Top Spin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te is akarnál tán neten játszani vele??

szem azért mert nem eredeti a játék de azért jó lenne ha lenne megoldás<#vigyor3>
Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem felétek hátha játszott már vki a neten a Top Spinnel.
Rendesen megvan csinálva a Gamespsy Arcadom meg minden..megyek játszani egy külföldi sráccal..el is indul a TS de kiirja hogy vmi : CD KEY In USE vagy vmi ilyesmi és kilép.
Ha vki tudja mi ez iiletve hogyan lehet orvosolni az légyszi pls.

elõre is kössz

Sziasztok

báttyó02
igyvan

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szanics
igen, Shotogannak igaza van, mindenképpen olyan kártya kell hozzá, ami támogatja a pixel shadert (a 2003 utániak már mind támogatják szerintem, nekem a GeF2 Mx400-assal nem ment, de most Radeon9550-nel simán fut)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

csoki mindenkinek!!!! A Top Spin -nek szeretném megérdeklõdni a serial kódját ha valaki tudja akkor írja már meg
elõre is kösz
lee86
Én még nem tudnék rá válaszolni, mert épp töltöm torrenten keresztül, de nagyon lassan jön. Szóval ha a wanadoo-kód által picit begyorsíthatnám a letöltést, akkor gyorsan fölraknám a játékot, és megnézném, hogy mi is a helyzet.

&#161;Hala Madrid!

Shotogan
Nekem is ugyanez a problémám,a képernyõ fehér lesz és nem csinál semmit.Nálam valszeg azért mert Geforce MX 440-es videókártyám van és nem támogatja a Pixel Shadert.Nem lehet hogy nálad is ez a gond?

Hali!!! Van itt vki aki meg tudná mondani, hogy a Top Spin, amikor feltettem sikeresen, és bejön a Launcher, és utána rá megyek a PLAY-re, semmit sem csinál!!!
Ez miért van???
Ja, a válaszért cserébe privin megadnám a WANADOO Játékletöltõ (GOndolom sokan ismerik) kódját, mert a fejlesztõje a barátom.
Ennyi!!!
Lécci segítsetek, mert imádom a teniszt!!!

Tud vki online bajnokságról?
vki tudna adni 1 jo cimet ahonnan le lehet tölteni a TOP SPINt (ne torrent)
vagy mért nem tölti ha elinditom az azureusban vagy a bitlordban???
grebber
Az egy jó dolog.
Fájlmegoszto.

Next PC upgrade: 2022

mi az a torrent?
gabber_saviola
muhaha

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
<#kocsog>

gabber_saviola
nekem van 😄DDDD

pesezél az jobban megy 😄DDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
valaki tipp? .|

báttyó02
hali!
az lenne a nagy problémám,hogy hihetetlenül késik a játék..megnyomok egy gombot,és több másodperc eltelik,hogy válaszoljon..és ez akár minimum beállitások melett is..

grebber
Hát én még nem probáltam ki viszont odaadtam havernak nála nem megy. Majd én is probálom,remélem menni fog.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
nah látom elég nagy a pangás,viszont van egy jó hírem a Top Spin kedvelõinek!
Elindult egy nagy nemzetközi online Davis kupa sorozat ahová szeretném pár honfitársamat összegyûjteni,hogy aztán együtt verhessük meg a fél világot 😊
Aki nem tudná,hogy mi az a Davis kupa,annak röviden annyit,hogy a legrangosabb kupa teniszben,ahol országok csapatai vívnak meg egymással. A kupasorozaton kívül egyébként részt lehet venni az ATP és a WTA körverseny virtuális másában,jó buli,én nagyon szeretem. Aki úgy gondolja,hogy lenne kedve a Davis kupához az írjon privit,vagy látogasson el a nemzetközi oldalra,ahol én nyitottam topikot a fórumán .
Remélem összejön pár jelentkezõ minél hamarabb ,akkor tudnánk gyakorolni,mert elég erõs ellenfelek lennének pl Németországból,szóval van hová fejlõdni,abban biztos vagyok😊
Gabesz
hi! miért van az h leszedtem a patch-et hozzá mert nem ment a carrier mód, de így most el se indul és kéri a cd-t. amit persze már letöröltem mert eddig nem kérte. ha valaki tud segítsen pls!

hello
az mitõl lehet, hogy mikor elindítom a játékot (betõlt a pálya, kijön az emberke...és mielõtt elkezdõdne a játék) kifagy ill. kapok egy hibaüzenetet :

ja és a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek..
elõre is köszi
SeS7thRambO
Én szoktam.De mindig elvernek akik oda járnak.Ryde eltévesztetted a topikot Szerintem....

hi all! a nascar simracing serial-ja kéne nem tudja vki megadni?
Gabeesz privi
Ki szokott gamespy-on játszani?
nekem ez a program néha(elég gyakran sajnos) kilép, pontosabban kikapcsol a gép. Mi lehet? vab hozzá valami fix? van egyáltalán direct ip benne?
hahó
sziasztok! mi annak a számnak a címe ami az intro alatt megy meg tavaly az eurosportos atp beharangozó alatt ment?
A 3 meccses tournamentek közben nem lehet menteni? A gépem: AMD 2200+, GF Fx 5200, 256 Mb és 640x480 -ban low grafikán játszok, és ha egy nagyobb stadionban játszok akkor nagyon lassú a játék. Ennél nagyobb a játék gépigénye? Vagy vmi más lehet a baj?
a grafika nagyon szép és a mozdulatok is, bár a virtual tennis is volt ennyire élvezetes, mármint a tenisz része, viszont másoknak is ennyire kevés benne a hangeffekt ? mert nálam van hang, mindenféle, de vhogy olyan üresnek tûnik a meccs közben, olyan kihaltnak érzem az egészet. vagy csak nem mûködik nálam vmi ?

Help17
Nincs patch hozzá hogy töb igazi ellenfél legyen (federer, henman ,roddick)?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

bizkit
köszi! megpróbálom!

...úgy hogy...no comment!

Hentes Bill
serial.ws

Boldog Karácsonyt!

bizkit
Tud valaki nekem egy mûködõ serial-t írni? Nagyon megköszönném!

...úgy hogy...no comment!

Breki33
Breki33
Adnátok egy torrentet?
Amiga
Top Stop Media Markt adja 9900 HUF Óbudán.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

szanics
Gyerekek, nekem valamiért kifagy!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

nekem is ez volt a problémám, nem támogatja graf kártyám a pixel shadert 😊

Sajnos nem megy a játék a gépemen, mert nekem sem támogatja a pixel shadert a videókártyám.
Meg tudná mondani valaki, hogy a Next Generation tennis 2003-at honnan tudnám letölteni? Lagalább azzal tudnék játszani

Elvileg "hamarosan" kiadnak hozza hivatalosan 1 patchet is, par dolgot javitva.(kisebb lan/net problemak, gondolom sp2, stb)

Pontos idot nem irtak.

Papailaca
sp2-t leszedtem,és elindult..

Let\'s get ready to Rumble!

Lehet már valahol kapni Mo-on?
Én nem láttam a cdgalaxisban sajnos...
Ramore
Verseny közben lehet menteni valahogyan? Vagy csak egy komplett verseny után ment?
Papailaca
nekem sajna az sem megy fel...

Papailaca

A demó nekem se indult, meg se nyikkant.
De a véglegessel nincs gond.

Papailaca
nem tudja senki az okát?

Papailaca
nem tudjátok miért nem tudom felinstallálni? Megpróbáltam a demót is, de az sem megy fel. Az install 100%-ánál ,kiírja,hogy az installálás megszakadt, a számítógép nem került módosításra.Mi lehet a gondja sp2,vagy más?Please help,mert nagy teniszrajongó vagyok,és már alig várom,hogy játszhassak.Thx

Ramore
Végre egy viszonylag jó tenisz játék pc-re. Szerintem azért a Sega féle Virtua Tennis a legjobb, de ez is király. 😊