A moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

stargatelost
ígytalán jó lesz 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kandurex
jó, csak csökkentsd le a méretét, mert látod kilóg a topikból!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stargatelost
szeretném, ha ideberaknátok bannernak ezt

elõre is köszönöm!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Ide szeretném ha beraknátok ezt bannernak.
köszi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zvaragabor
Hali. EZT a topikot átnevezné valaki "Kocka 1-2-3"-ra? Az alcímet is. Köszönöm szépen!

Chaos Anno Domini

Kandurex
persze

tigeroo
ezt a bannert betenné valaki ebbe a topicba, please?

köszönöm!<#smile>
Dragooon
#3175.
szerintem kicsit warez..<#miaz>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

AntiHero
Mert?

Sokan azt mondják cseréljük le:S

Kandurex
szvsz inkább maradjon a régi

AntiHero
Ezt szeretném ide berakatni bannernak.

köszi.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kandurex
oksa

AntiHero
IDE szeretném ha beraknátok ezt bannernak.
köszi.

Magoo
Én is pont most akartam jelenteni! Ground24-et

Bucser
jozsef22-re és ground24-re szerintem lecsaphat a banhammer mert eddig 4 vagy 5 filmes topicban reklámozta ugyanazt az FTP-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bocs! A 11815-ösömet is, légyszi.
Kandurex
<#heureka>

Szeretném, ha innen törölnétek a 11814-es hozzászólásomat és a hozzá kapcsolódó válaszokat:

Prison Break (FOX)
Sephi
Kaudrex ment privi. Plz .

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
"Megkérnék 1 moderátor urat hogy mélyen tisztelt Riddick21 nevû úrra teséék már rszólni ugyanis xarrá pocskondiázza a fórumot és a fórumozókat is. Ja meg nem akar leereszkedni a mi színvonakunkra... akkor miért van itt?..."

Ez megint aktuális...én konkrétan inkább szánom azért, mert ilyen perverziói vannak. Jelesül, hogy egy fórumon folyamatos flémeléssel, személyes sértésekkel rombolja a topikokat, és szándékosan hergel más, amúgy normális hangnemben írogató embereket.

Pl: #32951: "A szájbabaszott jó kurva anyádat, te cigány.", és hasonlók.

Most erre a topikra szállt rá:Filmek, amiket most láttunk...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

precision
Ezt pls tegyétek be bannernek ide
thx 😊

Bazinga!

Prison Break (FOX)

Szeretném, ha innen törölnétek a 11633-as hozzászólást. Sértegetés.
ronihun
azthiszem könyörög egy ip bannért:S
megint visszajött csak ujraregelt...eléggé szánalmas egy gyerek<#szomoru2>

...

Koszi Kandurex 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kandurex
Gokou most már elment vadászni

Igen, valoban ki kellene osztani buntit. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
uyganebben a topikban gokou megint csunyán beszél?:S

...

Kandurex
<#heureka>

Az illetékes kijavíthatná a L'ecsó topik filmcímét helyesre, megelõzve ezzel a naponta feleslegesen nyíló topikokat(pl.: itt egy).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aquir
Nem hiszem hogy órákig tart a témanyitónak hozzászólást írni ide, figyelembevéve, hogy az elõbbi büntipontját is szótlanságért kapta =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

én ezt a bannert szeretném ide, Thx!
Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Harly18
Sziasztok! Ide szeretném berakatni bannernek ezt a képet. Ekõre is köszönöm!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Alien
Megkérnék egy moderátort, hogy innen legyen kedves kitörölni az #1268-as és az #1269-es hozzászólást mert nagyon spoileres és aki még nem látta annak elég szépen lelõ pár dolgot. Köszönöm! 😊

Beast Machine
Megkérnék egy modibácsit, legyen oly szíves elmagyarázni Nyarlathotepnek, hogy mi az a lopás, és mit jelent a "NOWAREZ!!4" kifejezés.

köszönöm.

...vágod?

Gladiator
A Harry Potter topikban elrontottam a spoilert és egész érdekes dolog történt. Az aláírásom valahogy így "különvált". Szal nehéz elmondani, de ha vki kijavítaná megköszönném.

2150-es komment.

sziasztok 😊
egy eltévedt hozzászólásomat szeretném töröltetni ha lehet
köszi
érthetõ okokból 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Prince23
T. Modik!
A Top Gun c. topikba szeretném stylusitani ahová írunk, szal a mezõt.
Azt megtudjátok e csinálmi? vagy hogy kell?

Punker
1 hétig csöndben lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Megkérnék 1 moderátor urat hogy mélyen tisztelt Riddick21 nevû úrra teséék már rszólni ugyanis xarrá pocskondiázza a fórumot és a fórumozókat is. Ja meg nem akar leereszkedni a mi színvonakunkra... akkor miért van itt? a legtobb hsz-e a D I E H A R D 4 topikban.. KÖSZÖNÖM!

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Attila8805
Megkérnék egy moderátort hogy ezt a topicot törölje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182971517

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

PrisonMan
Még mindig szeretném, ha valaki javítaná a Hidden Palms-os topikomat!! PLS!!

Sir Quno Jedi
Én nem. Valamék fejlesztõt kell megkérdezni, de azok nem hiszem, hogy foglalkoznának ilyesmivel. (pl. St)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szegény én, azért az adatlapomról eltudnátok távolítani ezt a mostani kis balesetet? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sir Quno Jedi
Ez a legjobb módszer a topicnyitogatási kényszer visszafogására! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3