Top Spin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elvileg "virágbolti" verzióval is mûködik 😊 Csak megfelelõ serial kell hozzá, amit bevesz a rendszer.
Nekem és havernak is mûködött így.
Üdv.
Games For Windows Live ID: Rashool
Eredeti kell hozzá?
Én szívesen játszanék ellened!
Üdv
Látom egy ideje kicsit halott a topik, de azért hátha valaki még jár erre. Szívesen tolnám multiban magyarokkal, ha valakinek van kedve.
GameSpy ID: Kizsde
Üdv!
Games For Windows Live ID: Rashool
Itt sok Torrent van 😊
De én ezta ajánlom:
http://www.seedpeer.com/details/1295891/Top-Spin-PC-Multi4.html
Itt több a megosztó. 😊
/Torrent oldal/
---------------------------------------------------------------
Akiknek a billentyûzettel van/volt problémája az próbálja meg Ablak módban / Windows módban / futtatni a játékot.
Nekem is ez volt a problémám és bevált.
Szerintem nem ront a játékélményen. Mondjuk 1280*1024 esbe megy nálam.
Remélem tudtam segíteni....
---------------------------------------------------------------
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Valaki tudja hogy lehet a top spin elsõ részében beállitani hogy ne 3nyert játszáig-ig tartson egy set hanem 6-ig?
Azért köszönöm szépen, még jó hogy nem töltöttem . Pedig a TOP SPIN 1-el játszottam és nagyon tetszett...hát akkor a 2-bõl kimaradok
nekem akkor volt lassú a game, amikor a videokari driveren belül be volt kapcsolva az élsimítás és az anizotróp szûrés. Ezeket kapcsold ki (ha nálad is be van kapcs.)
mi lehet a gond?
Valaki nem tudja hogy lehet e esetleg a játék sebességén állítani mert annyira lassú hogy élvezhetetelen.nem szaggat semmi..egyszerûen lassú.mintha lassítottfelvételben játszanék és ez így borzasztó unalmas.
Nem tudja véletlenül valaki hogy a karrier módban nem lehet 6 game-s set-eket játszani.Mert nekem ez a 3 túl rövid.😊 ja és vannak ezek a gyakorlások a karrierben.Ott egyszerûen végképp nem tudom mit kell csinálni az elsõ szervás gyakorlás 2. felében.Ha valaki tud segítsen kérem!!
Elõre is köszi!
Ha valaki tudna nekem segíteni abban hogy honnan tudnám megszerezni a top spin-t akkor nagyon hálás lennék.Már minden ismerõsömet végigkérdeztem de nem is hallottak errõl a játékról!!
Köszi
Remlélem segítettem!😊
Ha nem akkor bocs 😞
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
sûrgõsen kellene egy serial a Top Spin-hez!
thx
nemtudnátok nekem adni egy linket ahonnan lebírnám szedni a Top Spin-t (fizetõs is lehet)!!! pls
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
tehát ha elkezdek egy 3 meccses bajnokságot és mondjuk az elsõ megnyert meccs után ki akarok lépni akkor hogy tudok menteni, hogy a következõ karrier betöltésnél innen tudjam folytatni ???
egyébként is autosave van, nem ??? (és bajnokság közben nem menti el az állást csak a legvégén)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
elég szórakoztató a játék, jól kezelhetõ az irányítás, DE nem lehet menteni a karrierben egy bajnokság alatt ??? !!
Még egy befejezett mérkõzés után sem ? Csak a komplett bajnokság befejezését követõen van autosave ??!!
Erõsítsen meg légyszi valaki, ez tényleg így van, vagy csak én bénázok?
Tegnap erõs ellenfelek ellen sok "biztonsági ütéssel" másfél óráig tartott egy három meccses bajnokság, közben csak a meccsek közt van lehetõségem felállni a géptõl (de menteni nem tudok). Egy meccs alatt nincs pause ??
[email protected]
06202131385
azt szeretném kérdezni hugy miért van az hogy leszedtem a patch-et hozzá mert nem ment a carrier mód, de így most el se indul és kéri a cd-t
a választ elöre is köszönöm
Segítség kéne! Megszereztük a haverokkal, de egy RAR-ban jött le, ami kódolt. Esetleg nem tudja vki a passwordot? Lassan jött le, nem szeretnék újat töltögetni. Elõre is köszi!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Letöltöttem a játékot, feltelpítettem, (crack.exe megvolt) 2 különbözõ oprendszerre is a gépen, de nem indul. Rákattintok, és semmi. Mégcsak nem is tölt, de semmi hibaüzenet.
HELP!!
Konfig: ASUS k8n, A64 2800+ (2200MHZ), Ati 9600pro, 1 GB RAM
En meg csak most talaltam ra erre a jatekra, hogy tudtam pont errol lemaradni hisz mindig szoktam figyelni a megjeleno jatekokat foleg a teniszeseket... Valaki tudja honnan lehetne megszerezni? Boltokban sem igazan lattam mar...
Hogy kell megcsinálni a Serve elsõ csillagát és a Forehand másodikját!
Úgy õértem mivel kell ott ütni!
Mert én már mindent végigpróbáltam , és mindig épphogy mellé megy a Servenél, a Forehandnál meg szinte mindig use forehandot ír és csak néha ad pontot ( 2-3-szor)/
Légyszi segítsetek elõre is köszi:Bence!
Mikor a játékban rámegyek az internet games-re akkor elinditja a gamespy arcadot és az segítségével lehet a neten játszani. A Gamespy Arcadhoz kell egy regisztrációt készítened ha még nincs és utánna tudsz felcsatlakozni a gamespy-ra. És ott a TOP SPint kiválasztva lehet választani egy játékot és utánna mehetne ha a kapcsolatot felvéve a másik játékossal majd a READY-re kattintva nemirná ki a játékban hogy nemjó a kód. Így jártam már máskor is több játékkal és most már én is tudom hogy a játék nem eredeti verziója miatt nemjó.
Sajnos ha vki nemtudja megmondani miképp lehet vhogy megcsinálni akkor csak akkor lehet játszani majd a neten vele ha megvesszük eredetiben.
Hát ez van!!!