A hegy gyomrában (TV)

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
82-es film, bazze akkor születtem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

0ppika
Úgyvan
Bent a hegyben gyomrában, barlagokban voltak valami nyálkás trutyiba bábozódva.
Volt valami olyan rész (azt hiszem a legutolsó) hogy onnét lentrõl menekült a két gyerek és a kijáratot elzárta ez a nyálka és azon keresztül jutottak ki a tengerparta és így lett vége...

http://epica.nl

Beugrik egy csomó dolog, pl. hogy békát ettek.

Ezeket találtam :
"hogyha voltak benne nagy, õsféregnek nevezett kukacok, egy Obi-Wanra hasonlító idõs bácsi valamint egy gonosz, zombiszerû Mr. Wilbeforce nevû fickó, akkor a "Hegy gyomrában" címû ausztrál iszonyatról van szó."

"nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi volt, hogy egy kisvárosban játszodott, a film elején a cslád fekszik kint a kertben, és az eget bámulják beszélgetnek, mejd jön az este, és valami leszáll, a hegy gyomrába lesz az ürhajó. A lakosok tarkójába beültettnek valamit, amitól mind az ö emberük lesznek, és békát esznek, stb. Van egy rész benne. amikor valami furóval kapnak el embereket, ez volt a Nulaldik tipusú Déry müsornak az elején is, mitn kivágott jelenet."

Több helyen meg lehet rendelni, persze itthon nem hallani felõle semmit.

Ja, tényleg, azért volt fekete autójuk.

0ppika

Én is emléxem, nagyon király volt!!!
A lány és fiú kétpetéjü ikrek voltak, ezért volt is valami gond, mert így nem mûködött közöttük rendesen a telepátia, vagy mi ...
Valóban Vilbeforsz volt a nevük, és temetkezési vállalkozóknak adták ki magukat...

http://epica.nl

EOX
Ezen a linken azt írják, hogy készül folytatás a 20. évfordulóra.

Retteketet

Találtam egy képet

Bandew
Húúúú aztat nagyon szerettem, de sajna már alig emlékszek rá, csak annyira, hogy jó kis atmoszférája volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EOX
Under the mountain

Retteketet

Az angol címét nem tudja valaki?

Hát jórégen, mondom, még kicsi voltam, és féletm rajta. Kb 9-10 éves lehettem.

Punkerwork
jaja kb 10 éve ment

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

De, és forró volt a kezében.
Meg volt két fõszereplõ, asszem egy lány, meg egy fiú, és volt egy felnõtt barátjuk, aki segítette õket a nyálkás szörnyek ellen, akik régi fekete autóval mászkáltak.

Nemtom, de kéne szerezni valahonnan részeket, mert nagyon tetszett régen, féltem is rendesen, még kicsi voltam...

Bandew
Nem ez volt az, amelyikben ilyen villogó kék kõ volt?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EOX
Én igen!Nagyon tetszett, de már jó régen volt. Nem lesz valamikor a tv-ben mostanában?

Retteketet

Régen ment az M1, vagy M2-õn.
Vilbeforsz (nemtom hogy írják) volt a fõgonosz.

Emlékszik rá valaki?

← ElőzőOldal 8 / 8