371
A hegy gyomrában sorozat
-
AurumNostrum #91 Esetleg dvd-n meg tudnánk üéletelni a dolgot? -
béricsi #90 zárt rendszerű, néha kidobják az inaktív tagokat, próbálkozz -
AurumNostrum #89 Sziasztok!
Meg szeretném szerezni a Hegy gyomrában sorozatot, de tudom regisztrálni magam a majomparádén, egyszerűen nem engedi..
Tudnátok segíteni?
-
#88 hi. Majomparádén meg már több, mint 2 hete fent van. :))))) -
#86 jajah... :) -
davos80 #85 Fennt van a 8., uccsó rész is a majomparade.com-on. Ezzel elérhető az összes rész. -
Sleep Walk #84 Ha valakinek megfelel eredeti nyelven, akkor az Időlabirintust is és a Hetedik út titkát is le lehet tölteni Torrent-el...
A torrentspy.com oldalról...
Into The Labirinth
Zevensprong -
reanimator #83 EZ AZ.Ez volt a címe,most már rémlik. -
#82 A hetedik út titka, ha jól emlékszem... Hú na az megint csak nagyon kéne, de sajnos nincs sehol :) -
reanimator #81 Beugrott még egy régi jó sorozat.Az Holland volt, szintén gyerekek voltak benne és kincset kerestek a vakációjuk alatt.Egy tanáruk segített nekik.A kincshez egy hosszú létra vezetett.Ezek bementek minden házba ahol létra volt de nem találták.A végén kiderült,hogy a létra szimbólum és a hangskálát jelentette.Végig kellett játszani egy dalt és leszakadt a padló,a kincs meg ott volt,végig a közelükben.Na talán valakinek beugrik mi volt ez, és a cime is. -
qper #80 én is legalább 20-ra emlékeztem :) Hiába, gyerekkorban valahogy sokkal lassabban múlik az idő. -
davos80 #79 Azt hittem, hosszabb, többre emlékeztem. Viszont így jobb, mert mingyárt lejön a 7. rész is, és akkor már csak a 8. kell.. -
qper #78 igen, annyi
-
davos80 #77 A sorozat hány részes összesen, 8? -
#76 Én megnéztem az első 4-et és szinte minden visszajött. -
qper #75 amíg nem csorog le az első rész, nem vagyok hajlandó elkezdeni, pedig már nagyon szeretnék nosztalgiázni :)
A harmadikba bele-beletekeretm a letöltés után, szinte smemire nem emlékeztem a sorozatból, de már a felirat és a zene visszahozta a régi emlékeket:) Hirtelen eszembe jutott egy csomó minden a sorozatból is és a gyerekkori emlékekből is.
nosztalgia rules :D -
#74 nállam az első 4 már lentvan és meg is van osztva -
davos80 #73 Persze, első kér rész már lennt is van, többivel még szenvedek.. -
qper #72 de seedeled is ugye? -
davos80 #71 Én is onnan szedem, de ahogy látom egyre többen vagyunk, akik töltik. -
qper #70 Cseszett lassan jönnek az epizódok a majomparádéról (az 1-es 0.5 kB/s-el jön napok óta....:(((( Eddig csak a 2-es és a 3-as akaródzott lejönni, de azok is rémlassan vánszorogtak lefele.
-
#69 Nem tudom, nem én töltöm fel :) De az elmúlt eg hétben került fel az 5. 6. rész is, emiatt gondolom, hogy a két uccsó is fent lesz hamarosan. -
#68 És mit jelent az a hamarosan?
már tűkön ülök:) -
#67 szuppper!!!
Már lejött az első 4 most néztem meg mindet! Még mindig iszonyatosan jó. Tök jó ahogy néztem a rsézeket villantak be képek és minden helyszín ismerős volt. De ami a legjhobb, hogy a zene is egyből beugrott. Hiába gyerek koromban nagyon imádtam ezt a sorozatot!! -
#66 csak az első 6 :) De fent lesz a 7. és 8. is hamarosan... -
#65 torrenten nincs fent mind a 8 rész:( -
#64 nekem az első 6 :) -
davos80 #63 Ááá, megvan az első két rész!!! -
winnie #62 legyél otthon a torrentben. a legjobb ingyenes letöltési forma -
davos80 #61 Szálj be a fel-letöltésbe, mert kurva lassan jön... -
davos80 #60 http://www.majomparade.com/ -
reanimator #59 oldalcímet tudsz adni Winnie? Mert torrentben nem vagyok otthon még kliensem sincs. -
winnie #58 persze, hogy lehet - többek között az egyik magyar torrentes oldalról. -
reanimator #57 alig emlékszem az a baj.de minden részben más időben voltak.utazgattak az időben a nídus segítségével.össz-vissz ennyi maradt meg(kb 20 éves story).már az sem rémlik,hogy mi volt a céljuk. -
#56 ez nem valami mocsaras cucc volt? -
reanimator #55 beirom hátha tud valaki segíteni:ment régen egy másik nagy sorozat is.Talán Időlabirintus volt a címe(nem emlékszem pontosan),de az biztos,hogy volt benne egy Rotgo nevű gonosz.Ebben is 2 gyerek volt és valami Nídussal szenvedtek.Ezt le lehet tölteni valahonnét?Mert annak idején az utolsó rész kivételével az összeset láttam és nem tudtam meg mi lett a vége. -
#54 igen egy egypetéjű ikerpárról szólt. -
reanimator #53 Erre emlékszem ez egy ausztrál sorozat volt.Valami vörös hajú kiscsaj volt benne.És ilyen hullaszállító küllemű fazonok jöttek nagy fekete kombi kocsival.Jó volt ez.Volt valami vulkán is, a Rengi Totó vagy mi. -
#52 nekem is kell!!!!! -
davos80 #51 Hogy tudnád azt nekem eljuttatni?