371
A hegy gyomrában sorozat
-
#211 Azzal sokra megyünk.. A torrenteket közzéteheted ha gondolod. Jó lenne.. -
#210 Fent van újra a Majomparádén ... -
#209 A rapid az jó megoldás tényleg. Semmi extra egyébként. http://www.rapidshare.de Tallóz, majd upload. A feltöltés végén ad egy linket, amiről lehet letölteni. Ez úgy zajlik, hogy az emberke rákattint erre a linkre, majd a free gombra. Vár egy percet (visszaszámlálás) majd kidob egy betűkódot, amit a kód melletti téglalapba kell beírni, aztán mehet a töltés. -
noclo #208 Nem ismerem, de este inkább éjszaka lesz időm és megnézem.
De ha tudod akkor küld el nagy vonalakban ,hogy hogy megy, előre si köszi
-
nickb #207 Esetleg rapidshare? vagy az nem szimpatikus...? -
noclo #206 próba -
noclo #205 Nem tudom miért nem megy, pedig fenn van ott van, fogalmam sincs, ha kell valakinek privizen és odaadom az ftp. elérési címet, hátha úgy megy.
-
noclo #204 Türelem valami baj van vele, mert hiába van fenn, nem índítja el.
-
noclo #203 ötödik rész -
noclo #202 A második rész az még mindig fenn van az megvan?
-
noclo #201 1 óra múlva. Nem ··most éppen··! -
nickb #200 nem lehetne valami emberibb módon megoldani? én állandóan lemaradok ezekről a "most épp fent van ftp-n töltsétek gyorsan" akciókról.. -
#199 mi a cím? -
noclo #198 sziasztok, ha minden igaz jó 1 óra múlva fent lesz az 5. rész
siessetek szedni
-
#197 A rapidnál ha megszakítod a netkapcsolatot, és újratárcsázol (adsl pl), akkor lehet újra tölteni. -
nickb #196 ja ha nincs letöltés 30 napig csak akkor törlik a fájlt a rapidshare-ről... -
nickb #195 pár trükk az 1 órás időkorlát kicselezésére:
http://www.tech-recipes.com/internet_tips869.html -
nickb #194 na jó ez nem jött össze szóval
www.rapidshare.de -
nickb #193 Sziasztok!
Lenne pár ötletem hogy mindenki le tudja tölteni:
a rapidshare re 100 Mb/fájl-ig lehet feltölteni és egyszerű a letöltés is. Mostanában már csak óránként 1 fájlt lehet letölteni de szerintem 8 résznél ez nem olyan nagy probléma. A másik esetleg a fájlcsere. Pl az utorrent egy egyszerű program és könnyen meg lehet osztani vele fájlokat fél perc alatt, utána már csak a letöltés lassúsága okozhat gondot... -
Mollusk #192 Hali Mindenkinek!
Én csak szeretném megköszönni, hogy letölthettem a filmet. A Benji, Zax and the Alien Prince nincs meg valakinek véletlenül? Tudjátok a TV változat... Bármilyen megoldás érdekelne :) -
#191 Jó volt a 2. rész! Érdekes hogy még mindíg lehet tölteni.. Drukkolok nektek hogy sikerüljön a többi is! -
noclo #190 Sziasztok! Jó estét mindenkinek4
Van valami hír, sikerült elkezdeni? -
noclo #189 Davos 80!
Szia
A második részt suikerült fentenni és működik is, szóval úgy néz ki, hogy fog menni. Oppika- val kommunikálj, előre is köszi.
-
davos80 #188 Na,keresek maj vmi tárhelyet és felteszem.. -
#187 priviben elküldtem az elérését. -
#186 Az majd jó lenne, köszi!
Amúgy most néztem hogy a második részt újra felnyomta a flash fxp, úgyhogy szedjétek amíg lehet.
MÁSODIK RÉSZ -
#185 Egyszer régebben írtam egy filelistázó programot php-ben. Azt oda tudom adni, így az ftp tartalomba senki nem tud belepiszkánli csak letölteni.
A lényeg, hogy a fileok nevében ne legyen space vagy ékezet mert IE nem birkózik meg vele. -
#184 Végülis nekem teljesen mind1, akár 1 megés darabokra is szedhetem, és felrahatom úgy is, csak akkor ahhoz kikéne listázni az összes fájl url-jét, meg letöltésvezérlő kéne, mert biztos lenne valami okos aki belepiszkítana a tárhelybe, ha közzé tennénk az ftp elérést ... -
#183 Elvileg azt is törlik, de ahhoz már emberi beavatkzás kéne ami sokkal lassabb, ha egyátalán törődnek vele. Szóval működhet a dolog ha file méret korlátjuk 15mb fölött van. -
noclo #182 Oppika!
Sajnos most el kell mennem, de este 8 körül már leszek addigra lesz:)
Legyen jó napotok
-
#181 Ja, otthon benyomtam a Flashfxp-be a 2 fájlt, amikor megadtam itt a linkeket (a munkahelyemről) akkor már majdnem fent volt a 2. rész is.
Nem sokra rá néztem és már törlődött is, most viszont a Flashfxp tölti fel újra őket :o
Ha 15 megás darabokba rakom fel akkor is törlik? -
#180 Ezek a tárhelyeknél van fileméret korlát. A nagyobb méretü fileokat a server magától törli. -
noclo #179 Szia!
Ez tényleg hihetetlen, reggel 5 óra óta fentvagyok és néztem itt, és semmi nem volt az üzeneted amit feltettél 06.46-kor nem rég jelent meg valamivel 8 után. És akkor már nem is volt semmi. Nem tudom mi lehet a haverom ajánlotta ezt, mert ő ide tölti fel a született feleségek sorozatot, de még mindig lehet szedni elég sokáig fent van, sőt van olyan amit nem is töröltek:(((((
Nem is tudom mit mondjak.
-
#178 Ez hihetetlen, már törölték is :( -
#177 ELSŐ RÉSZ
A második kb 8-ra ér csak fel.
MÁSODIK RÉSZ -
#176 Jók az adatok.
Holnap reggelre fent lesz az első két rész, a linket majd adom, mindenki igyekezzen letölteni törlés előtt. -
noclo #175 Régen csináltam ilyet lehet, hogy nem minden adatot küldtem el, ha nem, akkor légyszíves jelezd nekem.
Előre is köszi
szia
-
#174 Nálam 180-190 Mb egy rész. Regelj egyet, ha gondoljátok akkor este elindítom, és reggelre fent lesz az első 2 rész. Csak akkor gyorsan kell leszedni.
Meg akkor egyeztetek Davossal, hogy ne ugyan azt töltsük fel. -
noclo #173 Én is próbáltam leszedni, de addig már törölték az oldalt:(
Amúgy egy rész-nek mekkora a mérete?
mert a thorweb.hu vagy a mailpont.hu két-három nap után szokták csak törölni, szerintem ott kéne próbálkozni. (Igaz csak 500 mb a tárhely) Ha kell csinálok egy oldalt. Kérlek titeket jelezzétek ha kell.
Előre is köszi NEKTEK, akik ennyit fáradoztok, hogy MI letudjuk tölteni.
-
#172 Igen, oda, az első felment, de a második közben megszakadt, és azóta nem csatlakozik újra, tehát törölték :(