A hegy gyomrában (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kérdésem lenne:

Ha majd innen mindenkinek meglesz a sorozat, várható, hogy elkezdtek témázgatni róla magáról?
Hali!

Én utólag köszönök minden részt, amit le tudtam szedni (2,3,5,6), az 1-et és a 8-at most szedem, de nemsokára lejönnek (~1 óra).

Kb 2 hete jutott eszembe a sorozat, s keresõvel hamar eltaláltam ide. A 4 és a 7 nincs meg, de gondolom azok is újra meglesznek idõvel, szóval türelmesen várok.

Köszönöm mégegyszer!
Mindekinek!
Hogy álltok a letöltéssel(tudom, hogy "Ati24, Bercy sikerült), de a többiekrõl nem tudok semmit. Ha tudtok valamit jelezzétek. Köszönöm.
noclo
Hurrra megvan!
Nagyon szépen köszönöm!

Ati
Sziasztok!

Rosszul adtam meg ez a helyes!!!!!!

Elsõ

nyolcadik
Sziasztok!

Itt a folytatás:
Elsõ

Nyolcadik
nagyon örülök, akkor neked megvan a teljes sorozat, akkor ezt a két fájlt (8 rész 19 és 20) törölöm is, hogy ne zavarja meg a többieket.
Bercy
Lent van.
Nagyonszépen köszönöm<#worship>
BERCY!

feltettem neked a hiányzó két fájlt, jelezd ha megvan. köszi
8 part 19

8 resz 20
Ok es koszi!
Ati!
Helyesbítek az elsõt és a nyolcadikat teszem fel.
Már folyamatban van, lesz csinálva még két uw. és ott lesz fent a 7 és a 8. Akkor ide nem egyben hanem darabolva teszem fel, azért mert aki már elkezdte letölteni ne keljen megint az egészet letöltenie. Ha elkezdem és van valami akkor jelzem.
Szia Noclo!

Nekem mind1, ami Neked kenyelmesebb! Ha gondolod egy uw-s reget en is csinalhatok, akkor nem kell torolni!

Ati
Szia Rohamsisak666!

Régen hallottam felõlled, veled mi a helyzet, sikerült valamit letölteni? HOgy állsz a letöltésekkel? Mennyi van meg?
Bercy!

Amúgy dc-n az a két töredéket pillanatok alatt át tudom küldeni, van dc-d?
Bercy!

Megpróbáltam elküldeni, de túl nagy volt a mérete és a kiszolgálóm visszautasította, szóval ezt nem tudtam.
Vagy ha mindenki leszedte már az ötödik és hatodik részt akkor felteszem oda azokat amik nincsenek meg?
Szia Ati!

Ha jól tudom az eslõ részbõl talán 8 vagy 9 fájlt tudtam feltenni, de nem tudom hogy azokat le lehet-e majd szedni.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha Skype-n küldeném el a dolgokat?
Igaz én még nem használtam, de úgy tudom nagyon egyszerû a kezelése és 2 perc alatt meg lehet csinálni. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire gyors?
Nem jó ötlet?
Sajna akkor ez a gmail-es modszer sem hasznalhato igazan😞(
Nalam az utolso 7 resz van meg, az elso hianyzik. Ha kell, ezekbol most mar en is tudok toltogetni, kuldozgetni!

Noclo!
Az elso reszt amugy sikerult feltolteni?
Mert ha igen, akkor a tiltas lejarta utan meg megprobalnam leszedni. Ha sikerul!

Ati
Bercy
Nekem megvan az elsõ 7 rész.
A 8. rész 19-es és 20-as darabja nincs meg.
Ha elküldenéd a bercypagehu címre azt megköszönném.
Mindenkinek!
Légyszíves akkor jelezzétek, hogy kinek melyik részek vannak meg?
Szia Bercy!

Ha kell azt a két fájl elküldöm e-mail-en vagy dc-n. Csak jelezd ha kell!!!
Amúgy a 5 és a 6 megvan, és az elsõ 4???
Bercy
Nah zárolták a gmail accot 24 órára.
"A rendszerünk postafiókjának szokatlan felhasználását jelezte. Annak érdekében, hogy megvédjük felhasználóinkat a Gmail esetlegesen ártalmas felhasználásától, az ön postafiókját maximum 24 órára letiltottuk."
Szóval most ne eröltesse senki egy napig a fel és letöltéest.
(pedig már csak 2 file volt hátra 😞 )
Bercy
köszi szépen<#worship>
már töltöm is.
Sziasztok!

A hetedik és a nyolcadik részhez akkor kell a progi és itt vannak a további adatok, hogy csatlakozni tudjatok és le tudjátok szedni. GMail Drive
A bejelentkezeshez pedig
Felhasznalonev: ahegygyomraban
Jelszo: asdf12
Ha valami van akkor légyszíves jelezzétek, ha valakinek nincs meg valamelyik rész csak írjon és teszem fel, itt lesz az elsõ is, mivel már páran kértétek.
Nekem lejottek😊)

KOSZI erte!

Esetleg az elso reszt is fel tudna rakni vki. A gmailen van meg boven hely, bar a ket linkrol gyorsabban jott.
Megegyszer koszonom!

Udv.:
Ati
Sziasztok!

Na akkor "rolandinyo" megadta, hogy honnan lehet leszedni az 5 és a 6-ot. A 7 és a 8 rész pedig az "ati24" által alkotott gmail.-on van fent. Onnan is lehet tölteni csak a progit kell hozzá letölteni, innen: http://www.viksoe.dk/gmail/

Ha valami van írjatok és ha lehet akkor akkor is ha sikerült.
Szia !

Tegnap már nagyon fáradt voltam, most vettem észre az üzenetet.
Igen jól írtad ez a két link :
(1) http://underthemountain.uw.hu/ahegy5.rar
(2) http://ahegygyomraban.uw.hu/ahegy6.rar
Nagyon szépen köszönöm, már töltöm is a részeket. Sietek vissza suliból , hogy megnézzük.

Üdv roland
Hali!
Hat alkottam vmit, a szukseges info(username/passwd) ment privatba!
Szia!
Ha gondolod csináld meg és megpróbáljuk, szerintem megér egy próbát, vesztenivalónk nincs és ha jól mûködik akkor tudjuk használni további filmekre is.
Udvozlok Mindenkit!

Na en irtam az uzenetet(a forumba nem tudtam irni, mivel nem telt meg le a 24 ora, mind1).

Nem tudom hol nezted, de a gmail-es postafioknal kb 2,6 GBajt tarhely all rendelkezesre. Nem tudom ki mennyire ismeri a gmaildrive nevu progit, roviden annyit csinal, hogy a sajatgepbe elhelyez egy uj meghajtot. A meghajto a postafiokra mutat, annyi hely van rajta, mint a postafiokban a szabad hely. A masolast ugyanugy kell csinalni, mintha a sajat lemezeidre masolnal. Az egyik problema, amit emlitettem, hogy a fajlmeretre van vmi korlat, tehat ez miatt darabolni kellene. A masik problema, (erre tegnap meg nem gondoltam) hogy amikor majd le akarjuk szedni, akkor persze nekunk is be kell jelentkezni (egy idoben ugyanazzal a loginnal tobb geprol is be lehet-> ez meg tok jo😊 ) es aki bejelentkezett az is torolhet, masolhat, amit akar. Szoval a rosszindulatu emberkek ellen nem ved😞! De ezt legalabb a szolgaltato nem torli. Esetleg a jelszot, kulon emailben vagy az itteni privat uzenetben kerhetne el mindenki, igy a lustabb gonoszkodokat kizarhatnank😊) vagy elso korben csak az itteni regimotorosok kapnak meg a jelszot, foleg akik mar le is toltottek nehany reszt, ja es persze en😊) (tenyleg nagyon kene ez a sorozat)Aztan ha mar itt meg van mindenkinek, akkor akar ide is be lehet irni a jelszot es az tolti le (esetleg barmolja ossze), aki akarja. A sebesseget pontosan nem tudom, sztem kb 0,5-1 Mbit/sec korul lehet.
Szoval ez egy otlet volt, ha jobb nincs, akkor szivesen megcsinalom a postafiokot, van boven meghivom.

Bocs hosszu lett!

Udv.:
Ati
Sziasztok!

Este fél tizenkettõ körül nézzen vissza aki tud, remélem lesz már valami.
Sziasztok!

Este fél tizenkettõ körül nézzen vissza aki tud, remélem lesz már valami.
Szai!

Megnéztem amit mondtál ezt a német lapot, csak az a gond vele, hogy nagyon-nagyon lassú, (a filmet 2 részre kellett darabolni, és az elsõ részt több mint 10 órán át sem töltötte fel, pedig nekem gyors kapcsolatom van). jó esetben 2 kb/s töltötte, ez nem jó ez nagyon sok idõ lenne. kb. 1 hét folyamatos töltés kéne. Más ötlet?
Amúgy bocsi "nickb" az elsõ négy közel 5 napig volt fenn, tovább nem bírta.
Közben kaptam üzenetet és azt ajánlotta valaki, hogy csináljunk egy gmail-es accountot(pl.:[email protected]) es a gmaildrive-val mehetne a masolas.??????
Szerintetek? Csinált már valaki ilyet?
Én megnéztem, de én úgy láttam, hogy a gmail-on 50 mb tárhelyet ad csak.
Öteleteket várok?
rohamsisak666
Rapidshare nem jó alternatívaként? Esetleg be lehetne tömöríteni két részre, és akkor feltölthetõ lenne. Ott meg sokáig fent marad. Hümm?<#crazya>

Sziasztok!

Bocs hogy eltûntem de melóból rögtön az ágyba mentem, a pizsamán kívül más nem járt az eszemben. Aztán kipróbáltam a linkeket de a szokásos 404 jött be és nem akartam sírni megint hogy "megint lemaradtam..."...
Sziasztok!

Sajnos nincs jó hírem, sajna törtölték az oldalt, nem tudok többet feltenni, biztos valakinek szemet szúrt a dolog. Túl sokat vártunk a többiekre, akik nem is töltötték le és jelezni sem voltak képesek, köszönjük nekik(nickb, mollusk). Igyekszek kitalálni valamit
Kicsit késik a felrakás, mert senki nem jelez vissza, hogy mi a helyzet és nem akarom, hogy utánna anyázás legyen ha leszedem a részeket letöltés elõtt. Így jó lenne, ha írnátok vissza vagy a fórumba. Köszi
Sziasztok!

Csak jelezni szeretném, hogy aki még nem töltötte le az eslõ és harmadik részt siessen, mert hétfön törlöm és rakom fel az 5 és 6. részt
Ha valami van írjatok!!!!
rohamsisak666
Nekem nem gond. Köszönöm a negyediket! Atom vagy!<#smile>

sziasztok!

úgy látom hiába várok, nem jeleztek vissza, ezért arra gondoltam, hogy a második rész már nagyon régóta fent van ezért leszedtem. Remélem nem gond.
És itt van a további:
Negyedik
Amúgy néztem, hogy még mindig fenn vannak a részek, szóval nem törölték ki, pedig eltelt már vagy 5-6 nap.
Hello,
Mi legyen a sorozattal, az említett két tag nem nagyon akar jeletkezni a leveleiket sem olvassák el, várom az építõ ötleteiteket.
Sziasztok!

Látom azért volt értelme elkezdeni a feltöltést, remélem nem lesz gond a további részek feltöltésével sem, úgy gondolom, hogy akinek kell azt töltse le minnél hamarabb, de azért adunk nekik is idõt a letöltésre. Átnéztem a hozzászólásokat és még két ember van aki nem jelezte, hogy letöltötte (nickb és mollusk).
Addig is türelmet kérek azoktól akik letöltötték már, tudom, hogy nagyon várjátok a további részeket.
rohamsisak666
Nekem is megvan az eldõ 3 rész. Köszi nagyon!

Sziasztok mindenki!

Sajna többet nem tudok beltenni egyszerre, így jó lene, ha minnél hamarabb leszednétek és csak utánna tudom feltenni a többit. Írjatok ha törölhetem és rakhatom fel a többit.
Bercy
Nekem sikerült leszedni. Szóval az elsõ 3 rész megvan.
Szerintem ne foglalkozz vele, semmi gond nincs a tárhelyel, szerintem. Most az elsõ három rész van fenn, lehet tölteni, utánna felteszem a többit is. Amúgy a tárhely 1 gb-t, most néztem meg, amúgy légyszíves jelezzétek ha sikerült a letöltés és azt is ha nem. Elõre is köszi.