<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Yo, Bitch!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Légyszives az indy4 topik címét írjátok át "Indiana Jones"-ra
az alcímet pedig erre: A Kristálykoponya királysága és a trilógia
köszi szépen!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
The Incredibile Hulk topik mér lett bezárva anno? mert keresõ csak azt az 1 topikot dobja ki, de az ugye zárva van.
Yo, Bitch!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
vagy legalább valaki törölje már a zsidózós hozzászólásokat...
u dont have to listen anybody else but me
Ha lehetséges nézzetek már rá az #1128 és #1129es kommentekre, lejjebb van egy picit:D
Elõre is thx
azt szeretném kérdezni, hogy megkaphatnám-e a kiválasztott topik házigazda jogát? mert megy a szemetelés nagyban, meg az offolás és úgyis fog még folytatódni a mûsor...
már írtam szombaton a [email protected] is de még nem kaptam választ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
thx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯