Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na még él a fórum.😊 Én még kék árnyalatúként ismertem ezt a háttérképet, lám valaki alakított rajta, így is jól néz ki. #2793 #2768
eddig nem tudtam semmit a játékról,megnéztem ezt a topicot.
már 2.5 órája olvasom az üzeneteket és hihetelenül tetszik, már nagyon várom hogy kipróbáljam.
nagy szimulátor rajongó vagyok.
már 2.5 órája olvasom az üzeneteket és hihetelenül tetszik, már nagyon várom hogy kipróbáljam.
nagy szimulátor rajongó vagyok.
A mai õrjárat eseménytelenül telt, ezért gondoltam rendezek egy kis vérfürdõt a Gibraltári szorosban. Kb. 5-6 romboló bánta, viszont visszafelé belém jött egy Hunt kb. 90 fokos szögben (nem volt idõm lemerülni). És megsemmisült. A hajóm 28 %-ra amortizálódott az ütközéstõl. Aztán jöttek újabbak, most menekülök hazafelé, 18 %-os hull integrityvel.
Nekem a 4. volt, 2 semleges (egyiket csakazértis alapon kilõttem), egy tegnap, meg egy volt konvojban, de nem süllyedt el, elmenekült .
Miféle bug ?!
Sztem ja
Miféle bug ?!
Sztem ja
én a 10 patrol után csak 1el találkoztam, de az is amcsi volt...
11ik patrolt nem értem meg ,mert a bizonyos kikötöa bugba beleszalattam😞
Nforc-on megjenne, ha feltörnék a pecseket?
11ik patrolt nem értem meg ,mert a bizonyos kikötöa bugba beleszalattam😞
Nforc-on megjenne, ha feltörnék a pecseket?
Hihihi, hosszú kihagyás után rászántam magam este, hogy merüljek egyet, persze nem sok kedvem volt, megint az Azori szigetek mindig viharos környékére küldtek, 2 hétnyi állandó viharos hajózás után egy C2 és egy C3 elsüllyesztésével sovány mérleggel tartottam hazafelé, míg az egyik nagyobb átbukó hullám alatt a szonárosom meghallott valamit, aminek utánajárva egy konvojra bukkantam Gibraltártól nyugatra .
És lám, köztük volt õkelme a maga 24.000 tonnájával, méghozzá brit zászló alatt, kicsit élvezkedtem a hidrofonban a jellegzetesen vékonyan ciripelõ hangján, majd már szabad füllel is hallható lett, akkor 2 torpedót küldtem neki, és BUMM !
Még két Troop Transportot sikerült 1-1 szerencsés találattal elsüllyeszteni (mindkettõ azonnal kettéhasadt, hála a pontos üzemanyagtartályra való célzásnak), majd egy kis bújkálás odalenn, és még hajnalhasadás elõtt utólértem a konvojt, mikoris még egy T3 is hullámsírba veszett, meg egy C2 is találatot kapott, de már nem emlékszem, hogy elsüllyedt-e, majd meg kell néznem a hajónaplót . 😊
Szóval most 64.000 tonnával hajózok hazafelé, Döbitz büszke lehet neveltjeire . 😊
És lám, köztük volt õkelme a maga 24.000 tonnájával, méghozzá brit zászló alatt, kicsit élvezkedtem a hidrofonban a jellegzetesen vékonyan ciripelõ hangján, majd már szabad füllel is hallható lett, akkor 2 torpedót küldtem neki, és BUMM !
Még két Troop Transportot sikerült 1-1 szerencsés találattal elsüllyeszteni (mindkettõ azonnal kettéhasadt, hála a pontos üzemanyagtartályra való célzásnak), majd egy kis bújkálás odalenn, és még hajnalhasadás elõtt utólértem a konvojt, mikoris még egy T3 is hullámsírba veszett, meg egy C2 is találatot kapott, de már nem emlékszem, hogy elsüllyedt-e, majd meg kell néznem a hajónaplót . 😊
Szóval most 64.000 tonnával hajózok hazafelé, Döbitz büszke lehet neveltjeire . 😊
Hali
Sajna nem próbáltam, nemrég újra kellett húzni a gépem és még nem volt idõm felrakni a játékot, meg otthon jelen pillanatban nics netem sem, ahol dolgozom onnét meg nehéz hazavinni a dolgokat.
De ha lesz idõm átnézem és megírom a tapasztalatokat.
Cece
Sajna nem próbáltam, nemrég újra kellett húzni a gépem és még nem volt idõm felrakni a játékot, meg otthon jelen pillanatban nics netem sem, ahol dolgozom onnét meg nehéz hazavinni a dolgokat.
De ha lesz idõm átnézem és megírom a tapasztalatokat.
Cece
Én megnéztem az oldalt ahol csinálták....ott Bismarck van irva...de ez már a festésbõl is láccik,legalábbis a makettem dobozán igy van kifestve, én már lusta voltam hozzá 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Valami olyasmi, hogy látod a térképen, hogy hol vannak, odamész a közelébe, nyomsz egy Esc-et és szimulálja a kikötõt, mintha feltankolnának .
Egy srác írta, hogy látott egyet az amcsi partoknál, aztán semmi, mások meg azt írják egyet sem láttam ...
Egy srác írta, hogy látott egyet az amcsi partoknál, aztán semmi, mások meg azt írják egyet sem láttam ...
Te már próbáltad már ezt a modot???<#confused>#confused> Kicsit irj róla részletsebben légyszi, hogy mit is takar pontosan... Köszi
Sziasztok
Bizonyára sokan láttátok már a Subsimen elérhetõ egy új mod ami a kampányban biztosítja az ellátó hajókat. (magyarul a fejõsteheneket).
Itt a link: Milk Cow Mod
Bizonyára sokan láttátok már a Subsimen elérhetõ egy új mod ami a kampányban biztosítja az ellátó hajókat. (magyarul a fejõsteheneket).
Itt a link: Milk Cow Mod
Hát ha megnézed a GCW-rõl elérhetõ fórumokat, ott írják, hogy elég sok "nagymesternek" beletört a bicskája, egyelõre az új sf még kifog minden cracker tudományán .
olyan nincs, hogy nincs! csak nem foglalkoznak hozzáértö emberek!
mért mennyivel lehet jobb az az új hülye SF, mint az 1.0án?
mért mennyivel lehet jobb az az új hülye SF, mint az 1.0án?
Egyébként ennyi az egész védelem, indulásnál megnézi a dvd-t, de az annyira, hogy lehetetlen átverni iso-val, meg akármi mással .
szerintem ugy müködne, ha eredeti+pecs(ek) és ezt IGY kiirni dvd-re, aztán (másik gépen) felrak warez, letöröl (barbár módon shift-dellel) és a helyére másolva talán müxene. és ezt a bizonyos dvd-t kéne kinyomatni isoba!
egy próbát megér (ha van vlakinek origi)
egy próbát megér (ha van vlakinek origi)
A Bismarck és a Tirpitz testvérhajók voltak, nem tudom, hogy mi az a szembetûnõ különbség, ami alapján meg lehet õket különböztetni. (Tudom, a Tirpitz 3 méterrel hosszabb volt.)
Amúgy kinézetre sztem ez a Bismarck, de a kép mellé a fórumban Tirpitz-et írtak <#nemtudom>#nemtudom>
Csak érdekességképp, modern digitális technológiával felújított fénykép a Tirpitz csatahajóról:

Vagy esetleg nem tudna valaki egy mûködõ Serialt Numbert küldeni?
Hát, lehet megveszem nemsokára...
Mennyibe is kerül? :-)
Mennyibe is kerül? :-)
Serial-t találtam hozzá, de a dvd miatt még mindíg nyavajog, vettem új telefont, sajna karácsonyig talonba rakva az orig. megvétele, addig próbáxunk a warezzal😞
Huhh, most néztem vissza, IGEEEEEN.
Még olyan kis téglalapok mutatták a rakérákat meg minden, akkor még nem kellett a törésekkel foglalkozni, ehhh régi szép idõk😊)
Még olyan kis téglalapok mutatták a rakérákat meg minden, akkor még nem kellett a törésekkel foglalkozni, ehhh régi szép idõk😊)