Stuka volt szintén a brit partok közelében, csoda hogy észrevettem, mert az õrség nem jelentette .

Nálam az 1.3-as elõtt szépen bemondogatta a jelek irányát, és most az 1.4b-be is (ha jól emlékszem) ismét a rádiós/radaros bemondta a kapcsolat irányát, bár akkor lehet az õrszemek voltak (ahogy tõled olvasom, de én a radarosra emlékszem).
Az a 4 repülõ, ami jött a vészhívásra, egy helyre potyogtatta a bombáit, míg az összes bombájuk el nem fogyott (gondolom a periszkópom vélt helyére, vagy a ker.hajó által vélt helyre), de nyugodtan még egyszer megtorpedózhattam a c3-ast (1 torpedó nem volt elég a hajótest alá, csak megált és megsûllyedt).
A kikötõ elég lehangoló, legalább a bunkerekben állnának hajók, ha már nem futnak ki. Baráti légvédelem (repülõk) sincsenek. Nálam volt fenn az a MOD, ami a hajóforgalmat/repforg.-t a kikötõben növeli, de az nálam elb..... a játékot, telepíthettem újra az egészet.
Én ennekelõtte az idõgyorsítással (2x-4x) gyorsítottam a hanglokátort, most legalább nem kell.
Tuvok
A radaros nálad mûxik ? Azaz beszél ? Nekem sajna nincs még radarom a mostani karrieremben, de többen írták az Ubi fórumon, hogy a radaros még mindig nem beszél .
A repülõk tényleg durvák lettek, 40 elején vagyok, és már a Färöer szigetek környékén rommá lõttek a kétfedelûek, pedig eddig 40-ben még csak ki se tették a lábukat a brit partok közvetlen közelébõl, a célzóképességükrõl nem is beszélve ...
A kikötõ nekem is halott, nemtom mi akar lenni, erre a kérdésemre nem válaszoltak/nak az Ubi fórumán .
A hidrofon gyorsulását többen nehezményezték, tény, hogy jobban oda kell figyelni, nekem csak szokatlan, nem negatívum (egyelõre) .

Ja, és felgyorsult a sonar forgása.
Egy újraindítás kellett a xp-nek és már nem akad.😊 1942 végén járok és idáig nem nagyon találkoztam repülõvel. Most, hogy a jav. fenn van egybõl 4 hidroplán jött egy hajó megtorpedózása után a BE zónában. Még most sincs FAT torpedóm, és a III-as torpedó számlálása is elég bugos még mindig (a raktáron lévõ dbszám változik a kattingatások hatására). Pozitívum, hogy a radaros, és az õrszem jobban tudja a dolgát, mint az 1.3-ban.
Sajnos most sincsenek más baráti tengeralattjárók, halott a kikötõ (talán új arcok a parton).
Az idõgyorsítással valami trükközés történt, mert a partközelben (1x-re leszabályozva) nem vált át pirosra a szám, így nem lehet tudni mikortól lehet gyorsítani (zöld mindig).
Tuvok
Nem lehet, mert az enyém eredeti .
De mégis mi a baj ? Miért nem megy ?? Mit csinál ?

péder
Tuvi! gáz van, 13x telepítettem újra, már a winfost is 2x, de nem megy csak az akademy meg a museum, ha küldenék neked nyers DVD-ét akkor átmásolnád nekem a Tiédet <#help>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
4.12-m van, és még sose volt semmi gondom vele .

Óvatosan a Catalystokkal. Nem mindegy, melyik játéknál milyet használsz. Kicsit már kezd az agyamra menni az egész. Például a Sims 2 szaggat mint a fene az 5.x-es driverekkel, 4.12-vel azonban simán megy. (Ezt egyébként, ha kicsit kerülõúton is, de maguk a fejlesztõk is beismerték.)

Tuvok
Egy hajónak elég 15-20, a VII-esen meg van 160 HE skuló + az AP

Placebó
Vízvonalat szórd...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

<#crazya> Naná hogy eltalálom. Márvagy 20x meglõttem. Vagy lõjek bele párat, és várjam meg, míg elsüllyed?

Glpetyus
L is találod néha? 😊

Ezt nemértem, megkell az artilleryvel semmisíteni 4 hajót, de mire egyet elsüllyesztek, kifogy az összes lõszerem!

Glpetyus
Nekem az 5.6-ossal szar lett az egész....csikos volt a víz,meg ilyen pixeles :S
Visszaraktam az 5.5-t és jó.
NEM peccselt verzsön 😊

Tuvok
Hát nem egy gta az biztos 😊))

Húha, eza gáma nehezebb, mint gondoltam. Mikor a csávó ott rajzolgatott a térképen, mindenfélét húzogatva, hát, elég bonyolultnak tûnt😊

Tuvok
Nekem tökéletes a tenger, mint eddig (kivéve a viharokat <#idiota>) .
Amúgy a javításlista lentebb olvasható .

5.6-os elírtam.
Feltettem az 1.4b-t. (Esetleg valakinek fenn van már?) Nem sok új dolgot láttam elsõre pl.: talán új mentés ablak. Nálam pl. a tenger nem simán hullámzik (mint elõtte az 1.3-ban), hanem akadozik. Gondolom nem az 5.5-os ATI driver a hibás (amire még gondolni tudok). Valakinek van valamilyen tapasztalata az új javítással kapcsolatban?
Hol vannak a tuto...jah, már válaszoltál, rendben, thx<#vigyor><#idiota>

Azt sajnálom ebben a játékban, hogy nem úgy van megoldva, hogy mikor lemerülünk, akkor a fent lévõ emberek kinyitják a "csapóajtót", és lemásznak, mikor felszínre érünk, akkor meg felmásznak a hídra.

Tuvok
Úgyis megkérded, szal: \SilentHunterIII\data\NavalAcademy\
😊)

Rendben. Thx😊

Tuvok
Figyu, nézd meg a tutorial videókat, oks ? Abból ki fog derülni . Meg ne kérdezd hol vannak !!!

Ó, köszi.<#wink>
Bocs hogy ennyi hülyeséget kérdezek, de..ezt az ágyút hogy kell irányítani?

Tuvok
FAAQ !!
nem, a térképen a 3szög vonalzóval is pl, de ha rákattintasz az irtánytû melletti kis gombra, akkor a kormánylapátot is te irányíthatod, fokok finomhangolásánál jól jön

Glpetyus
itt még nincs fent a honosítás.

Hát, igen, valószínûbb😛
A hajót csak az iránytûrõl lehet irányítani?

Tuvok
😄D
ágyúzzad õket !
www.magyaritasok.hu
amúgy fent a FAQ ajánlott, sok hasznos infó van benne !

Glpetyus
Tüzérkedni kell.
Lõjj az ágyúval.

hm..artillery mission.<#idiota>
Nincs hozzá valami magyarosítás?

Tuvok
na ezt talátam, így nagyobb az esély, hogy eltalálod 😊

Glpetyus
Mi a feladat? <#wilting>

Tuvok
Az melyik is ? Abban nem a fedélzeti ágyúval kéne lõdözni õket ?

Hát de még egyet se lõttem ki.
Ez a Naval Academy 2. pályája, itt talán nem lehet lõni?

Glpetyus
😄DDDDDDDDDDDD
Elgogytak a torpedok Te....

Tuvok
1. Ne szembõl, hanem oldalról !
2. Elhasználtad az összes torpedód !

hát ez nemjött össze:
http://cyborggames.atw.hu/aa.jpg
Na, így néz ki.

Tuvok
Derékszögbõl lõjed, ne az orrát 😊)

Tuvok
Figyu, milyen színûek a Fire (piros) gomb fölötti római számos gombok ??

Glpetyus
Beb.szna....
Melyik a nagyobb felület?
Oldala,vagy az orra?? <#wilting>

Placebó
#5563 jobb alsó szekció középsõ mûszer, a kis zöld gombot megnyomod akkor a képen látható fokos beosztású kormányra vált ezzel közelharcba könnyeb a navigáció szvsz

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/