371
A hegy gyomrában sorozat
-
noclo #291 Sziasztok!
Jó esét mindenkinek, akkor ahogy ígértem az 1 és a 6-ik rész a gmail-es driverről lehet tölteni fent van, a másik a 4 részt pedig kb. 24 órától lehet szedni az alábbi url-ről. Ha kell még akkor jelezzétek.
Negyedik
noclo -
noclo #290 Sziasztok!
Amúgy jelen pillanatban a 2,3,5,8(url)és a gmail-em a 7-ik részt lehet töleni.
-
noclo #289 SZia!
Akkor holnap este visszarakom(ezek helyet) az 1, 4 és a 6 részt, írok ha lehet tölteni, nem igérem délutánra inkább késő estére.
noclo -
Nodika #288 Szia! Még ne töröld le! Most találtam rá az oldalra...és nagyon szeretném letölteni...már folyamatban van.! Köszi -
#287 Ha esetleg máskor is lenne hasonló "megmozdulás", akkor http://www.yousendit.com/ ez is működhet. -
noclo #286 Mindenkinek!
Sziasztok remélem akkor mindenkinek sikerült letölteni a sorozat részeit, ha holnapig nem jeleztek, hogy kell még valamelyik rész akkor törlöm holnap!!!!!!!
legyen mindenkinek jó estéje.
noclo -
#285 Köszi szépen! Most már teljes a gyűjtemény! -
noclo #284 Szia!
A 7-ik rész is fent van, de nem itt hanem a gmailes driveren, 3 könyvtár van fent, a született feleségek 18 és 19 része illetve a "7 rész" nevű és ott megtalálod.
HA nem találod akkor írj.
noclo -
#283 Hetest akartam írni, csak dob az agyam. Valahol fellelhető még? -
noclo #282 Szerintem mindanyian néznénk tovább a sorozatot, jó lenne ha lenne 9 rész és így tovább. -
#281 Csak 8 rész van. -
#280 Köszi a feltöltést Noclo! Nekem már csak az utolsó, a 9. rész hiányzik. Ez még megtalálható valahol? Köszi! -
Quantumleap #279 Esetleg egyéb régi sorozatok, vagy régi VHS-filmek? -
noclo #278 Sziasztok!
Akkor remélem mndenkinek sikerült letöltenie minden részt, ma este akkor törlöm a részeket, ha esetleg valaki még nem végzett az jelezze. Ha kell még valakinek valami az csak írjon, közel 250 gb filmem van.
noclo
-
nickb #277 Köszönöm, meg van minden rész :) -
noclo #276 Itt vannak a részek amiket kértetek:
Ötödik
Második
Harmadik -
cope #275 Köszönöm szépen, lejött a 7. rész is GMailről és a 4. is uw-ről! -
noclo #274 Cope!
Innen le tudod szedni a 4 részt:
Negyedik -
noclo #273 Szia cope!
A 7-dik és a negyedik is fent van, csak az nem itt, hanem a gmail-en, ha lejebb elolvasod a dolgokat tudni fogod, hogy mit a felhasznév és a jelszó és, hogy hogy tudsz csinálni gmail drivet. Írj ha sikerült és akkor is ha nem. -
#272 aham -
Quantumleap #271 Egy kérdésem lenne:
Ha majd innen mindenkinek meglesz a sorozat, várható, hogy elkezdtek témázgatni róla magáról? -
cope #270 Hali!
Én utólag köszönök minden részt, amit le tudtam szedni (2,3,5,6), az 1-et és a 8-at most szedem, de nemsokára lejönnek (~1 óra).
Kb 2 hete jutott eszembe a sorozat, s keresővel hamar eltaláltam ide. A 4 és a 7 nincs meg, de gondolom azok is újra meglesznek idővel, szóval türelmesen várok.
Köszönöm mégegyszer! -
noclo #269 Mindekinek!
Hogy álltok a letöltéssel(tudom, hogy "Ati24, Bercy sikerült), de a többiekről nem tudok semmit. Ha tudtok valamit jelezzétek. Köszönöm.
noclo -
ati24 #268 Hurrra megvan!
Nagyon szépen köszönöm!
Ati -
noclo #267 Sziasztok!
Rosszul adtam meg ez a helyes!!!!!!
Első
nyolcadik -
noclo #266 Sziasztok!
Itt a folytatás:
Első
Nyolcadik -
noclo #265 nagyon örülök, akkor neked megvan a teljes sorozat, akkor ezt a két fájlt (8 rész 19 és 20) törölöm is, hogy ne zavarja meg a többieket.
-
#264 Lent van.
Nagyonszépen köszönöm -
noclo #263 BERCY!
feltettem neked a hiányzó két fájlt, jelezd ha megvan. köszi
8 part 19
8 resz 20 -
ati24 #262 Ok es koszi! -
noclo #261 Ati!
Helyesbítek az elsőt és a nyolcadikat teszem fel.
-
noclo #260 Már folyamatban van, lesz csinálva még két uw. és ott lesz fent a 7 és a 8. Akkor ide nem egyben hanem darabolva teszem fel, azért mert aki már elkezdte letölteni ne keljen megint az egészet letöltenie. Ha elkezdem és van valami akkor jelzem. -
ati24 #259 Szia Noclo!
Nekem mind1, ami Neked kenyelmesebb! Ha gondolod egy uw-s reget en is csinalhatok, akkor nem kell torolni!
Ati
-
noclo #258 Szia Rohamsisak666!
Régen hallottam felőlled, veled mi a helyzet, sikerült valamit letölteni? HOgy állsz a letöltésekkel? Mennyi van meg? -
noclo #257 Bercy!
Amúgy dc-n az a két töredéket pillanatok alatt át tudom küldeni, van dc-d?
-
noclo #256 Bercy!
Megpróbáltam elküldeni, de túl nagy volt a mérete és a kiszolgálóm visszautasította, szóval ezt nem tudtam.
-
noclo #255 Vagy ha mindenki leszedte már az ötödik és hatodik részt akkor felteszem oda azokat amik nincsenek meg?
-
noclo #254 Szia Ati!
Ha jól tudom az eslő részből talán 8 vagy 9 fájlt tudtam feltenni, de nem tudom hogy azokat le lehet-e majd szedni.
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha Skype-n küldeném el a dolgokat?
Igaz én még nem használtam, de úgy tudom nagyon egyszerű a kezelése és 2 perc alatt meg lehet csinálni. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire gyors?
Nem jó ötlet?
-
ati24 #253 Sajna akkor ez a gmail-es modszer sem hasznalhato igazan:((
Nalam az utolso 7 resz van meg, az elso hianyzik. Ha kell, ezekbol most mar en is tudok toltogetni, kuldozgetni!
Noclo!
Az elso reszt amugy sikerult feltolteni?
Mert ha igen, akkor a tiltas lejarta utan meg megprobalnam leszedni. Ha sikerul!
Ati -
#252 Nekem megvan az első 7 rész.
A 8. rész 19-es és 20-as darabja nincs meg.
Ha elküldenéd a bercy[kukac]page[pont]hu címre azt megköszönném.