371
A hegy gyomrában sorozat
  • rohamsisak666
    Azzal sokra megyünk.. A torrenteket közzéteheted ha gondolod. Jó lenne..
  • 0ppika
    Fent van újra a Majomparádén ...
  • rohamsisak666
    A rapid az jó megoldás tényleg. Semmi extra egyébként. http://www.rapidshare.de Tallóz, majd upload. A feltöltés végén ad egy linket, amiről lehet letölteni. Ez úgy zajlik, hogy az emberke rákattint erre a linkre, majd a free gombra. Vár egy percet (visszaszámlálás) majd kidob egy betűkódot, amit a kód melletti téglalapba kell beírni, aztán mehet a töltés.
  • noclo
    Nem ismerem, de este inkább éjszaka lesz időm és megnézem.
    De ha tudod akkor küld el nagy vonalakban ,hogy hogy megy, előre si köszi
  • nickb
    Esetleg rapidshare? vagy az nem szimpatikus...?
  • noclo
    próba
  • noclo
    Nem tudom miért nem megy, pedig fenn van ott van, fogalmam sincs, ha kell valakinek privizen és odaadom az ftp. elérési címet, hátha úgy megy.
  • noclo
    Türelem valami baj van vele, mert hiába van fenn, nem índítja el.
  • noclo
    ötödik rész
  • noclo
    A második rész az még mindig fenn van az megvan?
  • noclo
    1 óra múlva. Nem ··most éppen··!
  • nickb
    nem lehetne valami emberibb módon megoldani? én állandóan lemaradok ezekről a "most épp fent van ftp-n töltsétek gyorsan" akciókról..
  • Bercy #199
    mi a cím?
  • noclo
    sziasztok, ha minden igaz jó 1 óra múlva fent lesz az 5. rész

siessetek szedni

• rohamsisak666
    A rapidnál ha megszakítod a netkapcsolatot, és újratárcsázol (adsl pl), akkor lehet újra tölteni.
  • nickb
    ja ha nincs letöltés 30 napig csak akkor törlik a fájlt a rapidshare-ről...
  • nickb
    pár trükk az 1 órás időkorlát kicselezésére:

http://www.tech-recipes.com/internet_tips869.html
  • nickb
    na jó ez nem jött össze szóval

www.rapidshare.de
  • nickb
    Sziasztok!

Lenne pár ötletem hogy mindenki le tudja tölteni:

a rapidshare re 100 Mb/fájl-ig lehet feltölteni és egyszerű a letöltés is. Mostanában már csak óránként 1 fájlt lehet letölteni de szerintem 8 résznél ez nem olyan nagy probléma. A másik esetleg a fájlcsere. Pl az utorrent egy egyszerű program és könnyen meg lehet osztani vele fájlokat fél perc alatt, utána már csak a letöltés lassúsága okozhat gondot...
  • Mollusk
    Hali Mindenkinek!

Én csak szeretném megköszönni, hogy letölthettem a filmet. A Benji, Zax and the Alien Prince nincs meg valakinek véletlenül? Tudjátok a TV változat... Bármilyen megoldás érdekelne :)
  • rohamsisak666
    Jó volt a 2. rész! Érdekes hogy még mindíg lehet tölteni.. Drukkolok nektek hogy sikerüljön a többi is!
  • noclo
    Sziasztok! Jó estét mindenkinek4

Van valami hír, sikerült elkezdeni?
  • noclo
    Davos 80!

Szia

A második részt suikerült fentenni és működik is, szóval úgy néz ki, hogy fog menni. Oppika- val kommunikálj, előre is köszi.
  • davos80
    Na,keresek maj vmi tárhelyet és felteszem..
  • Bercy #187
    priviben elküldtem az elérését.
  • 0ppika
    Az majd jó lenne, köszi!

Amúgy most néztem hogy a második részt újra felnyomta a flash fxp, úgyhogy szedjétek amíg lehet.

MÁSODIK RÉSZ
  • Bercy #185
    Egyszer régebben írtam egy filelistázó programot php-ben. Azt oda tudom adni, így az ftp tartalomba senki nem tud belepiszkánli csak letölteni.
    A lényeg, hogy a fileok nevében ne legyen space vagy ékezet mert IE nem birkózik meg vele.
  • 0ppika
    Végülis nekem teljesen mind1, akár 1 megés darabokra is szedhetem, és felrahatom úgy is, csak akkor ahhoz kikéne listázni az összes fájl url-jét, meg letöltésvezérlő kéne, mert biztos lenne valami okos aki belepiszkítana a tárhelybe, ha közzé tennénk az ftp elérést ...
  • Bercy #183
    Elvileg azt is törlik, de ahhoz már emberi beavatkzás kéne ami sokkal lassabb, ha egyátalán törődnek vele. Szóval működhet a dolog ha file méret korlátjuk 15mb fölött van.
  • noclo
    Oppika!

Sajnos most el kell mennem, de este 8 körül már leszek addigra lesz:)
    Legyen jó napotok
  • 0ppika
    Ja, otthon benyomtam a Flashfxp-be a 2 fájlt, amikor megadtam itt a linkeket (a munkahelyemről) akkor már majdnem fent volt a 2. rész is.
    Nem sokra rá néztem és már törlődött is, most viszont a Flashfxp tölti fel újra őket :o

Ha 15 megás darabokba rakom fel akkor is törlik?
  • Bercy #180
    Ezek a tárhelyeknél van fileméret korlát. A nagyobb méretü fileokat a server magától törli.
  • noclo
    Szia!

Ez tényleg hihetetlen, reggel 5 óra óta fentvagyok és néztem itt, és semmi nem volt az üzeneted amit feltettél 06.46-kor nem rég jelent meg valamivel 8 után. És akkor már nem is volt semmi. Nem tudom mi lehet a haverom ajánlotta ezt, mert ő ide tölti fel a született feleségek sorozatot, de még mindig lehet szedni elég sokáig fent van, sőt van olyan amit nem is töröltek:(((((

Nem is tudom mit mondjak.
  • 0ppika
    Ez hihetetlen, már törölték is :(
  • 0ppika
    ELSŐ RÉSZ

A második kb 8-ra ér csak fel.

MÁSODIK RÉSZ
  • 0ppika
    Jók az adatok.

Holnap reggelre fent lesz az első két rész, a linket majd adom, mindenki igyekezzen letölteni törlés előtt.
  • noclo
    Régen csináltam ilyet lehet, hogy nem minden adatot küldtem el, ha nem, akkor légyszíves jelezd nekem.
    Előre is köszi
    szia
  • 0ppika
    Nálam 180-190 Mb egy rész. Regelj egyet, ha gondoljátok akkor este elindítom, és reggelre fent lesz az első 2 rész. Csak akkor gyorsan kell leszedni.
    Meg akkor egyeztetek Davossal, hogy ne ugyan azt töltsük fel.
  • noclo
    Én is próbáltam leszedni, de addig már törölték az oldalt:(
    Amúgy egy rész-nek mekkora a mérete?
    mert a thorweb.hu vagy a mailpont.hu két-három nap után szokták csak törölni, szerintem ott kéne próbálkozni. (Igaz csak 500 mb a tárhely) Ha kell csinálok egy oldalt. Kérlek titeket jelezzétek ha kell.
    Előre is köszi NEKTEK, akik ennyit fáradoztok, hogy MI letudjuk tölteni.

• 0ppika
    Igen, oda, az első felment, de a második közben megszakadt, és azóta nem csatlakozik újra, tehát törölték :(