A moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az köze van az sg-nek, és az ÖSSZES LÉTEZÕ FÓRUMNAK, hogy sehol nem szabad kiírkálni az oldalak nevét, csak maguknak az oldalaknak a fórumain. De látom, te olyan eset vagy, mintha született vaknak próbálnám magyarázni, hogy mi az szín.
"a hazai torrentoldalak szabályzatai tiltják az adott oldal BÁRMINEMÛ reklámozását"

Továbbra se értem mi köze sgnek ezekhez a torrentoldalakhoz, meg hogy honnan kellene ismernie egy moderátornak mindegyik ilyen tiszavirág életû warezlap szabályzatát, pontról pontra.

Kmarha
Akkor ajánlom is egy moderátor figyelmébe a Filmek, amiket most láttunk... topicot, azon belül is andrejjjj #30215-as hozzászólását. Nem tudom hova szemetelt még be, te büntetést megér a dolog. Valamint a hozzászólásának a törtélését is! Köszönöm!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Nem zéró, mert a hazai torrentoldalak szabályzatai tiltják az adott oldal BÁRMINEMÛ reklámozását. De egy kicsit kezdem már unni, hogy itt errõl vitázom egyénekkel, akik nem érik fel ésszel a dolgot, és még meg is akarják magyarázni, hogy miért nem gáz. De nem hagyhatom szó nélkül, mert az egyik torrentoldalnak, ahol regelve vagyok, egyszer már kellett költöznie.
1. ha külön rá kell keresni, akkor nem reklám.
2. mi köze az sgnek más oldalak szabályzataihoz? semmi, zéró.

És mellesleg a "bitakármi" operátorai honnan a fenébõl tudnák meg, hogy ki az, aki kiírta a nevüket? Fõleg, ha itt más néven van.
Elég, ha valaki beírja a keresõbe a nevet, és az elsõ találatok között kibökõdik az oldal. Úgyhogy reklám. A feliratos oldal topikjaiban azonnal, kérés nélkül törlik az ilyen hozzászólásokat, legalábbis kicenzúrázzák az adott oldal(ak) nevét. És ez a magyar oldalak szabályzatában is benne van, mint már többször is írtam.
Legalább végre választ kaptam. De amúgy volt már olyan, hogy valamit url nélkül töröltek.
az, hogy valaki odairja hogy "bitakármirõl töltöttem" miért lenne indok a törlése? ha nem örül neki az a bitakármi, törölje az userek közül az emberkét és kész, mi köze hozzá ennek a fórumnak, az itteni moderátoroknak? napi szinten képben kellene lenni, hogy melyik letöltõoldal micsoda?

De kifejtem neked egyértelmûbben: azért nem törlik, mert nem obszcén, nem trágár, nem flame, nem reklám, és nem tartalmaz pontos letöltési linket.

whiskeyman
Tudod van az URL BESZÚRÁSA gomb, használni kellene, mert senki sem fogja neked megkeresni.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELÕ VÁLASZADÁST! Látom marhára figyelmesek vagytok. Errõl ennyit.
Web mester
A harmadik link nem tudom miért rossz. A helyes: www.simpsonsmovie.com

Web mester
Ezt a képet beraknátok ebbe a topicba? És a képre ez legyen linkelve.
Elõre is nagyon köszi és további jó munkát!

Sziasztok!
Ezt a Képet szeretném ha beraknátok Ide.
Köszönöm!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mélyen Tisztelt Moderátorok!

Valaki legye oly szíves Önök közül, és árulja már el nekem, hogy miért nem teljesítik sohasem az olyan kéréseimet, amely magyar letöltõs oldalnevek kiírásával, és ezen hozzászólások törlésével kapcsolatos? (Csak azt ne mondják, hogy: Mert ez nem indok.) Külön díjaznám, ha válaszolnának.
Mostmár a 9401-est is.
A Prison Break (FOX) topikból töröljétek már a 9394-es hozzászólást. Az illetõ kiírta egy oldal nevét, melynek tilos a reklámozása.
Harly18
Sziasztok! Valaki betenné ezt a bannert ide... Elõre is köszi!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Szeretném, ha a Prison Break (FOX) topikból törölnétek a 9168-as és 9171-es hozzászólást. Az illetõ erõsen spoilerezik.
Grove4
Mostantól minden hozzászólásom törölni fogjátok?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jericho(TV)-ben volt az eset és több hozzászólásom is többek közt az #593

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
T.Moderátor mért töröltétek a hozzászólásaimat?

Gradula a Modinak aki törlési ingerben szeved!!!!!!!!!!!!! Mi az indok nem volt ilyen topik és törli ennyit ér az sg gratula!!!!!!!!!!!<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
T. Moderátor!

Nyitottak egy topikot Jelenetrõl, képrõl filmet nevû topikot. Szerintem semmi szükség rá, mert ott a filmkvíz topik.

Köszönöm!

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

akyyy
köszi😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tudtok olyan programot amivel a filmek beszédét lehet átszerkeszteni más beszédre amit én mikrofonnal felveszek vagy ilyesmikre?

nem tudok letölteni segitséget kérek
Amse
legközelebb linkeld a topicokat pls...

Web mester
A Diszkópatkányok topic miért van bezárva amikor csak egy van belõle?

Látom, valahol már töröltetek hozzászólást. Az én itteni 799-es és 807-es hozzászólásaim még mindig aktuálisak.
Tudtok ajánlani valamilyen film SZERKESZTÕ programot?

Elõre is köszi

akyyy
át szertném írni a Fûrész 3 - Saw 3 nevû topikot

valami összesített Fûrészes topiknak....
persze kérdés h pontosan mire, mert lehetne Fûrész - Saw 1 2 3 4 5....
csak az kicsit idétlenül nézne ki.

Szerintem a legjobb a Saw - Fûrész filmek
😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

espio
Hello!

Lenne egy kérésem. A Prison Break topicból ki tudnátok törölni a #8707-es számú hozzászólásomat. Nem tudom mi volt velem amikor beírtam. Ha tudtok rá egy kis idõt szakítani töröljétek ki légyszives...

Elõre is köszi...

Talán a vége nincs megírva még...

Pheaper
ideezt
köszi

Tegyétek be ezt légyszives ide banner-nek!!! Thx!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Laky
#9343 üzenetet törölje valaki, köszi.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Evin
Del Sonar embernek elkelne egy figyelmeztetés, offolgat topikonként.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

AtiRadish
Hello.
Most nyitottam uj topikot a "TV, mozi, dvd-ben", es veletlenul felcsereltem a hosszu es a rovid tema cimet. Lecci csereljetek, szal a sorrend: a rovid cim: The Knights of Prosperity
a hosszu cim: uj sitcom az abc-n
Koszonom

Amse
javítottam...

Punker
mert az átállás óta nem találja a szerver, vagy törölve lett a kép.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#eljen> <#eljen> Kössssszi!

Fisherman\'s Friend

Ezt a képet betennétek ide bannyernak. Elõre is kössssszi!

Fisherman\'s Friend

Punker
nincs, de ott az airsoft topic.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Huh, basszus!
Elnézést! Használtam a keresõt, de már akkor is kóma voltam, és most nézem,h. rossz szóra kerestem. (falirat :S)
Fáradtságért remélm nem jár büntipont!

Amúgy láttam AS-ozol... Nincsenek gyõri ismerõseid,akik tudnak is játszani, és komolyan ûzik, eme remek hobbit?😊

Punker
nem én zártam, de örülj hogy nem kaptál büntipontot a keresõ használat mellõzése miatt.

Hello!

Lenne egy gyors kérdésem bármelyik modihoz, aki tud válaszolni.
Miért zártátok ezt máris?<#confused><#fejvakaras>