371
A hegy gyomrában sorozat
-
davos80 #171 Te hova raktad?Extra? -
davos80 #170 Basszameg,le os törölték,pedig felrkaktam már négy részt... -
#169 Az első részt már én is felraktam, de a második közben leállt valamiért, és azóta nem csatlakozik újra :( -
davos80 #168 http://underthemountain.extra.hu/ -
davos80 #167 Letöltésvezérlővel nem érdemes próbálkozni. -
davos80 #166 Sorry a dizájnért,erre már tényleg nem volt időm... -
davos80 #165 Nem,köszönd nekem:)
http://underthemountain.extra.hu/
Első rész fennt van,a többi is kúszi,szép lassan. -
#164 Köszönjük! Oppi-nak is! -
davos80 #163 Ahogy ígértem,ha lesz időm felteszem a sorozatot,éjjel neki is állok feltenni,remélem minél előbb fennt lesz az egész. -
quer #162 Nekem a Mesék a kriptábol kéne. Tudaj valaki honan tudnám letölteni. (nem baj ha angol) -
#161 Te is szeretnéd feltölteni? Az utóbbi biztosan működik! Pár napja csináltam. Total Commanderrel nekem sikerült feltöltenem a címre. -
noclo #160 Valamiért nekem ez sem műkődik. (rohamsisak666)
Megy valakinél?
-
#159 Valamiért nekem sem. Elnézést! Régebben csináltam, gondoltam még működik. Ez talán már jó lesz..
kiszolgáló neve: ftp.extra.hu
felhasználói név: ahegy
jelszó: ahegy2
Köszi előre is! -
#158 Valami nem stimmel, nem tudok csatlakozni. -
#157 Köszönöm! A többiek nevében is! (ha meggondolnád magad..) -
#156 kapcsolat neve: theo
kiszolgáló neve: ftp.extra.hu
felhasználói név: theo
jelszó: banzai
-
#155 Akkor köszöngesd, akkor sem lesz meg. Ez a nagy magyar hozzáállás, az ember nyújtaná a kisujját de ... -
#154 Köszönjük Szépen DAVOS80! -
#153 Ne köszöndd, hanem szerezz tárhelyet. Nem is kell nektek annyira, mert még annyit sem tesztek hogy regisztráltok egy nyamvadt ingyenes tárhelyet.
Én meg már csak azért sem fogok. -
noclo #152 Köszönjük Szépen DAVOS80.
Minél hamarabb várjuk:)
-
davos80 #151 Sokan kérték tőlem privát üzenetben,hogy valamilyen formában juttassam el hozzájuk a sorozatot.Szívesen megtenném,de mivel rengetegen kérték és időm nincs,így sajnos nem tudom teljesíteni,de azt ígérhetem,ha lesz egy csepp időm,feltöltöm valahova,így mindenki számára elérhető lesz! -
#150 És mi lenne ha te regisztrálnál 1et, és nem nekem kéne? -
#149 Nem haragszom. Lentebb írtam az extra.hu-t. Ott lehet 1 Gb ingyen tárhelyet regisztrálni. De ha nagy gond, akkor inkább hagyjuk. -
#148 Csak éjszaka tudnám tölteni, és elég lassú a netem is.
Meg már ne is haragudj, neked kell, a minimum hogy szerzel tárhelyet, nem még azt is én ... -
#147 Semmi?? -
#146 Regisztrálsz többet, 2Gb csak elég lesz. Talán.. Nagyon jó lenne.. -
#145 extra.hu 1Gb ingyen tárhely.. -
#144 Szerezzetek tárhelyet, szívesen feltöltöm őket ... -
#143 Megszivattak minket.. -
#142 hát ez az oldal már csak azért is gyanus mert Ultraweben van ahova max 200MB-ot tudsz feltölteni és abba nehezen férne bele mind a 8 epizód(bár lehet, hogy külső helyről akarnak linkelni). -
#141 Namostakkor lesz az oldalon valami feltöltött videóanyag, vagy csak kamu volt az egész? Písz! -
#140 Most nézem az oldalad Bercy. Tetszik! Én is flashelek néha napján.. -
#139 ugytunik semmi... -
#138 Semmi új? -
#137 jo lenne. en is szivesen elnosztalgiaznek ezzel a sorozattal. -
#136 http://steelblade.uw.hu/
Az oldal szerint fennt lesz egyszer.. -
Quantumleap #135 Hogyhogy nem tudod? -
dekóderdiler #134 közben mégegyrégi sorozat eszembe jutott amit sokszor néztem a jövöböl lány azt hiszem ez ausztrál sorozat volt ezt is jo volna ujra megnézni -
dekóderdiler #133 nekem az jo volna ha egy oldalon fent lene csak ne hubokon meghasonlokon mert azt nem tudom letölteni -
#132 Hát nekem sincsen meg.. Én a rajongói oldal feltöltésére várok. És várok...várok..:)