A moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Chaos Anno Domini
szerintem kicsit warez..<#miaz>#miaz>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Prison Break (FOX)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez megint aktuális...én konkrétan inkább szánom azért, mert ilyen perverziói vannak. Jelesül, hogy egy fórumon folyamatos flémeléssel, személyes sértésekkel rombolja a topikokat, és szándékosan hergel más, amúgy normális hangnemben írogató embereket.
Pl: #32951: "A szájbabaszott jó kurva anyádat, te cigány.", és hasonlók.
Most erre a topikra szállt rá:Filmek, amiket most láttunk...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
megint visszajött csak ujraregelt...eléggé szánalmas egy gyerek<#szomoru2>#szomoru2>
...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
köszönöm.
...vágod?
2150-es komment.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A Top Gun c. topikba szeretném stylusitani ahová írunk, szal a mezõt.
Azt megtudjátok e csinálmi? vagy hogy kell?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?