<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is kipróbáltam, nem tudom miért nem dobja ki a keresõ. <#nemtudom>#nemtudom>
Javaslom, hogy jelezzétek Ti is egyhangúan az Általánosban a problémát.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Célszerû a keresõn kívül a mezei módszert is használni. Topikos nézetben Témák-ra rákattint, megvár, amíg megjelenik az összes ABC-sorrendben, és szépen elgörget a megfelelõ kezdõbetûhöz. Ez a tuti.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Köszi! <#wink>#wink>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Köszi
[merlinw.org]
http://loal.atw.hu
[/spam]™
Innen kellene törölni elõször is az 10846-os hozzászólásomat, majd azokat, amik összefüggenek vele. Nevezetesen: 10848, 10847, 10851, 10855 (ez szintén az enyém), 10856, 10857, 10858. Sértõnek érzem a válaszokat magamra nézve, az egésznek az az alapja, hogy poénnak szántam valamit, ami másként sült el. Köszi!
Prison Break (FOX)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Bocsi, de rossz változatot linkeltek be...ez lenne a jó - kicserélnétek erre a Prison Break topikban ?!
Elõre is kössz, és még1x bocs!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
๏̯͡๏﴿
Szeretném ha törölnétek a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1161357556 topikban a #12 és #13-as hozzászólásokat, illegális terjesztés miatt.
Köszönöm!
Catti
[/spam]™
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein