Top Spin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
<#szomoru2> azért kössz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A kartyadon nem fog menni, es igen erdemes beszerezni.

báttyó02
Az enyém geforce 4 mx 440,csak nem támogatja a pixel shadert,és asszem ez a játék viszont használja !???
Amúgy érdemes letölteni?? Bár eddig szinte csak jót irtatok róla.<#eljen>

I- Minimum System Requirements:

Operating System: Windows® 98/SE/Me/2000/XP
Processor: Intel Pentium III 1.0 GHz or AMD 1.0 GHz
Memory: 256 MB
CD-Rom speed: x 4
Graphic card: NVidia GeForce 3 or ATI Radeon 8500 or equivalent
Sound card: all DirectX 9.0 (or higher) compatible sound cards. DirectX 9.0c included on the CD-Rom
An ADSL connection is strongly recommended to fully enjoy Top Spin online.

Tehat ugy nez ki, hogy nem nagyon, a min GF3. :o( :o)

báttyó02
Hahóóóóóó <#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>
A kérdésem ugyanaz

báttyó02
Tehát mx 440-es vid:kártyán nem indul ???? ( nem támogatja a pixel shadert )

grebber
Majd nekiugrok a leszedésének én is.

Next PC upgrade: 2022

En 1 "kicsit" benne vagyok a teniszes (+teniszben is csoppet) jatekokban 1 ideje, legjobb a pete sampras tennis volt meg sok eve, azota mindet teszteltem azonnal mihelyt kijott de ezt ahogy osszehoztak, nem hittem volna igy valaha lehetseges:

MOZGAS!!!
JATEKMENET,SZAKASZOS FEJLODES
SOK EREDETI JATEKOS
KARAKTERGENERALAS
EREDETI TORNAK
ELTALALT NEHEZSEG (eleg konnyu, kesobb grand slameken eleg durva ellenfelek)
SZPONZOROK (prince,adidas,wilson,head,reebok,yonex,mars,okley, stbstb)
LAN (2,3,4)
INTERNET
es meg sok-sok mas...

Kb ugy lehetne jellemzni durvan, hogy olyan szinten van a sportjatekokban, mint a CS az fps-eknel.
Nekem, mint tenisszeretonek persze, hogy tetszik, de sok CS-s es mas sportjatekot utalo haverom kiprobalta es szinte mind total rakattant. :o)
A eletben is letezo jatekosokat felelmetesen pontosan vannak generalva, aki.
Amugy a vegso szinten picit csal a gep, az elso top10-ben levo jatekos teljesen kiszoritott helyzetekbol durva sebesseggel es eles szogekben utnek el, DE eletben is ezek a jatekosok soxor hasonloan szinte lehetetlen/zsenialis dolgokat muvelnek, szoval ezt is meg a "realis" dolgok koze sorolhatjuk ilyen szelsoseges nezopontbol...
Es ami a legfontosabb tapasztalatbol mondom NEM lehetetlen megverni oket, meg grand slameken a legjobbakat sem.

OSSZEFOGLALOKENTkent, hogy mennyire figyeltek es eltalaltak az elethuseget, irok 1 peldat:

Sampras a maga szerva-ropte jatekaval eletben szinte verhetetlen, DE salakon, lassu palyan nem tul nehezen 1 jo salakos, jo format kifogo alapvonaljatekosnak megvernie.
Viszont Michael Chang vagy Gustavo Kuerten, ROLAND GARROSon-a salakos GRAND SLAMen, akik a LEGJOBB salakjatekosok = k***a gyorsak, KEMENY PORGETETT ALAPVONALJATEK lemosnak,felorolnek szinte mindenkit salakon, iszonyat nehez,de nem lehetetlen oket megverni.

ES EZT A JATEKBAN IS PONTOSAN IGY MEGCSINALTAK !!!

csak egy szavas jellemzes a gamerol:

...ISTEN...

Nekem bonyolultabb,mert a tûzfallal még nincs is gond,csak a szerver-amin még windows sincs- blokkol egy csomó portot,és nem értek ahhoz a Dos-os akármihez 😞
Pedig már letöltöttem egy Azureus nevû programot,amivel elvileg le lehet tölteni a torrenteket,de a port tesztelésénél hibár ír ki.
Kb. ennyit a tûzfalamról...
grebber
Nem értelek nekem is van tûzfalam és csakis torrentet használok és semmi gondom. FTP cimet nem tudok csak irtam.

Egyébként nagyon jó a játék,csak a demo könnyû...,remélem van nehezebb fokozat a teljesben.Az MI sem tûnik annyira jónak,a demoban Sampras akkor is feljön röptézni,ha 80 M/H-val üti meg a szervát,és simán el lehet mellette ütni.De még mindig jobbnak tûnik,mint a roland garrosok,ahol csak azzal az ütéssel lehetett nyerõt ütni,amelyik a játékos erõssége volt 😊 .
dc, torrent kizárva a rohadt tûzfal miatt.. mi az ftp cím?
grebber
Torrent,DC,ftp

Plíííz valaki mondja meg honnan lehet letölteni!!!
bodesz
na letöltöttem a gamet.sztem elég jó legalábbis az elõzõ teniszes gamekhez képest tuti jobb

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Nekem pixel shader miatt nem megy, mivel nem támogatja a videókártyám. Bassza meg ;-)

Egyszerû...
A labdamenet megnyerésénél????
HA igen akkor az ott azt jelzi hogy mennyire van jókedve és ebbõl kifolyólag koncentrál..
Ha már villog az azt jelenti hogy csúcson van...
már találtam..
hi !
megadná valaki a serialnumberjét??????
:-(

én se tudom felinstallálni. nekem el se indul. kiírja, hogy valami szkript baja van az installshieldnek

tud valaki segíteni?
Papailaca
nem tudjátok,miért nem tudom felinstallálni a programot?Nem elõször fordul elõ,a Toca 2-t sem tudtam felrakni,ugyanazt csinálja ez is a telepítés 100%-ánál kiírja,hogy a telepítés megszakadt.Miért? Sp2??

Let\'s get ready to Rumble!

RemX
csumee! én eddig úgy másfél órát nyomtam vele carrier-ben... Nekem nagyon tetszik már régen vártam egy jó tenisz progit... mindenkinek úgysem tetszhet de mondom nekem bejött... Azt mondja meg valaki mire jó az hogy variálhatom hogy negatív vagy pozitív reakciókat nyomjak egy-egy labdamenet után... illetve mi az a csík ami megy fel ha nyerek?! Ha az tele van és villog akkó mi van akkó?! 😊

fhsasa
kipróbáltam a párost, király 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
Jah, tényleg meg lehet unni.
De van benne multiplayer, szóval FIFA Hungary-n majd ha leszedik akkor mehet a menet 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
Top.Spin.MULTILINGUAL-CKY

pluhi
Játszottam ezzel XBOX-on, addig volt érdekes, mig megtanultál játszani. Aztán dög unalom. Kifelé szerválsz, amit alig ér el a másik, lerakod a túloldalra azt viszlát. Persze nem mindenkivel lehet jól megcsinálni. Nyomtunk párost is 4 irányitóval de valahogy nem jött be. 10 percig ment ide-oda a labda mire valaki elcseszte. Van ez a risky shot vagy mi, az meg nem éri meg a kockázatot. Persze lehet, hogy a PC verziót átvariálták...
grebber
Mi a neve annak amit leszedtél??

DONGUBA
ftp

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Clement
Egész nap ezt a szart töltöttem,erre mit kap az ember...egy tulbonyolított irányitású csiri-viri szarkupacot.A billentyûkre legalább két perc amíg reagál,s ráadásul még az uninstall is vagy tíz percig tartott úgyhogy ...

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

fhsasa
király a game. a teniszt utálom de ez nagyon tetszik

a kövi billekkel lehet melózni: a, s, d, w

grebber
Megtaláltam egy torrentes oldalon de ott ezt irták utánna: Top.Spin.MULTILINGUAL-CKY ez mi??

grebber
Honnan szede mert én sehol sem látom??

La Hire
Kijött?? Király!!! Igaz elõször szeptemberre igérték le is izzadtam amikor megtudtam h csak nov. lessz belõle.
A demoval sokat nyomtam és nagyon bejött. Remélem olyan jó is mint vártam.
Asszem jön a tennisõrület!!! 😊

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

DONGUBA
ja jo kis gamma mar szedem is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

báttyó02
ÚÚ láttam róla egy videót,atomjó ez a játék,remélem az irányitás is olyan lesz mint a grafika

Shan
Kijött...
grebber
Nem tom remélem minél elõbb.

EOX
mikor jön ki a full?

Retteketet

grebber
Nekem is ugyanezek vannak fennt de semmi.

Nálam megy simán! Atom a demó😊 Catalyst 4.8 és DirectX 9.0c van fent.. Nektem egy Zip fileban volt a demo. Kicsomi és telepítés. Indult rendesen, nem volt gond vele.

grebber
Talán észreveszik hogy nem megy nagyon senkinél és kiadnak patchet vagy egy jó demót.

Terminátor14
nem. én innen

CSAK a Fradi

grebber
Igen én onnan szedtem.

Hentes Bill
fingom sincs. honnan szedtétek le, ahonnan belinkelte toMpEr?

Boldog Karácsonyt!

Terminátor14
ki kéne találni vmit ...addig is nézze meg mindenki a videókat 😊

CSAK a Fradi

grebber
Mi a rák lehet a baj????Hibás a demó vagy mi??

Terminátor14
nálam sem akar elindulni....:-(

CSAK a Fradi

Hentes Bill
kurva élet nekem sem indul

Boldog Karácsonyt!

grebber
Majd irj hogy milyen!!