371
A hegy gyomrában sorozat
  • Quantumleap
    Ja.
  • tesó07
    Nem tudom,nekem eredeti nyelven,vagyis angolul.Miért nektek magyarul?
  • Quantumleap
    Egyáltalán fellelhető valahol eredeti nyelven? Amúgy szerintem sehol nem találsz.
  • tesó07
    Feliratot hol találok hozzá mondjátok már meg.Köszi
  • noclo
    Szia!

Ha lehetséges akkor keress meg priviben.
    Előre is köszi.

noclo
  • JRunnair
    Végre én is rátaláltam! A http://www.demonoid.com/files/details/177212/2787834 címről szedem torrent-tel, ~ 25K/s-kel jön. Pár napig majd seed-elek, ha kész. Korabeli időkből nekem még rémlik egy olyan sorozat, amiben egy "Jing Jang"-os gyűrű volt a főszereplő. Az egyik fele a lánynál volt, a másik a gyereknél, ha összerakták, akkor... Nem emléxem már mi lett. Meg ha jól tudom, akkoriban ment a Storyteller (a kutya, meg az öreg mesélő a tűznél) is, az is maradandó emlék, de azt azért könnyebb volt megtalálni. Mindenkinek jó múltidézést! :) Üdv!
  • noclo
    Szia Nickb!

Milyen listát tegyek ki? Várom válaszod

noclo
  • Shelmedrin
    Sziasztok!
    A második és a harmadik részhez hogyan lehet hozzájutni? Ezek a részek nincsenek fenn a gmailen. Segítsetek! :)
    Köszi!
  • nickb
    UI: sajnos van egy kis probléma a gspace-szel: a gSpace nem látja a gdriveval feltöltött dolgokat és fordítva...
  • nickb
    Szia noclo!

Esetleg kirakhatnál egy listát...biztos van pár ember itt gmail-lel, tudnánk elég helyet csinálni.

gspace egy alternatíva a GDrive-ra, ftp-szerű ablakokkal, firefoxhoz.
  • tesó07
    Hali!
    Írjatok már nekem ide légyszi egy oldalt ahonnan lelehet szedni az elejétől a sorozatot,ha létezik ilyen oldal.Megköszönném.
  • noclo
    Sziasztok!

Láttam, hogy még sokan keresték illetve keresik a sorozatot. Minden rész megtalálható vagy url-en vagy gmail-en. HA valaki keres valamit vagy valamit szeretne csak írjon elég sok minden van. Mesék, filmek stb.
    noclo
  • Bercy #319
    Tömörítve és darabolva vannak. Le kell szedni a könyvtárban levő összes filet (kb 20db) és az elsőt kitömöríteni. Utána egyben lessz a film.
  • Újrakapható
    Nem sikerül:(
    Sikerül letöltenem,de nem játsza le.Tömörítve vannak?Vagy nem értem
    ÉS még annyi,ha sikerül esetleg,akkor még az első részt felrakjátok,mert azt nem is láttam gmalien?
    Segítetek még ebben nekem?Nagyon megköszönném
  • Újrakapható
    Kössziiiiiiiii Azért kiváncsi leszek női aggyal mennyire fog összejönni:-)
  • Bercy #316
    Leszeded a Gmail drive-ot.
    A #239-es üzenetben le van írva a használata a #247-esben pedig a hozzáférések.
    Onnan le tudod szedni a többi részt.
  • Újrakapható
    lécci léééééééééééééééci:-D)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    segítseteeeeeeeeeeeeeeek:-D
  • Újrakapható
    Sziasztok,
    én is nagyon nagyon örülök,hogy rátok bukkanttam,mert kedvenc sorozatom volt nekem is,mint nagyon sok embernek...:-)
    És ha segítenétek nekem, hogy én ledutjam tölteni,-mert nekem nem sikerült csak a 2. és a 4. részt:-(((- akkor nagyon nagyon örlünék!!!:-)
    Előre is kösziii
    Kriszta
  • JoHnNy BoY
    Köszönöm hogy rátok találhattam, és hogy letölthettem... egy álmot váltottatok valóra!
  • Jazz1934
    Hmm... Akkor ma délután elindítom, remélem nem lesz ban...
  • Bercy #311
    Elvileg nem, de ha a sokan egyszerre nagy mennyíségű adatot töltenek akkor lehet, hogy kap 1 nap bant a gmail account.
    De szerintem nyugodtan lehet tölteni.
  • Jazz1934
    Öhh, pardon, amit elfelejtettem sietségemben, hogy köszi noclo a megosztásért.:)
  • Jazz1934
    Sziasztok!
    De jó! Engedelmetekkel én is letölteném a gmail-ről, csak az a böki, hogy csak úgy tudnám, hogy elindítom a másolást ezzel a Gmail drive-val, és otthagyom a gépet, belépve az accountba. Így akadályozok mást a belépésben?
  • kukkanto
    Uuh, elnezest az elozoert, nem neztem szet alaposan, ha lehet torolje egy modi, koszi!

Btw: nagy gratula a forumhoz es a szervezodeshez, a nejemnek nagy ajandek lesz, ha meglesz a teljes sorozat :)
  • kukkanto
    Sziasztok!

Kellene valahogyan az 1. resz, sajnos mire ratok akadtam az mar kivonodott a forgalombol :(

Valaki fel tudna tenni valahova esetleg?

Elore is koszi!
  • noclo
    Sziasztok!

A hiányzó 3 és 5 részt most teszem fel a gmail-re, késő este szerintem már le lehet szedni de ha nem akkor holnapra már biztos fent lesz. HA valami gond lenne csak írjatok.

noclo
  • Bercy #305
    csak egy ötlet, hogy hova lehetne feltölteni hasonló méretü dolgokat ha valaki hasonló megmozdulásra adná a fejét:
    http://free.dynamicweb.hu/
  • thorr
    Sziasztok!

A 3. és az 5. rész kivételével mindegyik megvan. Le lehet tölteni valahonnan ezt a két rész?
  • noclo
    Sziasztok!

SZander illetve meowth!!!!
    Nektek szól az üzenetem, jelen pillanatban le lehet tölteni url-ről a 4-ik és a 2-ik részt! És a gmail-es acountról pedig a 1, 6, 7 és a 8-ik részt.
    Szóval a 8 részes sorozatból 6 részt le lehet tölteni. Ezeket már leszedtétek????
    A gmailes account-t ha nem ismeritek lent nézzétek meg mi az és mit kell csinálni vele. HA van valami gond csak írjatok.

noclo
  • noclo
    Sziasztok!

Láttam hogy kellmég másoknak is a sorozat. Holnap fel teszem a részeket, csak jelezzétek melyikek kellenek.

noclo
  • szander
    jajajj, szegény fejem, csak a második és negyedik részt sikerült letöltenem. fele királyságomat felajánlom annak, aki eljuttatja nekem a fennmaradó hat részt! évek óta nem hagy nyugodni a téma, és most, h végre egy karnyújtásnyira kerültem tőle, kiderül, h lemaradtam a tutiról:( segítsetek plíííz!
  • meowth
    sziasztok!

most találtam rá erre a topikra, és nekem is nagy kedvenc volt ez a sorozat. valaki el tudná nekem küldeni a részeket yousenditen vagy egyéb módon? köszi szépen!
  • Bercy #299
    De amiatt, hogy gyerekkoromban tetszett most is nagyon szívesen néztem meg. Látom, hogy gyagyi de egy emlék.
    Emlékszem én mennyire féltem wilbeforce-éktól amikor átváltoztak.
  • nickb
    Na mi van mindenki szorgalmasan nézi? :-)

Egyébként félelmetes hogy egy ilyen gagyi sorozat tetszeni tudott mikor gyerek voltam :-)
  • Nodika
    Szia Noclo!
    Köszönöm segítséged, mostmár megvan mind a 8 rész!
    Nem is húzom az időt nézem az utolsó két rész......
    Köszi szépen!
    Üdv: Nodika
  • noclo
    Sziasztok!

Na akkor ahogy ígértem este feltettem a gmail-re 7 és a 8-ik részt. Így jelen pillanatban 6 részt lehet tölteni(1,6,7,8-gmail) és 2,4-url (lentebb).
    Ha kell még akkor jelezzétek és akkor is jelezzétek ha letöltöttétek légyszíves.
    noclo
  • noclo
    Szia!

Jelen pillanatban a gmail-es driverről lehet tölteni az 1 és a 6-ik részt, és url-en keresztül pedig a 4,2 rész tölthető. A többi url-t törölték, estére felteszem a gmail-es driverre a 7 és a 8 részt is.
    "Nodika" este tudod tölteni.

noclo
  • Nodika
    Szia Noclo!
    A te segítségeddel sikerült egy régi vágyam ,ezt a sorozatot nagyon régen kerestem .De sajnos még a 7. és 8. részt nem sikerült letöltenem. Ha ezt a két részt ismét fel tudnád tenni akkor végre teljes lenne a gyűjteményem.Előre is köszi!
    :)
  • tiger245
    Hello!
    Sikerült, most már megvan mind a 8 rész! :) Nagyon köszi!

Üdv!
  • hocsa
    Sziasztok
    Ha kérhetem ne töröljétek le a részeket,mert letölteném.Csak ma vettem észre hogy van ilyen fórum is.Pont a héten beszéltünk erről a sorozatról a haverokkal.Nagyon ütős volt régen.Kiváncsi vagyok,hogy mostani szemmel milyen lesz.