<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spiral Zone fan
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem valahogy láthatatlanná kéne tenni, vagy törölni, Hátha olyanok is járnak a topikba, akik nem olvasták még...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(viták meg kellenek, még ha agresszívabbak is, vagy vadabbak, elég volt már az üldözésbõl, majd lenyeli a fórum)
Riddick21 nevû fórumozó rombolja a hangulatot a Filmek amiket most láttunk topikban, és nem érti meg hogy senki nem kíváncsi arra hogy szerinte mi milyen igénytelen kutyák vagyunk...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
jól neveltek a szülei , meglátszik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
megnyitottam ezt a topicot mert a keresõ nem talált ilyet, aztán késõbb kiderült h már van,megint beírtam a keresõbe de megint nem talált...
mind1 akkor hogy is lehetne ezt bezárnom?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1131808025
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1131808025
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elõre is köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430