A moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra se értem mi köze sgnek ezekhez a torrentoldalakhoz, meg hogy honnan kellene ismernie egy moderátornak mindegyik ilyen tiszavirág életû warezlap szabályzatát, pontról pontra.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
2. mi köze az sgnek más oldalak szabályzataihoz? semmi, zéró.
De kifejtem neked egyértelmûbben: azért nem törlik, mert nem obszcén, nem trágár, nem flame, nem reklám, és nem tartalmaz pontos letöltési linket.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Valaki legye oly szíves Önök közül, és árulja már el nekem, hogy miért nem teljesítik sohasem az olyan kéréseimet, amely magyar letöltõs oldalnevek kiírásával, és ezen hozzászólások törlésével kapcsolatos? (Csak azt ne mondják, hogy: Mert ez nem indok.) Külön díjaznám, ha válaszolnának.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nyitottak egy topikot Jelenetrõl, képrõl filmet nevû topikot. Szerintem semmi szükség rá, mert ott a filmkvíz topik.
Köszönöm!
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõre is köszi
valami összesített Fûrészes topiknak....
persze kérdés h pontosan mire, mert lehetne Fûrész - Saw 1 2 3 4 5....
csak az kicsit idétlenül nézne ki.
Szerintem a legjobb a Saw - Fûrész filmek
😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lenne egy kérésem. A Prison Break topicból ki tudnátok törölni a #8707-es számú hozzászólásomat. Nem tudom mi volt velem amikor beírtam. Ha tudtok rá egy kis idõt szakítani töröljétek ki légyszives...
Elõre is köszi...
Talán a vége nincs megírva még...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most nyitottam uj topikot a "TV, mozi, dvd-ben", es veletlenul felcsereltem a hosszu es a rovid tema cimet. Lecci csereljetek, szal a sorrend: a rovid cim: The Knights of Prosperity
a hosszu cim: uj sitcom az abc-n
Koszonom
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Fisherman\'s Friend
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elnézést! Használtam a keresõt, de már akkor is kóma voltam, és most nézem,h. rossz szóra kerestem. (falirat :S)
Fáradtságért remélm nem jár büntipont!
Amúgy láttam AS-ozol... Nincsenek gyõri ismerõseid,akik tudnak is játszani, és komolyan ûzik, eme remek hobbit?😊
Lenne egy gyors kérdésem bármelyik modihoz, aki tud válaszolni.
Miért zártátok ezt máris?<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>