Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Van a faqba egy nemet video, abbol azert leg jol elsajatithato a manualis celzas.
ChevyG
kb, tulajdonságok, használat (természetesen nem célozni akarok megtanulni!
Zsolo007
LOLmá, azóta sincs manulális célzásismertetõ mióta én nem írtam meg 😄DDD

torpedó ismertetõ alatt azt érted, hogy a különbözõ torpedótípusok tulajdonságai fel lennének sorolva?

ChevyG
jolenne egy topredo ismertetö a faqba!
Seaweed
Khmm... (hat azert engem neha zavar hogy allasviszatoltes utan egyik masik hajo a kikotokben kint figyel a parton fejjel lefe es agonizal epp 😄DDD)
Tuvok
Az 1.4b a végleges .

LSSAHPAUL
Na vazze ezért nem kell a románokra bízni bármit is..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Seaweed
1.4 vegleges se lesz?!
ChevyG
ehh<#csodalk>
Tuvok
UbiRazz
UK Community Manager

Posted Jul 20, 2005 01:42
The aforementioned program has nothing to do with Ubisoft, and we certainly don't endorse it. If you install it and something goes wrong it's nothing to do with us. Similarly, if you install it and patches don't work, or anything we officially release refuse to work then don't blame us

ChevyG
nem rosszak csak kicsi a felbontásuk, amugy van 1 faxa tengos háttér a galériámba
ChevyG
én nem tudtam!
ha lemegy valamennyit azára, és 1be adják a kiegészitöt akkor gondolkodok, hogy bepróbálom eredetibe!
Tuvok
Magyarul fizetünk az 1.5-ért ...

"Many enhancements and new stuff inside like new campaign script, new missions, new sounds and graphics fixes to DD hydrophones. Roughly sixty new cities, including ports and industry naval and airbase locations in Europe, North America, Britain and the Pacific region. New objects including ships, search lights, bunkers, minefields and air defenses. Enhancements to sub interior and exterior. Stationary ships in harbors and harbor patrols. Historical activity such as Dunkirk, Dieppe and D-Day. New radio messages. Optional installations like navmap aids, fatigue mod. Player can use historical maps showing French harbors and the PTO grid. The add-on includes 22 single missions and four multiplayer missions, as well as tutorials for „Fire and Spread“ and convoy attacks. Players even can resupply their U-boat now during missions."

Zsolo007
De ez nem hivatalos kieg.... 😞(

a dev team a 4re állt rá...

Tuvok
Szóval ez az ... 😊
Írták Ubi-n, hogy nem lesz több patch, mert a dev team valami más dologra állt át, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egy kieg. lemez lesz . 😊
Na csak fizu után jöjjön !

Seaweed
OFF:
Par szep haditengerszeti haterkepet lehet innen begyujteni!
Zsolo007
Hát igen a média......a fene vinné el õket. De nembaj, hátha jólesz 😊

Amúgy csodálkoztam is, hiszen úgy volt hogy ubiék nem adnak ki kieget, hát így már érthetõ...

Seaweed
Hmm nezegetem a hivatalos oldalt, es egy kukkot se irnak kiegeszito lemezrol..aztan gyorsan lejon hogy ez az X1 Software muve, akit ismerunk mar az IL2-hoz keszult "unofficial" azaz nem hivatalos addonjairol. Oda uj missionoket, skineket meg kampanyokat raknak egybe, es azt aruljak.
Persze ez ettol meg lehet jo! Csak en azt hittem hogy ez hivatalos addon!<#pardon1>
(Reszemrol enyit megintcsak a gamestar hirezoertekerol! Pedig ez nagyon nem elhanyagolhato informacio a hirrel kapcsolatban!)

Zsolo007
Bizony, nagy láma lehet 😊

Seaweed
Hehhe LOL komment van ott 😄

Amugy varjuk! VARJUK!
PLackó
<#taps>
1 hónap <#worship>

Seaweed
Ilyen problemat se hallotam meg 😄DD
PLackó
rossz ez a játék 😞
több órát tudok vele játszani hogy észre sem veszem hogy telik as idõ.tehát tulságosan jó nekem<#duma>

PLackó
huh.én csak 40% 😄
nah mindegy még kell egy kis gyakorlás.

Tuvok
65 - 85 %

Seaweed
71%
PLackó
ti milyen nehézségen viszitek?

Tuvok
Nem lehet, hogy véletlen kikapcsoltad (CTRL + DEL) ?

Hmm.

Tegnap felraktam a legfrissebb NVidia drivert, és eltünt a tengeralattjárót jelzõ karika (az a narancssárga, nyíllal az irányba mutatva).
Más is járt már így?

Placebó
Bizony... nem az...<#whatever>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tuvok
Nem olyan egyszerû az <#rolleyes>

PLackó
<#vigyor1>

ChevyG
SH3<#smile>
Seaweed
😄DD
Tuvok
phyoomz Posted Jul 18, 2005 14:35
"My wife gave me an ultimatum; either her or SH3..."

<#vigyor>

Tuvok
Ezt most olvastam Ubi fórumon:

"omg. 2 periscopes. Ok, back to the manual. I've been missing out on some of the important details.. "

😄DDDDDDDDD

Tuvok
Hmm, látsz valami változtatást rajta ?

Hello!

Néztem a képeket a periszkop milyen mód segitségével változtatad meg, mert nagyon frankon néz ki????<#nyes>

péder
<#nyes>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
Itt a nyár, hordj újságokat vagy ragassz plakátokat ,)

PLackó
kössz,jó üzlet 😊
mivel még nincs keresetem sajnos csak olcsóbban tudnám megvenni.

Tuvok
Enyémet megveheted, 9990 HUF .

PLackó
van valaki,akinek megvan eredetiben de már megunta/nem kell neki?
megvásárolnám.

Seaweed
Vard a valaszt(pffff....)...nem erdemled meg az ilyet! Tobbieknek:
Nekem tört verzióm van de állandóan kilép a játékból...Crackelve van. ötlet?

Tuvok
Amúgy fent FAQ <#crazya>

Tuvok
Nincs törés a patchelt verziókhoz, és valszeg nem is lesz .

Tuvok
Csak a legújabbat kell .

PLackó
nem eredeti a játékom,és ha felrakom a patchot akkor nem indul el a játék,mini image-el sem,úgy hogy viszacrackeltem.ezekszerint maradnom kell az 1.0-nál?