371
A hegy gyomrában sorozat
-
dekóderdiler #131 helló gyerekorom meghatározo élménye volt a sorozat .nagyon jo lene ha akinek megvan átmásolná nekem dvd-re .elöre is köszi üdv csaba -
#130 És a rajongói oldalról mikor kehet majd tölteni? -
Prof William #129 Jaja! Wilbeforce! Emlékszem! Nekem is kb ennyi maradt meg, meg hogy voltak kövek+fényt lőttek a kezükből, az ellen meg ilyen ázott szörcsomóra hasonlító szörnyek voltak. -
#128 Ez hihetetlen! Éppen ma találtam rá erre a sorozatra, és lám! Mikorra várható hogy fennt lesznek a részek? -
caddimp #127 Sziasztok!
Nekem csak pár napja ugrott be a Hegy gyomrában c. sorozat, korábban csak annyit tudtam Wilberforce. :)
Dc-vel biztos, hogy le tudjátok szedni előbb-utóbb. Fent van 1 pár embernek VHS minőségben, szinkronosan.
HUBok:
DIABLO
Matrix
HWB
Most készül a rajongói oldal is: http://steelblade.uw.hu/
-
puhutakawa #126 Sziasztok! En is szeretnem megszerezni a Hegy Gyomrabant, de sajna dc-n nemtudom h hol keressem. Vagy esetleg aki szegedi, es megvan neki, dobna ram egy e-mailt es osszehozhatnank egy talalkat? [email protected]
Elore is koszi,udv -
agnesb #125 El tudná valaki küldeni nekem A hegy gyomrában sorozatot?Dvd vagy VHS mindegy csak meglegyen!
A Mesék a kriptából sorozat nincs meg valakinek? -
RBDetail #124 Köszi!!! -
qper #123 www.majomparade.com -
RBDetail #122 Hali!Engem érdekelne a film!Honnan lehetne leszedni?Előre is THX! -
#121 Hogyne rontaná. a torrenten nem az ip számít, hanem, hogy kinek a felhasználónevével töltesz le / fel. Ráadásul ha mondjuk valakinek 2-es az aránya (mondjuk letöltött 500MB-ot, feltöltött 1000MB-ot) és te az ő nevével letöltesz 500MB-ot, akkor neked 2000MB-ot kellene visszatöltened, hogy újra 2-es legyen az aránya :) -
Nolan Mito #120 Miért rontanám?Ha más ip-címről szedem, akkor neki nem befolyásolná az arányát.Egyébként is vissza szoktam mindent tölteni.De jó, hogy ilyen ellenszenvesek az emberek....semmi rosszat nem mondtam és sztem ez nem túl nagy kérés.....egyébként is a torrentoldalra való meghivatás eszembe sem jutott....na az rontaná az arányt! -
béricsi #119 és akkor más aráynát rontanád? -
Nolan Mito #118 Épp ezért kellenének csak a letöltött torrentfile-ok, ha valakinek megvannak.Dc-n csak egy embernél találtam meg az Elite hubon, de ha van valakinek tippje, vagy megadná, hogy melyik hubon osztotta meg a filmet az jó lenne -
davos80 #117 Keresd DC-n,majomról nem fogod tudni leszedni,ha nem vagy regisztrálva. -
Nolan Mito #116 Csak annyit kérnék ha lehet, hogy a lentebb említett mélcímre küldje el valaki a majomparade.com-os torrenteket, mert nem lehet regisztrálni!Vagy ha lehet, egy dc-s elérést, hogy ki melyik hubon van, vagy hogy hogyan írjam be a keresőbe a sorozatot!Köszi -
Nolan Mito #115 Sziasztok!Engem érdekelne a sorozat, látom sokaknak megvan!Ha csak egy elérhetőséget dobtok ahonnan a film leszedhető, már az is nagyon jó!
[email protected] ide is megírhatjátok!Előre is köszi -
#114 -
davos80 #113 Nekem is,meg sokmindenkimásnak. -
VaniliasRonk #112 Hali!
Nekem megvan "A hegy gyomrában" mind a 8 része szinkronosan, ha érdekel valakit. -
#111 A Benji a kutya :) -
#110 Jejejejeje :D:D::D Zax IGEEN! :) És Benji. Kutya is volt benne, vagy az másik? :D -
#109 Az a sorozat a Benji volt és nekem megvan DVD-n (angolul), bibibííí :))))))) -
#108 Új Zélandi, és nincs benne semmiféle kínai nagyfal ... -
#107 "De azt a sorozatot ismeritek, amiben egy repülő robot volt a főszereplő, ami tudott lézerrel lőni, meg voltak rakétái? "
Nem Juby herceg -nek hívták a kisfiút ?
Idegen bolygóról érkezett ide száműzetásben.
És két idegen férfit küldtek érte hogy a kisfiút megtalálják.
A repülő robotot Zax nak hívták.
ha egyre gondolunk...... -
#106 Igen valami Japán film volt ez, illetve kínai ?
De a Kínai nagy falnál találkozott az idegenekke. D -
#105 Az ilyenek megmaradnak az ember fejében 10 év után is :D:D:D (agymosott) -
AurumNostrum #104 Megvan a sorozat, most már tőlem is letölthetitek DC-n. -
AurumNostrum #103 Megnéztem az első részt :) 6 évesen sokkal jobb volt, de amikor kiemelkedett a nyálkásszörny a vízből akkor megijedtem :) -
#102 lol -
#101 az a főszereplő gyerek olyan hülyearcu szegény -
Kolbasz #100 Óbazmeg! Ezek szerint nem vagyok egyedül. Már tök régóta a fejemben van ez a film, és rohadtul kéne. -
Prof William #99 A rázós kissrácra emlékszem! Valami japó kisgyerek volt nem? Aztán a Kínai Nagy Fal tetején hívták az UFÓ-kat. Erő visszavéve és mindenki heppy! :) -
#98 ja -
#97 ŐŐŐ Ez az, amiben nyálkás fekete pulikutyák támadták be a gyerekeket man-in-black stílusban? :-) És a végén mindkét kissrácnak a kezében volt a félbetört pilótakeksz egyik fele, egymástól messze voltak, és a kekszből egy szivárványt csináltak az égre, amitől a pulikutyák hazahúztak a csillagok közé. :-) Vágom...
De azt a sorozatot ismeritek, amiben egy repülő robot volt a főszereplő, ami tudott lézerrel lőni, meg voltak rakétái?
(:o:::o:)
T
|
OOOOOOOOO
OOOOOOOOO <--- Nem sikerült a robot képe, ennek szimmetrikusnak kéne lennie, a T és I középen van, és a feje kicsit beljebb.
Így nézett ki, és volt, mikor lezuhant.
De volt még egy olyan film is (ez nem sorozat), hogy egy srácnak születésétől olyan képessége volt, hogy akihez hozzáért, azt elektromosan megrázta, meg a közlekedési lámpákat átváltotta. Az volt a legnagyobb dilemma, hogy a kutyáját, vagy macskáját nem fürdethette, mert különben megrázta volna. Mindenki félt tőle, és titokban kellett tartania. A végén kiderült, hogy az idegenektől kapta ezt a képességet, és a végén visszavették tőle. -
AurumNostrum #96 Most beszélek egy sráccal, Dc-n meg tudja osztani.. :) -
davos80 #95 Az messze van, szal odáig nem viszem el... -
AurumNostrum #94 Szegeden. -
davos80 #93 Hol laksz? -
AurumNostrum #92 ...üzletelni :)