Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szomorú :-(
Akkor meg kéne vennem a Gamét eredetiben?!
Akkor meg kéne vennem a Gamét eredetiben?!
akkor ha a 1.0-ás verziójú crackel töröm, attól mûködni fog a javítás a játékban?
Szevasztok!
Most töltöm le az 1.4-es pathcet. Hol találok hozzá cracket? Vagy Serial Numbert? tud valaki segíteni nekem?
Most töltöm le az 1.4-es pathcet. Hol találok hozzá cracket? Vagy Serial Numbert? tud valaki segíteni nekem?
ATI kártyám van...CTRL+P nem jön be!
Jaa és már túl vagyok egy jó pár driver cserén is!
Jaa és már túl vagyok egy jó pár driver cserén is!
Jaffa Kree!
A minap az egyik járõrözésem alkalmával nem találkoztam egyetlen hajóval sem!Mondom ilyen nincs még soha sem volt ilyen!! Mit csinálok rosszul?!<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>Southend felé vettem az irányt...legalább hadihajóval találkozzam <#vigyor0>#vigyor0>Közelitek lassan közelitek, elrendelem a periszkóp mélységet hátha találok a távolban valami fincsi kis hajót!<#hamm>#hamm>Kis idõ múlva sound contact mondom de jó! 5 romboló és egy merchant ez is a kikötõ felé tart. Nem érdekelt ezt meg kell néznem! Maximális sebesség elõre! 8 csomót sikerült kihoznom a VIIB -bõl. Lassan közeledem felé..periszkóp fel Látom hogy egy C3 Cargo az!<#szeret>#szeret>Pillanatok alatt elõttem volt a kép hogyan is fog a drágaságom alámerülni <#bee1>#bee1>6 csomóval haladt én továbbra is 8 al...2000 m el volt elõttem és 500 m el párhuzamosan mellettem...Körös körül meg rombolók ekkor már 6 ot jelzett nekem a sonáros 5-8 km es távolságokban.De nem érdekel kell ez a hajó! Lassan beérem...romboló közeledik, kénytelen vagyok a sebességembõl visszavenni...periszkópon nézem a hajómat! És egyszer csak Mi a szösz hová lett a hajóm!?A kikötõ még vagy 80 km erre van és csak úgy eltünt!!!!????<#mf3>#mf3><#wilting>#wilting> Ez annyira szemétség! Nagyon ideges lettem... még szerencse hogy voltak a közelben rombolók amin letölthettem a mérgemet! Felszinre emelkedtem és elrendeltem a edélzeti ágyúmból a tûzparancsot! 3 an tüzeltek vissza <#mf1>#mf1>...RIP
Szóval nagyon idegesitõ dolgok vannak a játékban, ami tönkre teszi a játékélményt!Iagzán megcsinálhatták volna hogy ne csak úgy tünjenek el a hajók fõleg ha ott vagyok közvetlenül a <#gunyos1>#gunyos1>-ben! Arghhh
Szóval nagyon idegesitõ dolgok vannak a játékban, ami tönkre teszi a játékélményt!Iagzán megcsinálhatták volna hogy ne csak úgy tünjenek el a hajók fõleg ha ott vagyok közvetlenül a <#gunyos1>#gunyos1>-ben! Arghhh
Jaffa Kree!
Azért nem enged letölteni a Gamehunterrõl mert én lusta dög még nem készültem el teljesen a magyarítással...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Köszi😊
Megpróbálom a biztonsági másolatos verziót, ha tetszik elkezdek rá spórolni😊
Amúgy még C-64-en játszottam ilyen tengeralattjáróssal, huhhh, de régen is volt az már... 😊
Megpróbálom a biztonsági másolatos verziót, ha tetszik elkezdek rá spórolni😊
Amúgy még C-64-en játszottam ilyen tengeralattjáróssal, huhhh, de régen is volt az már... 😊
Hát pedig elvileg az van, hogy fenn van a magyaritasok.hu-n is, ha nincs, akkor nemtom miért nincs .
Amúgy itt a link
Amúgy itt a link
Nekem sajna nem, a portál átirányít a Gamehunter-re, ott pedig nem enged tölteni😞
Vagy csak raja kollégával bénáznánk?😊
Lehetne 1 direct linket?
Kösz!
Vagy csak raja kollégával bénáznánk?😊
Lehetne 1 direct linket?
Kösz!
Hol találok magyarositást? FAQ link nem jó.
Esõ: CTRL+P (nvidiád van gondolom)
IXD/2 bug elég jól ismert, nem tudni miért nem jvaították .
Elvileg nem lesz több patch .
IXD/2 bug elég jól ismert, nem tudni miért nem jvaították .
Elvileg nem lesz több patch .
Udvozlet.
Ismet azon ritka pillanazok egyike ez, mikor hozzaszolok a temahoz.
Van ket igen idegesito bug, amiket ugy veltem, az 1.4 meg fog oldani, de nem!
1.: Dokkban, a IXD2-nek a kulso tarolokban levo torpik kozul a ket legfelso nem latszik, ergo nem is lehet cserelni sem, csak azt vihetem magammal, amit default kapok.
2.: Szinten a kulso torpikhoz tartozik, es ez az idegesitobb.
Ha megprobalok betolteni a kulso torpikbol, akkor _neha_ van ugy, hogy egyszeruen a drag & drop modszerrel kivulrol belso tarolokba huzott torpi ugy, ahogy van, mindenestul (torpi, es az ures helye is) eltunnek.
Sot! arra is volt mar pelda, hogy a belso tarolok ures helyeit is el tudtam mozgatni, igy nem egymastol egyenlo tavolsagban voltak, hanem akar egymason is.
Tovabba meg ehhez tartozik az is, hogy bizonyos eger pozicioban a teljes kep el is tunik, csak a hatter marad meg.
Namarmost kerdesem, hogy ezt mas is tapasztalta-e mar, avagy specifikus a hiba?
Ha pedig igen, akkor tudja-e valaki, hogyan lehet ezt kikuszobolni?
(Nekem az 1.5-os patch is megfelel 😊))
Tovabbi jo merulest mindenkinek.
Ja igen, eso: Nekem az 1.4-esben jott meg az eso, addig egyetlen patch-el sem volt.
Ismet azon ritka pillanazok egyike ez, mikor hozzaszolok a temahoz.
Van ket igen idegesito bug, amiket ugy veltem, az 1.4 meg fog oldani, de nem!
1.: Dokkban, a IXD2-nek a kulso tarolokban levo torpik kozul a ket legfelso nem latszik, ergo nem is lehet cserelni sem, csak azt vihetem magammal, amit default kapok.
2.: Szinten a kulso torpikhoz tartozik, es ez az idegesitobb.
Ha megprobalok betolteni a kulso torpikbol, akkor _neha_ van ugy, hogy egyszeruen a drag & drop modszerrel kivulrol belso tarolokba huzott torpi ugy, ahogy van, mindenestul (torpi, es az ures helye is) eltunnek.
Sot! arra is volt mar pelda, hogy a belso tarolok ures helyeit is el tudtam mozgatni, igy nem egymastol egyenlo tavolsagban voltak, hanem akar egymason is.
Tovabba meg ehhez tartozik az is, hogy bizonyos eger pozicioban a teljes kep el is tunik, csak a hatter marad meg.
Namarmost kerdesem, hogy ezt mas is tapasztalta-e mar, avagy specifikus a hiba?
Ha pedig igen, akkor tudja-e valaki, hogyan lehet ezt kikuszobolni?
(Nekem az 1.5-os patch is megfelel 😊))
Tovabbi jo merulest mindenkinek.
Ja igen, eso: Nekem az 1.4-esben jott meg az eso, addig egyetlen patch-el sem volt.
Bolti DVD-s verzióhoz a 'DVD EMEA' patch kell .
A mentések megtartása különösebb hibát nem okozhat, kivéve ha használsz valamilyen MOD-ot .
Ügyelj arra, hogy a játék mentései a dokumentumokban vannak (SH3), ezt a mappát mentsd el valahová, és innen töröld ki, majd miután felraktad a játékot, másold vissza . Arra figyelj, hogy mikor a patchet installálod, a hajód legyen kikötõben, tehát a patch után egy olyan mentést indíts el, mikor a bázison vagy, nem pedig nyílt vizen, így különösebb probléma nem léphet fel .
Egyébként én ajánlom, hogy csinálj egy teljesen tiszta újrainstallt (letörölni a játék mappáját, és a mentéseket is), és új karriert kezdeni, így biztosan nem lehet semmi probléma, de ha odafigyelsz mindenre, akkor ez elsõ móddal sem lehet gond .
Szal:
Mostani játékból mentéseket (dokumentumokból) valahová elmásol -> játék minden mappáját letöröl -> bolti verziót felrak -> mentéseket visszamásol a dokumentumokba -> patchet installál -> betölt egy olyan mentést, amelyben a bázison vagy
Sok sikert ! <#wave>#wave>
A mentések megtartása különösebb hibát nem okozhat, kivéve ha használsz valamilyen MOD-ot .
Ügyelj arra, hogy a játék mentései a dokumentumokban vannak (SH3), ezt a mappát mentsd el valahová, és innen töröld ki, majd miután felraktad a játékot, másold vissza . Arra figyelj, hogy mikor a patchet installálod, a hajód legyen kikötõben, tehát a patch után egy olyan mentést indíts el, mikor a bázison vagy, nem pedig nyílt vizen, így különösebb probléma nem léphet fel .
Egyébként én ajánlom, hogy csinálj egy teljesen tiszta újrainstallt (letörölni a játék mappáját, és a mentéseket is), és új karriert kezdeni, így biztosan nem lehet semmi probléma, de ha odafigyelsz mindenre, akkor ez elsõ móddal sem lehet gond .
Szal:
Mostani játékból mentéseket (dokumentumokból) valahová elmásol -> játék minden mappáját letöröl -> bolti verziót felrak -> mentéseket visszamásol a dokumentumokba -> patchet installál -> betölt egy olyan mentést, amelyben a bázison vagy
Sok sikert ! <#wave>#wave>
DVD EMEA
Arra, hogy töröld az uninstall után megmaradt file-okat is.
Csak a kikötõi mentések.
Godspeed!
Arra, hogy töröld az uninstall után megmaradt file-okat is.
Csak a kikötõi mentések.
Godspeed!
Hello!
Megrendeltem a bolti verziót és lenne pár kérdésem. Melyik patch fajtát kell felrakni gondolom a dvd-s enema verziót kell<#confused>#confused> Most nálam a crackelt verzió van fent reinstallnál mire kell ügyelni???? A crackelt verzó mentései futni fognak a bolti verzión??? A válaszokat elõre is köszi. A FAQ nagy segitség király az egész. <#wave>#wave>
Megrendeltem a bolti verziót és lenne pár kérdésem. Melyik patch fajtát kell felrakni gondolom a dvd-s enema verziót kell<#confused>#confused> Most nálam a crackelt verzió van fent reinstallnál mire kell ügyelni???? A crackelt verzó mentései futni fognak a bolti verzión??? A válaszokat elõre is köszi. A FAQ nagy segitség király az egész. <#wave>#wave>
Télleg ennyire fontos? gondolj a valósághségre😊<#awink>#awink>
nem hiszem
kezdem feladni, nem találom sehol<#falbav>#falbav>
StormConditions-os megoldást nem lehet csináélni 1.0ál?
StormConditions-os megoldást nem lehet csináélni 1.0ál?
az imént én is rákerestem, de de nemakart elõkerülni, pedig vhol kell lennie😊
a fene se tudja, sztem akkor még nem volt 1.4:S
lehet hogy mégsem mod, de itt vki egyzser írta hogy kikapcsolta valahogyan!, erre biztosan emlékszem!
még le is fikázták, hogy ezzel elveszi a játékélményt😊
még le is fikázták, hogy ezzel elveszi a játékélményt😊
Hát erre mod-ot nem tudok, viszont az 1.4b-ben van egy opció rá (Stromconditions), simán át lehet írni a max. szélsebességet .
Próbáld meg a google-t, esetleg Subsim / Ubi fórumokon rákeresni <#nemtudom>#nemtudom>
Próbáld meg a google-t, esetleg Subsim / Ubi fórumokon rákeresni <#nemtudom>#nemtudom>
Tényleg eléggé idegesitõ mikor éppenhogycsak "fújdogál" a szellõcske és nem enged lõni mert vihar van...<#boxer>#boxer>
Amúgy meg mikor lemerülsz és nem mennek be az emberek szépen ott figyelnek a hidon és távcsõvel hesszelik a viz alatti tájat, akkor igazán nem értem mi baj lehet egy két hullámtól <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Amúgy meg mikor lemerülsz és nem mennek be az emberek szépen ott figyelnek a hidon és távcsõvel hesszelik a viz alatti tájat, akkor igazán nem értem mi baj lehet egy két hullámtól <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Jaffa Kree!
vhol volt vmi mod, de az azt hiszem egészen kikapccsolta,hogy viharban is lehetessen vele lõni!
nézz visszább, keresõ írd be hogy fedélzeti ágyú, vagy deck, vagy vmi ilyesmi.
nézz visszább, keresõ írd be hogy fedélzeti ágyú, vagy deck, vagy vmi ilyesmi.
hát akkor télleg passz, hivatalosan ezt Nvidia problemnak minõsítették!!! azért csak próbáld ki a Ctrl+p-t!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
hogy lehet beállitani, hogy csak a durva viharba ne lehessen használni a fedélzeti fegyvereket?
idegesitõ, hogy szint tök, jo az idö és mégse engedi!
idegesitõ, hogy szint tök, jo az idö és mégse engedi!
Milyen net kell a szerverhez? Chello 0.5 Mbit/s a feltöltési sebessgégem... Ez a valóságban 58 Kbájt/s et jelent...
Jaffa Kree!
jav Ctrl+p
1-es kérdés, Nem warez problem, Nvidia problem, nálam is jelentkezett, egy cntrl+p megoldotta. Illetve nyomogattam és egyszercsak esett😊 azóta is esik😊
-es kérdésre nem tok felelni, olvastam itt oár felhívást multi mókára, meg van si vhol pár kép, esetleg próbáld meg ASE-t hátha lát vmi szervert, illetve írj ide be, hogy neked mikor lenne jó a multi, és ha lesztek páran összehozhatjátok, persze csak ha vki tud lenni szerver😊
-es kérdésre nem tok felelni, olvastam itt oár felhívást multi mókára, meg van si vhol pár kép, esetleg próbáld meg ASE-t hátha lát vmi szervert, illetve írj ide be, hogy neked mikor lenne jó a multi, és ha lesztek páran összehozhatjátok, persze csak ha vki tud lenni szerver😊
Mivel lehet orvosolni az esik nem esik problémát? Azaz van mikor csak hallom hogy esik az esõ és látom hogy villámlik is...de esõcsepek sehol sincsenek 😞 a warezem miatt lenne?
Másik kérdés...
Most szándékozom megvenni eredetiben a Játékocskát...fõleg a multi kedvéért!Szoktak lenni Multi patyk?? Van állandó MAGYAR szerver? Úgy szeretnék játszani neten 4-5 fõs csapatban...kivánics vagyok mit mûvelnénk 1-1 flotta ellen <#gun>#gun><#nyes>#nyes>
Másik kérdés...
Most szándékozom megvenni eredetiben a Játékocskát...fõleg a multi kedvéért!Szoktak lenni Multi patyk?? Van állandó MAGYAR szerver? Úgy szeretnék játszani neten 4-5 fõs csapatban...kivánics vagyok mit mûvelnénk 1-1 flotta ellen <#gun>#gun><#nyes>#nyes>
Jaffa Kree!